CINQUIS Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Hρθε κα σε μας το 4,2,2 ...αντε να φτιαξει το bluetooth..... Edited February 14, 2013 by CINQUIS Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλημέρα, για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το update, μετά από 100+ clear data που έκανα στο google servises framework είχα απελπιστεί! :kill: ως που κάποια στιγμή έκανα clear cache πρώτα και μετά clear data. με την πρώτη προσπάθεια έσκασε το update επιτέλους! :sick: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γεια σας παιδιά έχω 421 rasbeanjelly με Trinity kernel μπορώ να περάσω κάπως την 422 χωρίς να χάσω τίποτα; η θέλει απ την αρχή; επίσης αξίζει;; ρωταω γιατί είμαι φαντάρος και θα πάρω 3 μέρες άδεια κ δεν έχω χρόνο για πειραμάτα ευχαριστώ Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλημερα,ολα καλα δουλέυει και το μπλουτούθι...Αιντε να δουμε και την μπαταρια πως θα πάει Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 μου ηρθε και εμενα το ΟΤΑ ... εχασα βεβαια το root , αλλα θα περιμενω να αναβαθμιστει η Toolkit στην επομενη εκδοση (εχω την 10.5.1 donated) , εκτος και αν πιανει με την γνωστη διαδικασια ροοταρισματος με την εκδοση 4.2.1 ... Ισως το δοκιμασω ηλπιζα οτι στην καμερα οτι θα διορθωναν το lag που τρωει απο landspace σε portrait :wacko: δεν εχω τεσταρει το κινητο αν εχει καποια αλλη αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Καλημέρα, για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το update, μετά από 100+ clear data που έκανα στο google servises framework είχα απελπιστεί! :kill: ως που κάποια στιγμή έκανα clear cache πρώτα και μετά clear data. με την πρώτη προσπάθεια έσκασε το update επιτέλους! :sick: Καλημερα!! Προσπαθησα να ακολουθησω τον τροπο σου, αλλα δεν δεχεται να κανει clear cache μονο. Συνδυαζει και τα 2 με το clear data. Καμια ιδεα;;;;:confused: Μόλις ηρθε...!!!! Edited February 14, 2013 by elrik428 Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ήρθε τώρα και σε εμενα μετα απο επαναφορά έργο.ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γεια σας παιδιά έχω 421 rasbeanjelly με Trinity kernel μπορώ να περάσω κάπως την 422 χωρίς να χάσω τίποτα; η θέλει απ την αρχή; επίσης αξίζει;; ρωταω γιατί είμαι φαντάρος και θα πάρω 3 μέρες άδεια κ δεν έχω χρόνο για πειραμάτα ευχαριστώ Πας XDA και κατεβάζεις την bigxie 4.2.2. Μετά υπάρχει ο απλός τρόπος (την περνάς από πάνω και ελπίζεις να μην πάει κάτι στραβά) και υπάρχει και ο "κανονικός" τρόπος. Κάνεις ένα backup μέσω Toolkit σε apps+data+sdcard (όχι system apps), clear/wipe τα πάντα, περνάς την 4.2.2 με CWM, και μετά πάλι με Toolkit κάνεις restore. Λογικά θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γειά σας παιδιά. Λογική τιμή αγοράς μεταχειρισμένου περίπου 1 χρόνου και με κανένα χτυπηματάκι από τη χρήση, πόσο θα δίνατε από την εμπειρία σας με το κινητό; Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πας XDA και κατεβάζεις την bigxie 4.2.2. Μετά υπάρχει ο απλός τρόπος (την περνάς από πάνω και ελπίζεις να μην πάει κάτι στραβά) και υπάρχει και ο "κανονικός" τρόπος. Κάνεις ένα backup μέσω Toolkit σε apps+data+sdcard (όχι system apps), clear/wipe τα πάντα, περνάς την 4.2.2 με CWM, και μετά πάλι με Toolkit κάνεις restore. Λογικά θα είσαι κομπλέ. