Jump to content

The Ace

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.526
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by The Ace

  1. LG G3 32GB ελληνικό, μου ήρθε ΟΤΑ αλλά επέλεξα να την κάνω μέσω Suite (για να πάρω και full backup), δεν πήγε τίποτα στραβά, και η Lollipop πετάει σε σχέση με την ΚitΚat !!! :cool:
  2. Καλύτερο smartphone: LG G3 Καλύτερο tablet: Asus Transformer TA100
  3. Από μπαταρία είμαι περίπου στις 41-42 ώρες full χρήσης, με τα πάντα όλα ανοιχτά. Περίπου 10% χειρότερα από το G2, όπου έβλεπα συστηματικά 45+ ώρες με την ίδια χρήση (διαπιστωμένο μετά από μήνες χρήσης). Αν βλέπεις Ν5 αυτονομία, κάτι κάνεις λάθος, πρέπει να βλέπεις παραπλήσια με του G2..... Έτσι για να έχουμε μια ιδέα http://i59.tinypic.com/2a66szb.png
  4. Προφανώς και δεν ξέρω τι χρήση κάνεις και τι βλέπεις στο "δικό" σου G3. Ξέρω όμως ότι όλα όσα λες δεν συμβαίνουν στο δικό μου G3, ενώ είμαι 99% σίγουρος ότι δεν "καίει κάρβουνο" ή ότι έχει "απίστευτο lag". Και εγώ έχω 4 mail accounts, 4 cloud services και όλα τα social media, αλλά παραδόξως μια χαρά πάει το δικό μου, άντε ίσως ένα click (μερικά nsec δηλαδή) χειρότερα από το G2. Ως εκ τούτου, μπορώ μόνο να σου ευχηθώ "καλοτάξιδο" στο καινούριο κινητό που θα πάρεις. Ναι είχα, πριν από 12-13 χρόνια αν θυμάμαι καλά ;) Το πλαισιάκι μπορείς να το κρατήσεις και, παρ'όλο που θα έχει κοπεί, μπορείς να το βάλεις μαζί με τη mSIM, δουλεύει μια χαρά, το έχω ήδη δοκιμάσει σε 1-2 άλλα κινητά. Μια χαρά ήταν και με την αρχική ROM, αλλά είχε θεματάκια. Πλέον φαίνεται να έχουν λυθεί όλα. Θα δείξει....
  5. Είσαι σίγουρος ότι είχες αγοράσει το G3 ? Και αν όντως είχες αγοράσει G3, αυτά που λες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καν ως υπερβολές, καθώς "δεν παίζουν εφαρμογές", "απίστευτο lag", "καίει κάρβουνο" :wacko: Εντάξει μας έπεισες...
  6. Χώρια που η καινούρια micro έρχεται -και- με πλαίσιο για κανονική SIM, οπότε αν ποτέ χρειαστεί να βάλεις τη SIM σε άλλο κινητό με κανονική υποδοχή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πλαισιάκι για να την κουμπώσεις :cool:
  7. Αν δεν το έχετε πάρει πρέφα ακόμα EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2014-2015: LG G3
  8. 10Η και αν εννοείς το μικροstutter που είχε όταν πάταγες το Home για να γυρίσεις στη home screen, έχει μειωθεί αρκετά. Από την άλλη η μικρή καθυστέρηση (4-5msec ?) που έχει όταν ανοίγεις τον dialer παραμένει (μήπως όμως έχει να κάνει με εικόνες επαφών, αριθμό επαφών κλπ ?)
  9. The Ace

    Lenovo A760

    Αν είναι h/w πρόβλημα, καμία ROM δεν θα στο λύσει. Βέβαια να μου πεις γιατί δεν εμφανίζεται σε άλλα κινητά με ίδιο modem ? :confused: (ή έχει εμφανιστεί και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι....)
  10. The Ace

    Lenovo A760

    Ούτε 5 posts παραπάνω στην ίδια σελίδα δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ? :rolleyes: Κατά πάσα πιθανότητα πρόβλημα του carrier που δεν λύνεται στο συγκεκριμένο τηλέφωνο....
  11. Κανένα κατάστημα -από όσο ξέρω- δεν την έχει στοκαρισμένη, δηλαδή άμεσα διαθέσιμη. Προφανώς επίσης κανένας δεν την έχει παραγγείλει. Αν την παραγγείλεις, θα περιμένεις αρκετές μέρες, μέχρι να μαζευτούν αρκετά κομμάτια για να τα στείλει η αντιπροσωπεία. Το ότι υπάρχει ως μοντέλο και ως εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και διαθέσιμη στα καταστήματα ;)
  12. Έχω δίκιο για αυτά που γράφω, όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία. Περίμενα μάλιστα να περάσει ένας μήνας ώστε να βεβαιωθώ. Τα στατιστικά αυτά τα έχω βγάλει μετά από μήνες χρήσης, άρα δεν είναι κάτι που διάβασα ή μου είπανε ;) Με την ίδια χρήση, τα δικά μου νούμερα είναι όπως τα ανέφερα. Ως εκ τούτου, η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι συμβαίνει αυτό που ανέφερα αρχικά: για περισσότερα specs η αυτονομία του G3 είναι πρακτικά ίδια με του G2. Και προσωπικά συμφωνώ με την κατάταξη του GSMArena, που έχει βγάλει τα G2 και G3 πάρα πολύ κοντά σε αυτονομία (εν αντιθέσει με το AndroidCentral που "αναθεώρησε" την κατάταξή του για να το καταποντίσει, για άγνωστους λόγους προφανώς ;) ). Σχετικά με τα μικροlags, αν θυμάσαι το G2 είχε ακριβώς τα ίδια τους πρώτους μήνες που κυκλοφόρησε. Μετά από 1-2 updates, άρχισε να παίρνει τα πάνω του, και στην τελευταία -20R νομίζω- πλέον ήταν σχεδόν αδύνατο να το λαγκάρεις οπουδήποτε. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το G3 (αν και είπαμε, το "δις εξαμαρτείν...."). Ήδη στο τρίτο update είναι πολύ καλύτερη συσκευή από το αρχικό release, και κρίνοντας από την εξέλιξη του G2, θα ακολουθήσει την ίδια πορεία.
  13. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, αφού γράφεις τα προφανή και λογικά. Αλλά στο θέμα της αυτονομίας είσαι λίγο λάθος. Με QHD οθόνη (70% μεγαλύτερη από του G2), με 2,5GHz επεξεργαστή (20% ταχύτερο από του G2) και με την ίδια μπαταρία, εγώ προέβλεπα ότι το G3 θα έχει προφανώς μικρότερη αυτονομία, αλλά της τάξης του 15-20%. Τελικά στην πράξη βλέπω ότι αντί για τις 45-46 ώρες που μου έβγαζε το G2 (σχεδόν ακριβώς 2 μερόνυχτα), το G3 μου βγάζει 41-42 ώρες με την ΙΔΙΑ ακριβώς χρήση, επιβεβαιωμένο αρκετό καιρό τώρα. Δηλαδή για πολύ περισσότερα specs, features κλπ, το G3 έχει στην πράξη 6-7% μικρότερη αυτονομία. Sorry, αλλά εγώ αυτό το θεωρώ τρομερή επιτυχία της LG, και πρακτικά αλλά και θεωρητικά τοποθετώ το G3 στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας με τις αυτονομίας :cool:
×
×
  • Create New...