Nikolas14 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Θέμα με κόσμο στην Πλάκα.....με Ή+ έχω 5mbps down και 0.1mbps ip, στις 4 γραμμές σήμα.Not good. Καλα ειναι με τοσο κοσμο,η κοκκινη ειχε 0,5 τετοια ωρα χθες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Στη Σίφνο και ειδικά το κάτω Πετάλι το σήμα της κοσμοτέ είναι τραγικό! Επίσης στην παραλία του Φάρου δεν πιάνει καθόλου! Ήμουν Σίφνο στα μέρη που λες πριν κανά μήνα. Ήταν τόσο ωραία όμως που δεν έκατσα να δώσω σημασία στο σήμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ήμουν Σίφνο στα μέρη που λες πριν κανά μήνα. Ήταν τόσο ωραία όμως που δεν έκατσα να δώσω σημασία στο σήμα ;) Καλά αυτό εννοείται. Και εγώ απλά το ανέφερα μπας και το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) 4G+ Cosmote στο κέντρο της Καλαμάτας προμεσήμερο 12 Αυγούστου με άπειρο κόσμο παντού. Bandwidth υπάρχει! :D Edited August 19, 2016 by Panagioths Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Απορία. Αν έχουμε συγκεκριμένο bandwidth προς διάθεση, υπάρχει κάποιο ποσοστό που αντιστοιχεί σε 4G+ ας πούμε; Με την έννοια ότι τυχόν δεν θα επηρεάζεται από τους υπόλοιπους συνδρομητές που έχουν συσκευές χωρίς υποστήριξη 4G+; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Και ενα screenshot απο Άλιμο Αττικής. Έπιασα Cosmote radio! Το 2g πολύ χαμηλό ενώ το LTE σέρνεται (band 20). Μια ανταγωνίστρια χτυπάει στο LTE. 60άρια στο ίδιο σημείο. Οφείλω να πω ότι η μέτρηση είναι σε ισόγειο αλλά ο ήχος ακόμη και σε 2η γενιά τραγικός... Που είναι η 3η γενιά; Οεο; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160820/f3b85552f8dd0c65528c33ed2569785b.jpg Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Και ενα screenshot απο Άλιμο Αττικής. Έπιασα Cosmote radio! Το 2g πολύ χαμηλό ενώ το LTE σέρνεται (band 20). Μια ανταγωνίστρια χτυπάει στο LTE. 60άρια στο ίδιο σημείο. Οφείλω να πω ότι η μέτρηση είναι σε ισόγειο αλλά ο ήχος ακόμη και σε 2η γενιά τραγικός... Που είναι η 3η γενιά; Οεο; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160820/f3b85552f8dd0c65528c33ed2569785b.jpg Sent from my Le X820 using Tapatalk Αυτα ειναι...εγω παρατηρησα το θεμα με τον ηχο χθες.Μιλουσα με βλαβες για το προβλημα στην Λεπτοκαρυα και στην γυρω περιοχη και στην αρχη δεν ακουγα καλα...χωρια οτι το κλειδωνω σε 2G γιατι με το 3G εχω θεματα και χαμηλο σημα.Το 5s μου την εχει κανει καλαμακι την μπαταρια,ειδικα με 4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τις τελευταίες 15 μέρες στην Λάρισα η cosmote σέρνεται. Συνέχεια αποσυνδέσεις! Σήμα full αλλά από δεδομένα υπό το μηδέν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) καλησπέρα! για το 4G εχουμε αυτο εδω το θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355141&page=65 καλο και ωραιο θα ηταν να μην γραφουμε εδω για το 4G! που ετσι κι αλλιως δεν αναφερεται καν στο τοπικ! :) Στο θεμα μας τωρα, τον Αυγουστο ημουν σε περιοχες της Ανατολικης Αττικης απο Μαραθωνα, Σχοινια, Λουτσα, Γραμματικο, Βαρναβα, Νεα Μακρη, Ωρωπο, Καλαμο κτλ. Σε ολες τις περιοχες ειδα οτι ειχα εναλλαγες στο σημα. Τι εννοω..... Εχω cosmote whats up twin sim με ολα τα δωρα κτλ για τα GB που δωσανε. Εκει που εχω Η+ τερμα ή εστω μια γραμμη ποιο κατω. Κανει εναλλαγες σε Η και 3G. Οταν γινονται αυτα ΔΕΝ εχω ιντερνετ ΜΟΝΟ με το H+ εχω!!!! Δοκιμασα με αλλη καρτα σε ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7αρι μια απο τα ιδια. Εβγαλα και νεες καρτες twin sim γιατι ηθελα μεγαλη την 2η τα ιδια. Τα εχει παθει αυτα αλλος? τι χαλι ειναι αυτο? καλα απο ταχυτητες μην σχολιασω....