Jump to content

andreasomageiras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.614
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreasomageiras

  1. Χμ, με το που έγινε το νούμερο wat's up, δεν είναι εφικτή η δοκιμή ενός δωρεάν μήνα στο cosmote neo. Πάει να κάνει κανονική χρέωση και κάπου διάβασα ότι πρέπει να έχει γίνει ένα ελάχιστο χρηματική ανανέωση (να έχουμε βάλει κάρτα δηλαδή ενός ορισμένου ποσού και πάνω). Οπότε τζίφος η εξυπνάδα μου 😁 Φαντάζομαι ούτε θα μπορώ να στείλω από άλλο wat's up, σε αυτό τον αριθμό, κάποια Mb που έχουν μαζευτεί γιατί είναι "απλή" συσκευή και δεν κάνει εκμετάλλευση data.
  2. Το 11,08€ δε το κατάλαβα. Αν δε βαριέσαι μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο; Κάποια επιπλέον χρέωση έχει η nova αλλά δεν θυμάμαι τι!
  3. Τι ποσό πρέπει να ανανεώσω για να μείνει υπόλοιπο 9.80€;
  4. Για μείνουν 9.80€ υπόλοιπο τι αρχικό ποσό πρέπει να φορτίσω;
  5. Έχει ένα υπόλοιπο 0,27 μέσα οπότε κομπλέ; Μπορώ να διαλέξω όποιο χρηματικό πακέτο cosmote neo θέλω, ακόμα και το unlimited; Θεωρώ πως ναι, αλλά το τι θεωρώ με το τι ισχύει... 😁
  6. Μόλις έγινε ενεργοποίηση ενός wat's up (από 12 Σεπ η διαδικασία ενεργοποίησης). Μπορώ να το κάνω cosmote νέο, για τον ένα μήνα δωρεάν και έπειτα να γυρίσω σε wat's up ή και φορητότητα, δίχως κάποια άλλη χρέωση; Με κούρασε και με απογοήτευσε η καθυστέρηση αλλά περισσότερο η ΜΗ εξυπηρέτηση, έχασα και τα πακέτα που έβαλα στον προηγούμενο πάροχο, έτσι σκέφτηκα να το τραβήξω όσο μπορώ. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;
  7. Σωστά κατάλαβες. Εκτός κι αν υπάρξει κάποιο συστημικό σφάλμα και χρειάζεται "κλιμάκωση του αιτήματος" κάθε 2 με 5 ημέρες... Απο 12 Σεπ που έκανα όλες τις διαδικασίες για ενεργοποίηση της νέας sim και ολοκλήρωση της φορητότητας, ακόμα περιμένω και ακούω το παραπάνω! Εύχομαι να μην σου κάτσει στραβή.
  8. Ευτυχώς, δε λες;
  9. Οπότε έχω ελπίδες 😁 Αν και με όλο αυτό, δε βλέπω να μένω cosmote.
  10. 2 συσκευές είχαν ακριβώς αυτή την κατάληξη, ένα huawei honor και ένα huawei p10 lite. Δεν ασχολήθηκα με δυνατότητα επισκευής.
  11. 12 Σεπτεμβρίου έκανα την online διαδικασία για ενεργοποίηση της κάρτας sim, που είχα παραλάβει έπειτα από αίτηση φορητότητας. Κάθε λίγες μέρες έρχομαι σε επικοινωνία με το chat έτσι απλά για να ακούω την ίδια απάντηση "το αίτημα σας έχει κλιμακωθεί".
  12. Δε βλέπω να έχει ευδοκιμήσει ως τότε η "κλιμάκωση"
  13. Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υλοποιεί την φορητότητα, προς καρτοκινητο, η cosmote. Δε με θέλει! 😁
  14. Αν το είχαν αφήσει "απλό" θα έπαιρνα και τυχόν προσφορά της Τσικνοπέμπτης, κρίμα που τους ρώτησα και έχει κλιμακωθεί, αλλά ίσως η προσφορά της black friday να είναι πιο δυνατή, κάθε εμπόδιο για καλό... 😂😂😂. Πάντως μόλις ξεμπλέξει η υπόθεση θα φύγει το νούμερο από cosmote (αν καταφέρει να πάει), δεν μου αρέσει η (μη) εξυπηρέτηση...
  15. Αίτηση φορητότητας (ενός αριθμού από το συρτάρι) σε watch up (ή όπως αλλιώς λέγεται) την 12 Σεπτεμβρίου. Μετά από μια εβδομάδα, 19 Σεπτεμβρίου, ρώτησα στο chat για την πορεία του αιτήματος και δέχτηκα την απάντηση πως "το αίτημα σας είναι σε εξέλιξη και έχει κλιμακωθεί η διαδικασία για να έχετε απάντηση". 25 Σεπτεμβρίου, ανοίγω ξανά ερώτηση στο chat, "υπάρχει ανοιχτό αίτημα για το θέμα και έχει κλιμακωθεί η δια για την άμεση ενημέρωση σας". Σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου, η απάντηση ήταν," υπάρχει ανοιχτό αίτημα και κλιμάκωση του για την άμεση ενημέρωση σας" επέμεινα λίγο και έλαβα την απάντηση πως αντιμετωπίζουν "αδυναμία ως προς την ενεργοποίηση" και πως "το αντιμετωπίζουν εσωτερικά". Άντε να δούμε...
