Jump to content

gusmarle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gusmarle

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

gusmarle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φίλε μου με συγχωρείς για την καθυστέρηση της απάντησης μου.

    Ναι, έχω κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφει το βίντεο και μέχρι σήμερα, εδώ και 3 μήνες περίπου, το μικρόφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα.

  2. Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ! Μετά απο πολύ καιρό, περίπου 1,5 χρόνο, και αφού δοκίμασα κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρήκα την λύση για το γνωστό πρόβλημα με το μικρόφωνο, κατα το οποίο ο συνομιλητής σου σε ακούει πολύ βαθειά ή και καθόλου όταν χρησιμοποιούνται κάποιες εφαρμογές επικοινωνίας. Η λύση είναι στο παρακάτω βίντεο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι στην δική μου περίπτωση το πρόβλημα λύθηκε 100%, αφού ήδη χρησιμοποιώ το κινητό, χωρίς πρόβλημα εδω και 2 μήνες, απο αυτό που περιγράφεται στο βίντεο. Εύχομαι, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους κατόχους xiaomi κινητών, διότι ακόμα δεν έχει πάρει το μάτι μου κάποια επίσημη θέση η Xiaomi για το συγκεκριμάνο πρόβλημα.
  3. Καλησπέρα... επειδή δεν έχω καταλάβει από τα posts σου, τελικά βρήκες λύση για το πρόβλημα με το μικρόφωνο στα Xiaomi????
  4. Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου.:D:D Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
  5. Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου.:D:D Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
  6. Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
  7. gusmarle

    Redmi 4X

    Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
  8. Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
  9. Τελικά βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
  10. Η λύση επιτέλους βρέθηκε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Στην δική μου περίπτωση, το πρόβλημα λύθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. https://www.youtube.com/watch?v=oV8-MJt5gak​
  11. Η λύση για το πρόβλημα με το μικρόφωνο στα XIAOMI επιτέλους βρέθηκε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

     

    Στην δική μου περίπτωση, το πρόβλημα λύθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=oV8-MJt5gak​

  12. Η λύση επιτέλους βρέθηκε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Στην δική μου περίπτωση, το πρόβλημα λύθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. https://www.youtube.com/watch?v=oV8-MJt5gak​
  13. Η λύση επιτέλους βρέθηκε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Στην δική μου περίπτωση, το πρόβλημα λύθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. https://www.youtube.com/watch?v=oV8-MJt5gak​
  14. Πάντως και γω απο vickmall το παρήγγειλα το leagoo και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε καν στο email απάντησαν. Αντε να δούμε. Ελπίζω να μην φάμε καμία μόντα... Γνωρίζει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε για να μην χάσουμε τα χρήματα της παραγγελίας και να μας τα επιστρέψουν??? Γιατί έχω παραγγείλει το elite 1 απο vickmall στις 4 Οκτωβρίου και εκτός απο το email επιβεβαίωσης παραγγελίας δεν απαντάνε καν στα 2-3 email που τους έχω στείλει και τους ρωτάω πότε περίπου θα παραλάβω το κινητό. Έχω ήδη αρχίσει να εκνευρίζομαι και θέλω να ψάξω να δω τι μπορώ να κάνω. Και απο τι βλέπω ο φίλος παραπάνω λέει ότι του το στείλανε προχθές και μου προξενεί μεγάλη εντύπωση. :mad:
  15. Μήπως σου είπαν πόσες μέρες θα κάνει?? Γιατί απ'όσο γνωρίζω ακόμα δεν έχουν παραλάβει απο το εργοστάσιο...
×
×
  • Create New...