οτι τεστ εκανα στο ocla πανω απο 4mbps δεν ειδα πουθενα στις παραπανω περιοχες που κινηθηκα....και πολλα λεω στα περισσοτερα ουτε πανω απο 2,5! (μιλαω με H+ κλειδωμενο). τι εγινε δωσαμε δωρα GB και φρακαρε το συμπαν????? Επισης να πω πως οπως μου εχουν πει απο την Cosmote τεχνικοι δεν εχουν λεει ιδιες κεραιες τα καρτοκινητα με του συμβολαιου!!!! αυτο το εμαθα για του λογου το αληθες οταν ημουν μια μερα στην δουλεια μου και λογω τεχνικης βλαβης 3 εταιρικα κινητα παγιου δεν ειχαν σημα ΤΙΠΟΤΑ!!! το δικο μου με whats up ειχε και ενως συναδελφου με cosmokarta επισης! ετσι μου ειπαν! το ξερω οτι ειναι κουφο! αλλα πως γινεται και αυτο που παθαμε τοτε??? :blink::blink::blink: Edited August 21, 2016 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Double facepalm Sent from my MX4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Επισης να πω πως οπως μου εχουν πει απο την Cosmote τεχνικοι δεν εχουν λεει ιδιες κεραιες τα καρτοκινητα με του συμβολαιου!!!! αυτο το εμαθα για του λογου το αληθες οταν ημουν μια μερα στην δουλεια μου και λογω τεχνικης βλαβης 3 εταιρικα κινητα παγιου δεν ειχαν σημα ΤΙΠΟΤΑ!!! το δικο μου με whats up ειχε και ενως συναδελφου με cosmokarta επισης! ετσι μου ειπαν! το ξερω οτι ειναι κουφο! αλλα πως γινεται και αυτο που παθαμε τοτε??? :blink::blink::blink: Αυτοί στην cosmote που στο είπαν να πάνε να παραιτηθούν και να αλλάξουν επάγγελμα. Είναι εξευτελιστικό μόνο που το είπαν :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Double facepalm Sent from my MX4 δεν το καταλαβαινω δεν το εξηγεις καλυτερα? Αυτοί στην cosmote που στο είπαν να πάνε να παραιτηθούν και να αλλάξουν επάγγελμα. Είναι εξευτελιστικό μόνο που το είπαν :lol: και εμενα μου φανηκε και φαινεται πολυ παραξενο! μπορεις ομως να εξηγησεις τεχνικα πως γινεται αυτο που παθαμε στην δουλεια μου? πως 3 εταιρικα κινητα δεν ειχαν σημα λογω βλαβης σε κεραιες! ενω whats up δικο μου και αλλου με cosmokarta ειχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η πλατφόρμα των prepaid είναι διαφορετική αυτής των postpaid. Σε άλλα νέα τώρα, πρόβλημα με ανυπαρξία UMTS και ελάχιστο GSM ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους υπάρχει στην Πορταριά Πηλίου, στο ύψος προς το ξενοδοχείο Βαλένι. Η κόκκινη αντίπαλος έχει στα ίδια μέρη ελάχιστο UMTS και σχεδόν full GSM. Θέλει επειγόντως βελτίωση η πράσινη σε αυτό το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Η πλατφόρμα των prepaid είναι διαφορετική αυτής των postpaid. καλημερα, τι εννοεις με αυτο δλδ? οτι εχουν αλλες κεραιες? αλλα μηχανηματα? τι ειναι διαφορετικο δλδ αφου ειναι αλλη πλατφορμα? λεει ο καθενας κατι αλλα δεν εξηγει τιποτα...:wacko: το θεμα ειναι οτι υπηρχε τεχνικο προβλημα στην περιοχη στην δουλεια μου οπως ειπα ξανα και 3 εταιρικα ηταν χωρις σημα και μονο τα καρτοκινητα ειχαν!! αρα τα ιδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! τελος..... τωρα πως και γιατι οποιος ξερει λεει..... η cosmote ειπε οτι δεν εχουν ιδιες κεραιες εν συντομια γιατι που να μου εξηγουσαν τεχνικα! τα συμπερασματα δικα σας..... οποιος δεν ξερει 100% να απαντησει καλυτερα να μην σχολιαζει....