Jump to content

fanatikos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.614
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Συσκευή

 • Συσκευή
  OnePlus 11

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Valhala.

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

fanatikos's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

17

Φήμη

 1. fanatikos

  OnePlus 11

  Δεν έχω προσέξει κάτι μέχρι στιγμής.
 2. fanatikos

  OnePlus 12

  Δηλαδή το 11 με αγορά από τον Κώτσο το δεχεται η Smartec ως service για ότι χρειαστεί?
 3. fanatikos

  OnePlus 12

  Δεν θυμάμαι τι είχα βάλει στ Mi10 μου αλλά σίγουρα Dome δεν ήταν. Και εκεί βγήκε πολύ δύσκολα, γι' αυτό και δεν ξαναέβαλα από τότε τζαμάκια με uv κόλλα σε κανένα τηλέφωνό μου. Αλλά αυτό το Nilkin μου θύμισε έντονα εκείνη την περίπτωση και ομολογώ ότι με τίποτα δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Όπως είπα, ελπίζω να ήταν κάτι μεμονομένο και όχι κάποια γενικότερη αλλαγή στην κόλλα τους.
 4. fanatikos

  OnePlus 12

  Δεν ξέρω αν είναι κάτι καινούργιο με τα Nilkin αλλά ένα glass που άλλαξα σε ένα xiaomi 11T επειδή είχε σπάσει, τρόμαξα πραγματικά να το βγάλω. Αφού προς το κέντρο της οθόνης φοβίθηκα ότι θα την ξηλώσει. Ελπίζω να ήταν τυχαίο αυτό αλλά από την άλλη φοβάμαι μην έχει κάνει κάποια αλλαγή στην κόλλα της. Παλαιότερα δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Ήταν σταθερότατα και μπορούσες να τα αφαιρέσεις πολύ εύκολα. Τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και τα εύρισκα πολύ ποιοτικά αλλά αυτό το τελευταίο με προβλημάτισε. Μου έδωσε την ίδια αίσθηση στο ξήλωμα με τα τζαμάκια που μπαίνουν με UV κόλλα.
 5. fanatikos

  OnePlus 12

  To επιβεβαιώνω και εγώ. εμφανίζεται και στο 11. Δεν ήταν από την αρχή. Με την προηγούμενη αναβάθμιση το ξεκίνησε και το συνεχίζει και με την τελευταία που πήρε πριν λίγες μέρες. Βεβαια μετά από αυτά που ειχαμε τραβίξει καποιοι με το 11 και τις ρυθμίσεις που δεν κρατούσε, προσωπικά αυτό μου φαίνεται εντελώς minor.
 6. fanatikos

  OnePlus 12

  Την εχω βαλει στο 11 και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Για μεμβρανη ειναι καλη.
 7. fanatikos

  OnePlus 11

  Δεν έχω δει κάποια ουσιαστική διαφορά με την 501, ούτε και στην μπαταρία. Το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί άψογα.
 8. fanatikos

  OnePlus 11

  Ναι μια χαρά, την δουλεύω κατά κόρον! Έρχονται κανονικά όλα τα push notifications όπως και από την Eurobank που επίσης δουλεύω. Με τα OTP's κατά περιόδους υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι καθαρά θέμα της Εθνικής. Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους και κάνοντας αυτοί restart το process μου έρχονται όλα μαζεμένα. Δοκίμασε να μπεις από κάποιο PC και δες τι γίνεται με τις ρυθμίσεις του web banking account σου.
 9. Ούτε με search δεν το βγάζει! Τι στο καλό έγινε?
 10. fanatikos

  OnePlus 11

  Ναι, γιατί να μην είναι? Περνά την, μια χαρά είναι. Πολύ καλή. Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 11. fanatikos

  OnePlus 11

  Θα σου πρότεινα το oxygen updater. Δεν έχει καμία διαφορά στην rom. Από το επίσημο site κατεβάζει. Επέλεξε να κατεβάσει την full rom και κάνε τοπική αναβάθμιση. Πανεύκολη διαδικασία και ξεμπερδεύεις. Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk.
 12. fanatikos

  OnePlus 11

  Κουκίδες παιδιά! Δεν το έχω δει ποτέ με νούμερο. Μιλάμε πάντα για τον μαμά launcher. Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 13. fanatikos

  OnePlus 11

  Εγώ πάλι είδα βελτίωση στην μπαταρία από την 13 στην 14. Ακόμη και με την αρχική .201 έκδοση. Με την τωρινή .304 δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι στην διάρκεια. Πάνω κάτω τα ίδια είναι. Είμαι ήδη στην δεύτερη ημέρα χρήσης (36 ώρες), με αρκετή ομιλία λόγω των εορτών με ενεργή οθόνη στις 3 ώρες και 40 λεπτά και με υπόλοιπο μπαταρίας 52%. Βέβαια παίζουν σημαντικό ρόλο διάφορα στην κάθε χρήση καθώς και το που κινείται ο καθένας. Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk.
 14. fanatikos

  OnePlus 11

  Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Περίεργο. Βασικά δεν βλέπω καμία διαφορά από πριν σε ότι αφορά την συμπεριφορά της μπαταρίας. Δεν είχα χρήση οθόνης αλλά είχα ομιλία αρκετή, συνδεδεμένο με το car kit και εν κινήσει. PS: Έβαλα δοκιμαστικά την aod και παρατήρησα ότι και εκεί έχουν πειράξει διάφορα. Μεγάλη διαφορά είδα στην ευαισθησία της. Πλέον δεν ανάβει με το παραμικρό. Στο αυτοκίνητο και εν κινήσει, ελάχιστες φορές άναψε. Εκεί που και λωρίδα να άλλαζες άναβε, τώρα παίρνεις και στροφή και δεν ανάβει! [emoji38] Βέβαια η μακακία να σβήνει ενώ έχει ενεργές ειδοποιήσεις συνεχίζεται. Εάν το είχαν φτιάξει και αυτό θα ξηλωνα την εφαρμογή aodnotify, αφού θα με κάλυπτε 100%. Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk.
 15. fanatikos

  OnePlus 11

  Επιβεβαιώνω. CPH2449_14.0.0.304(EX01). Εκτός του security patch Δεκεμβρίου έχει και αρκετά bug fixes. Την περνάω τώρα. Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
 • Create New...