Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hρθε κα σε μας το 4,2,2 ...αντε να φτιαξει το bluetooth..... Edited by CINQUIS

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το update,

μετά από 100+ clear data που έκανα στο google servises framework είχα απελπιστεί! :kill:

ως που κάποια στιγμή έκανα clear cache πρώτα και μετά clear data.

με την πρώτη προσπάθεια έσκασε το update επιτέλους! :sick:

Κώστας

Γεια σας παιδιά έχω 421 rasbeanjelly με Trinity kernel μπορώ να περάσω κάπως την 422 χωρίς να χάσω τίποτα; η θέλει απ την αρχή; επίσης αξίζει;; ρωταω γιατί είμαι φαντάρος και θα πάρω 3 μέρες άδεια κ δεν έχω χρόνο για πειραμάτα ευχαριστώ

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Καλημερα,ολα καλα δουλέυει και το μπλουτούθι...Αιντε να δουμε και την μπαταρια πως θα πάει
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

μου ηρθε και εμενα το ΟΤΑ ...

εχασα βεβαια το root , αλλα θα περιμενω να αναβαθμιστει η Toolkit στην επομενη εκδοση (εχω την 10.5.1 donated) , εκτος και αν πιανει με την γνωστη διαδικασια ροοταρισματος με την εκδοση 4.2.1 ... Ισως το δοκιμασω

ηλπιζα οτι στην καμερα οτι θα διορθωναν το lag που τρωει απο landspace σε portrait :wacko:

δεν εχω τεσταρει το κινητο αν εχει καποια αλλη αλλαγη

Καλημέρα, για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το update,

μετά από 100+ clear data που έκανα στο google servises framework είχα απελπιστεί! :kill:

ως που κάποια στιγμή έκανα clear cache πρώτα και μετά clear data.

με την πρώτη προσπάθεια έσκασε το update επιτέλους! :sick:

Καλημερα!!

Προσπαθησα να ακολουθησω τον τροπο σου, αλλα δεν δεχεται να κανει clear cache μονο. Συνδυαζει και τα 2 με το clear data.

Καμια ιδεα;;;;:confused:

Μόλις ηρθε...!!!!

Edited by elrik428
Galaxy S8 / 8.0

Γεια σας παιδιά έχω 421 rasbeanjelly με Trinity kernel μπορώ να περάσω κάπως την 422 χωρίς να χάσω τίποτα; η θέλει απ την αρχή; επίσης αξίζει;; ρωταω γιατί είμαι φαντάρος και θα πάρω 3 μέρες άδεια κ δεν έχω χρόνο για πειραμάτα ευχαριστώ

Πας XDA και κατεβάζεις την bigxie 4.2.2. Μετά υπάρχει ο απλός τρόπος (την περνάς από πάνω και ελπίζεις να μην πάει κάτι στραβά) και υπάρχει και ο "κανονικός" τρόπος. Κάνεις ένα backup μέσω Toolkit σε apps+data+sdcard (όχι system apps), clear/wipe τα πάντα, περνάς την 4.2.2 με CWM, και μετά πάλι με Toolkit κάνεις restore. Λογικά θα είσαι κομπλέ.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Γειά σας παιδιά.

Λογική τιμή αγοράς μεταχειρισμένου περίπου 1 χρόνου και με κανένα χτυπηματάκι από τη χρήση, πόσο θα δίνατε από την εμπειρία σας με το κινητό;

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Πας XDA και κατεβάζεις την bigxie 4.2.2. Μετά υπάρχει ο απλός τρόπος (την περνάς από πάνω και ελπίζεις να μην πάει κάτι στραβά) και υπάρχει και ο "κανονικός" τρόπος. Κάνεις ένα backup μέσω Toolkit σε apps+data+sdcard (όχι system apps), clear/wipe τα πάντα, περνάς την 4.2.2 με CWM, και μετά πάλι με Toolkit κάνεις restore. Λογικά θα είσαι κομπλέ.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ το σκ που θα είμαι σπίτι επιτέλους θα το κάνω

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Γειά σας παιδιά.

