Jump to content

andreasomageiras

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.062
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by andreasomageiras

 1. Νομίζω ότι γίνετε αυτόματη ενεργοποίηση κάποιου πακέτου, Ψάξε λίγο και θα το δεις κι εσύ. Βασικά τι να το δεις, το γράφεις κιόλας "τα τρώει άμεσος δίνοντας λεπτά ομιλίας και δεδομένα"
 2. Μα γιατί; Αν δεν έχεις πρόσβαση με τα unlimited δεδομένα, μπες με τα δωρεάν... 🥹🤭🥴😂 Δεν είναι η πρώτη φορά, όταν είχα θέμα με την κάλυψη τέλη καλοκαιριού, μου έδωσαν μερικές ντουζίνες δεδομένα, τους απάντησα το ίδιο "έχω unlimited"... Δε πειράζει!
 3. Σε ποιον πάροχο είσαι; Cosmote ενεργοποίηση κανονικά. Wind επέμενα και το ενεργοποίησαν (για να μην με ακούν) Vodafone είχε ενεργοποιηθεί και εκεί (δε θυμάμαι την διαδικασία)
 4. Δεν κατανόησα σωστά την ερώτησή σου. Η απάντηση μου ήταν "δεν ξέρω γιατί ζητάνε τέτοια βεβαίωση για φορητότητα". Οπότε υπήρξε σύγχυση. Ναι, μου ζητήθηκε η βεβαίωση από τον νέο πάροχο (η διαδικασία γίνεται με μεταπωλητή). Τέλος πάντων, αφού δεν έβγαλα άκρη, από το μεσημέρι περιμένω κάποιον "εκπρόσωπο" σύντομα κοντά μου στο τσατ, αύριο θα περάσω από κατάστημα να δω τι ψάρια θα πιάσω!
 5. Δεν βρίσκω τον τρόπο. Μπορείς να βοηθήσεις; Δεν ξέρω.
 6. Για μεταφορά του αριθμού σε άλλη εταιρεία το θέλω 😁
 7. Γίνετε, μέσα από την εφαρμογή, να πάρουμε βεβαίωση ότι μας ανήκει ο αριθμός;
 8. Απλά μ' αρέσει να μιλάω με τα παιδιά στην εξυπηρέτηση πελατών και να τους λέω "δε πιστεύω πάλι να κλείσει η γραμμή" Τι να κάνουμε, Διασκεδάζουμε τον "πόνο" μας...😁
 9. Καλοπροαίρετα, θα έλεγα ότι κόβετε τυχαία για τεχνικούς λόγους. Κακοπροαίρετα, θα μπορούσα να αφήσω να πλανάται ότι "κλείνει" για άλλους λόγους, όπως τα παρακάτω παραδείγματα: Μου έχει τύχει να κλείσει η επικοινωνία, όταν σε έλεγχο σταθερής γραμμής και αλλαγή ρυθμίσεων μου έγινε η ενημέρωση πως για λίγο θα διακοπεί η σύνδεση, απάντησα πως δε μας επηρεάζει γιατί κάνω χρήση δεδομένων κινητής άλλης εταιρίας (την ανέφερα ονομαστικά) όσες φορές έγραψα το όνομα της τόσες κόπηκε η επικοινωνία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία κατά πριν από μερικούς μήνες ανέφερα το ίδιο και έγινε το ίδιο...
 10. ΣΕ, ΣΕ λένε... 🤭 Μα αυτό δε λέμε; Δεν είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο... (η απάντηση "δε βλέπω πρόβλημα στην περιοχή" δεν είναι αποκλειστική της cosmote)
 11. Η ίδια απάντηση, σε όλες τις περιπτώσεις, κάθε φορά. Σε κινητή αλλά και σταθερή... Όταν μετά από επιμονή και υπομονή πέσεις σε υπάλληλο που μπορεί και θέλει, να κοιτάξει το πρόβλημα. τότε να παρακαλάς να μην κλείσει η γραμμή!
 12. Σάς Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το ότι η γραμμή είναι "δυνατή" (για 24 άρα πάντα) δεν μπορώ να μην το δεχτώ. Το ότι μου παθαίνει (η σύνδεση) διάφορα, δε μπορεί να το διαψεύσει κάνεις. Από την Κυριακή, η κατάσταση είναι σταθερή και είναι ευχάριστο, αλλά δεν ξέρω ως πότε θα μείνει έτσι. Είμαι σε χωρίο. Μέχρι 24 δίνουν εδώ. Οπότε περιμένω και αν χρειαστεί δοκιμή με άλλο ρούτερ, έπεσε στα χέρια μου αυτό AVM FRITZ!Box 7590 VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 5. Είχα σκοπό να το πάρω στην δουλειά με extrasim
 13. Έρχεται η γραμμή από "έξω", κατευθείαν στο ρουτερ. Απο εκεί φεύγει 1 τηλέφωνο, 3 utp τα οποία είναι ως εξής : 1 στην tv, 1 pc, 1 σε switch που χωρίζει στα 2 1 pc στον κάτω όροφο και 1 φωτοβολταϊκό. Από την τελευταία φορά (φτου σκόρδα) είμαι σταθερά.
 14. Είχε / έχει και μία οικονομική συσκευή η ίδια η vodafone...
 15. andreasomageiras

