Jump to content

djivo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    875
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

3 Followers

About djivo

  • Ημ. Γέννησης 01/06/1981

Συσκευή

  • Συσκευή
    Pixel 7 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

12.679 profile views

djivo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

27

Φήμη

  1. Όταν κατεβάζεις την κουρτίνα, έχει κουμπί που λέει έξοδος πολυμέσων. Από εκεί επιλέγεις οποία συνδεδεμένη συσκευή θέλεις. Έχω την εντύπωση όμως ότι δε μένει μόνιμα οπότε πρέπει να το κάνεις κάθε φορά..
  2. Σωστά, με ροοτ τo module ενεργοποιεί και τα τρία: 5G. Volte, Vowifi.
  3. Με Cosmote πρέπει να τα κάνεις και τα δυο. Δηλαδή τη μέθοδο με shizuku και δημιουργία APN. Μέχρι πριν κάνα 3μηνο χρειαζόταν μόνο το πρώτο αλλά από όταν έδωσε το VoLTE στην Cosmote, χρειάζονται και τα δυο.
  4. Τι δε μπορεις να βρεις για το Plus? Εδώ ειναι το GLAS.tR EZ FIT...
  5. Εγώ έβαλα ένα από Public γιατί βιαζόμουν και δεν είχα άλλη επιλογή, παρόλα αυτά είναι μια χαρά. Εννοείτε πως χρειάζεται να ξανά βάλετε το δακτυλικό από την αρχή. Το μόνο μείον κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύπτει και την κάμερα με ότι συνεπάγεται αυτό από θέμα αλλοίωσης των φωτογραφιών. Σκέφτομαι να πάρω αυτό άμεσα..
  6. Και γω για το μέγεθος αποφάσισα να το πάρω. Η μπαταρία είναι λίγο και στη χρήση που κάνει ο καθένας. Αλλά σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές μου, με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.
  7. Προερχόμενος από pixel 7 pro, το μόνο μείον είναι η κάμερα όταν πέφτει το φως.. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκτός του s20, έχει περάσει όλη η σειρά S απτά χέρια μου. Ο snapdragon κάνει τη διαφορά. Η μπαταρία είναι βράχος, αν δεις βίντεο στο YouTube, έχει καλύτερη αυτονομία απτό ultra. Δεν είναι τεράστιο, δεν έχει το βάρος του ultra. Αν δε σε απασχολεί η γραφίδα, νομίζω είναι η απόλυτη συσκευή και θα την ευχαριστηθείς. Όχι δεν είχε μεμβράνη επάνω, αλλά μπορείς να βάλεις ένα τζαμάκι μιας και η οθόνη είναι επίπεδη και χωρίς να έχεις πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα.
  8. Δεν ισχύει κατι τέτοιο, μια χαρά ανταποκρίνεται.. λογικά μετα το reset δεν θα έχεις προβλημα.. Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου, είναι μια ελαφριά κατανάλωση στη μπαταρία. Ισως συνέπεσαι στο γεγονός ότι άλλαξα κινητό.
  9. Γιατί δεν το κάνεις ηλεκτρονικά και να σου στείλουν τη sim στη διεύθυνση σου? Φαντάζομαι καρτοκινητό έχεις όπου είναι εύκολη η διαδικασία.
  10. Ίσως χρειάζεται δημιουργία APN για να δουλέψει το vowifi. Ότι δηλαδή ισχύει και τώρα στη Cosmote.
  11. Δεν είπα ότι έκανε έγκλημα. Φυσικά να υπάρχει η πληροφορία, αλλά η τόσο συνεχόμενη πληροφορία θα μας κάνει να τη βλέπουμε στον ύπνο μας... 😂
  12. Βρε φίλε έχεις γεμίσει το φόρουμ με μηνύματα και παράπονα για την πρώην Forthnet και τη Cosmote που δε παίζει με τα Pixel. Σε μένα το έχεις πει τουλάχιστον 5-6 φορές. Εντάξει, το καταλάβαμε!
  13. Αν ισχύει οτι στα προηγούμενα μοντέλα 7&6 που έχουν tensor soc, τότε θα παίζουν μια χαρά όλα με ροοτ. Πιστεύω πως δε θα έχεις πρόβλημα..
  14. Ανέβηκε η 14 stable. Καλό κατέβασμα!
  15. djivo

    Google Pixel 6

    Κανε μια εκκαθάριση της εφαρμογής και ξανα δοκίμασε πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο..
×
×
  • Create New...