Jump to content

spireto

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.358
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

3 Followers

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Verizon Wireless - ΗΠΑ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

spireto's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

15

Φήμη

 1. Το μινι δεν πρόκειται να σταματήσει. Όσοι πάνε συχνά εξωτερικό γνωρίζουν. μείνει ένα εξαιρετικό προϊόν, μικρό, ισχυρό και στιβαρό. Πολλοί που έχουν πάρει τα μεγάλα τα έχουν στην άκρη. Αν και το μεγάλο δεν συγκρίνεται, η φορητότητα του μικρού είναι απίστευτη
 2. Χαχαχα. Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα. Σαν ανταγωνισμός βέβαια μόνο καλό κάνει ώστε να δούμε καλύτερες συσκευές.
 3. Απλά γελοίος. Ούτε νερό δεν μπορεί να βράσει. όταν μόνο δημιουργείς νέα προβλήματα και δεν σε νοιάζει να λύσεις ούτε ένα από τα υπάρχον. Μόνο που σκέφτεται αυτές τις αρλούμπες απλά ζει στον κόσμο του. Η Ελλάδα υποφέρει.
 4. Ο κόσμος αλλάζει. πλέον οποία χώρα δεν έχει τεχνολογία θα είναι μέσα στον φόβο. Όλα πλέον θα συνδέονται. η σημερινή τεχνολογία δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτα από αυτό που έρχεται. Με τα καλά και τα κακά. Η αλλαγή θα είναι τεράστια. καλα κάνουν οι ΗΠΑ. Εμείς εδώ τσίπουρο να έχουμε και όλα καλά. Μεχρι να μας χτυπήσει το κακό την πόρτα.
 5. Αγαπητή Spotify, δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει. Σε φιλοξενεί σε δικό της πλήρες οικοσύστημα, software hardware. Βγάλε δικό σου και δώσε το και δωρεάν αν γουστάρεις. Το αν είναι ληστρικό ή όχι την ώρα που είσαι ξένος σε ξένο χωράφι μην μιλάς.
 6. Ο ΟΤΕ μαζί με την ΔΕΗ έβαλαν την Ελλάδα φυλακή. Προνομια και τίποτα άλλο που είναι αφάνταστα για τον καλύτερο μυθοπλάστη. Το ότι έφεραν τηλέφωνο και ρεύμα απλα αυτή ήταν η αποστολή τους ως εταιρείες. Οι κάτοικοι μεγάλων πόλεων δεν γνωρίζουν αλλά σε μικρές πόλεις και χωρίς τηλέφωνο και ρεύμα έφτασαν και τέλος του 80. Οι κορυφαίες συντεχνίες υπαλλήλων, φυσικά με τις εύνοιες της κάθε κυβέρνησης. Εφαπαξ, οικισμοί παραθεριστικοί, σύνταξη από τα 36 για τηλεφωνήτριες. Καμμένη υπόθεση και οι δυο εταιρείες. Λέσχες ΟΤΕ που δεν έκοβαν ούτε μι απόδειξη. Και ότι έχουν "προσφέρει" απλά από την τσέπη του κακόμοιρου λαού που τους γέμιζε τα ταμεία.
 7. Όταν πήρα το μίνι ένιωσα ελεύθερος. το έχω πάνω μου και δεν το καταλαβαίνω. Ο κλειστός μου κύκλος φίλων μετά από εμένα πήραν όλοι μίνι. Και με όσους βρεθήκαμε καλοκαίρι από διάφορες χώρες στην Ελλάδα όλοι με μίνι. Τι μου λείπει; Η μπαταρία από τα προ μαξ, η κάμερα του ζουμ, και σε κάποιες περιπτώσεις σπάνιες η οθόνη. Δεν παίζω παιχνίδια. Δεν έχω κοινωνικά δίκτυα. Ετοιμος είμαι για το 13 μίνι σε 512. Έχω το 256 και αυτό με κολλάει μόνο. Πάντα είχα 512. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε και κρατήστε το 2-3 βδομαδες. Μετά δεν πάτε σε μεγάλο ξανά. Και ο μεγαλύτερος λόγος το βάρος. Σαν μια μπριζόλα Τέξας ζυγίζει.
 8. Οποίος φορέσει αυτό το προϊόν με την κάμερα από την αισχρή εταιρεία που είναι προϊόν αυτής απλά είναι άξιος της μοίρας του. Τωρα αν αυτό μπορεί να ανταγωνιστεί το Apple Watch μάλλον ούτε Casio των 80’s
 9. Ακόμη υπάρχει αυτή η βλακεία; Έχει και χρήστες; Αυτή η δίποδη σαύρα που το έχει ούτε ένα ευρώ δεν αξίζει να έχει περιουσία. Οποίος το χρειάζεται ένα twitter και τέλος. Προσωπική άποψη.
 10. Μιλάμε για πρόβλημα που σίγουρα είναι και στην καθημερινότητα τους. στην καθημερινή τους συμπεριφορά σε περίγυρο και οικογένεια. Εδώ είναι νήμα για iPhone. Αφού δεν το γουστάρετε απλά μην γράφετε. Προσπεράστε το. Αν δείτε οποιοδήποτε άρθρο για android δεν υπάρχει αντίστοιχη τοποθέτηση από χρήστη iOS για να δείξει τον οποιοδήποτε κομπλεξισμό. Καθήστε στο παγκάκι σας και αφήστε εμάς στο δικό μας ώστε να ανταλλάξουμε τις υγιείς απόψεις μας. Αυτός είναι και ο λόγος που το myphone πήρε την κατηφόρα και δεν το σώζει πλέον τίποτα. Τόσα χρόνια είχε καταντήσει κυβερνητικό κανάλι βόρειας Κορέας. Μεχρι και ban είχα φάει που απάντησα σε κάποιον που μας ονομάτιζε όλους πρόβατα, αλλά το δικό του ποστ υπήρχε εκεί να μας θυμίζει τα συμπαθή μηρυκαστικά. Δεν αλλάζει αυτό το σάιτ δυστυχώς. Και πλέον είναι αργά. Είπα με την αλλαγή κάτι θα έγινε αλλά τίποτα. Και παρακαλώ επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα κάνετε εσείς μια διαγραφή στο προφίλ μου. Εκτός αν θέλετε να φαίνεται πόσους έχετε ως μέλη που πλέον δεν ισχύει.
 11. Η πιο εμετική χώρα στον πλανήτη. Φόρος κινητής τηλεφωνίας. Φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης. Και να μην ξεχνάμε στον φόρο πάνω μπαίνει και ΦΠΑ όποιος προλάβει φεύγει να σωθεί
 12. Βάση εκ των έσω πληροφοριών ναι. Γνωρίζω και σε ποιους αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα είναι πάντως εκτός των γνωστών μεγάλων παικτών. Χαρά για τους καταναλωτές να φύγουν τα καρτέλ
 13. Σχετικά σύντομα η Κοσμοτέ. Ευτυχώς την παίρνουν σοβαροί επιχειρηματίες και θα πέσει πολύ ανταγωνισμός. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά σύντομα και η Κοσμοτέ. Ευτυχώς την παίρνουν σοβαροί επιχειρηματίες και θα πέσει πολύ ανταγωνισμός.
 14. Μην τον παρεξηγείς. Τον πείραξε το ποτό που ήπιε και έχει το όνομα του. https://www.kahlua.com/
 15. Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να προχωρήσω στην διαγραφή του λογαριασμού μου. Δεν έχω βρει κάτι όσο έχω ψάξει. Ευχαριστώ.
×
×
 • Create New...