Jump to content

manthosx6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manthosx6

  1. Ναι.Ισχύει και σε μένα αυτό. Το μόνο αρνητικό που έχω βρει.
  2. Τί δοκιμή έκανες; Μπορείς να πεις για να το δοκιμάσω και εγώ;
  3. Το έχω περάσει. Δεν έχει καμιά διαφορά το τηλέφωνο. Για την ιστορία.....το έχω απο τον Μάρτιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οπότε δεν είχω και κάτι που να χρειαζόταν να φτιαχτεί με αυτό το update.
  4. Σωστός. Το έκανα και το τηλεφωνο λειτουργεί κανονικά
  5. Έκανα κάτι λαθος στο odin και το τηλέφωνο τα '' έπαιξε ''. Το μόνο που βγάζει είναι ένα εικονίδιο του τηλεφώνου και ένα του υπολογιστή με ένα κίτρινο τρίγωνο ανάμεσά τους. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
  6. Παιδιά συγνώμη....Το έβαλα σε λάθος θέμα και δεν ξλερω πως να το διαγράψω ""Έκανα κάτι λαθος στο odin και το τηλέφωνο τα '' έπαιξε ''. Το μόνο που βγάζει είναι ένα εικονίδιο του τηλεφώνου και ένα του υπολογιστή με ένα κίτρινο τρίγωνο ανάμεσά τους. Μπορούμε να κάνουμε κάτι; ""
  7. Αγόρασε κανείς κάποιο τζαμάκι προστασίας που να ταιριάζει στο κινητό μας; Να μην αφήνει κενά γύρω γύρω;
  8. Κάνε απεγκατασταση του viber, επανεκκίνηση της συσκευής και περνα ξανά την εφαρμογή
  9. Αναβάθμισε κανείς;
  10. Σωστός....δεν το είχα προσέξει.... Τελικά ποιο να πάρω; Redmi Note 4 ή Redmi 4 Pro ; Μπορεί να με βγάλει κάποιος από το δίλημμα ;
  11. Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Κοιτάζω το κινητό λίγες μέρες τώρα και έχω μπερδευτεί λίγο. Αυτό που η xiaomi Ελλάς ονομάζει Pro είναι το Prime που βλέπω σε ξένα site; Είναι 5 ίντσες το Pro ( xiaomi Ελλάς ) και όχι 5,5 που βλέπω στο gsmarena redmi note 4 snapdragon
  12. Μετά από πολλές περιπλανήσεις σε διάφορες Rom έχω καταλήξει προς το παρών, στην Bliss-v6.0-i9300-OFFICIAL-20160205-2029. Δουλεύουν όλα τα περιφερειακά πολύ καλά και η μπαταρία κρατάει αρκετά παραπάνω από άλλες Rom. Το μόνο μειονέκτημα είναι η εμφάνιση της ισχύς του σήματος, που την δείχνει κάτω από το 50%, αλλά δεν ισχύει. Έχει καλό σήμα, απλά δεν μπορείς να το δεις. Πολύ εύκολη δημιουργία αρχείου swap, μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν έχει εμφανίσει κανένα lag.
  13. Κάπου δε πρέπει να μπει και το λειτουργικό; :cool: Σωστά. ΄Έλπιζα να ήταν κάτι άλλο για να εξοικονομούσα λίγο χώρο.:(
  14. Σήμερα πρόσεξα ότι από 16 GB που είναι το τηλέφωνο μου λέει πως έχω 5 gb ελεύθερα από τα 11,3 gb. Tα άλλα 5 περίπου που είναι?
  15. ok. Κατέβασα το σωστό της cosmote και όλα δουλεύουν καλά.:)
  16. πειραματιζόμουν με το τηλέφωνο και έσβησα κατα λάθος τα πάντα χωρίς να πάρω backup . πέρασα μία rom( μέσω odmin ) στη συνέχεια, ( την μόνη που βρήκα ) αλλά δεν ήταν για gsm δίκτυο. Υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω την σωστή για την Ελλάδα; ;Όποια πάω να κατεβάσω από link με πετάει σε μια σελίδα ....watch movies...ή κάτι τέτοιο...
  17. Είχα τα 5.01 και recovery TWRP, αλλά με τις διαγραφές που έκανα έσβησε και η recovery..... και το κινητό γύρισε στην αρχική του.
  18. Με αυτό τον τρόπο κατάφερα να περάσω την ROM. Με το sideload κάτι πήγαινε στραβά στο τέλος.Μπράβο ρε παιδιά.Είστε άπαιχτοι!!!
  19. Από λάθος έσβησα τα πάντα.Το τηλέφωνο δεν μπορεί να ανοίξει γιατί δεν έχει καμία rom μέσα. Υπάρχει τρόπος, με κάποιο πρόγραμμα ίσως, να την εγκαταστήσω ξανά; Σημείωση: δεν το βρίσκει το pc.
  20. Υπάρχει κάποιο λίνγκ ή κάποια τιμή για οθόνη του nexus? Μόλις το έφτιαξα μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του. Λειτουργική μεν...σπασμένη δε.
  21. Την CM 12.1 και τα gapps τα κατεβάζεις από εδώ : http://forum.xda-developer...od-12-t3062057. Το swap το δημηουργείς με αυτή την εφαρμογή : Simple Root Swap, από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=org.webappid.simplerootswap&hl=el Εγώ έφτιαξα δοκιμαστικά 512 mb και δεν χρειάστηκε να το κάνω μεγαλύτερο.
  22. Λοιπόν....TWRP recovery....CM12.1....μετακίνηση της μνήμης cache και δημιουργία 512 mb swap.Το κινητό πετάει. Σαν να έχω άλλο τηλέφωνο στα χέρια μου.:)
  23. Τώρα που πήρα φόρα δεν θέλω να σταματήσω. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον kernel; Έχω rom, mahdi-2.9-final-maguro-UNOFFICIAL20141104.zip και την τελευταία έκδοση της TWRP.
  24. Thank you bro!!! Το έκανα με αυτη την έκδοση και όλα πήγαν καλά.
×
×
  • Create New...