Jump to content

ddr2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26.345
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About ddr2

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1979

Συσκευή

  • Συσκευή
    S22u

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ddr2's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

21

Φήμη

  1. Αυτό δεν θα ήταν ενοχλητικό αν στο μεταξυ δεν είχες συνηθίσει το 22.
  2. Το ίδιο πρόβλημα είχα στο Note 8 και η μπαταρία ήταν τελικα ελαττωματικη. Κανένα calibration δεν δούλεψε.
  3. Καλά τα έκανες, αλλά γιατί? Εγώ είδα αξιοσημείωτη διαφορά με την 6.0, ιδίως μετά από μερικές ώρες χρήσης.
  4. Επειδή όχι απλώς έχουν μειωθεί, αλλά έχουν εξαλειφθεί, καλύτερα κάνε wipe cashe και επιδιόρθωση εφαρμογών.
  5. Είπα εγώ ότι έγραψες για το ultra συγκεκριμένα? Για το απλό και το plus έγραψες και σου λέω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι καλύτερα σε επεξεργαστή τα 23 και 23plus σε σχέση με τα αντίστοιχα 24αρια, ακόμα και texas industries να έχουν.
  6. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι το περσινό μοντέλο θα είναι καλύτερο απο το φετινό. Μάλιστα....
  7. Στο μεταξύ τις ίδιες φωτογραφίες είδα σε άρθρο που έλεγε ότι το s23u θα έχει επίπεδη οθόνη και βέβαια από τις φωτογραφίες αυτό προκύπτει. (Επίπεδη οθόνη).
  8. Κάτι ακόμη που ξέχασα να γράψω είναι ότι επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα που είχε η εφαρμογή Onenote με το πενάκι (δεν συνεργαζόταν καλά). Από search που είχα κάνει, το ίδιο πρόβλημα ασυμβατοτητας υπήρχε και στο S23 ultra με android 13. Αντίθετα δεν υπήρχε ποτε πρόβλημα στο tab s7 ή στο πάλιο note 8. Τώρα το πρόβλημα λύθηκε στο S22 ultra και το πενάκι λειτουργεί άψογα στο Onenote.
  9. Έχει γίνει μούρλια σου λέω. 😋😋
  10. Σαφώς. Και μιλάμε για την πρώτη πρώτη έκδοση του one ui 6. Θα ακολουθήσουν αναβαθμίσεις που θα είναι ακόμη καλύτερες.
  11. Ας γράψω και εγώ 2 λόγια για το update, αφού έχουν περάσει 3-4 ημέρες. Γενικά βλέπω βελτίωση στη λειτουργία του τηλεφώνου. Τα γραφικά έχουν τελειοποιηθεί και πλέον δεν χάνει frames ακόμη και αν πιεστεί, με συνεχή χρήση το κινητό. Συγκεκριμένα, με το one ui 5 έχανε μερικά frames κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής, αν ήταν ενεργοποιημένο το "εφε ξεκλειδώματος". Αυτό έχει πλέον διορθωθεί. Επίσης, έχανε συχνά frames με το άνοιγμα της πλαινής μπάρας εφαρμογών, επίσης έχει εξαλειφθεί. Σποραδικά frames που χάνοντας κατά το άνοιγμα των πρόσφατων εφαρμογών και της μετάβασης από τη μια ανοιχτή εφαρμογή στην άλλη, έχουν ελαχιστοποιηθεί. Το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο (πολύ) γρήγορο και η μπαταρία πάνω κάτω, στα ίδια επίπεδα με το android 13 , σίγουρα όχι χειρότερα. Παρατηρώ ότι η συσκευή δεν ζεσταίνεται καθόλου, πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Βέβαια, κρύωσε και ο καιρός λίγο... Με 2 λόγια, το κινητό σήμερα είναι σαφώς καλύτερο από ότι όταν πρωτοκυκλοφόρησε, κάτι που σιγουρα είναι παράδοξο. Well done Samsung.
  12. Κάποιες φορές μου δουλεύει σωστά και κάποιες όχι.
  13. Παιδιά, αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητα σε σκοτεινές συνθήκες? Συχνά αργεί να ανάψει η οθόνη όταν απομακρύνω το κινητό από το αυτί μου ή χρειάζεται να πατήσω το πλαϊνό πλήκτρο. Αλλά μόνο σε σκοτεινά μέρη το κάνει αυτό. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...