αοριστολογιες προσωπικα δεν μου λενε κατι, απλα για να λεμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τι να εξηγήσω; άλλη η πλατφόρμα της καρτοκινητής,άλλη των συμβολαίων:wacko: Οι ίδιοι σταθμοί εξυπηρετούν όλους. Το πρόβλημα δεν αφορά τη ραδιοκάλυψη ή το δίκτυο κορμού. εφόσον έχεις πρόβλημα, γιατί δεν επικοινωνείς με την Cosmote; & αυτοί που σου είπαν κάτι τέτοιο, καλύτερα να βγουν στη σύνταξη,γιατί σίγουρα είναι άσχετοι μέχρι αηδίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τα καρτοκινητά και τα συμβόλαια έχουν διαφορετική πλατφόρμα δηλαδή συστήματα χρέωσης, ελέγχου αν μπορουν να κάνουν κλήσεις/να στέλνουν δεδομένα κτλ. Ωστόσο χρησιμοποιούν τις ίδιες κεραίες ακριβώς. Τέλος, έχουν άλλη προτεραιότητα στο δίκτυο (τα συμβόλαια εν γένει έχουν μεγαλύτερη από τα καρτοκινητά και εκεί που π.χ. ένα καρτοκινητό δεν μπορεί να βγάλει γραμμή, ένα συμβόλαιο μπορεί αλλά εξαρτάται και από άλλους παράγοντες). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) καλησπερα, ωραια ολα αυτα αλλα παλι κανεις δεν εξηγει πως γινεται ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ χωρο να μην εχουν σημα 3 κινητα εταιρικα και 2 καρτοκινητα να εχουν!!!! επισης μιλησα με τεχνικους της COSMOTE και με διαφορετικους και ειπαν και οι 2 οτι εχουν αλλες κεραιες αυτα του παγιου γιαυτο εγινε αυτο με το σημα και τα καρτοκινητα ειχαν. οπως επισης τυχαινει να ειμαι με καφε με φιλους και εγω πχ να μην εχω σημα, ή να εχω Η+ και ο αλλος με παγιο διαφορετικα απο εμενα!!! αυτο παλι πως γινεται??????? Αφου ειναι ολοι αυτοι ασχετοι και εσεις σχετικοι για εξηγηστε μου τεχνικα πως γινεται αυτο.... στις υποθεσεις καλοι και ωραιοι ειμαστε και εγω ξερω να πω αυτα που λετε! :lol: Αν υπαρχει προτεραιοτητα κτλ ή αλλα σχετικα ναι μπορει ισως να παιξει ρολο αν κατι μπερδευτηκε. Μπορει απλα να μην ηθελαν να εξηγησουν πολλα τεχνικα πραγματα και για να ξεμπερδευουν το ειπαν ως "διαφορετικες κεραιες". Παλι αυτο ομως δεν λυνει την απορια μου, αν υπαρχει κανεις να ξερει 1.000.000% χωρις υποθεσεις τοτε ας πει.... Edited August 23, 2016 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Πριν λίγη ώρα στην πόλη των Τρικάλων όπου γίνεται κυριολεκτικά κατακλυσμος με κεραυνους και αέρα και βροχή για περίπου ένα λεπτό έπεσε το δίκτυο... έτυχε να μιλάω από το κινητό μου σε σταθερό τηλέφωνο και ξαφνικά κόπηκε η γραμμή ενώ μετά προσπαθούσα να πάρω και έλεγε δεν επιτρέπεται...ευτυχώς συνέχισα την κλήση με κινητό Wind και έκανα επανεκκίνηση το Κοσμοτε...Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 καλησπερα, ωραια ολα αυτα αλλα παλι κανεις δεν εξηγει πως γινεται ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ χωρο να μην εχουν σημα 3 κινητα εταιρικα και 2 καρτοκινητα να εχουν!!!! επισης μιλησα με τεχνικους της COSMOTE και με διαφορετικους και ειπαν και οι 2 οτι εχουν αλλες κεραιες αυτα του παγιου γιαυτο εγινε αυτο με το σημα και τα καρτοκινητα ειχαν. οπως επισης τυχαινει να ειμαι με καφε με φιλους και εγω πχ να μην εχω σημα, ή να εχω Η+ και ο αλλος με παγιο διαφορετικα απο εμενα!!! αυτο παλι πως γινεται??????? Αφου ειναι ολοι αυτοι ασχετοι και εσεις σχετικοι για εξηγηστε μου τεχνικα πως γινεται αυτο.... στις υποθεσεις καλοι και ωραιοι ειμαστε και εγω ξερω να πω αυτα που λετε! :lol: Αν υπαρχει προτεραιοτητα κτλ ή αλλα σχετικα ναι μπορει ισως να παιξει ρολο αν κατι μπερδευτηκε. Μπορει