Jump to content

mayumura

Members
  • Δημοσιεύσεις

    283
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About mayumura

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mayumura's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλη τυχη σε ολους & καλες βουτιες !! :p
  2. 1000 ευχαριστω αδερφε!!! Επιτελους, να μη σπαω τα νευρα μου με greeklish!!
  3. Mπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να μην μου εμφανιζει στη notification bar ολη την ωρα το update της 5.0? Δε θελω να την περασω ακομη.. :p
  4. Εχετε να μου προτεινετε καποια εφαρμογη για sms η οποια να υποστηριζει 160χαρακτηρες στα ελληνικα? Στο παρελθον χρησιμοποιουσα το GoSMSpro, αλλα πλεον δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.. Δεν την εχω βρει εγω?
  5. Οκ.. Υπεθετα οτι δε θα ρθει καθολου σαν ΟΤΑ. Ουτως ή αλλως δε θα την περνουσα, οποτε ολα καλα. :p
  6. Μου ηρθε κ μενα πριν λιγο ΟΤΑ. Το περιεργο ειναι οτι ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader & root, με στοκ ρομ βεβαια. :blink::blink: Ουτως ή αλλως ειπα θα περιμενω να "συγχρονιστουν" μερικες εφαρμογες που χρησιμοποιω, οποτε δε θα παρω 5.0 ακομη.
  7. To ειπα πανω στον ενθουσιασμο μου ειναι η αληθεια.. :p Το Ν5 το εχω μολις 2 βδομαδες στα χερια μου :whistle: Μετα απο 1 χρονο περιπου "αναγκαστικης" αποχης απο smartphones περιπλανιομουν σε αυτον τον αμοιρο κοσμο με ενα απλο κινητο (απο την ωρα που χαλασε το GN μου δλδ), οποτε χαρηκα που ειδα τον ras να ασχολειται με το Ν5 (δεν το ειχα βρει το νημα του στο xda οταν εψαξα να δω τι γινεται απο roms) Παντως, για την 5.0 θα περιμενω λιγακι.. Να δω εντυπωσεις κτλ..
  8. Ασχολειται ο rascarlo με το Ν5 κ δεν το λετε τοσο καιρο? :ninja::ninja: Αντε να δουμε.. Στα παλια καλα λημερια!!
  9. Ειχα σκαλωσει παλια με το manuganu & τωρα λιωνω το 2. Υπαρχει καποιο καλο παιχνιδακι σε τετοιο στυλ? Τemple run κ παρομοια, τα εχω λιωσει.. :O
  10. Ελευθερο χωρο εχεις 12.55Gb. Γενικα για τα σκρουτζομαγαζα ακουγονται διαφορα ανα διαστηματα. Παντα θα υπαρχουν περιπτωσεις. Δεν εχει τυχει να παρω απο τα Smarties, αλλα 2 φιλοι μου που πηραν κινητο απο κει, ευχαριστημενοι εμειναν. Αμεση παραδοση (την επομενη της παραγγελιας) & οι συσκευες EU, χωρις θεματα.
  11. Mε 350€ παντως μπορεις να σκεφτεις κ το OnePlusOne με 64gb ενσωματωμενη μνημη. Ειναι το αποκλειστικο developer phone της cyanogen modz team. Δε ξερω αν ασχολουνται κ αλλοι με αυτο, αλλα το σκεφτομουν κ γω εναντι του N5. Just my 2cents..
  12. Ελεγα να περασα την L, οταν με το καλο βγει κ επισημα. Μιας κ εχω μεινει πισω στο ολο θεμα παραμετροποιησης, λεω να το παω με τη ρεγουλα, να δω κ τι καλουδια εχει η 4.4.4. (Απο το Φεβρουαριο που χαλασε το GN μου, εως τωρα, ημουν χωρις smartphone, οποτε δε βιαζομαι ιδιαιτερα) Περασα τελικα την deodexed, λογω παραμετροποιησης. Θα παιξω λιγακι με το xposed για αρχη & βλεπουμε.. Ουτως ή αλλως και στο GN σε αυτο το συνδυασμο ειχα καταληξει. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
  13. Xαιρετε παιδες, ενας ακομη ευτυχισμενος κατοχος του Ν5 απο σημερα!! Ξεκλειδωσα bootloader, εγινα root & τωρα θελω να φλασαρω την rooted stock rom 4.4.4. Ιδου η απορια.. Odexed ή deodexed? Δε τα θυμαμαι καλα (πρωην κατοχος GN), αλλα για την ωρα θα ασχοληθω μονο με το xposed. Τι ειναι καλυτερο? Παιζει καμια ασυμβατοτητα με art?
×
×
  • Create New...