Jump to content

emmanuelle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    521
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by emmanuelle

  1. Καλησπέρα σε ολους Εχω τα Huawei AM61 για το τρεξιμο.Εχω παρατηρησει οτι τελευταια εχουν αρχισει και παθαινουν φρικες,και σιγα σιγα εχω την εντυπωση οτι πεθαινουν.Το κακο ειναι οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμα και δεν πουλιούνται,οποτε ψαχνω κατι αντιστοιχο και σε ποιοτητα,και σε ποιοτητα ηχου. Υπαρχει κατι αναλογο στην αγορά;Περιμένω τι προτάσεις σας.
  2. ωραια!Ερωτηση εαν περαστει αλλο android,αυτο θα διορθωθει ή οχι;θα μου εμφανισει το 2/32? Απο δω και μπρος τι μπορω να κάνω;;
  3. κρασαρε στο 60 Εδω απο αλλη εφαρμογη Sent from my iPhone using Tapatalk Βρηκα το κουτι Sent from my iPhone using Tapatalk Και το πισω του Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Πρεπει να ψαξω για να το βρω.Δεν το εχω βρει ακομα. Ναι πατησα το easy fill ram Τελικα ειναι 2 ή 3 η Ραμ;
  5. Επιπλεον να αναφερω οτι στο τεστ οντως στο 61% η εφαρμογη έκλεισε. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Σαν Gt1 το ειχα παρει,οχι σαν Ultimate,θα κοιτάξω και το κουτι.Τρέχω να κανω αυτα που μου ειπες.
  7. Καλησπέρα σε όλους,και ευχαριστω προκαταβολικα. Εχω ενα Beelink GT1.Tα στοιχεια της συσκευής ειναι τα εξής: Beelink GT1 Android 7.1.2 SNB706DBIG20133 Device:q201 Ειχα κάνει παλαιοτερα προσπαθειες ,με kodi για ταινιες,αθλητικά ,σειρες και μουσικη.Tο box το εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,διοτι ειχα xκαιρο να το δουλέψω,και παρατηρησα οτι μετά την επαναφορα πολλα να μην υποστηριζονται, λογο software hardware ασυμβατοτητας,καθώς και απο την μη ανάβθμιση της συσκευης απο την ιδια την εταιρια. Φανταστειτε οτι ο Launcher της συσκευης μονιμως κρασαρει. Αυτο που θέλω να ρωτήσω,ειναι τα εξής 1.Υπάρχουν αναβαθμισεις για το συγεκριμενο tv box;;Οταν το αγορασα θεωρειτο απο τα τοπ .Τωρα Που έχει περάσει η μπογιά του;Υπάρχει η δινατότητα να γινει root και να βάλουμε άλλη version android οπως στα κινητα;Η ειναι root και μπορούμε να περάσουμε και άλλη version android; 2.Τι εφαρμογές πρέπει να έχει απαραιτητα ένα tv box;;;Τι Launcher,και τι εφαρμογες, αλλα και τι εφαρμογες για αναπαραγωγη. 3.Μιλωντας με ενα φιλο σχετικα με το kodi,επειδη του ανέφερα οτι σαν εφαρμογη μου ειναι πιο βατη αλλα με κουραζει στο γεγονος οτι πρεπει να γραφω χειροκινητα τα προσθετα,τα οποια με τις σχετικές αναβαθμισεις, καποια απο αυτα σταματανε να δουλευουν).Μου ανέφερε οτι υπάρχουν καποιες ρυθμισεις τις οποιες εχουν κανει ομαδες προγραμματιστων,και τις οποιες τις κανουμε με καποιο τροπο install και μπορουν να παιζουν και να ανανεωνονται, χωρις να υπάρχει προβλημα να σταματησουν να δουλευουν.Υπάρχει περιπτωση να μου πειτε ποια ειναι αυτα και πως μπορω να τα χρησιμοποιησω σε μια εγκατασταση Kodi,και φυσικα install;; Ευχαριστω πολύ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας!
