Jump to content

AgelosMo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.973
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About AgelosMo

  • Ημ. Γέννησης 28/12/1986

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

AgelosMo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο ένας λέει για τον άλλον έχει να πιάσει android από τα 512 mb ram, ο άλλος λέει ανάβει τσιγάρο μέχρι να ανοίξει ο chrome. Πρώτον, σε κάτω από (και) 3gb ram συσκευή το android έχει lag ακόμα και στα sms. Αυτό είτε το θέλετε είτε όχι δεν αμφισβητείται είτε ειναι aosp, είτε aicp, είτε dirty unicorn. Αυτές ειναι rom με pure android και οι πιο γνωστές που κυκλοφορούν. Μετά το 6μηνο η σαβούρα που έχει μαζευτεί ειναι τεράστια και θέλει μονίμως διαγραφή cache. Για να τελειώνει το αστείο με το "γρήγορο" android. Δεύτερον, εάν εσύ θες τσιγάρο για να ανοίξεις το play store σε σχέση με το market, εγώ έστριβα πακέτο ολόκληρο μέχρι να ανοίξει ο chrome σε σχέση με τον edge. Τώρα γύρισα από android, και μέχρι τώρα είχα αξιοπρεπεστατη συσκευή. Τρίτον, μερικες δοκίμασα κλήση στο messenger και δεν με άκουγαν. Είχα 30+ mbps download και upload και ο άλλος που πηρα ήταν Κύπρο με vdsl. Στα w10 δεν έχει βίντεο κλήση ο messenger. Από τότε δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Καλύτερα skype (είτε ήταν android αν και έκανε δέκα ώρες να ανοίξει, επειδή είναι και πολύ γρήγορες οι εφαρμογές σε αυτό, είτε w10). Τέλος, ξαναλέω το android έχει lag. Είτε με 1 είτε με 2 είτε με 3 gb ram. Μπορεί όχι όταν ειναι καινούργια η συσκευή, αλλα μετά από λίγο καιρό εμφανίζεται. Μόνο οι συσκευές nexus δεν έχουν τόσο, αλλα και πάλι ειναι εκεί.
  2. Πριν μερικές άφησα το android (με καλή συσκευή) και επανήλθα. 1. Το λειτουργικό είναι το ίδιο γρήγορο είτε μετά από ένα μηνα, είτε μετά από ένα χρόνο. Δεν μπορείς να πεις το ίδιο για συσκευή android. Μια βόλτα στο xda θα σε πείσει για το ποσο συχνά κάνουν reset εφαρμογές ή βγάζουν lite εφαρμογές (κουτσουρεμενες) για να λειτουργεί πιο γρήγορα το κινητο. Και όταν λέμε πιο γρήγορα εννοούμε να ανοίγει ο τηλεφωνικός κατάλογος ή τα μηνύματα ταχυτερα. 2. Προσωπικά, στην marshmallow έπρεπε να εγκαταστήσω το xposed framework (root, unlock bootloader κλπ) προκειμένου να βάλω το YouTube playback για να παίζει μουσική στο background και να βάλω το substratum για να έχω μαύρο φόντο. Στα windows κατέβασα μια εφαρμογή, το mytube. Έχω όλα τα παραπάνω πλέον εύκολα. Google drive δεν χρησιμοποιούσα ποτε, παρα μόνο το OneDrive. Στο messenger μόνο η φούσκα βολεύει γιατί αυτό καθαυτό ήταν αργό. Επίσης δοκίμασα μια φορά να κάνω μια κλήση με messenger με 4g (cosmote, κέντρο Ιωαννίνων που έπιανα 20+ mbps) και ο άλλος δεν με άκουγε. Και ήταν Κύπρο με vdsl. οπότε, εμενα δεν μου λείπει. 3. Από Xiaomi δεν ξέρω αν υπερτερει κάπου. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μου πεις ποσο χρόνο ξόδεψες για να το κανεις ελληνικό, και αν ξόδεψες τον ίδιο με το 950 xl. Εάν το πήρες έτσι, θα είχε πάλι ενδιαφέρον να μας πεις ποσα mail θα ανταλλαξεις για να το επιστρέψεις σε εγγύηση. Σαν συσκευή ομολογώ ότι μια φορά το είδα και είναι εντυπωσιακή αλλα δεν ξέρω σε τι υπερτερει και σε τι όχι. Από χαρακτηριστικά που είδα πάντως: Οθόνη, κάμερα, επεξεργαστής, μνήμη. Αυτά μεταφραζονται σε μικρότερη αντοχή στον χρόνο αφού για να αλλάξεις λογισμικό θες χρόνο εάν δεν υποστηρίζεται. Έχω ασχοληθεί αρκετά και τα ξέρω. Υγ. Είχα συσκευή που σε δυνατότητες ήταν σαν το δικό σου, και ανά βδομάδα της έβαζα την nougat (resurrection remix) αλλα ξαναγυρναγα γιατί κάποια πράγματα δεν δούλευαν. Όταν γύρναγα θυμόμουν τι σημαίνει να αργεί το κινητο. Το android είναι σαν πολυκατοικία που κάθε έκδοση είναι και ένα πιο lux όροφος. Για να αντέξει όμως θέλει συνέχεια υποστήριξη στα θεμέλια (επεξεργαστή, μνήμη, μπαταρία). Τα παραπάνω τα γράφω γιατί συγκρίνεις αυτή την συσκευή με ένα των 150 ευρώ. Προφανώς ένα άλλο κινητο χαμηλοτερων δυνατοτητων δεν ξέρω πως αποκρινεται. Το 930 που είχα πάντως ήταν μια χαρά. Μόνο η μπαταρία δεν κράταγε.
  3. Πήρες την μπάλα και την έστειλες στον γείτονα. Ωραίος.....
  4. Εγώ το πήρα πρόσφατα. Δεν είχα κανένα θέμα. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέξεις (και εγώ το ίδιο έκανα) , εάν πάρεις τζαμακι για την οθόνη, πάρε ένα καλό γιατί κάποια κρύβουν αισθητήρες και μπορεί να μη λειτουργούν.
  5. Δεν μου το είπες.. Εσύ είσαι μπερδεμένος τόση ώρα και δεν καταλαβαίνεις ότι εγώ σου το λέω και σε παροτρύνω κιόλας, γιατί δεν σου αρέσει, και για αυτό με το παραμικρό πετάγεσαι (σε άσχετα θέματα) να βγάλει την πίκρα σου.. Απλα πετάς την μπάλα αλλού. Και ξαναρωτάω (που σαι, χωρίς edit τώρα) : Είναι δικό μου πρόβλημα το ότι δεν δουλεύει σωστά η συσκευή σου, ώστε να μπαίνω να διαβάσω μια απορία κάποιου σε thread συσκευής και αντί για αυτό διαβάζω γκρίνια για κάτι άσχετο με αυτήν??? Είναι δικό μου πρόβλημα το ότι εσένα δεν σου αρέσουν τα windows για να διαβάσω την γκρίνια σου συνέχεια? Είναι δικό μου πρόβλημα το ότι θες να παιδεύεσαι με κάτι που δεν σου αρέσει και να μου το παίζεις προφήτης? Έχει γράψει το παιδί παραπάνω ένα πρόβλημα και έχει χαθεί μέσα στα μηνύματα. Και αυτό γιατί? Γιατί πρέπει από το πουθενά να εμφανιστείς να μας ξαναπείς τα προβλήματα του λειτουργικού. Και σε άσχετο θέμα. Και χωρίς να σε ρωτήσουν. Με απασχολεί εμένα ότι μπαίνω να δω αν μπορώ βοηθήσω κάποιον που έχει πρόβλημα σε κάτι, ή να βοηθήσουν εμένα, και έχουμε εσένα το δον Κιχώτη να μας προστατεύεις από τα κακά του λειτουργικού, θάβοντας αλλα μηνύματα. Και χωρίς να έχεις την συσκευή στης οποίας το θέμα μιλάς τόση ώρα. Για αυτό, πες αλλού τις προφητείες σου. Μυαλό έχουμε, μάτια έχουμε και αν μη τι άλλο τις επιλογές τις κάνουμε συνειδητά. Εάν εσένα σου το επέβαλαν το συγκεκριμένο λειτουργικό, για ακόμα μια φορά, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
  6. Καλά φίλε, ότι να ναι..! Όχι θα κοιτάξουμε πως θα σου δώσουμε το τέλειο λειτουργικό για να σε βολεύει εσένα (και εμάς που μας αρέσει τι έγινε, τουλάχιστον δεν θα σε ακούμε). Ας κάνουμε αυτό απόψε, μπας και μας αφήσεις σε ησυχία.
  7. Τρία ερωτήματα έκανα επάνω και δεν μου απαντάς σε κανένα. Αυτό θα λέω.
