Jump to content

dLazaros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    279
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dLazaros

  1. Καθάρισα το βύσμα με βουρτσάκι και δοκίμασα να το επαναλάβω αλλά δεν έκανε τίποτα οπότε μάλλον δεν έκανε καλή επαφή.
  2. Λοιπόν σήμερα έγινε κάτι που δεν πίστευα οτι γίνεται. Έβαλα το βράδυ το κινητό με 60% στον φορτιστή αλλά δεν είχα βάλει την πρίζα στον τοίχο με αποτέλεσμα το πρωί το κινητό να είναι 0% και κλειστό! Δεν μου έχει ξανασυμβεί, πίστευα οτι δεν μπορεί να αποφορτιστεί η μπαταρία απλά επειδή έχει το βύσμα κουμπωμένο. Απο ότι φαίνεται εδω μπορεί...
  3. Μου το κάνει πότε πότε σε συγκεκριμένα πράγματα οπότε έχω το νού μου. πχ, αμα βάλεις την εφαρμογή του skroutz και πατήσεις σε ενα προϊόν να δεις την φωτό και μετά έχει βίντεο και το πατήσεις κάνει soft reset. Είναι πρόβλημα κάποιας εφαρμογής οχι του κινητού ( η φωτεινότητα δεν παίζει ρόλο). Να ξέρεις οτι το γεγονός οτι σου ζητάει πότε πότε το pin δεν είναι οτι έκανε restart, το κάνει ανα μερικές μέρες για να μην ξεχάσεις το pin σου. υγ. για hard restart κράτα το power button για 15 δεύτερα.
  4. Είναι καινούργιο το δικό σου και θέλει 5-6 φορτίσεις μέχρι να αποκτήσει την πλήρη δύναμη η μπαταρία και δεδομένα το λογισμικό. Και 2 ώρες να κάνει να φορτίσει απο 0% είναι μια χαρά για αρχή.
  5. Το έχω 2 χρόνια και δεν έχει ούτε ίχνος γρατσουνιάς πάνω του και το χρησιμοποιώ σαν όπλο πολέμου... εργαλείο ήθελα να πω. Ο γορίλλας και ιδιαίτερα ο 5 δεν με έχει πουλήσει ποτέ στα τηλέφωνα μου. Η οθόνη δεν είναι επίπεδη οπότε τα προστατευτικά δεν πάνε μέχρι την άκρη και το νιώθεις στα δάχτυλα σαν σκαλοπάτι και εμένα δεν μου αρέσει. Απο εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά. Αν δεν γράφει "charging rappidly" όταν φορτίζει θέλεις άλλο φορτιστή. Ο φορτιστής μου απο το Nexus 5x (5.0v, 3.0a = 15watt) φορτίζει σε μια ώρα περίπου απο 20% --->100%. Καλορίζικο!!!
  6. Δεν το ξέρω αλλά δεν βλέπω γιατί να έχεις πρόβλημα. Μια γρήγορη έρευνα που έκανα δεν έβγαλε κάτι με το ρολόι και το τηλέφωνο εκτος απο κάτι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις στο ρολόι για τις ειδοποιήσεις (permissions).
  7. Δεν είχα καλύτερη μέχρι σήμερα, με καλύπτει 100%. Θήκες έχω δοκιμάσει πάρα πολλές και τελικά έχω 2 χρόνια πάνω του μια που είναι σαν να μην έχεις θήκη, σιλικόνη. Αυτή πολύ καλή, Nillkin λίγο πιο παχυά απο οτι ήθελα είχε 6€. https://www.google.com/search?q=NILLKIN+For+Google+Pixel+2+XL&tbm=isch&ved=2ahUKEwjxtaCng6_1AhXZh_0HHUJgATIQ2-cCegQIABAA&oq=NILLKIN+For+Google+Pixel+2+XL&gs_lcp=CgNpbWcQAzoHCCMQ7wMQJ1D-CFjEDmC_G2gCcAB4AIABb4gBrAOSAQMwLjSYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=50LgYbGmO9mP9u8PwsCFkAM&bih=1032&biw=1734&client=firefox-b-d#imgrc=nIDRYaFoaviHcM Αυτή πολύ καλή την βάζω πότε πότε είχε 5€ https://www.google.com/search?q=X-Level+Crystal+Clear+Phone+Case+For+Google+Pixel+4+XL+2+XL&client=firefox-b-d&sxsrf=AOaemvIEc9MGXzb2lGJNHivwox9fZukKAA:1642087298638&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjM6f_wg6_1AhUOSfEDHYLwCG0Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1734&bih=1032&dpr=0.9#imgrc=LXfGxJCZ1vas3M Αυτήν την έχω σχεδόν 2 χρόνια πάνω και δεν λέω να την βγάλω, έγινε κίτρινη μετά απο λίγο και την έβαψα μαύρη φιμέ με χρώμα και είναι καλύτερη απο εργοστασίου, την είχα πάρει 1 ευρώ απο ebay... https://www.google.com/search?q=Ultra+Thin+Crystal+Clear+Soft+Rubber+TPU+Case+Cover+For+Google+Pixel+2+2XL&client=firefox-b-d&sxsrf=AOaemvIVvc661RGlbkeCtq317Ae30DT0og:1642087371678&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj66emThK_1AhXvQvEDHRGyAFIQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1734&bih=1032&dpr=0.9#imgrc=V0V85QhsOn8YsM
  8. Έχει, αμα το πάρεις καινούργιο. Σε μένα φορτιστής και dac γιοκ. Μικρό το κακό, φορτιστής απο Nexus 5X και dac απο note... (το pixel 2 xl είναι LG).
