Jump to content

djivo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    875
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by djivo

  1. Όταν κατεβάζεις την κουρτίνα, έχει κουμπί που λέει έξοδος πολυμέσων. Από εκεί επιλέγεις οποία συνδεδεμένη συσκευή θέλεις. Έχω την εντύπωση όμως ότι δε μένει μόνιμα οπότε πρέπει να το κάνεις κάθε φορά..
  2. Σωστά, με ροοτ τo module ενεργοποιεί και τα τρία: 5G. Volte, Vowifi.
  3. Με Cosmote πρέπει να τα κάνεις και τα δυο. Δηλαδή τη μέθοδο με shizuku και δημιουργία APN. Μέχρι πριν κάνα 3μηνο χρειαζόταν μόνο το πρώτο αλλά από όταν έδωσε το VoLTE στην Cosmote, χρειάζονται και τα δυο.
  4. Τι δε μπορεις να βρεις για το Plus? Εδώ ειναι το GLAS.tR EZ FIT...
  5. Εγώ έβαλα ένα από Public γιατί βιαζόμουν και δεν είχα άλλη επιλογή, παρόλα αυτά είναι μια χαρά. Εννοείτε πως χρειάζεται να ξανά βάλετε το δακτυλικό από την αρχή. Το μόνο μείον κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύπτει και την κάμερα με ότι συνεπάγεται αυτό από θέμα αλλοίωσης των φωτογραφιών. Σκέφτομαι να πάρω αυτό άμεσα..
  6. Και γω για το μέγεθος αποφάσισα να το πάρω. Η μπαταρία είναι λίγο και στη χρήση που κάνει ο καθένας. Αλλά σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές μου, με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.
  7. Προερχόμενος από pixel 7 pro, το μόνο μείον είναι η κάμερα όταν πέφτει το φως.. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκτός του s20, έχει περάσει όλη η σειρά S απτά χέρια μου. Ο snapdragon κάνει τη διαφορά. Η μπαταρία είναι βράχος, αν δεις βίντεο στο YouTube, έχει καλύτερη αυτονομία απτό ultra. Δεν είναι τεράστιο, δεν έχει το βάρος του ultra. Αν δε σε απασχολεί η γραφίδα, νομίζω είναι η απόλυτη συσκευή και θα την ευχαριστηθείς. Όχι δεν είχε μεμβράνη επάνω, αλλά μπορείς να βάλεις ένα τζαμάκι μιας και η οθόνη είναι επίπεδη και χωρίς να έχεις πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα.
  8. Δεν ισχύει κατι τέτοιο, μια χαρά ανταποκρίνεται.. λογικά μετα το reset δεν θα έχεις προβλημα.. Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου, είναι μια ελαφριά κατανάλωση στη μπαταρία. Ισως συνέπεσαι στο γεγονός ότι άλλαξα κινητό.
  9. Γιατί δεν το κάνεις ηλεκτρονικά και να σου στείλουν τη sim στη διεύθυνση σου? Φαντάζομαι καρτοκινητό έχεις όπου είναι εύκολη η διαδικασία.
  10. Ίσως χρειάζεται δημιουργία APN για να δουλέψει το vowifi. Ότι δηλαδή ισχύει και τώρα στη Cosmote.
  11. Δεν είπα ότι έκανε έγκλημα. Φυσικά να υπάρχει η πληροφορία, αλλά η τόσο συνεχόμενη πληροφορία θα μας κάνει να τη βλέπουμε στον ύπνο μας... 😂
  12. Βρε φίλε έχεις γεμίσει το φόρουμ με μηνύματα και παράπονα για την πρώην Forthnet και τη Cosmote που δε παίζει με τα Pixel. Σε μένα το έχεις πει τουλάχιστον 5-6 φορές. Εντάξει, το καταλάβαμε!
  13. Αν ισχύει οτι στα προηγούμενα μοντέλα 7&6 που έχουν tensor soc, τότε θα παίζουν μια χαρά όλα με ροοτ. Πιστεύω πως δε θα έχεις πρόβλημα..
  14. Ανέβηκε η 14 stable. Καλό κατέβασμα!
  15. djivo

    Google Pixel 6

    Κανε μια εκκαθάριση της εφαρμογής και ξανα δοκίμασε πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο..
  16. Αν θελεις να ενεργοποιησεις και τα δυο volte-vowifi με τη διαδικασια του shizukou, τοτε χρειαζεται να φτιαξεις και ενα APN. Αν θέλεις μονο volte, δε χρειαζεται να πειραξεις τιποτα. Η ενεργοποιηση της υπηρεσιας σε αλλη συσκευη όπως προ αναφέρθηκε, ισχύει και στις δυο περιπτώσεις.
  17. https://9to5google.com/2023/07/31/galaxy-watch-6-faces/
  18. Πάντος τα watch faces του 6 είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής..
  19. ΑΡΝ έχεις φτιάξει? Σε Cosmote χρειάζεται για να δουλεψει το Volte.
  20. Αυτό συμβαίνει μήνες τώρα, αν κλείσετε το bluetooth του κινητού σας και έχετε το wifi του ρολογιού σας ανοιχτό, τότε ο assistant δουλεύει στα Ελληνικά. Οπότε στη περίπτωσή σου κάτι πρέπει να έγινε στη σύνδεση με το τηλέφωνο (απενεργοποιημένο bluetooth, airplane mode κλπ).
  21. Το Η288Α το έβγαλα από άλλη γραμμή Νόβα για να το δοκιμάσω στη προβληματική του γνωστού μου. Μιας και είναι καινούρια η γραμμή του και με την απαραίτητη πίεση πως θα φύγει, απαίτησε να του κάνουν αντικατάσταση το Zyxel και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες απάντηση.
  22. Update! Σήμερα βρήκα ότι το πρόβλημα μη πραγματοποίησης κλήσεων σε κάποιες γραμμές σταθερής της Nova σε συνδέσεις Cosmote κινητής με Pixel τηλέφωνα, είναι καθαρά θέμα ρούτερ. Δε ξέρω αν το ίδιο μπορεί να διορθωθεί και σε παλιές συνδέσεις της πρώην Forthnet. Άλλαξα το ρούτερ που αναφέρω πιο πάνω με το ZTE ZXHN H288A που το δίνει πάλι η Nova και όλα δουλεύουν ρολόι. Οπότε ίσως και οι παλιές συνδέσεις που προέρχονται από την πρώην Forthnet να έχουν πρόβλημα για τον ίδιο λόγο.
  23. Όλα μόνο με ροοτ.. Χωρίς 5g αν θες τα άλλα δύο μονο και χωρίς ροοτ μπορείς με το Shizuku.
  24. Μα αν τα κλείσεις όλα υπάρχει περίπτωση να ξανά χάσεις κλήση από όλους αν δε προλάβει να γυρίσει σε 2g. Μη πω για την ποιότητα κλήσης... Οπότε για μένα είναι χειρότερο αυτό.. Προσωπικά αν ήμουν επαγγελματίας όπως λες, δε θα το κράταγα πάνω από βδομάδα το τηλέφωνο. Έκανα την αγορά γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά..
  25. Θεωρώ πιο σημαντικό το VoLte και το vowifi από το να το κλείσω εντελώς και να δέχομαι κλήσεις με ρομποτική φωνή μετά το πεντάλεπτο. Τώρα για κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις όπως στην προκειμένη περίπτωση που μου έτυχε, έχουν ενημερωθεί και εξάλλου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους.
×
×
  • Create New...