Jump to content

andreasomageiras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.590
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreasomageiras

  1. Δώσε "πινέζα" να ξέρω τι να περιμένω φέτος (πέρσι δεν πήγα) 😁
  2. Στα σπίτια ή στην παραλία (άμμο;) 😜 Μέχρι και το lukoil ή το Princess (ανάλογα τον λόγο επίσκεψης του καθενός) υπάρχουν κλήσεις, τα δεδομένα, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν αλλά έχει κάποια καθυστέρηση. Μέσα στην Γευγελή τα δεδομένα έχουν μέχρι και 5g.
  3. Έχει η σύζυγος φοιτητικό cu, ήρθε η εποχή που άρχισαν να την καλούν για λήξη του φοιτητικού. Μια φορά απάντησε τους είπε πως είναι στην εργασία και δεν μπορεί να μιλήσει, από εκείνη τη στιγμή δεν μίλησε ξανά μαζί τους. Την προσφορές προτείνουν συνήθως; (Σκέφτομαι μήπως, της κάνω ένα unlimited συμβόλαιο, να ησυχάσει κι αυτή αλλά κι εγώ.)
  4. Μέσο "τσατ" ζήτησα να γίνει κατάργηση του Qfee, μου απάντησαν ότι έγινε (μεγάλη ταλαιπωρία η επικοινωνία μαζί τους). Έβαλα υπενθύμιση για να ενεργοποιήσω το πακέτο στις 19 του μηνός (από τότε και έπειτα θα χρειαστεί). Έχει διαφορά εάν η ενεργοποίηση του πακέτου γίνει από την εφαρμογή ή με μήνυμα;
  5. Κάτσε γιατί δεν το "έπιασα". Έχει υπόλοιπο 2.34€. Μου δίνει την δυνατότητα για ανανέωση από 8€. Έχει εμφανιστεί το πακέτο "unlimited + 1000' " με 7€, έως 20 Ιουλίου. Δεν γνωρίζω εάν είναι ενεργό το Qfee. Ποιά βήματα πρέπει να κάνω; Να υπενθυμίσω ότι δεν έχω εμπειρία από q. Ευχαριστώ!
  6. Δεν είχα q, ενεργοποίησα έναν αριθμό πριν από λίγο καιρό, πρέπει να "ζητήσω" με κάποιο τρόπο να ακυρωθεί κάποια αυτόματη χρέωση (όπως είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο παρελθόν) ή αφορούσε μόνο f2g αριθμούς; Μου εμφάνισε την προσφορά για unlimited +1000 με 7€ και ανανέωση από 8€, οπότε θα το κάνω χρήση για λίγο καιρό, με εξυπηρετεί την περίοδο αυτή για χρήση από την κόρη μου.
  7. Το πρόβλημα μου ήταν πως δεν είχα ίντερνετ, τι να το κάνω όταν 5 μέρες είχα σύνδεση, 10 μέρες η σύζυγος έκαιγε δεδομένα με τα παιδιά να παραπονιούνται ότι κολλάει και 15 μέρες μετά (αφού δεν έλεγε να το δεχτεί η εταιρεία πως υπάρχει πρόβλημα μιας και είναι οι καλύτεροι) είχα για 5 μέρες σύνδεση; 2 έχουν δίκτυο εδώ σε εμάς, η cosmote και η nova (πως την λένε τώρα), πάρε την μία και χτύπα την άλλη, καταλήξαμε ότι η γραμμή που με εξυπηρετεί (200 μέτρα δεν είναι στην ευθεία) κάνει μία μεγάλη βόλτα όλο το χωριό και έρχεται στο σπίτι μου, έγινε αλλαγή ενός μεγάλου μέρους από το εναέριο καλώδιο γιατί "ήταν σάπιο από τον καιρό της επταετίας" (λόγια του τεχνικού) με αποτέλεσμα να έχω σταθερότητα για ένα μήνα περίπου, μετά ήρθε ο κεραυνός που έκαψε το "κουτί" του ΟΤΕ, άρχισαν τα πειράματα με τις γραμμές μέχρι να το πάρουν απόφαση ότι είχε γίνει ζημιά (τους το ανέφερα πριν αρχίσει ο πειραματισμό, "έπεσε κεραυνός"). Από εκεί και πέρα δεν είχα ποτέ ξανά ίντερνετ, για κάποιες μέρες μου είχαν κόψει μέχρι και το τηλέφωνο, έτσι χωρίς λόγο, όταν χρειάστηκε να καλέσω σπίτι ανακάλυψα ότι είχα φραγή εισερχομένων "εντάξει πως κάνετε έτσι, ένα λάθος έγινε απλά δεν μπορώ να αφαιρέσω την φραγή γιατί έχετε πιστωτικό" ήταν η απάντηση της υποστήριξης. Θεωρούσα ότι η nova / wind ή όπως την λένε κάθε φορά, ήταν για τα πανηγύρια, αλλά η "αυτοκράτηρα" είναι ότι χειρότερο μου έχει τύχει! Καλό κουράγιο και μην αφήνετε τίποτα να" πάρει το δρόμο του" μην περιμένετε να λυθεί κανένα πρόβλημα αυτόματα,όπως λέει και η παροιμία "αν το παιδί δε κλάψει, δε το ταΐζει η μάνα"...