απλα να μην ηθελαν να εξηγησουν πολλα τεχνικα πραγματα και για να ξεμπερδευουν το ειπαν ως "διαφορετικες κεραιες". Παλι αυτο ομως δεν λυνει την απορια μου, αν υπαρχει κανεις να ξερει 1.000.000% χωρις υποθεσεις τοτε ας πει.... Αυτό σου εξηγούμε: Η σηματοδοσία γίνεται από τον ίδιο σταθμό (αν θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχουν εντός της εμβέλειάς του άλλοι σταθμοί για να κλειδώνει σε διαφορετικό κάθε συσκευή). Μπορεί να χρειάζεται πχ reset η γραμμή του κάθε εταιρικού. Ζητήστε το αν έχετε πρόβλημα, ως έσχατη λύση να λυθούν τα προβλήματα. Δοκιμάστε επίσης τις συσκευές μήπως έχουν προβλήματα. Πάντως αυτό που σου είπαν (ότι οι κεραίες των prepaid είναι διαφορετικές των postpaid) είναι τέρμα για τέρμα αρλούμπα. Μπορεί επίσης να έχει πρόβλημα η πλατφόρμα των postpaids για συγκεκριμένα MSISDNs (αριθμούς δηλαδή). 1002 μπορεί. Κανείς δεν μπορεί να σου εξηγήσει με 100% ακρίβεια, γιατί δεν έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο προφανώς για να ελέγξουμε τι συμβαίνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αυτό σου εξηγούμε: Η σηματοδοσία γίνεται από τον ίδιο σταθμό (αν θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχουν εντός της εμβέλειάς του άλλοι σταθμοί για να κλειδώνει σε διαφορετικό κάθε συσκευή). Μπορεί να χρειάζεται πχ reset η γραμμή του κάθε εταιρικού. Ζητήστε το αν έχετε πρόβλημα, ως έσχατη λύση να λυθούν τα προβλήματα. Δοκιμάστε επίσης τις συσκευές μήπως έχουν προβλήματα. Πάντως αυτό που σου είπαν (ότι οι κεραίες των prepaid είναι διαφορετικές των postpaid) είναι τέρμα για τέρμα αρλούμπα. Μπορεί επίσης να έχει πρόβλημα η πλατφόρμα των postpaids για συγκεκριμένα MSISDNs (αριθμούς δηλαδή). 1002 μπορεί. Κανείς δεν μπορεί να σου εξηγήσει με 100% ακρίβεια, γιατί δεν έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο προφανώς για να ελέγξουμε τι συμβαίνει.... καλημερα, εχει γινει πριν καιρο αυτο και οπως μου ειπαν εφτιαξαν τις κεραιες!!! :wacko::blink: οπως ειπα μιλησα 2-3 με τεχνικο και ηταν αλλο ατομο την 2η φορα, με ειχαν παρει μαλιστα και στο δικο μου κινητο. Τωρα τι να πει κανεις προφανως ολοι ειναι ασχετοι και θα επρεπε να αλλαξουν επαγγελμα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εγω ξέρω οτι με τη ταπεινή καρτουλα μου frog,πριν μερικές μέρες επιασα 319mbps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εγω ξέρω οτι με τη ταπεινή καρτουλα μου frog,πριν μερικές μέρες επιασα 319mbps.. καλησπέρα, ειπαμε για το 4G να γραφουμε στο δικο του θεμα μην τα μπερδευουμε! εδω δλδ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355141&page=65 oπως ειδα εχεις γραψει και εκει. Εδω ομως δεν μιλαμε για 4G οπως φαινεται και στο Topic....Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση το ότι το αναφέρει και εδώ, υποθέτω ότι το κάνει όχι για να πει γενικά το ποσό πιάνει με 4G+, αλλά ως επιχείρημα στην κουβέντα που γίνεται στις προηγούμενες δημοσιεύσεις περί διαχωρισμού των συμβολαίων και καρτοκινητών. Ως τέτοιο λοιπόν δεν είναι και τόσο off topic. Να προσθέσω πως αν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός που δίνει προτεραιότητα στα συμβόλαια, το λογικό είναι να γίνεται αυτό όταν το δίκτυο είναι φορτωμένο, πράγμα που στην αντίθετη περίπτωση(χωρίς φόρτο) δεν δεν αποκλείει το να πετύχουμε μεγάλες ταχύτητες με καρτοκινητά. Όσο για την απορία του φίλου που ξεκίνησε την συγκεκριμένη συζήτηση, πως γίνεται να είχαν σήμα συσκευές με κάρτα και όχι αυτές με συμβόλαιο, νομίζω πως η απλούστερη εξήγηση είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Όχι πολλές μέρες πριν, η Cosmote είχε το γνωστό πρόβλημα που αρκετές συσκευές δεν συνδέονταν στο internet. Και μετά την επίλυσή του έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που κοβόταν η σύνδεση για λίγο. Μπορεί κάτι τέτοιο να συνέβη. