Jump to content

costas89m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    189
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About costas89m

  • Ημ. Γέννησης 06/12/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q-Telecom

costas89m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το έλλασμα της θηκης της σιμ δεν ειναι τοσο καλό, με αποτελεσμα να κουναει η σιμ (συνήθως). Δοκίμασε να τη σταθεροποιησεις με κάτι πχ ενα κομματακι μονωτικη ταινια.
  2. Και εμενα το κανει αλλα ευτυχως γρηγορα! Δε του κανω και συχνα επανεκκινηση οποτε κλαιν :P
  3. δε χρειαζεται ανοιξε το κομπιουτερακι και πατα .12345+= εχει ενσωματομενο τεστερ ;) Την περασα και γω το πρωι, ολα καλα μεχρι στιγμης. Δεν εκανα clean install αν δω και κατι δεν παει καλα θα κανω μια επαναφορα!
  4. πιθανώς να θέλει clean install μονο και για να αποφύγουν brickαριζματα να μη το δινουν σε OTA.
  5. Εδω θα διαφωνήσω!! Ειδες τι εγινε με τα Qualcomm http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439745 Y.Γ. πλην καποιον ελατωματικων παρτίδων (θελω να πιστεύω μιας και δεν εχω κανένα προβλημα) με την οθονη και τα ghost touches, το κινητό πετάει. Και για επαγγελματική χρήση απροβλημάτιστο!
  6. Ναι το maguro ειναι η κιινηταρα αυτη!!!
  7. Καλησπέρα! το πρόβλημα με το awake επανήλθε σήμερα 2 μερες μετά την επαναφορά. Το έχει κανει σε κανένα αλλο;
  8. Καλημέρα! Τωρα 2-3 μερες το κινητο μου έμενε awake συνέχεια, το κρατούσε το android system εκανα μερικες επαννεκινήσεις και τιποτα, πηγα να κάνω clear cache, εκανε αρκετη ώρα χωρις να το ολοκληρώσει (10 λεπτα περιπου) και το έκλεισα. Φυσικά οπως ηταν λογικό το κινητό τώρα δέν ανοίγει μου βγάζει το android error. Μπαίνει μόνο στο bootloader (Ευτυχώς!!!). να του περάσω τη ρομ απ την αρχη; θα χρειαστει να περάσω και τη recovery που δεν ανοίγει; Κατέβασα τη ASUS ZenFone 2=ZE551ML(Z00AD/Z00ADA/Z00ADB/Z00ADC) software Image:2.20.40.184 for WW SKU απο το site της asus αλλα δε μου έχει μέσα τα αρχεία που γράφει ο οδηγός στην σελίδα 160... Καμια ιδέα κανεις;;; Ευχαριστώ EDIT: Λοιπον βρηκα απο xda και κατέβασα το raw firmware και το asus flash tools του εκανα μια επαναφορα και ολα καλα! ελπιζω να μη το κραταει awake.
  9. Αυτο θα ηθελα να το δω και να το δοκιμασω :)
×
×
  • Create New...