Jump to content

charlie_pace4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.950
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About charlie_pace4

  • Ημ. Γέννησης 30/11/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

charlie_pace4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς :-P (φαντάζομαι θα γίνεται αναφορά στην πολυπόθητη ssl... Πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν και σκέψεις για μετάβαση σε ipboard αλλά δεν ξέρω αν προχωρούν)
  2. και μετά την τεράστια αναβάθμιση που έγινε πρόσφατα και ουσιαστικά κάθε λειτουργία της desktop έκδοσης υπάρχει και στην mobile, μην περιμένεις να ξαναβγεί :P
  3. Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες διαβάζω για ένα θέμα που έχει προκύψει με την Huawei και την VLC, με την τελευταία να μπλοκάρει κάποιες Huawei συσκευές από το να κατεβάζουν τον γνωστό player από το play store. Ο λόγος είναι ότι το λογισμικό της huawei είναι επιθετικό στις εφαρμογές που δεν είναι by huawei και έτσι δημιουργεί προβλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο και ήχου χωρίς να είναι στο προσκήνιο η εφαρμογή. https://www.theverge.com/platform/amp/2018/7/25/17614014/vlc-blacklisting-recent-huawei-devices-negative-app-reviews μερικές ερωτήσεις για όποιον ξέρει: α) έχουν μπλοκαριστεί Honor συσκευές; β) έχουν οι Honor συσκευές την ίδια επιθετική πολιτική; όχι μόνο για τον vlc, αλλά και γενικά.. ευχαριστώ
  4. Ποια είναι η έμπνευση πίσω από τους πρωτότυπους χρωματισμούς (ιδιαίτερα τα Mirage Blue and Mirage Purple), απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό και υπάρχει πλάνο για νέες "πρωτότυπες" εκδόσεις (πχ limited εκδόσεις με αφορμή κάποια συνεργασία/χορηγία σε κάποιο event/οργάνωση/brand ambassador.)
  5. Φίλε μου με συγχωρείς για την καθυστέρηση της απάντησης μου.

    Ναι, έχω κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφει το βίντεο και μέχρι σήμερα, εδώ και 3 μήνες περίπου, το μικρόφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα.

  6. Εντάξει ρε παιδιά, ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος, μην τον φάτε.. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν κάνει λάθη στη δουλειά τους.. Δεν είναι δα και ότι η διαδικασία δεν έχει τηρηθεί σε κανένα διαγωνισμό από τον Απρίλιο του 2017 ή ότι στην κλήρωση συμμετέχει και το πρώτο ποστ με τις πληροφορίες και κατά συνέπεια αλλάζουν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες.. Έτσι δεν είναι;
  7. όχι, δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις κάτι τέτοιο
  8. Καλησπέρα... επειδή δεν έχω καταλάβει από τα posts σου, τελικά βρήκες λύση για το πρόβλημα με το μικρόφωνο στα Xiaomi????
  9. είχες μάρτυρες; πχ μήπως σας είδε η κυρία από το κυλικείο όταν πήρατε την τυρόπιτα;
  10. επίσης μην τους δίνετε φαγητό... δεν θα μάθουν να τρώνε και να μαγειρεύουν και θα σας φορτωθούν μέχρι τα 55 στο σπίτι σας.
  11. Γίνεται να διαγραφεί ένας λογαριασμός.. Απλα δεν μπορεί να το κάνει κάποιος απλός χρήστης, αλλά ο/οι admin (εν προκειμένω ο χρήστης myphone[/member]) Οδηγίες εδώ: https://internetlifeforum.com/vbulletin/3515-vbulletin-bulk-delete-members/
  12. ότι είναι εκτός ΕΕ πλέον καθυστερεί, γιατί έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι στο τελωνείο. ανοίγουν περισσότερα πράγματα από όσο παλιά οπότε είναι "λογική" η καθυστέρηση.
×
×
  • Create New...