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για λόγους ακρίβειας των όσων λέμε , καλό θα ήταν αν κάποιος δεν γνωρίζει επακριβώς την αρχιτεχτονική του δικτύου του κάθε operator να μην αναφέρεται σε διαχωρισμό καρτοκινητών , συμβολαίου , κεραίες κτλ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπόθεσεις. Σε γενικές γραμμές και priority σε συγκεκριμένα νούμερα είναι τεχνικά εφικτή στο ραδιοδίκτυο ( κεραίες) και κατάταξη αναλόγως με την ταχύτητα ( golden , silver user ) και διαφορετικού τύπου πλατφόρμες χρεώσεων ( συμβολαίου , καρτοκινητών ) υπάρχουν, με την λογική απαίτηση οι καρτοκινητοί να χρεώνονται online. Το θέμα είναι ο operator τι χρησιμοποιεί στο δικτυό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Για λόγους ακρίβειας των όσων λέμε , καλό θα ήταν αν κάποιος δεν γνωρίζει επακριβώς την αρχιτεχτονική του δικτύου του κάθε operator να μην αναφέρεται σε διαχωρισμό καρτοκινητών , συμβολαίου , κεραίες κτλ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπόθεσεις. Σε γενικές γραμμές και priority σε συγκεκριμένα νούμερα είναι τεχνικά εφικτή στο ραδιοδίκτυο ( κεραίες) και κατάταξη αναλόγως με την ταχύτητα ( golden , silver user ) και διαφορετικού τύπου πλατφόρμες χρεώσεων ( συμβολαίου , καρτοκινητών ) υπάρχουν, με την λογική απαίτηση οι καρτοκινητοί να χρεώνονται online. Το θέμα είναι ο operator τι χρησιμοποιεί στο δικτυό του. καλησπέρα! αμ μπραβο καποιος που μιλαει σωστα! ακομα δεν εχει λυθει η απορια μου τελικα αλλα δεν πειραζει....:( Καλο ομως ειναι να μην κανουμε συγκρισεις ταχυτητων εδω μεσα απο 4G και 4G+ γιατι μπερδευομαστε ολοι. Το θεμα ειναι ανα περιοχες οσοι ακομα εχουμε συσκευες μεχρι Η+ ποσο πιανουμε σε αυτες τις ταχυτητες. Εγω που εχω κινητο μεχρι Η+ λοιπον μολις χτες σπιτι μου κοντα κεντρο Αθηνας στο ocla ειδα 15+mbps..... δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη ταχυτητα στο test, στο εξοχικο στην Ανατολικη Αττικη στην περιοχη του Μαραθωνα συγκεκριμενα αλλα και στα περιγυρα (Νεα Μακρη, Σχοινιας, Ματι, Αγιος Αντρεας, Αγια Μαρινα Σουλιου κτλ) πανω απο 5mbps τον Αυγουστο δεν ειδα ποτε, σε πολλες δε περιοχες απο αυτες ουτε πανω απο 2.5!!! μαλλον με τα δωρακια του W.U πιτα το δικτυο της κοτε! Μιλαω ΠΑΝΤΑ για cosmote whats up (μονο αυτο εχω) δεν ξερω τι διαφορες εχει με του παγιου γιαυτο και το αναφερω τι εχω και Η+ σημα καλο εως πολυ καλο και Ocla speedtest. Eπισης τα νουμερα που λεω ειναι το down. Το κινητο μου ειναι το Zopo 980 1/16/1.2ghz quad (Μαιος 2013 δεν αλλαζω ευκολα και συχνα κινητα εγω.....) Επισης δεν μπορω να πω, μπορει και το κινητο να ειναι μαπα ο δεκτης, μπορει και η ROM που εχω custom, οποτε οσο ποιο συντομα μπορω θα κανω δοκιμες και με το παλιο μου κινητο motorola XT5. Οποτε οταν λεμε για συγκρισεις οσο μπορειτε ποιο αναλυτικα please για να λεμε σωστα πραγματα και ωραια! Edited August 24, 2016 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts