Jump to content

EGRANEROE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    333
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EGRANEROE

  1. Κάποια ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο….
  2. Παιδιά έφαγε βουτιά από τη σκάλα και ρημάχτηκε η οθόνη.. Ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που μπορώ να πάω για επισκευή έστω και μη γνήσια οθόνη διότι στο Google βρίσκω με 200 250 €;;;;
  3. EGRANEROE

    iOS 15

    εγώ έτσι το έχω κάνει... https://www.enternity.gr/Article/FreeTime/News/Πως-θα-περάσετε-το-πιστοποιητικό-εμβολιασμού-σας-στο-Apple-Wallet-ή-στο-Android-smartphone-σας/69368.html
  4. Παιδιά έχω στην κατοχή μου ένα s9 plus ως δεύτερη συσκευή (βασική είναι το s20+). Απλά μου έπεσε και έγινε κομμάτια η οθόνη. Φυσικά είναι εκτός εγγύησης και μου ζητάνε 200 τουλάχιστον για νέα οθόνη. Γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζάκι στην Αθηνά που να περνά και όχι γνήσιες οθόνες;; Γιατί είναι πολλά 200 ευρώ και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να μεταφέρω πάλι τα πάντα όλα σε άλλη συσκευή. Αν δεν γίνεται να μου το αναφέρετε σε ποστ, στείλτε μου μνμ παρακαλώ.
  5. Παιδιά έχω θέμα. Το κινητό μου είναι μόνιμα συνδεδεμένο με Huawei freebuds και ενω είμαι σε κλήση αν με πάρει 2η γραμμή γυρνάει ο ήχος στο ακουστικό. Πολύ κουραστικό γιατί το κινητό το έχω στον χαρτοφύλακα και το χειρίζομαι κυρίως από το Huawei gt2 watch που επίσης είναι συνδεδεμένο. Υπάρχει κάποιο app η κάποια ρύθμιση να κάνω?
  6. Να σας ρωτήσω παιδιά. Σκέφτομαι σοβαρά το κινητό. Αλλά δεν ξέρω αν θα έχω προβλήματα. Καθημερινά χρησιμοποιώ πολύ onedrive office Outlook με εταιρικό λογαριασμό και Gmail συγχρονισμό. Επίσης τράπεζες ελληνικές όλες και n26 και revolut. Χαρτεs sygic και vanced για μουσική. Επίσης αγώνες μέσω novago και cosmotetvgo. Και τέλος όλα τα βασικά chat (viber, messenger, telegram ). Υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχώ ότι δεν θα παίζει ή δνε θα βρω εναλλακτική???? Είμαι ένα τσακ από την παραγγελία (μετάβαση από s20+). Θέλω καλύτερη κάμερα και αυτονομία μπαταρίας κατά βάση. Επίσης έχω gt2 και freebuds 3 pro.
  7. παιδιά καλησπέρα τις προάλλες Έφαγα μία γερή κατεβασιά απο τις σκάλες του ΜΕΤΡΟ και εγώ και το κινητό. Εγώ τη γλίτωσα με ένα καρούμπαλο το κινητό έχει αρκετά σημάδια σαν μέτριες προς βαθιές γρατζουνιές δεν έχει σε καμία περίπτωση σπάσει κάτι ή επηρεαστεί η λειτουργικότητα της οθόνης. το είχα με την εργοστασιακή ζελατίνα επειδή είδα τα σημάδια ήθελα να επιβεβαιώσω αν είναι πάνω από τη ζελατίνα ή κάτω από αυτήν και τελικά Έχουν περάσει από κάτω?. Απλά επειδή εμένα με ενοχλεί μπορώ να αλλάξω κάτι? το πάω στη smarttech για παράδειγμα? Το έχω κάνα τρίμηνο καινούργιο από τον Κωτσόβολο και μέσα έχει ένα premium service για αντικατάσταση οθόνης απλά δεν ξέρω από τη στιγμή που δεν έχει σπάσει κάτι αν αλλάζει αυτή ή όχι χωρίς χρέωση. . Καμία βοήθεια?
  8. Από αύριο πρώτη φορά σε ios με το pro 11. Τα τελευταία 10 χρόνια με android από 1.5 (LG GW620) σε 10 (s9+). Είπα να δοκιμάσω πρώτη φορά το ios. Κυρίως επαγγελματική χρήση. Που να διαβάσω 5-10 πράγματα για νέους χρήστες?