  NOVA 5G

  Την ίδια ερώτηση και εγώ με realme gt master edition
 16. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι!
 17. Γείτονα που να ασχολείται και να κατανοεί το αν έχει διαφορά στην ποιότητα του δικτύου, όχι! Το ότι έχουν σύνδεση στο δίκτυο, με υπηρεσία που πληρώνουν το θεωρούν παραχώρηση από τον πάροχο και όχι δικαίωμα.
 18. Μόλις τώρα, χωρίς επανεκκίνηση του ρουτερ... Οπότε κάτι τρέχει που δεν έχω τις γνώσεις να καταλάβω. Επίσης δεν ξέρω πως να ακυρώσω μια "παράθεση", έκανα εμένα τώρα, 🥹 Τυχαίο το θεωρό και εγώ γιατί δεν λύθηκε το "μπλοκάρισμα" με επανεκκίνηση, απλά κάποια στιγμή και μετά από πολλές επανεκκινήσεις έτυχε και "ξεμπλόκαρε" όπως τώρα. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μου.
 19. Πάμε ξανά... Ασύρματα έχω μόνο τα κινητά τηλέφωνα, ενσύρματα: 2 pc, 2 tv, 1 φωτοβολταϊκό. Εκτός από το φωτοβολταϊκό που είναι συνδεδεμένο 24/7 οι υπόλοιπες συσκευές θα λειτουργήσουν από κανένα 2ωρο την ημέρα και σπανίως θα συμπέσει να λειτουργούν ταυτόχρονα. Το μόνο που μένει είναι να βγάλω τα πάντα από το ρουτερ και όταν έχω ξανά πρόβλημα να καλέσω για να δω τι θα μου πουν!
 20. Και ενσύρματα. Εάν γίνουν πολλές επανεκκινήσεις και συγχρονίσω καλά κρατάει για κάποιο διάστημα από μια έως μερικές μέρες. Πλέον δε ξέρω αν έχω πρόβλημα με το wifi όπως είχα γιατί "πνίγετε" η σύνδεση.
 21. 24 ώρες ήταν η λειτουργία του οικιακού μου δικτύου Υπάρχει περίπτωση να λέει "ψέματα" η εφαρμογή my cosmote ως προς την ταχύτητα και την ποιότητα του συγχρονισμού; Το ping είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο και όχι η ταχύτητα.
 22. Έκανα επανεκκινήσεις χθες, σήμερα το πρωί πριν πάω στη δουλειά και το μεσημέρι πριν μπω στο τσατ. Τσατ γιατί θέλω να τα έχω γραπτός. Το ίδιο χάλι μετά από κάθε επανεκκίνηση. Άλλαξα 3 υπαλλήλους, κάθε φορά που έγραφα ότι η επικοινωνία γίνεται με δεδομένα από wind πάγωνε το τσατ και με πετούσε, ο πρώτος υπάλληλος, αφού του είπα την ιστορία μου, έγραψε λίγο πριν χαθεί στα αχανές υπερτσάτ ότι κάποια ρύθμιση θα αλλάξει, η επόμενη υπάλληλος κλασσικό παράδειγμα, άρχισε να ρωτάει εάν έκανα επανεκκίνηση, εάν είμαι συνδεμένος με wifi, αν βλέπω τα λαμπάκια... Έκανα υπομονή, με ρώτησε τι έχω συνδεμένο στο ρουτερ (2 pc 1tv και φωτοβολταϊκά) μου είπε να τα βγάλω όλα και να κάνω επανεκκίνηση, ακόμα μια και είδατε κύριε επανεκκίνηση ήθελε... Υπομονή μέχρι την επόμενη φορά. Ούτως ή άλλως θέμα χρόνου είναι και θα φροντίσω να πάρω άδεια εκείνη την ημέρα να πιάσω "δουλειά" από το πρωί μαζί τους. Έχω αγανακτήσει. Το ρουτερ είναι με το τροφοδοτικό που ήρθε σφραγισμένο στο κουτί του, το πρώτο από τα 4 που ήταν σφραγισμένο τα 2 ενδιάμεσα ήταν εμφανώς δουλεμένα με σημάδια χρήσης. Δε πιστεύω ότι έχει τόση σημασία όμως.
 23. Την είδα κι αυτή πάνω στην Εθνική. Σε 2 περιπτώσεις Ε σήμα. Το ανέφερα στο νήμα της.
×
×
 • Create New...