Jump to content

GeorgeLS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GeorgeLS

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

GeorgeLS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία ! Ας κερδίσει ο πιο τυχερός !
  2. 1) 159.6 ύψος . Ήδη το 150 είναι τρομερά οριακά . 2) snap 808 3) Μπαταρία 4) 192g βάρος . 148 έχει το vibe . Τα υπόλοιπα αρκετά καλά μπορώ να πω , αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετή για επόμενη συσκευή 2+ ετών . Θα το δω από κοντά το Πάσχα μάλλον που θα επιλέξω τελικά .
  3. Έχω το Vibe P1M , φοβερή συσκευή με μπαταρία τέρας για τα 150 ευρώ του .
  4. Θέλω να αγοράσω μια σοβαρή συσκευή που να αντέξει 2,5 χρόνια που άντεξε το g2 (το οποίο ζει , αλλά χρειάζεται επιδιόρθωση μετά από άπειρες πτώσεις) . Σκέφτομαι πολλά σενάρια . α) Αγοράζω τώρα το mi5 3gb/32gb με 335 ευρώ από γνωστό Κινέζικο site (pm γιατί δεν το διαφημίζω) και το περιμένω κοντά στο Πάσχα στα χέρια μου . Αν ΔΕΝ μου αρέσει/έχει γίνει καλύτερο software optimization μέχρι τότε , το δίνω με μικρή χασούρα και παίρνω το S7 Edge που θέλω με επιπλέον ~350 ευρώ όμως . β) Περιμένω μέχρι το Πάσχα μικρή πτώση τιμής και παίρνω τότε το S7 Edge (γύρω στα 650 υπολογίζω) γ) Παίρνω το mi5 περιμένοντας το Note 6 , το οποίο παίρνω τα Χριστούγεννα ( αν έρθει Ευρώπη ) δ) Παίρνω το redmi note 3 pro 32 gb με 220 ευρώ , βλέπω αν με ευχαριστεί , αν όχι πάω πάλι σε αναζήτηση συσκευής μετά το Πάσχα . ε) Κρατάω το Lenovo Vibe P1m που έχω τώρα μέχρι το Πάσχα (που θα έχει βγει και το HTC 10) και αποφασίζω τότε για συσκευή , αφού δω κι αυτό από κοντά . (Το πιο πιθανό σενάριο) Όλα αυτά ισχύουν , αφού τα xiaomi έχουν πλήρη συνδεσιμότητα με τα δίκτυα primetell/mtn cy και cosmote gr που θέλω .
  5. Τεχνικά χαρακτηριστικά πρώτα , εμφάνιση υποκειμενικά αρκεί να μην μου φαίνεται άσχημο (π.χ. LG G5)
  6. Κι εγώ κοιτάζω για νέο τηλέφωνο στην ίδια τιμή... Θα πρόσθετα κι αυτό στη συζήτηση στα 250 http://www.everbuying.net/product1081957.html Επίσης πολύ καλό στα 270 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230088.html
  7. Και το cpu 0 ; Δεν το πειράζω αυτό συνήθως λόγω υπερθέρμανσης και reboot !
  8. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο το ίδιο το υλικό , όσο η ποιότητα κατασκευής . Προτιμώ το δέρμα ως ομορφιά , αλλά θεωρώ αστείο να βάλει κάποιος πιο ψηλά στον πήχη τον τύπο υλικού από την ποιότητά του τελευταίου και βέβαια από τη λειτουργικότητα της συσκευής :lol:
  9. Θα περιμένω να δω το note 5 και αν είναι πολύ καλό θα το τσιμπησω. Όμως , μπορεί να κρατήσω κι άλλο ένα χρόνο το g2 .
×
×
  • Create New...