  16. Και να πάει ο αριθμός σε frog, κάρτα είναι δεν υπάρχει δέσμευση.
  17. Πέρα από ονοματεπώνυμο, φωτογραφίες ταυτότητας και μια "σελφι", θέλει : Όνομα πατρός, ΑΦΜ, διεύθυνση (αριθμό και τον πάροχο που ανήκει, αν είναι φορητότητα). Δεν χρειάστηκε να ψάξω για τίποτα.
  18. Καλά έκανες και πήγες εσύ... Στην ίδια εταιρεία courier, με παρακολούθηση της αποστολής μέσα από την σελίδα της, είδα πως είχε φτάσει η κάρτα στο Κιλκίς το Σάββατο (07 Σεπ) πρωί. Με ημερομηνία παραγγελίας την Πέμπτη (05 Σεπ). την Δευτέρα κάλεσα, για να μάθω πότε υπολογίζουν να κάνουν την παράδοση και μου απάντησαν την "επομένη" δηλαδή Τρίτη 10 Σεπ. Την Τετάρτη (11 Σεπ) αργά βράδυ, έστειλα μέσα από την φόρμα επικοινωνίας, ένα παράπονο που εξέφρασα την απογοήτευση μου και τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο θα έπρεπε η υπηρεσία τους εμπίπτει στην κατηγορία "courier" και ότι το απλό ταχυδρομείο έρχεται αισθητά και αποδεδειγμένα πολύ γρηγορότερα ( μου έχει έρθει από Αθήνα, στα 2/3 ή και τον μισό χρόνο). Την επόμενη ημέρα, έγινε η παράδοση, δε πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το παράπονο μου, αλλά θα ήθελα να ήταν έτσι. Ως διεύθυνση/τόπος παράδοσης είχε ορισθεί το Πολύκαστρο και όχι κάποιο χωριό, που αυθαίρετα θεωρούν οι εταιρίες ως δυσπρόσιτες περιοχές, θα το δεχόμουν αν λέγανε απλά "ασύμφορες". Όπως φαίνεται και από το ιστορικό της μεταφοράς (αν χρειαστεί για κάποιο λόγο, έχω φωτογραφίες), σε 2 ημέρες το δέμα άλλαξε 4 σταθμούς ή έκανε 550+ χιλιόμετρα στην διαδρομή Αυλώνα - Αθήνα - Καλοχώρι Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, αλλά για να παραδοθεί από τον τελικό σταθμό ή να κάνει την απόσταση 30+ χιλιομέτρων, χρειάζεται 5 ημέρες (εξαιρώντας την Κυριακή, προσμετρώ όμως το Σάββατο). Η διαδικασία παραγγελίας της κάρτας sim όσο και διαδικασία ενεργοποίησης της φορητότητας (η οποία είναι σε εξέλιξη εξαιτίας της καθυστέρησης από την curier center) μου φάνηκαν εξαιρετικά εύκολες, χωρίς να χρειάζεται να πάω σε κατάστημα ή να παραδώσω χαρτιά και φωτοτυπίες στην (εταιρία) curier, ελπίζω να μην χρειάζεται εκ των υστέρων κάποια επίσκεψη σε κατάστημα.
  19. Όχι, απλά θα επικοινωνείς και θα περιμένεις
  20. Η κάρτα δεν συνδέεται καν στην curve. Δεν γίνεται δεκτή η κάρτα.
  21. Βασικά, ήταν η κάρτα στην curve, κατά την αλλαγή της φυσικής κάρτας έβγαλα την παλιά και την άλλη μέρα προσπάθησα να την προσθέσω εκ νέου. Απο εκείνη την ώρα, δεν "περνάει". Έχω στείλει mail στην εθνική, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Θα τηλεφωνήσω να ρωτήσω τι φταίει και θα ενημερώσω πως και αυτό είναι μία ακόμη αφορμή να αλλάξω την μισθοδοσία μου. Έτσι και αλλιώς δεν μου προσφέρει κάτι το να είναι στην εθνική.
  22. Ούτε έτσι την δέχεται. Θα μιλήσω με εθνική για αρχή αν και δεν έχω πολλές ελπίδες
  23. Για την curve εδώ γράφουμε; Δεν μπορώ να συνδέσω την χρεωστική κάρτα της εθνικής, έληξε η παλιά κάρτα έγινε αλλαγή και δεν μπορώ να "περάσω" την νέα. Έχει συμβεί σε άλλους (τώρα πρόσφατα) ή πάλι είμαι ο "προβληματικός";
  24. Δήλωση βλάβης, ξανά ξανά, ξανά, ξανά και επανάληψη του ίδιου μοτίβου. Κάθε φορά που θα σου απαντούν, να κρατάς σημειώσεις με το όνομα αυτού που μίλησες και τι σου είπε. Μετά από πολύ κόπο θα καταφέρεις να "φύγεις". Φυσικά θέλει τρελή επιμονή και μεγάλη υπομονή.
  25. Δώσε "πινέζα" να ξέρω τι να περιμένω φέτος (πέρσι δεν πήγα) 😁
×
×
  • Create New...