Jump to content

fanatikos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.419
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

fanatikos's Achievements

 1. Δεν νομίζω φίλε μου. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από εφαρμογές εδω και αρκετό καιρό. Δεν είμαι από αυτούς που βάζουν ότι σαβουρα και να 'ναι για να την δοκιμάσουν, ούτε μπαζω -βγαζω παιχνίδια. Τώρα αν κάποιο update εφαρμογής φταίει θα είναι σατανική σύμπτωση να συμβεί ταυτόχρονα με το software upgrade του κινητού. Τες πα, όπως είχα γράψει και ποιο πριν το παρατάω. Ούτως ή άλλως ότι θέλει κάνει! Έτσι στο ξεκαρφωτο αποφάσισε χθες να κάνει reset τα στατιστικά, μετά την πλήρη φόρτιση. Νομίζω ότι το έχουμε κουράσει πάρα πολύ και δεν έχει έννοια πλέον. Το software team τους είναι για τα πανηγύρια! Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 2. Φίλε, factory reset έκανα. Την πρώτη μέρα ηταν σωστά και από την δεύτερη άρχισαν να μπαχαλιαζουν. Ναι, το ξέρω. Προφανώς και δεν είναι σωστό. Αυτό λέω, ότι υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή. Είναι bug. Τέλος πάντων, όπως έγραψα δεν θ' ασχοληθώ άλλο. Ούτως ή άλλως δεν είναι και το μόνο που έχει. Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 3. Δεν ξέρω φίλε μου και πλέον δεν ασχολούμαι. Κάθε φορά που το φορτίζω φτάνει στο 100% αλλά στατιστικά δεν μηδενίζει. Είναι κυριολεκτικά μπαχαλο. Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 4. Έτσι ακριβώς φίλε. Και εμένα το ίδιο. Το δοκίμασα κάθε 2 μέρες που μου βγάζει κανονικά, το δοκίμασα και κάθε μέρα. Τίποτα. Τα στατιστικά ένα μπαχαλο. Τίποτα δεν κάνει reset. Όχι φίλε μου. Εμένα δεν τα κάνει reset. Ότι να 'ναι βγάζει. Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 5. Δηλαδή αν το φορτίζεις κάθε μέρα στο 100% κάνει reset τα στατιστικά και τα δείχνει σωστά? Και τους χρόνους ανά εφαρμογή που βγάζει παρακάτω? Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 6. Λοιπόν έχω την τιμή να αναφέρω ότι και πάλι αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται μπαχαλο τα στατιστικά. Εντάξει! I give up! Απλά, όποιο μυαλό σκέφτηκε την συγκεκριμένη υλοποίηση πρέπει ή να είχε μόλις χτυπήσει τη δόση του ή πραγματικά να είχε σοβαρό πρόβλημα! PS: Ναι, πήγε τσάμπα ο κόπος για να το ξαναστεισω. Απλά δεν ασχολούμαι άλλο μ' αυτό. Για την ιστορία, το update δεν διόρθωσε κανένα από τα bug που είχα. Συνεχίζω και τα έχω όλα ανεξαιρέτως! Μιλάμε, όλα! Φαίνεται να ήταν μόνον security patch και τίποτα περισσότερο. Print screen. Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 7. Θα έπρεπε να υπήρχε κάποιος τρόπος για να γίνουν reset αυτά τα στατιστικά. Το να σου λέει οτι είναι ενεργό 800 ώρες και οτι έχεις μιλήσει απο το πρωι 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα, είναι οτι να 'ναι κυριολεκτικά. Τα στατιστικά δεν τα θέλω για την μπαταρία και το πόσο κρατάει. Σ' αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου οτι είναι εξαιρετική. Θα ήθελα να ξέρω όμως πόσο μίλησα μέχρι μια δεδομένη στιγμή, πόσο χρόνο είχα ενεργή οθόνη (πόση ώρα το σκάλιζα δηλαδή) και άλλα τέτοια. Και αυτά όμως ήταν παντελώς άσχετα. Τες πα, χθες πήρα την μεγάλη απόφαση και κρατώντας backup αυτά που ήθελα, του έριξα ενα factory reset. Ακόμη βέβαια δεν το έχω φέρει 100% εκεί που το είχα αλλά κοντεύει. Μέχρι στιγμής τα στατιστικά είναι σωστά, θα το παρακολουθώ όμως για να δω αν θα τα κρατήσει σωστά ή θα τα μπαχαλιάσει και πάλι. Δεν ξέρω, μάλλον placebo είναι, σαν να το βλέπω πιο αεράτο στην λειτουργία του. Ίσως θέλω να το βλέπω έτσι, ώστε αν τα κάνει πάλι μπαχαλο να μην σκέφτομαι οτι πήγε τζάμπα τόσος κόπος! Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 8. Προφανώς δεν είναι το security αυτό που κρατάει τα στατιστικά της μπαταρίας. Κάποιο άλλο είναι και δεν το έχω βρει. Κατέβασα και το τελευταίο update, έκανα clear και όλα τα δεδομένα της εφαρμογής, αλλά τίποτα. Οπότε στάνταρ κάποιο άλλο είναι. Αν το γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 9. Εσένα σου δείχνει σωστά τα στατιστικά της μπαταρίας? ΕΔω εμένα είναι χάλι μαύρο. Κι έκανα και την αναβάθμιση στο security που είχε γράψει πιο πάνω ο φίλος. Μιλάμε για χάλι, έτσι!! Δες print screen! Αν βγαίνει κάποιο νόημα δηλαδή? Εννοείται ότι δεν έχω κάνει καμία φόρτιση και βέβαια δεν έχει 780 (!!) ώρες ανοικτό. Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 10. Η αναβάθμιση ήρθε και εδώ. Την έκανα, αλλά τα στατιστικά της μπαταρίας παραμένουν ένα μαύρο χάλι! Δείχνουν ότι να 'ναι! Μπαχαλο πραγματικό! Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 11. Με EU είμαστε όλοι. Εγώ δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα. Security patch 1/2/22 έχω. Πότε πήρες update του Μαϊου? Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 12. Καμιά αναβάθμιση να δώσει γιατί έχουμε μείνει με security patch Φεβρουαρίου ενώ μπαίνουμε στον Ιούνιο. Όπως και να το κάνουμε είναι τραγική στο software και δεν βλέπω ν' αλλάζει κάτι. Τα στατιστικά στην μπαταρία είναι παντελώς άχρηστα εδώ και μήνες. Οτι να 'ναι γράφουν, οτι να 'ναι δείχνουν και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να βγάλουν ενα patch. Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 13. Ο καλλιτέχνης που έφτασε την τέχνη του πιο μακριά από οποιονδήποτε άλλο! Πιο μακριά και από την Γη! Στ' αστέρια. Εκεί είναι τα σύνορα. Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 14. Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη! Η αλήθεια είναι οτι πλεον, μετά απο τόσα χρόνια, έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματά του. Ένας που θα το πάρει τώρα, περνώντας όλες τις αναβαθμίσεις δεν θα δει σοβαρά προβλήματα. Μέχρι να φτάσει όμως σ' αυτό το σημείο ηταν άλλη κατάσταση. Ειδικά όσοι το πήραμε νωρίς - νωρίς παθαμε ενα σοκ. Άλλωστε τα xiaomi ποτέ δεν έπασχαν απο hardware. Το miui ηταν και δυστυχώς συνεχίζει να είναι το σοβαρότερο πρόβλημα. Όταν όμως παίρνεις μια συσκευή απο το πάνω ράφι και δίνεις ενα σεβαστό ποσό, έχεις κάποια δεδομένα στο νου σου. Αυτά πρέπει κάποια στιγμή η xiaomi να σοβαρευτεί και να τα ακολουθήσει. Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
 15. Εντάξει! Από το καλό στο καλύτερο πάμε! https://www.notebookcheck.net/MIUI-13-updates-are-bricking-Mi-11-Mi-11-Ultra-Mi-11-Lite-5G-units.607953.0.html Έχετε το νου σας! Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου!
×
×
 • Create New...