  8. Καλησπέρα σε όλους! εχω ενα Redmi Note 4 με Mediateck επεξεργαστή. Μετά απο 6 χρόνια απραξιας θα χρειαστει να το δουλέψω ξανα.Κάνοντας ένα έλεγχο μετα απο τοσο καιρο εχω παρατηρησει καποια πράγματα στα οποια θελω να τα διορθώσω. Εχουμε και λέμε 1.Μπαταρια:Οταν ειναι σε standby ολα καλα ολα ωραια,αλλα οταν ανοιξεις δεδομενα,η σκαλισεις 2-3 εφαρμογες οχι τιποτε σπουδαίο,η μπαταρια εξαφανιζεται δια μαγειας.Σκέφτομαι να την αλλάξω!αξίζει;;;Υπάρχει καποια εφαρμογη που ισως με βοηθήσει;; 2.HMS Core/App Gallery/Health Synch:Μια απο τις δουλειες του τηλεφωνου θα ειναι να συγχρονιζει το GT Runner μου.Υυπάρχει περιπτωση να μην υποστηριζονται οι huawei apps και η εφαρμογη Health Synch,υπάρχει περιπτωση η Miui να μπλοκάρει τα της Huawei;;Μπορω να κανω κατι bypass;;Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο ψαχνει για ενα update του HMS Core,το οποιο στην πραγματικοτητα δεν υπάρχει.Οταν παταω να γινει το update, αυτο κρασαρει. 3.Android Reports: Θα ηθελα να ρωτήσω πως μπορω να βγαλω full system debugging report,ο developer του health synch μου το ζητάει για να μπορέσω να λειτουργησω την εφαρμογη,γιατυι μεχρι στιγμης για καποιο λογο η εφαρμογη και το HMS Core δεν θελουν να δουλέψουν στο κινητο 4:Android 6:Συμφέρει η αλλαγη του υπάρχοντος λογισμικου του τηλεφωνου με κάτι νεοτερο;Γνωριζω οτι το τηλέφωνο δεν δεχεται αναβαθμισεις,αλλα εαν υπάρχει εναλλακτικη σταθερη και λειτουργικη αναβαθμιση ,θα ειμουν θετικος στο να την κάνω. Το τηλέφωνο εχει 6.0ΜRA58K MIUI VERSION10.2 STABLE10.2.1.0 MBFMIXM Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.Περιμένω τις προτασεις σας.
  9. καλησπέρα κατεβασα το core σε xiaomi redmi note 4 mtk,για να μπορεσω να δουλέψω την εφαρμογη health synch,Δυστηχως δεν θελει να δουλεψει,και ζηταει να κανει ενα update ,το οποιο δεν υπάρχει.μπορει καποιος να με κατατοιπισει; ευχαριστω πολυ!
  10. Καλησπέρα σε όλους. Εχω το ΜΤΚ.ειτε σαν πρωτο ειτε σαν δευτερο Μετα απο 4 χρονια πρεπει να το ξαναδουλέψω,.Το θεμα μου ειναι μεγαλο καθω η μπαταρια σε standby κραταει αιώνες,ενω σε χρηση εστω και λιγων λεπτωνβ η τηλεφωνου μειωνεται δραματικα,πχ απο 90% στο 11%. Να αλλάξω μπαταρία,ή οχι.Ειναι λογικο να συμβαινει αυτο; Επιπλέον κάτι που θέλω να ρωτησω,ξερει κανεις πως βγαλουμε full debug report απο το τηλεφωνο;; ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
  11. Δεν υπηρχε λογος να σου πω ανακριβεια,το ειδες και μονος σου!Αλλη αισθηση!
  12. Εισαι ικανοποιημένος;Τι χωρο καλυπτεις;
  13. Καλησπέρα σε ολους Εχω ενα δωματιο 10-12 τετραγωνικών μέτρων οπου θέλω να βελτιώσω την ηχητική του υποδομη.Εκει εχω μια 32αρα τηλεοραση.Εκει λοιπον θελω να βάλω ενα ωραιο ηχειο να ενισχυσει το τι δινει η τηλεοραση.Ετσι λοιπον μπηκα στο πειρασμο να ελεγξω τι μπορει να γινει και κατελειξα,ή σε κάποιο BT ηχειο η σε καποια soundbar.Σε soundbar υπάρχουν πολλες επιλογες αλλα δεν ξερω τι προτεινεται για αξιοπρεπης προταση εως 200 ευρω. Σε ΒΤ ηχεια εχω βρει τα εξης: Akai ABTS-55 Akai ABTS-50 Jbl-Charge 5 marshall acton 2 Jbl flip Jbl charge essential jbl extreme 2 Περιμενω τις αποψεις σας και τις προτασεις σας!
  14. Σιγουρα πρεπει,εγω το εκανα και ειλικρινα ξεγνοιασα!επιτέλους απολαμβανω τα ακουστικα!
  15. Καλημέρα σε όλους! σας έχω ευχαριστα νέα απο το μετωπο των freebuds pro! Επειδη θα έσκαγα εαν δεν εβρισκα λυση με τα ακουστηκα, αποφασισα λοιπον να προβω σε ενα πειραμα.Πηρα τα ακουστικα,μια μπατονέτα,και την φαρμακευτικη κρεμα(Elocon) που μου γραφει ο ΩΡΛ καθε φορα που πηγαινα για θεραπεια απο τα ακουστικα.Με μια ποσοτητα κρεμας,στην μπατονετα,απλωσα το περιεχομενο στα σημεια που εφαπτονται στο αυτι αλλα και στια λαστηχακια.Το αφησα μια μερα να πιασει.Μετα απο μια μερα,τα καθαρισα με πολυ λεπτομερια.Δεν τα δουλεψα,και τα αφησα καθαρα για αλλη μια μερα.Με το τελος και της δευτερης μερας τα φορεσα και ως δια μαγειας δεν εχω καμμια ενοχληση και κανενα προβλημα στα; αυτια.Ωδευω στην δευτερη εθδομαδα χρησης των ακουστικών χωρις ενοχληση. Ειλικρινα δεν ξερω ποιος πρεπει να νιωθει χαζος μετα απο αυτο!!