  8. Δηλώνεις βλάβη και ενοχλείς όσο πιο συχνά μπορείς. Κρατάς σημειώσεις για το τι θα σου απαντά κάθε φορά με ημερομηνία και ώρα. Μη το παραβλέψεις αυτό. Επιμένεις ξανά και ξανά, σε περίπτωση που δεις πρόσκαιρη βελτίωση δεν επαναπαύεσαι, το πιο πιθανό είναι να επανέλθει το πρόβλημα. Κάθε φορά που θα μιλάς με κάποιον να κρατάς σημειώσεις (δεν είναι τυχαία η επανάληψη αυτού του "βήματος"), έπειτα από ενάμιση χρόνο προβλημάτων και κρατώντας σημειώσεις έπεσε σε αντιφάσεις το τμήμα εξυπηρέτησης και σε συνδυασμό με τις απαντήσεις από το τεχνικό τμήμα είχα αποδείξεις ότι μου είπαν ψέματα για να με ξεφορτωθούν. Το αποτέλεσμα; επιστροφή όλων των παγίων από την ημέρα του ψεματος και έπειτα. Φυσικά έχοντας ημέρα και ώρα μπορούσα να ζητήσω την ηχογράφηση της συνομιλίας ως απόδειξη! Καλό είναι να ζητάμε και τις ηχογραφήσεις ανά κάποιους μήνες, ποτέ δεν ξέρουμε τι έρχεται. Καλά ξεμπερδέματα!
  9. Online από 8€; Η επιλογή του app γράφει "από 13", μπορώ να βάλω 8€ ή με κάποιο άλλο τρόπο;
  10. 1) δεν έχει esim (από όσο ξέρω) 2) realme gt master edition και αυτή αλλά και εγώ 3Α) ούτως ή άλλως θα κάνω αίτηση να το κόψω, πεταμένα λεφτά, θα ρωτήσω αν δε βρω μέσα στο θέμα τον τρόπο. 3Β) δε κατάλαβα τι ήθελες να πεις. 3Γ) θα μάθουμε κάποια στιγμή. 4) είναι δικαρτο το realme gt master edition. 5) αυτό με τα 150' είχε όταν κάλεσα, δεν ήξερα όμως για την παράταση του χρηματικού υπολοίπου και επέλεξα το 9.80€. Κάποιο από τα What's up ή cu, θα καταλήξω εάν αποφασίσω να ενεργοποιήσω και μια κάρτα στο tablet της μικρής, θα δείξει...
  11. Έβαλα αυτό το Qstar με 9.80€ για να μην πετάξω το χρηματικό υπόλοιπο. Δεν έκανα κάποια ενέργεια για να απενεργοποιηθεί το Qfee. Ο αριθμός αποκτήθηκε γιατί θέλαμε άμεσα κάποιο νούμερο για χρήση με υπηρεσίες δημοσίου, ήταν ότι πιο άμεσο μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση και είναι στο όνομα του πεθερού (για την ώρα τουλάχιστον) αλλά το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας και data θα το χρησιμοποιήσει η κόρη μου. Ψάχνω μια από 3 εταιρείες η οποία θα έχει κάποιο δελεαστικό πρόγραμμα ώστε να μεταφέρω εκεί τον βασικό αριθμό του παιδιού, η χρήση του είναι μικρή από ομιλία και περιστασιακή με δεδομένα. Σκεφτόμουν τα πακέτα της nova για να μην χρειάζεται να βάζω κάθε 3 μήνες κάρτα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα εισερχομένων κλήσεων τουλάχιστον, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη αυτό.
