Jump to content

GiannisMetal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GiannisMetal

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

GiannisMetal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάποιες ερωτήσεις προς κατόχους. Πώς τα πάει στα εξής: 1. Video 1080p σε βραδινό τοπίο με σχετικά καλό φωτισμό; 2. GPS: κλειδώνει γρήγορα; είναι ακριβές; 3. 4g δεδομένα: πιάνει άμεσα με το που ανοίξεις; Από λήψη σήματος και κλήσεις πώς πάει; Σας ακούνε και ακούτε καθαρά; 4. Σε κινητά με μέτριο επεξεργαστή παρατηρείται αργοπορία στο να ανοίξουν ακόμα και οι στοκ εφαρμογές κλήσης και μηνυμάτων. Με τον 845 λογικά δεν θα υπάρχει αυτό. 5. Υπάρχει κάποια συνθήκη, κάποια εφαρμογή που να προκαλεί battery drain; 6. Bleed στην οθόνη; 7. Πόσες, ποιες περιττές εφαρμογές υπάρχουν; Υπάρχει δυνατότητα απεγκατάσταση;
  2. Διαθέσιμες οι συσκευές στο mi store. 360 και 400 ευρώ. Μια χαρά τελικά. Τα μόνα διαθέσιμα χρώματα, το μπλε και το μαύρο.
  3. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν φτιάξει, νομίζω θέλει service.
  4. Πέφτει σταδιακά και η τιμή του Nokia 8 αλλά και του LG G6, μιλάμε βέβαια για πολύ υψηλότερο budget από τη σημερινή τιμή του K6 Note, το οποίο βέβαια εγώ το είχα πάρει 300 ευρώ.
  5. Ένα χρόνο μετά (και κάποιους μήνες), έχω να πω ότι το κινητό είναι άψογο, πέρα από το πρόβλημα με το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου. Μπαταρία ακόμα και τώρα αξιόπιστη και τέρας. Το χρησιμοποιώ μόνιμα με θήκες αλλά έχει απίστευτη αντοχή. Έχει πέσει μερικές φορές, πάντα με θήκη και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μια φορά μάλιστα μου έπεσε και από τα 2 μέτρα. Πλέον το επόμενο κινητό μου θα το ψάξω με οδηγό αυτή την κινηταρα. Απλά θέλω ακόμα περισσότερη μπαταρία, pure Android Oreo, usb c και fast charge, 5.5 ή λιγότερες ιντσες, διπλή κάμερα, 4 ram, 64 rom... Ακόμα δεν έχω βρει συσκευή με όλα αυτά μαζί οπότε μέχρι να βγει μένω με αυτό.
  6. Μια χαρά είναι το κινητό, ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Η μπαταρία είναι 4.000 mAh. Ίσως να υπερβάλλουμε και λίγο μέσα σε όλα αυτά τα μηνύματα.
  7. Δυστυχώς μάλλον παραμένει το πρόβλημα.
  8. Η δοκιμή ήταν 1-2 κλήσεις... Δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο λύθηκε στο 100%. Εδώ και μήνες έχω αντιμετωπίσει το θέμα με ένα κομμάτι σελοτέιπ στην τρύπα του ακυρωτικού μικροφώνου. Τώρα, μετά την ενημέρωση, έχω βγάλει το σελοτέιπ και οι συνομιλητές μου δεν έχουν παραπονεθεί, τουλάχιστον μέχρι τώρα και όχι παραπάνω από 1 φορά.
  9. Μόλις εγκατέστησα το νέο update. Μια γρήγορη δοκιμή μου δίνει την εντύπωση ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ίσως φτάσαμε στο σημείο το μικρόφωνο και το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου να λειτουργούν κανονικά.
  10. χαχα σχεδόν ταυτόχρονα το γράψαμε
  11. Πριν λίγο ήρθε ένα Update 84 Mb. Λέει διορθώνει bugs και βελτιώνει τη σταθερότητα. Το έχει βάλει κανείς;
  12. Όχι, δεν είναι απαραίτητο το reset. Είναι κάτι που προτείνεται για όλες τις συσκευές, για να αποφευχθούν προβλήματα. Αν εσένα σου έκατσε καλά, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.
  13. Ισχύει για τη ram. Για rom δεν το είδα, καλό και αυτό. Έκανα επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων πριν την αναβάθμιση αλλά και αμέσως μετά. Παρατήρησα τις πρώτες μόνο ώρες ότι ο launcher και η notification bar είχαν κάποιο lag. Εφάρμοσα τη λύση του google now launcher όπως διάβασα στο ιντερνετ και δεν κόλλαγε. Χτες έβγαλα τον launcher αυτόν και δεν έχω lag. Οπότε υποθέτω ότι τις πρώτες ώρες, πριν "στρώσει" το λογισμικό, εχουμε κάποιο lag το οποίο στη συνέχεια εξαφανίζεται. Αναμένουμε και νέα αναβάθμιση για να λειτουργούν όλα 100% smooth και να λυθεί επιτέλους το θέμα με το μικρόφωνο, το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν εχει διορθωθεί ακόμα εντελώς.
  14. Το update για το Nougat μου ήρθε σήμερα.
  15. Αν δεις και σε προηγούμενες απαντήσεις, το έχουμε παρατηρήσει και άλλοι. Παρατηρήθηκε μετά από ένα update που λάβαμε περίπου στα τέλη Φεβρουαρίου. Δε μπορείς δυστυχώς να κάνεις κάτι γι'αυτό. Αναμένουμε το Nougat να τα διορθώσει όλα αυτά.
×
×
  • Create New...