  16. Καλησπέρα παιδια! Ειμουν σε διλημα για το εαν επρεπε να τα ανοιξω να τα φορτισω και να τα δοκιμασω και ή να τα βάλω για πουλημα ετσι οπως ηταν με το σελοφαν.Διστηχως διαλεξα το πρώτο και προκοψα.... Με σκαρτα 45 λεπτων χρήση, με το που τα εβγαλα και με τα μικρα μαμα λαστηχακια με επιασε σταδιακα φαγουρα,και αναγκαστικα και εβαλα αμεσως την κρεμα που μου ειχε δωσει ο ΩΡΛ,και οπως καταλαβενετε για μια βδομαδα παλι δεν θα μπορω να βαλω ακουστικο στο αυτι μου.! Ειλικρινα σκεφτομαι να τους τα στειλω και πάλι πισω.Και να τους πω χαρισμα σας! Δεν περιμενα κατι διαφορετικο,απλα περιμενα τουλαχιστον να φιλοτιμηθουν να ψαχτουν τουλαχιστον για τις σιλικονες,και οχι τοσο για τα ακουστικα. σαν σασι. Και ουτε να μου αλλαζαν ακουστικα,μια χαρα επαιζαν και τα πρωτα! Πραγματικα,σκεφτομαι να παω στο service τα παροπλισμενα μου Samsung Gear ICONX 2018 να μου τα επιδιορθωσουν και να χρησιμοποιω μονο αυτα. Μεγάλη πατατα τα Freebuds Pro, μου εφαγαν 200 ευρω,και ενα χρονο απο την ζωη μου και 4 επισκεψεις σε ΩΡΛ.
  17. Καλησπέρα παιδια!Σημερα μου εστειλαν τα καινουρια ακουστικα.Τα εχω βαλει να φορτισουν.Ευχομαι να μην εχω τραβαλα οπως και με τα προηγουμενα,διοτι αυτη την φορα θα τους τα στειλω πισω δια παντως!
  18. Τον Αυγουστο κατέγραφα κανονικα τις προιπονησεις μου.Τις τελευταιες μέρες μιλαμε για μπαχαλο!Βασικα μπετο!
  19. Παιδια καλησπέρα!Εδω και 1,5 μηνα εχω στειλει τα< ακουστικα στην Huawei,για το σχετικο θεμα με την μολυνση στα αυτια.Εκτοτε,δεν εχω καμια ενημέρωση και καμια ειδοποιηση. Οσοι τους τα ειχατε στειλει για τον ιδιο λογο ποτε πήρατε απάντηση;
  20. Καλησπέρα παιδια ,τις τελευταιες 15 μερες το GPS του ρολογιου δεν υπάρχει.Βασικα,ειναι σαν να μην δουλευει,διοτι οπου και να παω για τρεξιμο,δεν δουλευει καθόλου,και δεν λοκαρει κανενα δορυφορο.Σημερα επιασε αισιως και ενω εδειχνε οτι επιασε,μετα το τελος της προπονησης με το που μεταφερθηκε η προπονηση στην εφαρμογη,μου την εδειξε χωρις να εχει καταγραψει κατι.
  21. Καλημέρα παιδια μετα απο ενα μηνα με μαιλ με την Huawei,θα μου στειλουν κούριερ να τα πάρουν για έλεγχο. Ακομα και εαν αλαχθούν οπως του φιλου,δεν ξερω εαν θα τα κρατησω. Ψάχνω για τα επομενα. Καμμια value for money αυτη την στιγμη;;
  22. Φιλε ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα με ακουστικα Η ζωη μου ολη ειναι ακουστικα(ειμαι ηχοληπτης βλεπεις)και καθαριζω αυτια και ακουστικα παντα!Χαλι και μπαχαλο.Δεν τα ξαναδουλευω,τα απεσυρα!Κλαιω τα λεφτουδακια μου. Τι να παρω τωρα δεν ξερω!!Σε τετοιο επιπεδο ηχου και ποιοτητας.
  23. Φαγούρα σε απροχωρητο σημειο!δεν μπορεις να φανταστεις,ποσο!Εβαλα παλι την κρεμα που μου ειπε ο ΩΡΛ για να βρω σωτηρια.Εν τω μεταξυ πέραν της φαγουρας πρεπει να μου εχει δημιουργησει και καποιας μορφης ξηροδερμια. Ξαναεγραψα χεστηρι στην Huawei!
  24. Καλημέρα παιδες! Και επισημα δεν μπορω πλεον να χρησιμοποιω τα freebuds η κατασταση ειναι αφορητη.Οποτε αναγκαστικα κοιτάω στα επομενα. Σε τετοιο επιπεδο ηχου-ποιοτητας τι αλλο εχουμε;
×
×
  • Create New...