Jump to content

Theologisikalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Theologisikalos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Theologisikalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και εγώ έχω τραβήξει πανόραμα πολλές φορές χωρίς θέμα, αλλά και photosphere περίπου 8-10 φωτογραφίες (που ενωθήκανε σε μία) αν δε κάνω λάθος, και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έπειτα της πέρασα και ένα φιλτρο με την επεξεργασία που έχει η " μανίσια " εφαρμογή και απλά φώρτωνε για κανα λεπτό στο backround, το έδειχνε στη μπάρα επάνω χωρίς να πέσει η απόδοση στη συσκευή, απλά ανέβηκε αισθητά η θερμοκρασία! Και 'γω όλα στοκ
  2. Φίλε αν πας στις ρυθμίσεις του evolve, υπάρχει η επιλογή strip unicode, όπου την τικάρεις και σου δίνει τους 160 χαρακτήρες
  3. παιδιά ακούστε το εξής και πείτε αν το έχει δει και άλλος αυτό το ζήτημα. Από τότε που πήρα το κινητό, όταν πάω να περάσω με το καλώδιο φωτογραφίες, μου βγάζει το εξής μήνυμα η συσκευή: "Δυστυχώς η διαδικασία android.process.media έχει σταματήσει" και σταματάει και η διαδικασία και στον υπολογιστή, είτε σε mac είτε σε pc. Το περίεργο της όλης ιστορίας , είναι ότι το πήγα στο σέρβις και μου αλλάξανε πλακέτα.. σήμερα που το πήρα καινούργιο, έκανα όλες της αναβαθμίσεις χωρίς να εγκαταστήσω ΚΑΜΙΑ εφαρμογή, πήγα πάλι να περάσω τις παλιές φωτογραφίες που είχα τραβήξει με την ίδια συσκευή και μου έβγαλε ξανά το ίδιο μήνυμα!!! Το ΠΑΡΑΔΟΞΟ είναι πως σε όλους τους άλλους τύπων αρχείων, τα περνάει κανονικά αφού για να περάσω τις φωτογραφίες σκεφτείτε ότι τις έκανα ένα απλό .zip και μετά unzip στο κινητό!
  4. Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Να σου πω την αλήθεια το evolve έχω κρατήσει σε σχέση με τα αλλά που ανέφερα, απλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να διορθωθεί το hangouts! Σκέψου οτι με μια εφαρμογή απο το play ππυ λέγεται icon changer του έβαλα και το εικονίδιο απο το hangouts στις συντομεύσεις :-P
  5. Παιδιά εδώ και κανα μήνα που πήρα το κινητό χρησιμοποιούσα για τα sms το hangouts το οποίο με βόλεψε πολύ. Δεν ήξερα όμως ότι τα μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες είναι περιορισμένα στους 60 γιατί δε έδινα ποτέ σημασία μιας και έστελνα λίγα μνμ.. τις προάλλες όμως τελείωσα πολύ γρήγορα αυτά που είχα με αποτέλεσμα να φάω και την κάρτα μου.. Επειδή δε μου άρεσε κάποιο άλλο πρόγραμμα (π.χ. go sms pro, handscent, evolve sms_αν και τους έβαλα και θέμα που να μοιάζει στο hangouts) μήπως ξέρει κανείς αν μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα με κάποιο τρόπο?? ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον θα το πάω ο ίδιος κάποια μέρα που θα έχω ευκαιρία! και θα με βολέψει πολύ περισσότερο αν ξεμπλέξω και γρήγορα!
  7. Είχα μιλήσει 2 βδομάδες πριν με το σέρβις και μου είχαν πει ότι θα με καλούσαν αυτοί, για να κανονίσουμε για τεχνικό έλεγχο... Τελικά με καλέσανε μια φορά και μου εμφανίστηκε το σταθερό τους αλλά δεν πρόλαβα την κλήση.. μετά από 5-6 μέρες, με καλέσανε ξανά και μου είπαν αν θέλουν να έρθουν να το πάρουν για τεχνικό έλεγχο.. Το περίεργο είναι ότι αυτή τη φορά, είχε απόκρυψη και ο τύπος μου είπε ότι μάλλον δε θα χρειαστεί η απόδειξη (γιατί τον ενημέρωσα ότι την ξεχάσει επαρχία και είμαι Αθήνα..) και ότι θα στείλει κούριερ να το παραλάβει την παρασκευή... Να πώ την αλήθεια, στην απόκρυψη έχω έναν προβληματισμό να το εμπιστευθώ πως ήταν το σέρβις... κάποιος άλλος που να τον καλέσανε από το σέρβις και να τον καλέσανε από απόκρυψη?
  8. Σωστός! Ευχαριστώ, δε το είχα σκεφτεί.
  9. Τί σημαίνει SOT ρε παιδιά? Και κάτι ακόμη, λες οτι το έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το 3g όταν είσαι εξω, εχεις και τα δεδομενα ανοιχτά για μειλ κτλ?γιατί εγώ το ενεργοποιώ οποτε το χρειαζομαι(με μια εφαρμογή που κανει συντόμευση την καρτέλα για την αλλαγή) και παει μια χαρα η μπαταρία..
  10. Άντε με το καλό να έρθει πιο γρήγορα αυτή τη φορά
  11. Κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να ξαναπαρεις τηλ στις 3 του μήνα και να ρωτήσεις τί γίνεται και αν σου λέγαν παραμύθια σχετικά με την αρχική ημερομηνία παραλαβής.. Εγώ που εκανα μέσα στις γιορτές αντίστοιχα παραγγελία τηλεφωνικά, μου ειπαν οτι σε 2 μέρες οτι θα το έχω αλλά επεμεινα στον αριθμό αποστολής.. Στην αρχη δε μου δώσανε και τους ξαναπηρα, αλλά επειδή έφτασε στην ωρα του όλα κομπλέ (εν τέλει μόλις ήρθε, το ίδιο πρωι μου είχανε στείλει σε μέιλ τον αριθμό αποστολής).. Όλα αυτά δεδομένου οτι το είχες κλειδώσει σε χαμηλή τιμή σε σχέση με τις τωρινές τιμες! Τώρα μάλλον η επόμενη επιλογή σου είναι το Amazon.uk
  12. Στο καταστημα που το παρήγγειλες δε σου είχαν δώσει αριθμό αποστολής? Στο τηλ τί σου ειπαν?
  13. Φίλε leftko, Πήρα χθες τα ακουστικά του s4 από μια προσφορά, 8€. καλά είναι, δεδομένου ότι πριν είχα το s2 plus και είναι παρόμοια, αλλά δε δουλεύει η ένταση.., ενώ το μικρόφωνο και το κουμπί του λειτουργούν κανονικά.Εσένα τα δικά σου, δουλεύουν τα πλήκτρα της έντασης??
  14. Παιδιά μια απορία, το nexus στις ρυθμίσεις του wifi έχει μια λειτουργία που λέει ότι κάνει σάρωση για δίκτυα και όταν είναι κλειστό, για να βελτιώση η google την τοποθεσία και κάποιους άλλους λόγους.. Ξέρεις κανείς ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι λόγοι αφ'ενός, και αν τρώει πολύ μπαταρία αυτή η ρύθμιση??
×
×
  • Create New...