Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου έστειλαν σήμερα στο mail το συμβόλαιο να το αποδεχτώ και γράφει για 24 μήνες. Το προηγούμενο που είχα κάνει ήταν για 12 μήνες.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας και παγίου.

Σήμερα με πήρε νούμερο vodafone όπου ο <<υπάλληλος>> στο κινητό μου έκανε προσφορά το vodafone giga unlimited ultra μόνο για εμένα στα 59ευρώ για να κάνω φορητότητα το νούμερο από cosmote. Ανέφερα πως δεν έχω σκοπό μιας και έχω το giga spot on the wifi και μου είπε πως οι τιμές στα <<επιπρόσθετα πακέτα>> θα πάνε στην κανονική τιμή από 1η Ιουλίου. Δεν ξέρω αν είναι παραπληροφόρηση προκείμενου να κάνω το συμβόλαιο αλλά δεν μπορούσα άλλωστε γιατί δεν έχει τελειώσει η δέσμευση του καρτοσυμβολαίου μου στην cosmote

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό μου έστειλαν

99ddb9f77bbec3491b41f49b7f256223.jpg

Και εμένα 24μήνες έλεγε

Καλησπερα,σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα sim γιατί έχω ένα MiFi από παλιότερη σύνδεση στην μπλε.

Θέλω να το συνδυάσω με το καρτοσυμβολαιο μου, που τα 5GB δεν επαρκούν και τα πακέτα είναι πανάκριβα καθώς και για backup σε ADSL γραμμή.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σήμερα με πήρε νούμερο vodafone όπου ο <<υπάλληλος>> στο κινητό μου έκανε προσφορά το vodafone giga unlimited ultra μόνο για εμένα στα 59ευρώ για να κάνω φορητότητα το νούμερο από cosmote. Ανέφερα πως δεν έχω σκοπό μιας και έχω το giga spot on the wifi και μου είπε πως οι τιμές στα <<επιπρόσθετα πακέτα>> θα πάνε στην κανονική τιμή από 1η Ιουλίου. Δεν ξέρω αν είναι παραπληροφόρηση προκείμενου να κάνω το συμβόλαιο αλλά δεν μπορούσα άλλωστε γιατί δεν έχει τελειώσει η δέσμευση του καρτοσυμβολαίου μου στην cosmote

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εμένα 24μήνες έλεγε

Κλασσικά ψέματα για να παρεις αυτό που προτείνουν.

Πες του να σε ενοχλήσει ξανά την πρώτη Ιουλίου...... Edited by Vasileios

Μπορούμε να μην αποδεχτούμε το νέο συμβόλαιο και ο αριθμός να γίνει cu?

Περιμένω ένα μήνα ακόμα για να τους πω ότι θέλω να γίνει cu ο αριθμός.

Δεν έχει νόημα.

Πάρε ενα νέο νούμερο με διπλασιασμό. Για 3 μήνες

Έτσι και αλλιώς τον αριθμό του giga δεν το ξέρει κανείς.

Edited by Vasileios

Oχι δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή αλλά ούτε φορητότητα. Απλά όταν γίνει καταγγελία της σύμβασης δεν πληρώνεις φράγκο εκτός αν έχεις αγοράσει επιπρόσθετά πακέτα που τα πληρώνεις και το νούμερο το χάνεις αλλά εγώ το χρησιμοποιώ και στο viber καθώς μου έρχονται sms κανονικά

Κάτοχος και εγώ, από την Παρασκευή που μας πέρασε, της σύνδεσης αυτης.

Ερώτηση αρχάριου, account στο my vodafone, δεν μπορώ να κάνω μόνο με αυτή την σύνδεση έτσι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Κάτοχος και εγώ, από την Παρασκευή που μας πέρασε, της σύνδεσης αυτης.

Ερώτηση αρχάριου, account στο my vodafone, δεν μπορώ να κάνω μόνο με αυτή την σύνδεση έτσι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Account μπορείς να κάνεις αλλά είναι μόνο για ενημέρωση υπολοίπου και πληρωμή λογαριασμού. Τα πακέτα δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσα από το account.

Έβαλα την κάρτα σε συσκευή τηλεφώνου και έκανα account απλά για να βλέπω τι γίνεται.

Εφαρμογή για την συσκευή mobile wifi υπάρχει; αν ναι, αξίζει να γίνει εγκατάσταση ή δεν υπάρχει λόγος;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Τι να την κάνεις? Αφού μπορείς να μπεις από παντού μέσω της κινητής συσκευής. Κάπου μπερδεύτηκες. Δεν υπάρχουν εφαρμογές για κανένα access point.

Πολυ κακο να μην μπορεις να ενεργοποιήσεις πακετα μεσα απο το my account ..

Υπαρχουν φανταζομαι πολλοι που μπορει να εχουν την σιμ καπου απομακρυσμένα ( πχ για καμερες στο χωριο)

Και να μην μπορούν να κανουν δουλειά ..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Μία χαρά μπορείς να μπαίνεις στο ρούτερ και να κάνεις την ανανέωση. Επίσης μπορείς να μπεις στο τσατ και να ζητήσεις ανανέωση αν δεν έχεις γνώσεις.

Μία χαρά μπορείς να μπαίνεις στο ρούτερ και να κάνεις την ανανέωση. Επίσης μπορείς να μπεις στο τσατ και να ζητήσεις ανανέωση αν δεν έχεις γνώσεις.
Τι ενοεις να μπαινεις στο ρουτερ να κανεις ανανεωση ? Κάπου σε χανω .. οταν η σιμ βρισκεται 150 χλμ μακρυά για παράδειγμα .

