Jump to content

miltos74

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.250
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About miltos74

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

miltos74's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

23

Φήμη

 1. οτιδήποτε βάζουμε σε οθόνη για προστασία φιλμ ή γυαλακι τοποθετείται κατευθείαν άμεσα στην οθόνη. άρα βγάζουμε ότι προηγούμενη προστασία υπάρχει επάνω της. για προστασία στο Hinge προσοχή γιατί με το άνοιξε κλείσε αυτό θα τρίβετε όταν κριβεται μέσα στι κινητό όταν το ανοίγουμε. μην σας κάνει πρόβλημα στο μηχανισμό. επίσης εάν δεν μπει τέλεια μετά από μερικά ανοίγματα θα σηκωθεί σε άκρες του.
 2. εάν βγάλεις το πενάκι σου βγάζει ένα εικονίδιο. πατάς πάνω σε αυτό και επιλέγουμε γραφή στην οθόνη. τότε βασικά σου κάνει screenshot την οθόνη και υπογραφεις εκεί που θες. το αρχείο όμως μετά αποθηκεύεται η αποστέλλεται σαν αρχείο εικόνας όχι pdf
 3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Καινούριο
  πωλείται σφραγισμένο ο παραπάνω δίσκος με απόδειξη αγοράς από κατάστημα ελληνικής αλυσίδας. Αποστολη μετά από κατάθεση ή χέρι χέρι, βρίσκομαι Πατρα. μεταφορικά έξοδα, του αγοραστή

  90 €

 4. στο fold 2 η εντολή ήταν αλλαγή οθόνης, οταν χαλαγε η μεμβρανη. δεν ξέρω εάν με το πέρασμα του χρόνου άλλαξε αυτή η εντολή. όλα τα fold έχουν μεμβράνη.
 5. φίλε καλησπέρα Πάτρα μένω και εγώ. έχεις 2 επιλογές. 1η. το πας στο service στην Αγίου Ανδρέου και αναλαμβάνουν αυτοί να στο στείλουν Αθήνα για αλλαγή μεμβράνης. δεν αλλάζουν στη Πατρα. Χρονος 1 με 1μιση εβδομάδα λόγω μεταφορικών εταιριών. 2η. όλο και κάποια στιγμή θα σε βγάλει ο δρόμος Αθήνα οπότε το πας μόνος σου. εγώ 2 φορές που χρειάστηκε το πήγα μονος μου και μου το ετοίμασαν σε 5 λεπτά omnitech στον γέρακα. εάν δεν είναι θέμα καθαρίσματος τότε φοβαμαι ότι πας για οθονη φίλε μου. εγώ θα το καθάριζα πρώτα με λίγο νεράκι και θα στεγνωνα με πανακι μαλακό. εάν υπήρχε και μετά θα το πήγαινα service αφού του έκανα και μια επαναφορά μήπως στρώσει. έτσι κι αλλιώς από επαναφορά θα το πάρεις από το service.
 6. γιατί να το ξαναπάθει? γιατί να είναι δεδομένο? το fold βρίσκεται ηδη με κλειστες 3 γενιες και ηδη έχει περάσει στην 4η. το ίδιο και το flip. εάν διαβάσεις σε όλα τα θέματα των samsung foldables εδώ μέσα δεν θα δεις κάτι που να πεις ...οκ χαλάει εύκολα και πάντα η εσωτερικη οθονη. προφανώς γενικά σε κάποια να υπήρξε αστοχία υλικού. αλλά επί συνόλου τα πράγματα δεν λένε...ναι υπαρχει πρόβλημα. γιαυτό σου είπα είναι ψυχολογικό. τόσο ο φόβος του ...θα ξαναγινει...όσο και η αίσθηση του ...ανοίχτηκε το κινητό. τα κινητά σε αυτό το εύρος χρημάτων δεν τα παίρνεις μόνο για εργαλεία χρήσης αλλά και επειδή μας ευχαριστούν γιατί απλά είμαστε τρελά παιδιά ακόμα. εάν σου χαλάει τη διάθεση και την ημέρα το ότι έχει συμβεί απλά πούλησε το. μην χαλιέσαι σε σκέψεις...είναι ΚΡΙΜΑ. ούτε εσύ περνάς όμορφα τη μέρα σου ούτε ευχαριστιεσαι τη συσκευαρα σου.
 7. θεωρώ το κρακ έχει γίνει σε αρκετά κινητά άμα διαβάσεις και φορά του εξωτερικού. αναλογικά ομως με τις χιλιάδες πωλήσεις του δεν θεωρώ ότι είναι δεδομένο πρόβλημα. αφού στο επισκευάσαν γιατί το φοβάσαι? θεωρώ πλέον είναι θέμα καθαρά ψυχολογικό. εάν όντως δεν μπορείς να το δοαχειριστεις πούλησε το και αγόρασε το 4αρι. για άλλο είδος κινητού (μη foltable ) δεν το συζητάω. γενικά πάντως όλα είναι θέμα ψυχολογίας. όπως η πρώτη γρατζουνιά στο νέο σου αμάξι χαχα...μετά από λίγο καιρό δεν τη βλέπεις δεν τη θυμάσαι.
 8. φίλε cocous σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου
 9. καλημέρα παιδιά. πως μπορώ να έχω μέτρηση πίεσης και καρδιογραφηματος σε συσκευή xiaomi. χρειάζεται root το κινητό ή το ρολόι? ευχαριστώ.
 10. καλησπέρα παιδιά. αξίζει στα 750 στις αλυσίδες η να περιμένω black Friday? θα πέσει περισσότερο?
 11. ότι και αν συμβεί είσαι χωρίς εγγύηση πλέον. οποιαδήποτε ζημιά η γρατζουνιές γίνονται στην μεμβράνη πλέον θα γίνονται στην οθόνη με ότι συνεπάγεται αυτό για την οθόνη.
 12. όταν λες θεματάκια της κυρίας οθόνης τι εννοείς φίλε μου? το έχω από Γενάρη και μόνο μεμβράνη άλλαξα.. Η οθόνη παραμένει στην αρχική τέλεια κατάσταση της
 13. μετά από επαναφορά αφού έκανα αναβάθμιση στη 12L με ui 4.1.1. συνέχεια σύνδεση με watch 4, buds live και 2 κάρτες sim. είναι στο 15%.
 14. Πέρα από τη δουλειά μου με βολεύει τρομερά σε επικοινωνία με φίλους ειδικά σε crop, σε σημείωση να δουν κάτι με βέλος σε αποστολή μέρους οθόνης. Αλλά πάρα πολύ στη δουλειά μου. Διορθώνω ασκήσεις μαθητών μου τους στέλνω σελίδες σημειώνοντας σε σημεία που πρέπει να προσέξουν. Και πολλά άλλα, αλλά είναι εξειδικευμένο στην εργασία μου. Γιαυτό σου έγραψα στην αρχή γενικά τη χρήση του.
×
×
 • Create New...