Λογική τιμή αγοράς μεταχειρισμένου περίπου 1 χρόνου και με κανένα χτυπηματάκι από τη χρήση, πόσο θα δίνατε από την εμπειρία σας με το κινητό;

Αυτη τη στιγμη καινουργιο κανει 360.

Εγω θα το εδινα 200.

Αν δεν ητανε χτυπημενο καπου στα 250-270

Προσωπικη αποψη.

Σήμερα το πήγα στο service. Μετά από 5-10 λεπτά παιχνίδι ή video- internet, δε μπορούσα να το ακουμπίσω από τη πίσω πλευρά. Έχει πάθει κανείς το ίδιο;

Σήμερα το πήγα στο service. Μετά από 5-10 λεπτά παιχνίδι ή video- internet, δε μπορούσα να το ακουμπίσω από τη πίσω πλευρά. Έχει πάθει κανείς το ίδιο;

το είχες στη φόρτιση? μου ακούγεται λίγο υπερβολικό το δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις.. και μένα ζεσταίνεται όταν το έχω στη φόρτιση και παίζω αλλά όχι τρελά πράγματα και μετά απο ένα λεπτό αν το αφήσω επανέρχεται

Γειά σας παιδιά.

...με χτύπημα αλλά λειτουργικό πιστεύω στα 230€ είναι καλά.αλλά βρίσκεις κ εξαμηνου βιτρίνας αγρατζουνιστα στα 280-300 κ με πολλά αξεσουάρ.αμα ενδιαφερεσαι στείλει πμ για αναλυτικά.

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας παιδιά.

270 είναι η καταλληλότερη τιμή το πολύ 300. Έχει ανεβεί η τιμή του λόγω έλλειψης στοκ, και δικαίως μιας και μιλάμε για κινητάρα!

“I think therefore I am – don’t bet on it!” What’s his point? :O

Καλσπερα..Σε οσους αναβαθμισαν,βλεπουν καποια σημαντικη βελτιωση?

Προερχομενος απο custom rom, μπορω να πω οτι η 4.2.2 ΠΕΤΑΕΙ!!! (Σε συνδυασμο με ΑΚ kernel.)

Το lag στην καμερα παρεμεινε (οχι οτι με ενοχλει..), το ΒΤ απ'οτι ακουω διορθωθηκε.

Πιστευω αξιζει η αναβαθμιση, ειδικα εαν εισαι σε στοκ 4.2.1

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Και σε μενα η 4.2.2 πεταει, σε αντιθεση με την 4.2.1 που οσες φορες και να την περασα ειχα θεματα. Επισης κι ο στοκ browser μου φαινεται οτι πηρε κατι σε σπιρταδα...

1 χρόνου κινητό που καινούριο κάνει 360 αν έχει μείνει στοκ σε κανένα μαγαζί, 300 προσφορά Πλαισίου τα Χριστούγεννα, θα έδινε κανείς 230 ευρώ;;;;; Μην ακούμε και καραφλιάζουμε εδώ πέρα! Χαχαχαχα! :lol:

Και έρχεται Nexus 4 εντός των ημερών και X phone λίαν συντόμως;

Με πιάνουν τα γέλια συγγνώμη. Ένα κινητό σε 1 χρόνο έχει χάσει άνετα τη μισή του αξία, αν δεν είναι iphone.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

1 χρόνου κινητό που καινούριο κάνει 360 αν έχει μείνει στοκ σε κανένα μαγαζί, 300 προσφορά Πλαισίου τα Χριστούγεννα, θα έδινε κανείς 230 ευρώ;;;;; Μην ακούμε και καραφλιάζουμε εδώ πέρα! Χαχαχαχα! :lol:

Και έρχεται Nexus 4 εντός των ημερών και X phone λίαν συντόμως;

Με πιάνουν τα γέλια συγγνώμη. Ένα κινητό σε 1 χρόνο έχει χάσει άνετα τη μισή του αξία, αν δεν είναι iphone.

αν εσύ βρεις nexus με 150€ πες το μας , να πάρει ο φίλος πιο πάνω.

Λίγη παραπάνω υπομονή για τους βιαστικούς, 2-3 εβδομάδες που θα έχει σκάσει το Nexus 4 στην αγορά και στις αγγελίες και θα πέσει νύχτα η τιμή του.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)