  8. Εμενα μου αρέσει. Εσένα δεν σου αρέσει.. Πουλα το γιατί με τις ζεστές ανεβαίνει και η θερμοκρασία (φτάιει η Ms) και μπορεί να σου σκάσει κιόλας. Στο insomnia απλα βαρέθηκαν γιατί δεν βγάζουν ακρη με εσένα. Α και κάτι άλλο. .μια χαρά γράφουν, απλα δεν γράφουν κάτι άσχημο για να πεταχτεις και να συμφωνήσεις και να γίνει χαμός, όπως κάθε φορά. Και στην τελική γιατί πράγμα να μιλήσω και μα δω ποια ουσία?/ που με εμενα με ικανοποιεί η συσκευή (μαζί και τα windows) ενώ εσένα όχι? Είναι δικό μου πρόβλημα ή δικό σου? Που εσένα έχει πρόβλημα για το α ή β λόγο ενώ εμενα όχι, είναι και αυτό δικό μου πρόβλημα ή δικό σου? Στο ξαναλέω αν δεν σε ικανοποιεί υπάρχουν χιλιάδες που με μικρή επένδυση ( πουλάς το δικό σου + 20 ευρώ) να πάρεις και έχεις μια χαρά ψυχική υγεία. Αλλα δεν θα μπορείς να το δώσεις και θα γκρινιάζεις πάλι ότι φταίει η Ms που δεν πουλιουνται και τα απαξιωσε. Οποτε, άστο μη το πουλάς.
  9. Ρε αδερφέ, σε κράζουν στο insomnia, σε κράζουν και εδώ.. δεν έχεις βαρεθεί?? Πουλά το να ησυχάσεις και εσύ να ησυχάσουμε και εμείς που μας έρχονται ειδοποιήσεις επειδή δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος. Fast ring: Δοκιμαστικες εκδόσεις, με προβλήματα. Το ξέρει το παιδί παραπάνω το ξέρουν και όλοι. Μόνο εσύ δεν νιώθεις. Υγ. Εμένα δουλεύουν οι χάρτες χωρίς ίντερνετ. Και αναζήτηση σημειων και καταστήματα και όλα. Οπότε ναι, η πουλα το ή φτιαξτο μόνος σου. Έλεος. Και είσαι και σε θέμα που δεν αφορά την συσκευή σου και πετάγεσαι. Αφού και με 100 ευρώ παίρνεις καλύτερο android (ή όχι?). Επιτέλους δηλαδή.
  10. Τις σύνδεσε αυτόματα όταν έβαλα τους λογαριασμούς.. εγώ 5-6 που είχαν άλλο email έβαλα μόνο..
  11. Καλημέρα, Έχει κανένας πρόβλημα (ή είχε) με τις επαφές? Έχω αποθηκευμένες επαφές, και όταν με καλούν βγάζει το τηλέφωνο μόνο και όχι το όνομα. Όταν πατάω να δώ την επαφή ή να το ξαναποθηκεύσω, με βγάζει κανονικά στην επαφή με όνομα και τα υπόλοιπα στοιχεία. Εάν σβήσω το τηλέφωνο, και το αποθηκεύσω απο την αρχή δουλεύει, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Αυτό γίνεται και σε επαφές απο gmail και απο outlook. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση? Αυτές που βρήκα στο ιντερνετ, δεν βοηθάνε και πολύ.
  12. :D :D :D Εδώ θα είμαι, δεν γλυτώνεις..! χαχαχαχα.. Και ας πήρες το S7 επειδή έσπασες το δικό σου. Τα έμαθα εγώ μην ανησυχείς.. :p :p :p :p :p :p Ναι όντως, είχα λίγο καιρό να πάρω καινούργια συσκευή (συνηθώς έπαιρνα μεταχειρισμένο) και απο συνήθεια περίμενα να έχει κάνει άλλος το "στρώσιμο". Οπότε ναι, είμαι στην 4η φόρτιση, και ήδη βλέπω καλύτερα πράγματα. Κατά την διάρκεια της νύχτας (6ωρο) έπεσε 1%. Εξαιρετικά.
  13. Χαχαχαχα... Σωστός ο παίχτης..! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  14. Τι εννοείς? Και εσύ ίδια κατάσταση? Χαχαχαχα.. Ούτε καν Κώστα. Απλά στάθηκα τυχερός που πήγα νωρίς νωρίς..! :)
  15. Καλώς σας βρήκα.. Την άλλαξα την glance screen για να δω.. Το iris προς το παρόν με βολεύει αρκετά οπότε θα το κρατήσω.. Θα παραγγείλω τον άλλο μήνα και ένα γυαλακι για την οθόνη μαζί με καμμιά θήκη.. Την κάμερα ήδη την ευχαριστιέμαι.. Έχω πάθει πλάκα..
×
×
  • Create New...