Jump to content

Jimi_Gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    936
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

4 Followers

About Jimi_Gr

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Jimi_Gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν θες για να ακούς σε ακουστικά αυτό που μεταδίδει το Chromecast, δοκιμάσει να κάνεις το casting μέσω της εφαρμογής Web Video Caster από κινητό. Έχει επιλογή να μεταδίδει τον ήχο από το κινητό. Αν πάλι θες να ακούς από ακουστικά τα κανάλια της TV ή και το περιεχόμενο θα πρέπει να βρεις συσκευή που να έχει δυνατότητα μετάδοσης bluetooth, όπως πχ τα bluetooth ποντίκια ή πληκτρολόγια για laptops. Υ.Γ. Δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο. Αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάτι.
  2. Για να συνδέσεις τα ακουστικά χρειάζεσαι bluetooth. Το Chromecast δεν έχει να κάνει με αυτό. Απλά κάνει την τηλεόραση σου smart tv.
  3. Μου έχει τύχει κι εμένα αυτό αρκετές φορές στο Chromecast. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, έχει να κάνει με την κωδικοποίηση ήχου. Το Chromecast π.χ. δεν υποστηρίζει κάποιες κωδικοποιήσεις ήχου με αποτέλεσμα να μην αναμεταδίδει ήχο. Η λύση που έχω βρει για αυτό είναι απλά να βρίσκω το επεισόδιο που θέλω από άλλη πηγή.
  4. Δοκίμασε την εφαρμογή Web Video Caster. Θα την βρεις στο Play Store. Έχει επιλογή μετάδοσης ήχου στο κινητό. Απλά θα πρέπει να μεταδίδεις οτιδήποτε μέσω της εφαρμογής. Έχει τα πάντα. Δικό του browser, αναμετάδοση αποθηκευμένων αρχείων, μετάδοση streaming άλλων εφαρμογών, κλπ.
  5. Stamos, μόνο το αρχικό στήσιμο χρειάζεται να κάνεις. Μετά θα μπορεί ο καθένας να αναμεταδίδει ότι θέλει, από όπου θέλει. Δεν χρειάζεται καν να προστεθούν ως μέλη, εκτός αν το κλειδώσεις, και που δεν χρειάζεται να κάνεις.
  6. Δεν έχω 2 Chromecast για να είμαι σίγουρος, αλλά σύμφωνα με τη φιλοσοφία του, λογικά γίνεται. Βλέπει την κάθε καρτέλα σαν διαφορετική πηγή.
  7. Είναι αλήθεια ότι δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Προτείνω λοιπόν να τα κάνεις όλα από την αρχή. 1. Reset στο Chromecast. 2. Σετάρισμα από την αρχή μέσω της εφαρμογής Home στο κινητό του Chromecast. 3. Επανεγκατάσταση της επέκτασης του Chromecast στον chrome browser του laptop.
  8. Βοήθησέ με λίγο ακόμα. Τι εννοείς την πιο νέα έκδοση; Πιο νέα έκδοση στο chrome browser ή στο Chromecast? Μήπως πρέπει να ενημερώσεις τον browser στο laptop σε νεότερη έκδοση;
  9. Όχι. Μόνο την ενέργεια που καταναλώνει για να σώσει την εντολή.
  10. Παρών. Ελπίζω η κληρωτίδα να με βγάλει νικητή:lol:
  11. Καλή τύχη σε όλους στον επόμενο διαγωνισμό
×
×
  • Create New...