Jump to content

GeorgeLS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GeorgeLS

  1. Καλή επιτυχία ! Ας κερδίσει ο πιο τυχερός !
  2. 1) 159.6 ύψος . Ήδη το 150 είναι τρομερά οριακά . 2) snap 808 3) Μπαταρία 4) 192g βάρος . 148 έχει το vibe . Τα υπόλοιπα αρκετά καλά μπορώ να πω , αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετή για επόμενη συσκευή 2+ ετών . Θα το δω από κοντά το Πάσχα μάλλον που θα επιλέξω τελικά .
  3. Έχω το Vibe P1M , φοβερή συσκευή με μπαταρία τέρας για τα 150 ευρώ του .
  4. Θέλω να αγοράσω μια σοβαρή συσκευή που να αντέξει 2,5 χρόνια που άντεξε το g2 (το οποίο ζει , αλλά χρειάζεται επιδιόρθωση μετά από άπειρες πτώσεις) . Σκέφτομαι πολλά σενάρια . α) Αγοράζω τώρα το mi5 3gb/32gb με 335 ευρώ από γνωστό Κινέζικο site (pm γιατί δεν το διαφημίζω) και το περιμένω κοντά στο Πάσχα στα χέρια μου . Αν ΔΕΝ μου αρέσει/έχει γίνει καλύτερο software optimization μέχρι τότε , το δίνω με μικρή χασούρα και παίρνω το S7 Edge που θέλω με επιπλέον ~350 ευρώ όμως . β) Περιμένω μέχρι το Πάσχα μικρή πτώση τιμής και παίρνω τότε το S7 Edge (γύρω στα 650 υπολογίζω) γ) Παίρνω το mi5 περιμένοντας το Note 6 , το οποίο παίρνω τα Χριστούγεννα ( αν έρθει Ευρώπη ) δ) Παίρνω το redmi note 3 pro 32 gb με 220 ευρώ , βλέπω αν με ευχαριστεί , αν όχι πάω πάλι σε αναζήτηση συσκευής μετά το Πάσχα . ε) Κρατάω το Lenovo Vibe P1m που έχω τώρα μέχρι το Πάσχα (που θα έχει βγει και το HTC 10) και αποφασίζω τότε για συσκευή , αφού δω κι αυτό από κοντά . (Το πιο πιθανό σενάριο) Όλα αυτά ισχύουν , αφού τα xiaomi έχουν πλήρη συνδεσιμότητα με τα δίκτυα primetell/mtn cy και cosmote gr που θέλω .
  5. Τεχνικά χαρακτηριστικά πρώτα , εμφάνιση υποκειμενικά αρκεί να μην μου φαίνεται άσχημο (π.χ. LG G5)
  6. Κι εγώ κοιτάζω για νέο τηλέφωνο στην ίδια τιμή... Θα πρόσθετα κι αυτό στη συζήτηση στα 250 http://www.everbuying.net/product1081957.html Επίσης πολύ καλό στα 270 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230088.html
  7. Και το cpu 0 ; Δεν το πειράζω αυτό συνήθως λόγω υπερθέρμανσης και reboot !
  8. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο το ίδιο το υλικό , όσο η ποιότητα κατασκευής . Προτιμώ το δέρμα ως ομορφιά , αλλά θεωρώ αστείο να βάλει κάποιος πιο ψηλά στον πήχη τον τύπο υλικού από την ποιότητά του τελευταίου και βέβαια από τη λειτουργικότητα της συσκευής :lol:
  9. Θα περιμένω να δω το note 5 και αν είναι πολύ καλό θα το τσιμπησω. Όμως , μπορεί να κρατήσω κι άλλο ένα χρόνο το g2 .
  10. Ισως του χρόνου / αργοτερα φέτος να αγοράσω το νέο OnePlus2 είτε κάποιο xiaomi flagship απ'την Κίνα... Αγοράζω αξεσουάρ εδώ και καιρό χωρίς να Είμαι διστακτικός και ως προς την αγορά τηλεφώνου, απλά όταν πήρα το g2 δεν μπορούσα να περιμένω 1 μήνα !
  11. Γεια σας χρηστες του ωραιότατου Dell venue 8 pro ! Έχω μια απορία . Αν μετακινήσω τον φάκελο Windows που είναι το backup Αν δεν κανω λάθος (?) σε μια εξωτερική κάρτα μνήμης για απελευθέρωση χώρου για περισσότερες εφαρμογές , Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του tablet ? Θέλω να βάλω μερικά ακόμα apps και γέμισε αμέσως το θηρίο ! :worry: :( :cry:
×
×
  • Create New...