Στο τσατ ειναι λιγο αστειο να απασχολεις υπάλληλο εν έτη 2021,5 για να ενεργοποιήσεις πακέτο !!! ( Εστω και αν ειναι τσαμπα )

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Και ενδεχομένως να το σταματήσουν αυτό, ήδη θέματα ανάλυσης κλήσεων, ενημέρωσης υπόλοιπου και αγοράς πακέτων στις συνδέσεις κινητής εξυπηρετούνται αποκλειστικά μέσω των App και My Vodafone Web.

Ίσως βέβαια αν το σταματήσουν και για το giga wifi να δοθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης μέσω του My Vodafone, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

• 3 weeks later...
Χαίρετε, κάποιος που έχει την κάρτα πάνω από έτος τί γίνεται; Συνεχίζει κανονικά όπως πριν με τα πακέτα 10GB για 30 μέρες μόνο 4,95€ και 40GB για 30 μέρες μόνο 9,95€;;

Ναι, πηγαίνεις σε αορίστου χρόνου (που δεν έχει σημασία γιατί πάλι 0€ πάγιο έχει). Τα πακέτα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή είτε έχεις δέσμευση είτε όχι, γιατί είναι πρόσθετα πακέτα.

Δεν είναι πρόσθετα πακέτα. Είναι συγκεκριμένα πακέτα που αυτά μπορείς μόνο να αγοράσεις. Η σύνδεση είναι μόνο για ίντερνετ γι' αυτό και δεν έχει τέλος κινητής τηλεφωνίας. Όποιος αγόρασε αυτή την σύνδεση, αγόρασε και το δικαίωμα χρήσης των συγκεκριμένων πακέτων με την έκπτωση. Αν η εταιρεία αλλάξει τους όρους (γιατί να το κάνει?) δεν μπορεί να βάλει πάγιο. Δεν νομίζω να σκοπεύει να κάνει τέτοια ενέργεια γιατί δεν υπάρχει κέρδος αφού πουλάει αυτό το προϊόν, άσχετα αν όλα τα καταστήματα το θάβουν.

Τα πακέτα μεχρι πριν κάμποσο καιρό ήταν σε αυτή την τιμή μετά απο εκπτωση 50% .Τωρα ,τουλάχιστον τον Μάη που το είδα τελευταία φορά,δεν γράφει εκπτωση αλλά εχει μονο την καθαρή τιμή.Οπότε δεν μπορούν να καταργήσουν/μειώσει την εκπτωση που εδιναν γιατι δεν την δίνουν πλέον.Η εκπτωση ήταν ένας εύκολος τρόπος να μην "κάνουν" ανατίμηση ,θα ηταν επιστροφή στην αρχική τιμή.

Δεν είναι πρόσθετα πακέτα. Είναι συγκεκριμένα πακέτα που αυτά μπορείς μόνο να αγοράσεις. Η σύνδεση είναι μόνο για ίντερνετ γι' αυτό και δεν έχει τέλος κινητής τηλεφωνίας. Όποιος αγόρασε αυτή την σύνδεση, αγόρασε και το δικαίωμα χρήσης των συγκεκριμένων πακέτων με την έκπτωση. Αν η εταιρεία αλλάξει τους όρους (γιατί να το κάνει?) δεν μπορεί να βάλει πάγιο. Δεν νομίζω να σκοπεύει να κάνει τέτοια ενέργεια γιατί δεν υπάρχει κέρδος αφού πουλάει αυτό το προϊόν, άσχετα αν όλα τα καταστήματα το θάβουν.

Αν η εταιρία βάλει πάγιο, όσοι έχουν δέσμευση καλύπτονται μέχρι να λήξει η δέσμευση τους.

Τα πρόσθετα πακέτα («συγκεκριμένα πακέτα» τα οποία δεν αναφέρονται πουθενά στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει), μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και πιθανότατα λόγω της αλλαγής να δοθεί η ευκαιρία σε όσους έχουν δέσμευση να την καταγγείλουν αζημίως (κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει νόημα εφόσον 0€ πάγιο = 0€ κόστος διακοπής).

Το παραπάνω ισχύει και αν κάποια στιγμή αποφασίσει η Vodafone να σταματήσει την 50% έκπτωση.

Edit: αναφέρει ο φίλος bill33 ότι η έκπτωση πλέον δεν αναφέρεται, άρα το τελευταίο δεν μπορεί να γίνει πλέον.

Μόλις τελειώσει το 12μηνο, θα πρέπει να μιλήσω με τη Vodafone για να ακυρώσω τη σύνδεση;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Δεν χρειάζεται, συνεχίζεις σε αορίστου χρόνου. Αν θέλεις να το κόψεις, μπορείς ανά πάσα στιγμή να μιλήσεις μαζί τους, αφού δεν έχει ποινή.

Δεν χρειάζεται, συνεχίζεις σε αορίστου χρόνου. Αν θέλεις να το κόψεις, μπορείς ανά πάσα στιγμή να μιλήσεις μαζί τους, αφού δεν έχει ποινή.
Α, πάλι καλά, γιατί νόμιζα πως είναι όπως και τα υπόλοιπα συμβόλαια, όπου όταν πας να διακόψεις, και σου βάζουν ποινή.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]