Jump to content

left_ace

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.212
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by left_ace

 1. left_ace

  Xiaomi 14

  Επειδή κι εγώ προέρχομαι από Mi9 και μου κακοφαίνεται που δεν έχω την ηχογράφηση κλήσης, τι εννοείς ακούγονται σιγά με την εφαρμογή που αναφέρεις;
 2. left_ace

  Xiaomi 14

  Στην πρόσφατη ενημέρωση, πρόσθεσαν καλούδια. Πήρε το μάτι μου μία επιπλέον επιλογή στο multitask. Εν τω μεταξύ, την ενημέρωση δε την έκανα!!!
 3. left_ace

  Xiaomi 14

  Δηλαδή οι υπόλοιποι launchers των OEM δεν έχουν θέμα με τον Nova;
 4. left_ace

  Xiaomi 14

  Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.
 5. Μετά την επαναφορά εργοστασιακών, πέρασα καθαρή την 6.1. Προς το παρόν όλα καλά. Ερώτηση: Έχει αλλάξει κάτι στις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος; Εμφανίζονται μόνο οι συντομεύσεις, όχι το περιεχόμενο. Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει να εμφανίζεται το περιεχόμενο. Ebit: Τα έχουν περάσει όλα στην AOD.... Α ρε Sammy....
 6. Έχω δοκιμάσει τα πάντα που λέει και η διαφήμιση. Πφφφφ... Το έκανα επαναφορά. Θα περάσω καθαρά την 6.1 και βλέπουμε. Δεν είναι τίποτα φουσκωμένο. Είναι της γυναίκας μου. Το κάνει lite χρήση. Όλα έγιναν ξαφνικά.
 7. Ξαφνικά, βάζω να φορτίσω τη συσκευή και φορτίζει τραγικά αργά. Έχει ζεσταθεί υπερβολικά, ούτε ασύρματα μου αφήνει να το φορτίσω. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Επίσης, το επίσημο σέρβις της Samsung, είναι τόσο κορυφαίο όσο διαβάζω;
 8. Νομίζω πως κάθε χρόνο θα λέμε το ίδιο.... 'χωρίς Play Store, ζητάει τόσα λεφτά';
 9. Ενδείξεις διαβάζω..... Μάλιστα. Επίσης αναφέρει το άρθρο ότι έχει να κάνει με την απόδοση του soc. Δεν αρκεί όμως. Ένας επεξεργαστής πρέπει να είναι καλά παντρεμένος με το software, να μην καίει τα χέρια μας και να έχει καλή αυτονομία. Δε φτάνει μόνο η απόδοση. Ποτέ δε βρήκαν την ισορροπία οι Κορεάτες.
 10. Μέσω Ουκρανίας έρχεται κι αυτός...Μη σου πω εξαιτίας του covid19!!!
 11. Αυτά διαβάζω και δε την περνάω ακόμα.
 12. left_ace

  Xiaomi 14

  Κάπως έτσι κι εγώ, δε θέλω να κάνει συχνά κύκλους φόρτισης. Ο καθένας σύμφωνα με τη χρήση που κάνει βγάζει διαφορετικούς χρόνους. Προσωπικά περίμενα χειρότερη την αυτονομία μιας και ακόμα το Hyper OS είναι στα πρώτα στάδια ανάπτυξης. Θα μου πεις, βλέπεις καμία αλλαγή σε σύγκριση με το Miui; Οπτικά όχι. Είναι ένα 'νέο' skin που δουλεύει ενιαία σε smartwatch και tablet. Η Xiaomi προσπαθεί να φτιάξει το δικό της οικοσύστημα στηριζόμενη στο android.
 13. left_ace

  Xiaomi 14

  Στο τέλος της ημέρας με ανοιχτό wifi ή δεδομένα, bluetooth λόγω ρολογιού, αυτόματη φωτεινότητα, 4G με αρκετές κλήσεις και γενικά φυσιολογική χρήση, στο τέλος της ημέρας είμαι στο 35-40%
 14. left_ace

  Xiaomi 14

  Τραγικοί εκεί στη Xiaomi που το αφαίρεσαν. Το είχα αναφέρει όταν έστηνα το κινητό. Εν τω μεταξύ, δεν έχω κάνει την αναβάθμιση ακόμα σε 1.0.16, άρα ούτε σε αυτή το πρόσθεσαν. Ευτυχώς δεν έχουν αφαιρέσει από τα γραφικά στοιχεία τις συντομεύσεις των wifi και δεδομένων.
 15. Κανένας δεν αντιλέγει για τη ποιότητα των συγκεκριμένων συσκευών, τόσο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Όσο κορυφαίο software και να έχει, για το μέγεθος της Apple ο διπλασιασμός της ραμ δεν είναι κάτι. Ζει στον κόσμο της δυστυχώς. Αυτή η σύγκριση των Windows, μου θυμίζει λίγο χωριό, 'τι θα πει ο κόσμος'!. Όσο κορυφαίες συσκευές βγάζει τόσο στενόμυαλη γίνεται.
 16. left_ace

  Xiaomi 14

  Κι εγώ δεν έχω κάποιο θέμα. Που βλέπεις πότε κατασκευάστηκε;
 17. left_ace

  Xiaomi 14

  Έχουν θέμα τελικά ορισμένες συσκευές στις πρώτες παρτίδες και στο απλό 14άρι και στο Ultra. Τραγικό αν βάλει κάποιος το ποσό που δίνει για να το αγοράσει. Τελικά η αγορά day one έχει ρίσκο, το λέω και για μένα που ρίσκαρα στο 14.
 18. left_ace

  Xiaomi 14

  Το iphone είναι εξαιρετικό ειδικά στο θέμα της αυτονομίας αλλά έχει διαφορετικό λειτουργικό. Το Oneplus12, ο λόγος που δεν το επέλεξα είναι το μέγεθος, η οθόνη που αντανακλά και η τιμή. Όσο για το Ultra, εξαιρετικό camera phone, πανάκριβο, μεγάλο αλλά ίσως κάποιος σκεφτεί πως τα δώρα που δίνουν, μπορείς να τα πουλήσεις και να μειώσεις το κόστος αγοράς της συσκευής. Κι εγώ που πήρα το Xiaomi 14, πούλησα το ρολόι. Είναι ανάλογα τι ζητάς από τη συσκευή.
 19. Το ios είναι το πιο φιλικό και καλαίσθητο λειτουργικό. Πόσο πιο όμορφο να γίνει;
 20. left_ace

  Xiaomi 14

  Έχω σκοπό να κάνω κανονικό review. Stay tuned. Όσο για το θόλωμα του φακού, δε μου έχει συμβεί και εύχομαι να μην αλλάξει κάτι.
 21. left_ace

  Xiaomi 14

  Προσωπικά είμαι της λογικής 'κράτα το μέχρι να πεθάνει'. Εμένα για παράδειγμα θα με κούραζε το μέγεθος. Το 14άρι θεωρείται compact συσκευή, ευέλικτη με κορυφαίο grip. Στις λίγες μέρες που το έχω στην κατοχή μου, έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ την χρήση του που δε με τραβάνε οι συσκευές με μεγάλες οθόνες. Θέλω ευκολία στην καθημερινότητα. Πιάνω το Redmi 12 της κόρης μου και μου φαίνεται μεγάλο. Όσο για την μπαταρία, συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση ο τρόπος διαχείρισής της. Δε γνωρίζω αν ευθύνεται το 'νέο' OS ή η αρχιτεκτονική του soc. Ίσως το πάντρεμα τον δύο φέρνει ικανοποιητικά αποτέλεσμα.
×
×
 • Create New...