  9. Το πήρα μεταχειρισμένο απο ινσόμνια 170 τον Φεβρουάριο του 2020 οπότε σχεδόν 2 χρόνια(συν 2 χρόνια ο προηγούμενος). Έκδοση αμερικάνικη verizon, οπότε δεν ξεκλειδώνει bootloader. Κατα τα άλλα με μέτρια χρήση βγάζω 4-5 ώρες screen on time ή περίπου 2 μέρες (έχει rapid charging). Αμα σου αρέσει όπως εμένα το χτυπάς και δεν ξανακοιτάς πίσω. Το μόνο που πρέπει να έχεις υπόψιν είναι αμα συμβεί κάτι δυσάρεστο, χαλάσει, σπάσει οθόνη κλπ ανοίγεις περιπέτειες, και οτι δεν έχει βύσμα για ακουστικά και χρειάζεσαι type c dongle (τα ακουστικά που έχουν ενσωματωμένο dac είναι ακριβά, το samsung dongle dac έχει 9 € και βάζεις οτι ακουστικά θέλεις, αν και θέλει εφαρμογή για μουσική με preamp αλλιώς είναι λίγο χαμηλή η ένταση, εγώ έχω το player pro).
  10. Έχω το 2XL 2 χρόνια, έκδοση Verizon. Δεν έχει πρόβλημα με το πάνελ και είναι οτι καλύτερο είχα τα τελευταία χρόνια (είχα όλα τα Νέξους...). Το μόνο "πρόβλημα" που μπορεί να έχεις είναι να πάρεις Verizon έκδοση η οποία ΔΕΝ ξεκλειδώνει ο bootloader και θα μείνεις αναγκαστικά με Android 11. H μπαταρία μου είναι σαν να το πήρα χθές, κανένα πρόβλημα.
  11. Λίγο πιο πάνω γράφω πιο είναι το καλύτερο, Samsung.
  12. αλήθεια ξέρει κανείς ακουστικά με type c και ενσωματωμένο dac που να δουλεύει καλά? Το μόνο που βρήκα είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/21721126/Samsung-EO-IC100-In-ear-Handsfree-%CE%BC%CE%B5-%CE%92%CF%8D%CF%83%CE%BC%CE%B1-USB-C-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html
  13. τίποτα φίλε, και εμένα κάποιος μου άνοιξε τα μάτια και εγω με την σειρά μου βοηθάω όπου μπορώ. Για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ! ;)
  14. Και εγω δευτερο χέρι το πήρα χωρίς τίποτα, για αυτό ξέρω τι δουλεύει και τι οχι.
  15. Προφανώς τα dongles που έχεις είναι μόνο για να κάνουν το type c σε 3.5 και δεν έχουν ενσωματωμένο dac. Για αυτό δεν κάνουν στο pixel. Για αυτό είναι φτηνά.
  16. Αυτό που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι ότι έχω το pixel 2xl και αγόρασα αυτό τον αντάπτορα από τον Κωτσόβολο και καθάρισα.
  17. Τι εννοείς? Το pixel 2xl έχω και αυτό χρησιμοποιώ με JBL 101 ακουστικά.
  18. Samsung EE-UC10JUWEGWW adapter εγώ αυτό έχω και δουλεύει ότι ακουστικό ή συσκευή με καρφί 3.5.
  19. Το pixel 2xl δεν έχει θύρα με ενσωματωμένο dac (digital audio converter) οπότε για να δουλέψουν οποιαδήποτε ακουστικά χρειάζεται να έχουν ενσωματωμένο dac. Εάν έχεις τον αντάπτορα της google η της samsung για 3.5 ακουστικά που τον έχουν ενσωματωμένο δεν βλέπω γιατί να μην δουλεύει το dongle.
  20. Και εγώ χωρίς φορτιστή το πήρα. Χρησιμοποιώ τον φορτιστή του Nexus 5x που είναι 5v 3amp type c. (Δεν ξέρω εάν έχει σημασία που το pixel 2xl είναι από την LG όπως και το nexus) Ένας ίδιος φορτιστής Xiaomi για το Redmi 6 pro δουλεύει επίσης αλλά βάζω το καλώδιο usb σε type c που έχω για μεταφορά στο pc. Όταν δουλεύει γράφει charging rapidly.
  21. Έχω δουλέψει με αρκετά κινητά και πρίν και μετά, αν και μετά το 2xl δυσκολεύομαι αρκετά με άλλα κινητά, πχ με το s20fe δεν είδα καμία διαφορά σε επεξεργαστή και η κάμερα του 2xl ήταν καλύτερη. Εδώ να πω οτι η οθόνη του 2xl είναι 1440p και κάνει την διαφορά. Απο εκεί και πέρα οτι ψάχνει κάποιος απο μια συσκευή, εγώ πήρα και μια για την κόρη μου απο το ινσομνια με 150 ευρώ σε άριστη κατάσταση.
  22. Φίλε μου εγώ ακόμα δεν έχω βρει κινητό για να αντικαταστήσει το pixel 2xl! Η οθόνη OLED χωρίς notch punch hole και λοιπές ασχήμιες και ο στέρεο ήχος σε συνδιασμό με στοκ Android είναι όνειρο από το οποίο όταν ξυπνήσω θα με πειράξει πολύ!
  23. οοπσ... τώρα είδα οτι απάντησα στο thread cosmote... pizel 2 xl, verizon, america
  24. Αγοράζεις το καινούργιο κινητό, πας στην εγκατάσταση εσιμ και σου ερχεται μήνυμα μεταφοράς στο παλιό κινητό και πατάς αποδοχή.
  25. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω τo wifi calling της Vodafone αλλά δεν δουλεύει σε Android 10 . Στο περίμενε...
×
×
  • Create New...