Jump to content

costas89m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    189
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by costas89m

  1. Το έλλασμα της θηκης της σιμ δεν ειναι τοσο καλό, με αποτελεσμα να κουναει η σιμ (συνήθως). Δοκίμασε να τη σταθεροποιησεις με κάτι πχ ενα κομματακι μονωτικη ταινια.
  2. Και εμενα το κανει αλλα ευτυχως γρηγορα! Δε του κανω και συχνα επανεκκινηση οποτε κλαιν :P
  3. δε χρειαζεται ανοιξε το κομπιουτερακι και πατα .12345+= εχει ενσωματομενο τεστερ ;) Την περασα και γω το πρωι, ολα καλα μεχρι στιγμης. Δεν εκανα clean install αν δω και κατι δεν παει καλα θα κανω μια επαναφορα!
  4. πιθανώς να θέλει clean install μονο και για να αποφύγουν brickαριζματα να μη το δινουν σε OTA.
  5. Εδω θα διαφωνήσω!! Ειδες τι εγινε με τα Qualcomm http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439745 Y.Γ. πλην καποιον ελατωματικων παρτίδων (θελω να πιστεύω μιας και δεν εχω κανένα προβλημα) με την οθονη και τα ghost touches, το κινητό πετάει. Και για επαγγελματική χρήση απροβλημάτιστο!
  6. Ναι το maguro ειναι η κιινηταρα αυτη!!!
  7. Καλησπέρα! το πρόβλημα με το awake επανήλθε σήμερα 2 μερες μετά την επαναφορά. Το έχει κανει σε κανένα αλλο;
  8. Καλημέρα! Τωρα 2-3 μερες το κινητο μου έμενε awake συνέχεια, το κρατούσε το android system εκανα μερικες επαννεκινήσεις και τιποτα, πηγα να κάνω clear cache, εκανε αρκετη ώρα χωρις να το ολοκληρώσει (10 λεπτα περιπου) και το έκλεισα. Φυσικά οπως ηταν λογικό το κινητό τώρα δέν ανοίγει μου βγάζει το android error. Μπαίνει μόνο στο bootloader (Ευτυχώς!!!). να του περάσω τη ρομ απ την αρχη; θα χρειαστει να περάσω και τη recovery που δεν ανοίγει; Κατέβασα τη ASUS ZenFone 2=ZE551ML(Z00AD/Z00ADA/Z00ADB/Z00ADC) software Image:2.20.40.184 for WW SKU απο το site της asus αλλα δε μου έχει μέσα τα αρχεία που γράφει ο οδηγός στην σελίδα 160... Καμια ιδέα κανεις;;; Ευχαριστώ EDIT: Λοιπον βρηκα απο xda και κατέβασα το raw firmware και το asus flash tools του εκανα μια επαναφορα και ολα καλα! ελπιζω να μη το κραταει awake.
  9. Αυτο θα ηθελα να το δω και να το δοκιμασω :)
  10. Νομίζω οτι έχει να κάνει με το seller προσπαθούσα να παραγγείλω μια θήκη για μία φίλη μου (Moto g 2) και δε με αφηνε, δοκιμάζω μια για το δικό μας και γινεται... (http://www.ebay.co.uk/itm/iMak-Luxury-High-Quality-Leather-Back-Cover-Skin-Case-For-Asus-Zenfone-2-ZE551ML-/331645653034?var=&hash=item0) Λεω τι εγινε τωρα, ξαναδοκιμαζω την αλλη τιποτα, δοκιμασα την ιδια θηκη απο 4 διαφορετικούς seller και στον τελευταιο το δεχτηκε, δοκιμαζω αργοτερα να παρω κατι αλλα πραγματα σε κάποια με άφηνε σε κάποια όχι... Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε όσα με άφησε το νομισμα ηταν USD ουτε σε λιρες ουτε σε καναδεζικα σε τιποτα! Βεβαια ηταν και καποια που ήταν σε USD και δε με άφησε.
  11. Μου το είχε κάνει κ εμένα μια φορά μόνο. Έκλεισα κ ξανά άνοιξα τα Bluetooth και όλα καλά... Το θεώρησα τυχαίο γεγονός και το είχα ξεχάσει μέχρι που το ανέφερες. στο κάνει συχνά;; ελεγξες μήπως φταίει το ακουστικό; ; ;;
  12. Εχθες το απογευμα το φορτισα περιπου ως το 87% το βραδυ εκανε το update και τωρα εχω 51% με αρκετα τηλεφωνα! Δεν πιστευω οτι το χαλασαν απλα ισως δεν εκατσε καλα το update σου συμβαινει συχνα, κανε μια επαναφορα θα στρώσει λογικα.
  13. Μπορεις επισης να περασεις μια ρομ σε φλασακι αν εχεις OTG να το ενεργοποιησεις απο το mount και να την περασεις απο το φλασακι το εκανα συνεχεια για full clean install:p:p
  14. Καλημερα, αα οκ το φαντάστηκα, αλλα δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε. Προς το παρων δεν εχω κανενα θεμα με το κινητο, και την official rom, αλλα με βαζεις σε σκεψεις η αληθεια ειναι.
  15. Σφαιρα παει...:love::love::love: με την καμερα ομως τι φαση?? γιατι πρασινισε το συμπαν?
  16. Οταν θα ανοιξεις πρωτη φορα το κινητο θα σε ρωτησει τι γλωσσα θες, θα βαλεις ελληνικα και ολα καλα! Απλα δε ξερουν τι πουλανε, εχει προεγκατεστημένες ολες τι γλωσσες.
  17. Θυμήσου μονο να ενεργοποιησεις στο auto start manager το chomp αλλιώς δε θα σου έρχονται όλα τα μηνύματα!
  18. Και με λίγη μονωτική ταινια γινεται δουλεια ;);)
  19. Συγνωμη για τη συνεχιση του offtopic, αλλα θα τρελαθω τωρα, κρατει τοσες μερες και εχει και μετρητη παλμων;;; Εχω το Nabu X της Razor απιστευτη παραμετροποιηση στις ειδοποιησεις με επιλογες δονησης και και του χρωματος του καθε led ξεχωριστα. Χωρις μετρηση παλμων και μου κραταει το πολυ μια εβδομαδα, φορτιζει βεβαια σε κανενα 20λεπτο...
×
×
  • Create New...