Jump to content

Troll_Hunter

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Troll_Hunter

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Troll_Hunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ορίστε μια καταχώριση από το γερμανικό Amazon. Στέλνει Ελλάδα λέει. Στα 27.99€ η τιμή του. https://www.amazon.de/dp/B01GWH6CHO/ref=twister_B01LW5R020?_encoding=UTF8&psc=1
  2. Προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος και από 2-3 διαφορετικά μοντέλα TP-LINK που έχω. Πραγματικά σκυλιά.
  3. Ναι, όντως, τώρα μπήκα στο λινκ και είδα ότι έχει τεχνολογία αναγνώρισης βέλτιστης τάσης/έντασης ανάλογα με τη συσκευή που θα συνδέσεις, όπως οι περισσότερες καλές εταιρίες. ;)
  4. Πολύ ενδιαφέρον. Ψήνομαι κι εγώ μη σου πω, να το τσιμπήσω... Nα φανταστώ ότι η έξοδος βγάζει τα κλασικά 5V @ 2.1/2.4 ampere όταν συνδέσεις συσκευή μη συμβατή με Quick Charge;
  5. Η μπαταρία θα κοστίζει το πολύ 10-15€, οπότε το υπόλοιπο ποσό μέχρι τα 40€ είναι λογικό αν πρόκειται να αποκατασταθεί πλήρως η αδιαβροχοποίηση και να καλυφθούν και τα μεταφορικά πήγαινε-έλα. Αυτό ισχύει ΑΝ είναι φταίει η μπαταρία και δεν είναι καμιά αλλαγή πλακέτας. Σ' αυτή την περίπτωση απλά το πετάς.
  6. Τι σου ζητάνε; Κάποια στοιχεία ταυτότητας;
  7. Αν είχες άλλα ΜΒ προηγουμένως, τα σημερινά 1200 του reloadit προστέθηκαν στα παλιά, με κοινή ημερομηνία λήξης; Αν μεταφέρονται, τότε μιλάμε για τον απόλυτο τρόπο να συσσωρεύσεις πολλά GB, για όσο ισχύει η προσφορά. ;)
  8. Το πολύ ευχάριστο είναι το ότι με ανανέωση με πιστωτική ή PayPal, θα μπορείς να έχεις 1200ΜΒ για ένα μήνα. Και το ποσό θα μένει στην κάρτα. ;)
  9. Ουάου, 1GB για μια βδομάδα; Πάρα πολύ καλό. :up: Ξέρουμε αν το απευθείας δώρο με τον κωδικό που δίνει με το update του application, θα δίνεται και μέσω του mobile site? Θέλω να βάλω το δώρο και στην SIM που εχω για το 4G mobile WiFi μου. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Άλλη ερώτηση: Ξέρουμε αν αναμένεται κάποια καλοκαιρινή προσφορά όπως δίνει κάθε καλοκαίρι η Cosmote;;;
  10. Τα Belkin Mix It up των 2 μέτρων μου έχουν βγάλει μόνιμο πρόβλημα να ξεκολλάει και να ξεγυμνώνεται το καλώδιο από την πλευρά της USB (που κουμπώνει στο φορτιστή), ενώ κατά τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Το 3 μέτρων που έχει βγάλει είναι πιο χοντρό και δεν παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Πρόσφατα πήρα αυτό της Hama και σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα: http://www.e-shop.gr/hama-78419-micro-usb-connecting-cable-18m-black-p-PER.752968 Μόνο που είναι πιο παχύ από ό,τι συνήθως. Είναι όμως στιβαρό και κουμπώνει πολύ καλά.
  11. Ναι, όντως, το μόνο του μειονέκτημα... :worry:
  12. Εμένα πιο πολύ με απογοήτευσε ο διάδοχός του, το 56άρι...
  13. Δεν το πίστευα ποτέ ότι θα πω μπράβο στην Sony για το SBH54, μετά τη συνεχόμενη απογοήτευση αρκετών μηνών, όσο δεν αντιμετωπίζονταν το πρόβλημα. Το τελευταίο update έστρωσε πραγματικά τη συσκευή, αν και δε λείπουν πού και πού ορισμένες αποσυνδέσεις, που δεν έχουν όμως καμία σχέση με το χάλι που είχε στην αρχή της κυκλοφορίας του. Το application πάντως εξακολουθεί να είναι δύσχρηστο.
  14. Μάλλον ισχύει στα ακριβά και στα νεότερα μοντέλα αυτό, όπως παλιότερα με τη σειρά Z, που δούλευε στο Ζ2 κι όχι στο Ζ1. Είναι θέμα kernel νομίζω. Λογικά δεν υποστηρίζεται από το firmware, ό,τι εφαρμογή και να βάλεις.
  15. Είχα παρόμοια συμπτώματα και το πήγα στο σέρβις οριακά εντός εγγύησης. Η λυπητερή: αλλαγή πλακέτας και μπαταρίας. Ευτυχώς δωρεάν επισκευή. Έκτοτε τα πάει ρολόι.
×
×
  • Create New...