Jump to content

vairas2013

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    237
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vairas2013

  • Ημ. Γέννησης 04/06/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

vairas2013's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. vairas2013

    Moto G

    Φιλε Σαλονικιε για στειλε link να την δω αν μπορεις ..;
  2. vairas2013

    Moto G

    Αυτο το κουσουρι το εχει ισως τοτε ενα πολυ λεπτο plate .Εσυ πιο εχεις ; Για δειξε ;
  3. vairas2013

    Moto G

    Ακριβως. ΣΤο προηγουμενο moto G ειχα θηκη και με κουραζε...ασε που εκρυβε την λαμψη της οθονης !
  4. vairas2013

    Moto G

    φιλε καλη και η θηκη αλλα το κινητο σκετο τα ΣΠΑΕΙ ! Αλλη αισθηση...
  5. vairas2013

    Moto G

    μια χαρα ηταν . Απλα ρωτησε ο ανθρωπος και απαντησα! Το τελευταιο ξενο φυσικα ειχε προβλημα.
  6. vairas2013

    Moto G

    Οτι θες φιλε...Η αποφαση ειναι δικια σου,εγω ειχα το 16αρι απο Αμαζον -το πουλησα και πηρα 8αρι το ιανουαριο. Ε μετα...αλλαξα παλι 2-3 8αρια ξενα και τωρα εχω Ελληνικο.:)
  7. vairas2013

    Moto G

    ΚΑλησπερα φιλε. Η motorola Hellas εμενα μου ειπε οτι ΔΕΝ το καλυπτει το 16αρι. Καλυπτει ολα τα 8αρια ακομα και τα ξενα εντος ευρωπαικης ενωσης εννοειται μονο.
  8. vairas2013

    Moto G

    Σορρυ δεν παρεξηγηθηκα μαζι σου,ισα ισα μου εισαι συμπαθης :) Κοιτα...το moto G το εχω απο Δεκεμβριο περιπου δεν το αλλαζω με τιποτα...εκτος φυσικα αν το moto X πεσει στα 200-220 ευρω . Δεν το εχω δει καν απο κοντα πως ειναι οποτε...δυσκολα να αγοραζα κινητο χωρις να το δω καν. Παντως φαινεται ενδιαφερον... Λοιπον τωρα για το G ...με μια φορτιση ( χτες βραδυ δηλαδη) μου εβγαλε 3 ωρες οθονη +2 ωρες ομιλια+ ολα τα αλλα ( data open all day) . Εχει τρελη μπαταρια το κινητο αυτο -ειναι ερωτας πλεον !:) *** Τα χρηματα εγω τα ζητησα πισω γιατι ηθελα να παρω Ελληνικη συσκευη( τα απαιτησα τηλεφωνικως-εστω με απειλη). Το καταστημα την τελευταια στιγμη εκανε το προφανες...μου επεστρεψε τα χρηματα μου μαζι με τα μεταφορικα.
  9. vairas2013

    Moto G

    Δεν συμφωνω μαζι σου αλλα οκ..Δεν θελω moto X γιατι ξεφευγει στο μεγεθος..θελω ενα κινητο στα μετρα και την δυναμη του moto G . Το πηρα τελικα απο wind και ολα καλα. Η συσκευη μεχρι στιγμης τελεια. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε επικοινωνια με την Motorola ( μιλησα με 2 κυριες) μου ειπαν οτι αυτο συμβαινει συχνα στα " ξενα " κινητα. Τωρα τι να σου πω... ΠΑντως μου εδωσαν τα χρηματα πισω.
  10. vairas2013

    Moto G

    Εννοειται....ΔΕΝ θα ξαναπαρω ποτε και τιποτα. Δεν πειραζει ας δωσω παραπανω να ειμαι ησυχος Η θα παιρνω οπως κανω σχεδον παντα δευτερο χερι Ελληνικο.
  11. vairas2013

    Moto G

    Δεν ειναι περιεργο..ΣΤο τηλεφωνο του ειπα..." ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ" Αυτος καταλαβε σιγουρα τι εννοω. Οριστε τι μου εγραψε... Καλησπέρα. Έχουμε συνεννοηθεί εμείς, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Και επειδή μας διαβεβαίωσαν ότι δεν προέρχεται από υπαιτιότητα του χρήστη, αν θέλετε μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα χρήματα σας σε έναν λογαριασμό σας ή να σας κάνουμε την αντικατάσταση. Ενημερώστε μας παρακαλώ με έναν αριθμό λογαριασμού. Ευχαριστούμε. Με εκτίμηση, η ομάδα του KataNou.gr φυσικα ζητησα επιστροφη χρηματων. Ηδη εχω νεο κινητο απο το απογευμα απο wind. Στη wind ΡΩΤΗΣΑ..." αν παθει κατι μεσα στις 7 ημερες το αλλαζετε ; " και μου απαντησαν ΒΕΒΑΙΩΣ. Αυτα παιδια. ΠΕριμενω να μου βαλουν τα χρηματα αυριο και μετα θα τους τραβηξω αναφορα σε ολα τα site. ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
  12. vairas2013

    Moto G

    OXI . Μου ειπε θα μου στειλει τα λεφτα πισω αυριο.
  13. vairas2013

    Moto G

    Καλησπερα. ΠΑιδια προσοχη στις αγορες σας. Η motorola ειναι πολυ σκληρη. Δεν αλλαζει ευκολα συσκευες. Απο εχτες μιλαω μαζι τους για την δικια μου. Τελικα το καταστημα θα μου δωσει χρηματα πισω. Προσοχη απο που αγοραζετε. Απο εμενα τερμα το skroutz.
  14. vairas2013

    Moto G

    Συγνωμη τωρα το ειδα...:) Μαρια καλυτερα ελα στο αλλο θεμα που ανοιξα να διαβασεις για να μην κανεις καμια λαθος κινηση και εσυ.... οριστε το λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5466099#post5466099
  15. vairas2013

    Moto G

    Φιλε μιας και εισαι Σαλονικιος...συμβουλη μην τυχος και το παρεις απο Internet..μιας στο 1.000.000 να εχει προβλημα θα φας ταλαιπωρια οπως εγω. Τα λεφτα μου ειναι στον αερα και κινητο δεν εχω. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εσενα πηγαινε η απαντηση ...:)
×
×
  • Create New...