Jump to content

eirrr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eirrr

  1. Τα πακέτα για απεριόριστα unlimited data δίνουν επέκταση υπολοίπου;
  2. Τι προτεραιότητα ισχύει για τα λεπτά του log n win; Έβαλα πακέτο και πρώτα καταναλώνει τα λεπτά προς όλους του πακέτου και άφησε τα λεπτά του log n win ενώ λήγουν νωρίτερα
  3. τελικά τώρα με απενεργοποιημένο το qfee δίνει gigabyte για ανανεώσεις κάτω απο 10 ή 12€ και πόσα?
  4. τα πακέτα που δίνουν το tap and get it δηλαδη με το silver μπορεις να πάρεις συν 1,5giga για 30 μέρες συν τα του πακέτου?
  5. Πήγα για φορητότητα σε κατάστημα της περιοχής μου 2 φορές από f2g σε Q και μου είπαν δε γίνεται στο νούμερό μου και δεν ξέρουν γιατί. Είχαν διαθεσιμότητα σε κάρτες σιμ και ήθελαν 5€ για τη σιμ ενω τους είπα ότι γράφει το site ότι είναι δωρεάν. Το υπόλοιπο μου λήγει σε λίγες μέρες και έχω να βάλω κάρτα 5 μήνες κάνοντας επέκταση με ενεργοποιήσεις πακέτων επίσης είχα ενεργοποιήσει το pay later. Έχω στείλει στο τσατ και δεν ήξεραν και στη φόρμα επικοινωνίας το πρόβλημα. Έχει κάποιος καμία ιδέα τι γίνεται;
  6. το 1gb ισχύει για 30 μέρες με απενεργοποιημένο qfee ή για 7? Αν μπουν λιγότερα από 12€ δίνει κάτι με απενεργοποιημένο qfee?
  7. Ναι πολύ τσιγκούνικες προσφορές πια, παλιότερα είχε έρθει δωρεάν για 6μηνο.
  8. Δεν ξέρω σκοπεύω να προσπαθήσω ενεργοποίηση προς τέλος του μήνα. Έχω 0,00€. Παλιότερα που μου ήρθε ανάλογη προσφορά και είχα μηδενικό υπόλοιπο τους ζήτησα να μπορέσω να το ενεργοποιήσω και μου έστειλαν 0,01€ και έγινε. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αν δεν γίνει η ενεργοποίηση.
  9. Έχω να βάλω κάρτα 11 μήνες και ήρθε: "Μόνο για σένα δώρο 100 λεπτά και 20 sms προς όλους και 2gb με διάρκεια 3 ημέρες! Στείλε 24 στο 12410 για ενεργοποίηση του δώρου σου μέχρι και 30/4!"
  10. την 6ευρη καρτα την διπλασιασε και αυτη? την 6ευρη καρτα την διπλασιασε και αυτη?
  11. τι ποσο ηταν η ανανεωση?
  12. η μεταφορά αριθμού από f2g σε q γίνεται μόνο σε κατάστημα wind? είναι δωρεάν ακόμα; υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάπως ηλεκτρονικα; γιατί όταν παω στο site στη φορητότητα σε q δε βγαζει το wind πάροχο στη φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων. Επίσης αν γινει η φορητότητα θα δικαιούμαι κονε;
  13. https://myphone.gr/forum/topic/72728/page/47/
  14. τελικά είναι μαύρο πρόβατο το more και τα πακέτα με 1 GB με 4,44 € -> δωρεάν sms 60 στο 12410 (για ένα μήνα) 2 GB με 5,30 € -> δωρεάν sms 60 στο 12000 + 400 λεπτά προς Ρουμανία για 4 εβδομάδες?
  15. Χαίρετε, κάποιος που έχει την κάρτα πάνω από έτος τί γίνεται; Συνεχίζει κανονικά όπως πριν με τα πακέτα 10GB για 30 μέρες μόνο 4,95€ και 40GB για 30 μέρες μόνο 9,95€;;
  16. Εμένα πήρε παράταση χθες που έβαλα more για ένα μήνα. Και τον προηγούμενο μήνα το ίδιο, με more πήρε παράταση ένα μήνα. Κάρτα έχω να βάλω γύρω στους 5 μήνες με αυτόν τον τρόπο αφού είχε μαζευτεί πολύ απόθεμα. Υπόψιν ότι η ημερομηνία λήξης των ευρώ πρέπει να είναι νωρίτερα από ένα μήνα μετά για να εμφανιστεί η παράταση.
  17. Βάλε το πακέτο more στα αγαπημένα και ενεργοποιείται όποτε θες!
  18. Μην ξεχνάτε να τσεκάρετε πριν την ενεργοποίηση πακέτου πότε λήγει το υπόλοιπο της κάρτας σας. Αν η ημερομηνία λήξης της κάρτας είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας που θα λήξει το πακέτο που θα ενεργοποιήσετε, τότε δεν επεκτείνεται παραπάνω η ημερομηνία λήξης της κάρτας. Δηλαδή πρέπει να έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε που έχετε ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σας. Σε εμένα έχει επεκταθεί η ημερομηνία λήξης της κάρτας όταν ενεργοποίησα πακέτο προσωπικής προσφοράς (των 7,5€ -δυστυχώς πιο φθηνές προσφορές δε μου έρχονται πλέον) πριν 3 βδομάδες συνέβη αυτό.
  19. Εμένα πριν κάποιους μήνες μου ζήτησαν 3€ να τη βγαλουν!!:mad::mad::mad:
  20. Είχα το ίδιο πρόβλημα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα απλά να πάω έναν λογαριασμό που δεν ήταν στο όνομά μου και έτσι ενεργοποιήθηκε κανονικά (στο δικό μου όνομα).
  21. Τελικά επέκτεινε τη λήξη υπολοίπου κατά 30 μέρες η ενεργοποίηση πακέτου που διαρκεί 30 μέρες, συνέβη σήμερα αυτό και η λήξη του υπολοίπου ήταν σήμερα:)
  22. Ξέρετε αν την προσφορά που δίνει με ανανέωση 12€ 500 λεπτά προς όλους και 1GB για 30 μέρες τη δίνει και με ανανέωση 10€;
  23. Γνωρίζει κανείς από πρόσφατη εμπειρία αν η ενεργοποίηση πακέτου επεκτείνει τη λήξη του υπολοίπου; Και αν ναι για πόσο; :confused:
  24. Αυτόματα μεταφέρθηκαν; Σε εμένα έληγαν 30/10/2020 και δεν τα βλέπω πλέον... Γίνεται να τα επαναφέρω κάπως;
×
×
  • Create New...