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ το σκ που θα είμαι σπίτι επιτέλους θα το κάνω Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γειά σας παιδιά. Λογική τιμή αγοράς μεταχειρισμένου περίπου 1 χρόνου και με κανένα χτυπηματάκι από τη χρήση, πόσο θα δίνατε από την εμπειρία σας με το κινητό; Αυτη τη στιγμη καινουργιο κανει 360. Εγω θα το εδινα 200. Αν δεν ητανε χτυπημενο καπου στα 250-270 Προσωπικη αποψη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σήμερα το πήγα στο service. Μετά από 5-10 λεπτά παιχνίδι ή video- internet, δε μπορούσα να το ακουμπίσω από τη πίσω πλευρά. Έχει πάθει κανείς το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σήμερα το πήγα στο service. Μετά από 5-10 λεπτά παιχνίδι ή video- internet, δε μπορούσα να το ακουμπίσω από τη πίσω πλευρά. Έχει πάθει κανείς το ίδιο; το είχες στη φόρτιση? μου ακούγεται λίγο υπερβολικό το δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις.. και μένα ζεσταίνεται όταν το έχω στη φόρτιση και παίζω αλλά όχι τρελά πράγματα και μετά απο ένα λεπτό αν το αφήσω επανέρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Με την διαγραφή του google frameworks επηρεάζεται το κινητό,διαγράφεται κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλσπερα..Σε οσους αναβαθμισαν,βλεπουν καποια σημαντικη βελτιωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 @artemios οχι κατι που θα καταλαβεις!Το κινητο δεν επηρεαζεται! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλώς τα δέχθηκα! http://i.imgur.com/VcJUZTH.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γειά σας παιδιά. Λογική τιμή αγοράς μεταχειρισμένου περίπου 1 χρόνου και με κανένα χτυπηματάκι από τη χρήση, πόσο θα δίνατε από την εμπειρία σας με το κινητό; ...με χτύπημα αλλά λειτουργικό πιστεύω στα 230€ είναι καλά.αλλά βρίσκεις κ εξαμηνου βιτρίνας αγρατζουνιστα στα 280-300 κ με πολλά αξεσουάρ.αμα ενδιαφερεσαι στείλει πμ για αναλυτικά. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissta Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γειά σας παιδιά. Λογική τιμή αγοράς μεταχειρισμένου περίπου 1 χρόνου και με κανένα χτυπηματάκι από τη χρήση, πόσο θα δίνατε από την εμπειρία σας με το κινητό; 270 είναι η καταλληλότερη τιμή το πολύ 300. Έχει ανεβεί η τιμή του λόγω έλλειψης στοκ, και δικαίως μιας και μιλάμε για κινητάρα! Παράθεση “I think therefore I am – don’t bet on it!” What’s his point? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλσπερα..Σε οσους αναβαθμισαν,βλεπουν καποια σημαντικη βελτιωση? Προερχομενος απο custom rom, μπορω να πω οτι η 4.2.2 ΠΕΤΑΕΙ!!! (Σε συνδυασμο με ΑΚ kernel.) Το lag στην καμερα παρεμεινε (οχι οτι με ενοχλει..), το ΒΤ απ'οτι ακουω διορθωθηκε. Πιστευω αξιζει η αναβαθμιση, ειδικα εαν εισαι σε στοκ 4.2.1 Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Και σε μενα η 4.2.2 πεταει, σε αντιθεση με την 4.2.1 που οσες φορες και να την περασα ειχα θεματα. Επισης κι ο στοκ browser μου φαινεται οτι πηρε κατι σε σπιρταδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 1 χρόνου κινητό που καινούριο κάνει 360 αν έχει μείνει στοκ σε κανένα μαγαζί, 300 προσφορά Πλαισίου τα Χριστούγεννα, θα έδινε κανείς 230 ευρώ;;;;; Μην ακούμε και καραφλιάζουμε εδώ πέρα! Χαχαχαχα! :lol: Και έρχεται Nexus 4 εντός των ημερών και X phone λίαν συντόμως; Με πιάνουν τα γέλια συγγνώμη. Ένα κινητό σε 1 χρόνο έχει χάσει άνετα τη μισή του αξία, αν δεν είναι iphone. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 1 χρόνου κινητό που καινούριο κάνει 360 αν έχει μείνει στοκ σε κανένα μαγαζί, 300 προσφορά Πλαισίου τα Χριστούγεννα, θα έδινε κανείς 230 ευρώ;;;;; Μην ακούμε και καραφλιάζουμε εδώ πέρα! Χαχαχαχα! :lol: Και έρχεται Nexus 4 εντός των ημερών και X phone λίαν συντόμως; Με πιάνουν τα γέλια συγγνώμη. Ένα κινητό σε 1 χρόνο έχει χάσει άνετα τη μισή του αξία, αν δεν είναι iphone. αν εσύ βρεις nexus με 150€ πες το μας , να πάρει ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Λίγη παραπάνω υπομονή για τους βιαστικούς, 2-3 εβδομάδες που θα έχει σκάσει το Nexus 4 στην αγορά και στις αγγελίες και θα πέσει νύχτα η τιμή του. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Με 469€ που φημολογείται ότι θα κάνει το 4αρι δεν νομίζω να πέσει τόσο πολύ η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts