Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βρηκα 340 στο Alfa Mobile αμεσα διαθεσιμο,γραφει οτι ειναι σε χρωμα μπλε αλλα στην φωτο ειναι το μαυρο

Το μαύρο, αναφέρεται και ως μπλέ. Το ιδιο είναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά , παρήγγειλα το G από e-shop 31/8 και το περιμένω...Ελπίζω να μην αργήσει

Υ.Γ. Ένας φίλος μου το περιμένει από 19/8 και ακόμα δεν έχει έρθει ! :blink: :(

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

στο κουτι εγραφε black/black στο δικο μου παντως

(αν και νομιζω εχουν αναφερθει μαυρες με blue/black ή black/blue)

Και είναι μαύρο! :confused:

κυκλοφόρησε το LG g2 και αντί να πέσει ανέβηκε 40 ευρώ!!! αντε στο περίμενε πάλι..

Αν εχει την ιδια πορεια η τιμη του με το g θα πεσει οταν εχουν αποθεμα τα σκρουτζομαγαζα.πριν αγορασω το g παρακολουθουσα την τιμη του για 1,5 μηνα καθημερινα.οταν ειχαν αποθεμα τα καιζερομαγαζα και το πουλοτηλεφωνο η τιμη επεφτε.αν δεν ειχαν ανεβαινε

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τελικα ολα καλα απο εβδομαδα θα φερουν νεα παρτιδα lg optimus g και θα μου το στειλουν :) (birdphone)

Λιγο ακομα υπομονη...τι να κανουμε...

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

ναι βρε παιδιά αυτά είναι καθαρά , γούστα του καθενός. :)

θέλουμε kitKat ? :P (πάντα μου άρεσε αυτή η σοκολάτα. χαχαχα)

όντως φαίνεται πολύ απλό. το ερώτημα είναι , μήπως ακόμα και με την επιστροφή μπορεί να φανεί ότι κάποτε ήταν ξεκλείδωτο οποτε να χαθεί η εγγύηση. το φοβάμαι το ξεκλείδωμα μιας και στο sole που είχα πριν δεν υπήρχε επιστροφή και εγγύηση γιοκ :P

Λες να έχει κανέναν κρυφό counter? Δεν έχει ακουστεί κάτι. Πάντως δεν τα πολυκοιτάνε αυτά.

Με πηραν μολις τηλεφωνο απο το birdphone,τα ευχαριστα νεα ειναι οτι θα μου το αντικαταστήσουν,ομως το κινητο πλεον δεν υπαρχει διαθεσιμο οποτε ή θα παρω καποιο μαλλον περιπου ιδιας τιμης ή θα παρω τα λεφτά πισω.Το θεμα ειναι οτι εγω θελω το Optimus g,(εκτος αν υπαρχει κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα που δεν νομιζω..)

Σχετικα με την sim δεν μπορουν να την βγαλουν μου ειπαν,

Mπορω να παω στην cosmote και να βγαλω ιδια με ιδιο αριθμο-υπολοιπο;Τι χρειαζεται;

Ενα αλλο ενδοχομενο ειναι να το αγορασω καινουργιο προς μεταχειρισμενο απο καποιο παιδι εδω μεσα. (αριστο εννοείται δεν θελω να ξανα μπλεκω με service..)

Τι να θέλουν για νέα sim? 5 ευρώ?

Παιδιά το "LG OPTIMUS G (E975) Asia spec" τι σημαίνει; Αυτό το Asia spec δεν καταλαβαίνω δλδ.

Το βρήκα εδώ πιο φθηνό. Είναι βέβαια out of stock, αλλά λέμε.

Asia spec ifications ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Επειδή δε θέλω να μπλέξω με ebay, έχετε βρεί πουθενά Ελλάδα το bumper σε λογική τιμή? (γιατί 30€ που το έχει ένα κατάστημα δεν τα δίνω :p )

Γεια σας παιδιά , παρήγγειλα το G από e-shop 31/8 και το περιμένω...Ελπίζω να μην αργήσει

Υ.Γ. Ένας φίλος μου το περιμένει από 19/8 και ακόμα δεν έχει έρθει ! :blink: :(

Φίλε μου ο κολλητός μου το παρήγγειλε και αυτός κάπου τότε και την Δευτέρα τους πήρε τηλ στα eshop και του είπαν πως θα αργήσει πολύ να έρθει και ενδεχομένως να μην έρθει και καθόλου! Οπότε ακύρωσε την παραγγελία του ο κολλητός. Πάρε ένα τηλ να δούμε εσένα τι θα σου πουν.

Λες να έχει κανέναν κρυφό counter? Δεν έχει ακουστεί κάτι. Πάντως δεν τα πολυκοιτάνε αυτά.

δεν έχω ιδέα. θα μπορούσαν όμως...όπως και να έχει , μιας και εγώ δεν κάθομαι στα αβγά μου αλλα το πειράζω όλην την ώρα (Άσχετα αν πετάει έτσι και αλλιώς :P ) όταν βρω χρόνο θα περάσω κανέναν άλλο kernel να δω πως θα πηγαίνει.:cool:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

ρε παιδια το θεμα με το 4G της βοντα, ποιος καλειται να το λυσει? η LG ή ιδια η βοντα?

edit: η lg εχει πει εδω και καιρο οτι θα δωσει σχετικη αναβαθμιση.

μπορουμε να επικοινωνησουμε καπως με την LG για αυτο το θεμα?

Edited by jpsih

ρε παιδια το θεμα με το 4G της βοντα, ποιος καλειται να το λυσει? η LG ή ιδια η βοντα?

edit: η lg εχει πει εδω και καιρο οτι θα δωσει σχετικη αναβαθμιση.

μπορουμε να επικοινωνησουμε καπως με την LG για αυτο το θεμα?

http://www.lg.com/gr/support/contact-customer-support

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Τελικα ολα καλα απο εβδομαδα θα φερουν νεα παρτιδα lg optimus g και θα μου το στειλουν :) (birdphone)

Λιγο ακομα υπομονη...τι να κανουμε...

αντε υπομονη , να ξαναπεσει και η τιμη και για εμας ;)

Πανω στην ωρα ηρθε το bumper σε μενα.

Πριν λιγα λεπτα οπως φορτιζα το κινητο στο γραφειο επεσε αναμεσα απο αυτο και τον τοιχο..

Κοπανουσε μια στο γραφειο μια στον τοιχο γιατι δεν εχει πολυ χωρο κενο και στο τελος εσκασε κατω με τη μια γωνια στο πατωμα και με την αλλη στα σωληνακια για το καλοριφερ.

Απο τον θορυβο και μονο ειπα να αρχισω να κλαιω.. :lol:

Οχι μονο η συσκευη δεν επαθε τιποτα, ουτε καν το bumper δεν σημαδευτηκε!

Στο ιδιο σημειο μου εφυγε s3 με bumper και σακατευτηκε το bezel του.

:happy:

Νομιζω οτι κατι πρεπει να κανεις για το κενο αυτο στο γραφειο σου!:D

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ρε παιδιά μια ερώτηση: Η οθόνη του έχει γεμίσει γραντζουνιές χωρίς να του έχω κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Πώς γίνεται αυτό; Υποτίθεται είναι gorilla glass II και έχει μια άλφα αντοχή. Το Galaxy S που είχα τόσο καιρό δεν είχε πάθει το παραμικρό... Είναι δυνατόν να έχει χειρότερη οθόνη; Λέτε να έχω πέσει σε ελαττωματική οθόνη; Screen protector του είχα βάλει, αλλά την έβγαλα επειδή δεν μου άρεσε η αίσθηση. Όμως ούτε στο galaxy είχα και δεν είχα πάθει τίποτα... Σε εσάς τι παίζει;

Ούτε μια εδώ και 3 μήνες, χωρίς ζελατίνα, χωρίς θήκη τον περισσότερο καιρό.

Επίσης απενεργοποίησα την αυτόματη μείωση της φωτεινότητας όταν ζεσταίνεται και η διαφορά στα benchmark ήταν ΤΕΡΆΣΤΙΑ το Antutu από 17300 αμέσως στα 22500!!!! Χωρίς να ζεσταίνεται ιδιαίτερα, βέβαια έχει κρυώσει και ο καιρός λίγο και είναι ΟΚ το κινητό. Η διαφορά θα φανεί στα παιχνίδια και στις βαριές εφαρμογές.

Edited by rocobloco

Ούτε μια εδώ και 3 μήνες, χωρίς ζελατίνα, χωρίς θήκη τον περισσότερο καιρό.

Επίσης απενεργοποίησα την αυτόματη μείωση της φωτεινότητας όταν ζεσταίνεται και η διαφορά στα benchmark ήταν ΤΕΡΆΣΤΙΑ το Antutu από 17300 αμέσως στα 22500!!!! Χωρίς να ζεσταίνεται ιδιαίτερα, βέβαια έχει κρυώσει και ο καιρός λίγο και είναι ΟΚ το κινητό. Η διαφορά θα φανεί στα παιχνίδια και στις βαριές εφαρμογές.

Και το δικο μου εχει μια μικρη γρατζουνια αλλα δεν του βαζω καμια θηκη ουτε protector γιατι εχει απιστευτη αισθηση το γυαλι!

Με τρελανες ομως τωρα με το 22500 στο antutu!Εχεις βαλει την καινουρια εκδοση 4.0 η με την παλια εκανες αυτο το σκορ (3.4);;;

Με την καινουρια πιανω οριακα τις 21000.Με την παλια ειχα δει και 22000

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδιά μην ασχολείστε με benchmarks. Δεν υπάρχει λόγος να τρέξεις benchmark ούτε μια φορά για δοκιμή.

Η συσκευή πετάει και δεν κολλάει πουθενά! Ούτε benchmarks, ούτε φλασαρισματα, ουτε reboot, ούτε τίποτα δεν θέλει!

Για το gorilla.

Το gorilla glass 2 δεν έχει καμία διαφορά στην αντοχή από το 1. Έχει την ΊΔΙΑ αντοχή απλά είναι~ 25% λεπτότερο.

Επίσης μπορεί να μην παθαίνει τίποτα από μαχαίρια και κλειδιά, αλλά παθαίνει από σκόνη και άμμο.

Σκουπίζοντας δηλαδή την οθόνη με τα χέρια/μπλούζα ενώ έχει σκόνες, παίζεις κορώνα γράμματα να το χαρακώσεις.

Ακούγεται αστείο αλλά έτσι είναι.

Παιδιά μην ασχολείστε με benchmarks. Δεν υπάρχει λόγος να τρέξεις benchmark ούτε μια φορά για δοκιμή.

Η συσκευή πετάει και δεν κολλάει πουθενά! Ούτε benchmarks, ούτε φλασαρισματα, ουτε reboot, ούτε τίποτα δεν θέλει!

Για το gorilla.

Το gorilla glass 2 δεν έχει καμία διαφορά στην αντοχή από το 1. Έχει την ΊΔΙΑ αντοχή απλά είναι~ 25% λεπτότερο.

Επίσης μπορεί να μην παθαίνει τίποτα από μαχαίρια και κλειδιά, αλλά παθαίνει από σκόνη και άμμο.

Σκουπίζοντας δηλαδή την οθόνη με τα χέρια/μπλούζα ενώ έχει σκόνες, παίζεις κορώνα γράμματα να το χαρακώσεις.

Ακούγεται αστείο αλλά έτσι είναι.

Και όμως η διαφορά στο Asphalt 8 είναι μεγάλη μετά την αποεπιλογή Thermal Daemon Mitigation Off.

Είναι παιχνίδι το οποίο είχα μετανιώσει που το αγόρασα, αίσθηση της ταχύτητας δεν υπήρχε, τα frames ήταν πολύ χαμηλά και γενικά σαν παιχνίδι κάτι δεν πήγαινε καλά, πλέον παίζει ομαλά με περισσότερες λεπτομέρειες, τελείως διαφορετική απόδοση.

Ούτε το δικό μου έχει γρατζουνιά εδώ και 3 μήνες που το έχω. Το σκουπίζω με ένα πανάκι μικροϊνών

Λοιπον εχω το εξης θεμα.. ενω καποια δικτυα wifi τα βρησει και εχουν και αριστο σημα τα αποθηκευει μονο και δε μπορει να συνδεθει σ αυτα.. ξερει κανεις πως το λυνω αυτο..?
haters still hate...

Καλησπέρα, ενδιαφέρομε να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό γενικά είστε ευχαριστημένοι;

Από Adnroid ποιο φοράει τώρα;

Και τέλος πωλείτε κάπου η original βάση στήριξης για το αυτοκίνητο; Στο optimus 3d με έχει σώσει , σταθερή και βολική.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)