  12. Υπάρχει μια κάρτα q στην συσκευή της κόρης, αύριο θα χαθεί το χρηματικό υπόλοιπο 11,32€, τα πακέτα που βλέπω στο app και αξίζουν έχουν κόστος 11,60. Αυτό που αναφέρεις είναι προσωπική προσφορά ή υπάρχουν κάποια άλλα πακέτα για εκμετάλλευση του χρηματικού υπολοίπου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. Θα δω αν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό σε χωριό, που η αναφορά σε διευθύνσεις είναι ανύπαρκτη. Καλά το σκέφτηκα αλλά δεν είχα υπολογίσει την μη χρήση διευθύνσεων.
  14. Δεν έχω σταθερό στο σπίτι, είχα πολλά προβλήματα με cosmote περισσότερο καιρό είχα δηλωμένη βλάβη παρά υπηρεσίες internet και για αυτό το έκοψα. Έχει βέβαια ο πεθερός και κάπου είχα δει ότι αρκεί η ίδια διεύθυνση, ισχύει κάτι τέτοιο;
  15. Πιθανότερο θεωρώ να γίνει το ανάποδο, δεν έχουμε μείνει πολλοί που θα παραγγείλουμε φραπέ... 😇😇😇 Ψάχνω μια λύση για το καρτοκινητο της κόρης, όσο χαμηλότερο κόστος διατήρησης του αριθμού με λίγες κλήσεις και δεδομένα (για όταν είναι εκτός σπιτιού). Δεν θέλω να κάνω συμβόλαιο στην wind απεριόριστη ομιλία με 4€ ή απεριόριστη ομιλία και 2 GB με 9€ Σε πρόγραμμα ΓΕΣ. Απο cosmote τί έχουμε; Η κόρη δεν έχει κλείσει τα 15 για απαλλαγή φόρου κινητής
  16. Δεν έχω δώσει σωστά την περιγραφή. Όταν γράφω εξωτερικό έπρεπε να διευκρινίσω πως πρόκειται για χώρα εκτός ευρώ, οπότε χρησιμοποιώ την curve για την αποφυγή χρεώσεων που υπάρχουν στο συνάλλαγμα. Για όσο δεν λειτουργούσε η payzy πίσω από curve, έκανα χρήση της revolut, τώρα που διορθώθηκε το πρόβλημα έχω και 2ι εναλλακτικό τρόπο πληρωμής. Προσθέτοντας και την επιστροφή της payzy έχει κάποιο σκοπό η χρήση της. Απορρίψεις είχα μόνιμα μόνο στις κάρτες που είχα κάνει χρήση σε χώρα εκτός ευρώ, οι οποίες κάρτες δεν περνούσαν (μετά από αυτό) σε συναλλαγές ούτε και εντός Ελλάδας.
  17. Χθες (30/05/24)"πέρασε πληρωμή, στο εξωτερικό, με την payzy" πίσω από την curve. Curve + payzy της συζύγου. Σήμερα θα δοκιμάσω το δικό μου ζευγάρι Curve + payzy.
  18. Η δική μου payzy πίσω από curve, έπαψε να λειτουργεί κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Έφτιαξα μια payzy και μια curve για την σύζυγο, έπαψε να λειτουργεί μετά από 1-2 μήνες. Καταλήγω ότι φταίει η χρήση της σε φυσικές συναλλαγές εξωτερικού εκτός ευροζώνης. Κάποια αυτόματη διαδικασία που αφορά συναλλαγές "υψηλού ρίσκου" ή "επισφαλής συναλλαγές" από την viza. Θα δω τι θα γίνει!