  9. Παιδιά από που για τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ??
  10. Aν δε σε νοιάζει η κάμερα ==>realme. Αν σε νοιάζει τοτε==> 1. pro30 2. oneplus 7t
  11. Το 7t και από μένα. Το ASUS δεν είναι τόσο καθαρό έχει ένα καρό apps (βγαίνουν βέβαια) αλλά γενικά καμμία σχέση με oxygen.
  12. Παιδιά για φίλο τωρινό κάτοχο S9 plus. Έχει πιστωτικό σε Κωτσοβολο και είναι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Χρήση ομιλία, surf, chat,fb, and insta email, Office, and μουσική αρκετή και φωτός ερασιτεχνικά. Ρωτάω εσάς γιατί δεν έχω ιδέα τι να του προτείνω. Πάντα Android είχε αλλά σκέφτεται για μετάβασγ σε ios. Εγω του είπα p30 για μπαταρία και κάμερες και επειδή σιχαινομαι το ios αλλά πολύ περισσότερο το έκτρωμα που έχει στο πάνω μέρος της οθόνης. Οπότε δεν ειμαι αντικειμενικος.. Παρακαλώ βοήθεια..
  13. Παιδιά είχα περάσει τα Χριστούγεννα με odin την pie και από τότε δεν έχω πάρει καμμία αναβάθμιση. Είμαι με vodafone GR και μου βγάζει επίπεδο ασφαλείας Δεκ 2018. Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ για τελευταίο april patch? Από sammymobile δεν με αφήνει..
  14. Παιδιά καλησπέρα, κάποιος αξιόπιστος οδηγός να φλασάρουμε την ρομ με το one υπάρχει?? Γενικά ξέρω από φλασάρισμα αλλά πρώτη φορά έχω samsung..
  15. Ξανακλειδωνεις τον bootloader σκι το στέλνεις μετά για service.. πολύ σταθερό,πολύ γρήγορο, μπαταρία πολύ καλή.φουλ 4g, μουσική 2 ωρες, πολύ ίντερνετ, πολλές κλήσειςμε bt handfreeκαι κάνενα μισάωρο GPS περισσεύει και ένα 25% για την επόμενη μέρα.
  16. Παιδιά εδώ και 2 μέρες πέρασα lineage os και είμαι τρομερά ευχαριστημένος. 8.1 και ενημέρωση ασφάλειας Μάιος 2018. Και άσε την htc να μας βγάζει την ψυχή για ένα update..η leedroid rim πού είχα μέχρι τώρα καλή χρυσή αλλά βασισμένη στη μαμισια ρομ πού έχουμε ήδη...
  17. Αυτή η ομάδα η leedroid φαίνεται δυνατή.χωρια που περνάνε χαρακτηριστικά από άλλα htc...
  18. https://forum.xda-developers.com/u11/development/rom-leedroid-v1-0-0-beta-fast-stable-t3623657 Εχει μια εβδομάδα που φλάσαρα και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος! Μια χαρά ήμουν και πριν άλλα έχω το σαράκι του φλασαρίσματος σε όλα μου τα κινητά οπότε...
  19. https://www.htc.com/us/support/htc-u11/news/
  20. Κάποιος με αγορασμένο από Γερμανό μπορεί να τσεκάρει αν στην δεύτερη θήκη της SD λειτουργεί καρτα σιμ?
  21. Παιδιά καλημέρα για αντικατάσταση του Samsung s8 που μου κλέψανε στο μετρό είναι οκ? Αυτήν τη στιγμή έχω ένα δανεικο huawei p10 lite. Αξίζει στα 400 από Γερμανό ή όχι πια? Επίσης το software όλα οκ? Το sense καλό? Έχω να ασχοληθώ από το HTC desire z..
  22. Παιδιά αν αφήσω το τηλέφωνο με σβηστή οθόνη φριζάρει o launcher στο άνοιγμα (είτε ο εργοστασιακός είτε o nova είτε ο yandex)... Πρέπει να μπω στις πρόσφατες εφαρμογές και να βγω για να ξεκολλήσει. Είναι bug του emui???
  23. Παιδιά ένα καλό tempered glass για το s8? Πήρα ένα full cover πέρα ότι βρισκει στην θήκη σιλικόνης και ξεκολλάει, παρά πολύ συχνά δεν ανταποκρίνεται σωστά η αφή ιδίως στο πληκτρολόγιο...
  24. Αδερφέ ποιο θέμα είναι αυτό??
×
×
  • Create New...