Jump to content

konv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.435
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    50%

konv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Άρα τι θα πρέπει να κάνω μπορείς να βοηθήσεις; :wacko: Εσύ το έλυσες;
  2. Καλησπέρα, σε καινούριο υπολογιστή έγινε εγκατάσταση το viber και το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι ότι όταν θέλω να στείλω κάποιο αρχείο π.χ. pdf, jpg κτλ.και μου βγάζει μήνυμα στη συνομιλία ότι "Το τελευταίο μήνυμα σας δεν στάλθηκε". Όσες φορές και να πατήσω επανάληψη αποστολής δεν το στέλνει. Μου το κάνει σε όλες τις επαφές και σε όλα τα αρχεία. (Δεν είναι μεγάλο μέγεθος τα αρχεία, από άλλο υπολογιστή τα στέλνει κανονικά) Εκτός των αρχείων, links και μηνύματα στέλνει κανονικά. Επίσης σήμερα κάποιος μου έστειλε pdf αρχείο το οποίο το κατέβασα στον υπολογιστή και το ξαναέστειλα σε άλλη επαφή και το έστειλε κανονικά. Στην αρχή πήγε το μυαλό μου στο windows defender αλλά δεν είχε κάτι. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Kαλησπέρα , για αγορά όπως αυτό το gps tracker σε δίκτυο 2G https://www.aliexpress.com/item/33002231753.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.7d772b5bltoRjX&algo_pvid=b61ccb82-e47a-42be-9524-216c12587162&algo_expid=b61ccb82-e47a-42be-9524-216c12587162-18&btsid=0b0a556f16115713080063156ee90d&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ποια sim προτείνετε για λιγότερο κόστος και χρήση μόνο με sms? Eυχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλησπέρα, διάβασα κάποια πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ποια είναι η καλύτερη οικονομική λύση για sim μόνο για sms ή ομιλία (sms θα χρησιμοποιώ) για car tracker gps? Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Tότε η sd για ποιο λόγο υπάρχει;
  6. Kαλησπέρα έχει κανείς το πρόβλημα που έχω εγώ; Ενώ έχω βάλει σαν προεπιλογή στο χώρο αποθήκευσης την κάρτα sd, παρόλα αυτά ούτε εφαρμογές μπορώ να μεταφέρω στην sd από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ούτε να κάνω κάτι άλλο. Κάποια λύση; Ευχαριστώ.
  7. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, μετά την αναβάθμιση σε miui global 11.0.5 ότι πρόγραμμα χρησιμοποιούσα για ηχογράφηση κλήσεων, έπαψε να λειτουργεί. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα; Είναι ίσως το σημαντικότερο εργαλείο για μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. Καλησπέρα είμαι κάτοχος του pro κι έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Βρίσκοντας κάποια βίντεο στο YouTube αποφάσισα να κάνω flash το firmware για λίγο περισσότερη ταχύτητα. Ακολούθησα τις οδηγίες και όταν εγκαθιστούσα το αρχείο με την BLE Version γύρω στο 70% σταμάτησε και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε το πρόβλημα. Ενώ αναβοσβήνει η ένδειξη Bluetooth όταν ανοίγω το Scooter δεν μπορεί να συνδεθεί πουθενά. Σαν να μην υπάρχει Bluetooth. Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κανονικές πλην της φόρτισης που δεν δείχνει ποσοστό όταν φορτίζει... Καμιά ιδέα να το επαναφέρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατάφερα να συνδεθώ με m365 tools. Μπορώ μέσω αυτής της εφαρμογής να αλλάξω κάτι στο Firmware?
  9. Aν το κάνω χάνω την εγγύηση; Επίσης με όσους browsers δοκίμασα (ΟPERA, CHROME ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ) δεν ανοίγει η εξής σελίδα: https://www.greecebulls.com/members/Default.aspx?lang=en Σε άλλους κατόχους Mi 9t Pro ανοίγει; Τι φταίει λέτε; Ευχαριστώ.
  10. Την ηχογράφηση ξέρει κανείς πως την επαναφέρουμε ακόμη και από άλλο xiaomi dialer ?
  11. δηλ. να το έχεις ανάποδα και να βλέπεις (αν φαίνεται) την pop up camera που είναι κλειστή! :(
  12. και το notification light πως το βλέπετε; :confused:
  13. Κάτοχος του 9 t pro. Θα μπορούσε κάποιος κάτοχος του κινητού από Κίνα να μου πει αν στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια κλήσης του εμφανίζει επιλογή για ηχογράφηση; Το δικό μου το έχω αγοράσει από Ελλάδα και δυστυχώς δεν έχει ηχογράφηση και υποψιάζομαι ότι φταίει αυτό που γράφω πιο πάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:worry:
  14. Θα ήθελα από όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει στα κάτωθι ερωτήματα για το mi6. 1. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω usb flash drive και να μεταφέρω δεδομένα άνω των 4gb? 2. Ποιες οι διαφορές μεταξύ miui 8 και 9? Ευχαριστώ.
  15. Το ίδιο με παραπάνω...
×
×
  • Create New...