  19. Δεν διαφωνώ με τίποτα από όσα έγραψες, σαν να διάβαζα την περίπτωση μου, με μόνη διαφορά ότι και το σταθερό ίντερνετ από την Cosmote μόνο σταθερό δεν ήταν. Στέκομαι σε αυτή την παράγραφο, γιατί ήταν και η βάση που απαίτησαν "ατελώς διακοπή" συμβολαίου, επί λέξη "στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει και οι 2 έχω την υποχρέωση να πληρώνω για τις υπηρεσίες σας και έχετε την υποχρέωση να μου τις παρέχεται, από την στιγμή που δεν εφαρμόζεται την συμφωνία Αιτούμαι αποζημίωση εκ μέρους σας" μου προτάθηκε ατελώς διακοπή και συνέχισα να επιμένω" μα έχετε υπογράψει συμβόλαιο να μου παρέχετε κάποιες υπηρεσίες, αυτές απαιτώ και όχι διακοπή". Δε νομίζω να με δεχτούν ποτέ ξανά ως πελάτη (τσιμπισα και μια επιστροφή όσων παγίων είχα πληρώσει ως την ημέρα που παραδέχτηκε, η εταιρεία, αδυναμία να εφαρμόσει το συμβόλαιο. Έτυχε να τους πιάσω να μου λένε ψέματα για να με ξεφορτωθεί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ήρθε και έδεσε η περίπτωση.
  20. Στην συσκευή μπορώ να δω την κατανάλωση, για την έξτρα κάρτα δεν έχω δει, την έχω σε ένα ρουτερ fritzbox 6850 όπως έγραψα, θα δω μήπως έχει κάποια ανάλυση στο λογαριασμό.
  21. Που πρέπει να κοιτάξω για να δω πόσα δεδομένα καταναλώνει η extra sim;
  22. Πριν από 10 περίπου μέρες άρχισε να κολλάει η vodafone και να μην φορτώνει περιεχόμενο βίντεο από τις online πλατφόρμες disney+ (σχεδόν καθόλου) και netflix κάνει συνεχώς "μπαφερινγκ". Η κάρτα είναι μια extra sim τοποθετημένη σε ένα fritzbox 6850 και πέρα από τα παραπάνω κόβει την πρόσβαση στις συσκευές που τυχαίνει να συνδεθούν σε αυτή, κάποιες φορές μετά από επανεκκίνηση των συσκευών διορθώνετε κάπως η κατάσταση. Εγώ με το κινητό μου (unlimited) έχω αισθητά πολύ λιγότερα προβλήματα. Θεωρώ πως συνέπεσε η προηγούμενη κακοκαιρία (βροχές και αέρας) με την έναρξη της εορταστικής περιόδου, θα φανεί σε λίγες μέρες. Το κακό είναι ότι η σταθερή στο σπίτι ποτέ δεν λειτούργησε σωστά, ενάμιση χρόνο στην cosmote, είχα 16-17 μήνες προβλήματα. Γιαυτό και κατέληξα στην extrasim της vodafone. Καταραμένη επαρχία, δεν υπάρχουμε για τα κεντρικά και δεν αφορά μόνο την καλήψη τηλεπικοινωνιών αυτό. Έτσι μου έρχεται να πάρω και ένα frog ετήσιο.
  23. Vodafone cu έχει κλείσει τις εισερχόμενες κλήσεις. Frog το ίδιο. Απο nova πλευρά δεν έχω δε ξέρω.
  24. Το ίδιο παρατήρησα και στο δικό μου, 2 χρονών η συσκευή, με σκούρο θέμα και σκοτεινή λειτουργία. Στης κόρης μου που της πήρα ένα ίδιο μεταχειρισμένο, δεν έχει κάποια σκιά.
  25. Λοιπόν, η ερώτηση είναι: Πιο καρτοκινητό από τις 3 με σκοπό απλά να συνδεθεί με το εθνικό μητρώο για χρήση με το υπηρεσίες του δημοσίου; Υπάρχει νούμερο το οποίο έχει δηλωθεί σε τράπεζα, στο λογαριασμό της συζύγου. Οπότε χρειάζεται ένας νέος αριθμός ο οποίος να έχει την λιγότερο δυνατή συντήρηση, μέχρι πρότινος είχα την εντύπωση ότι τα καρτοκινητά της wind μπορούσαν να δεχτούν sms για ένα έτος, ισχύει ακόμη αυτό; Δεν θα γίνει χρήση του νέου αριθμού για τηλεφωνία, μόνο για εισερχόμενα sms επιβεβαίωσης από υπηρεσίες. Γίνεται η απόκτηση του και ταυτοποίηση ηλεκτρονικά; έστω εάν μπορώ να πάρω μια κάρτα από κατάστημα εταιρίας και να γίνει η ταυτοποίηση αργότερα ηλεκτρονικά; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...