Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή ειναι η είδηση που κυκλοφορεί

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=113030441

Μαλιστα, ευχαριστω. Ενδιαφερουσα ειδηση και μακαρι να την δουμε και στην πραξη.

εαν κοψουν και τα 300' (και απο τους παλιους), νομιζοντας οτι ο κοσμος θα επιστρεψει στα συμβολαια, ειναι γελασμενοι....

ξέρουν ότι δεν θα χάσουν πελάτες γιατί παραμένουν οι φθηνότεροι, οπότε δεν τους νοιάζει.

@vrwmiaris δεν μιλάμε για τα πακέτα

Λειτουργεί κανονικά εδώ. Κάνε εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής

Έρχεται κι η Cyta..:p

Πολύ σημαντική είδηση αυτό για τη cyta που λέτε. Κάτι λέγανε κάποτε και για το viva (ότι θα έκανε αυτό που κάνει και η cyta).

Γενικά παίζονται πολλά κάτω από το τραπέζι για να μην σπάσει το κυρίαρχο καρτέλ των 3 βασικών εταιριών. Εγώ αυτό νομίζω. Εξαγοράζουν κάποιον που ΘΕΛΕΙ να γίνει εικονικός πάροχος ώστε να ΜΗΝ γίνει τελικά και να συνεχίσουν να αλωνίζουν. Μακάρι να πάει καλά το θέμα με τη cyta. Θα χρησιμοποιεί το δίκτυο της vodafone αλλά θα παρέχει δικά της προϊόντα απ' ότι καταλαβαίνω.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Παιδιά μόλις έβαλα μια κάρτα της Q αλλά θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις αν ξέρεις κανείς να μου απαντήσει...

Καταρχήν το κινητό μου είναι Galaxy S3

01. Γιατί στα sms επιτρέπει μόνο 70 χαρακτήρες;;; μπορώ με κάποιον τρόπο να γίνουν πάλι 160?

02. Γιατί πάνω απο το σήμα εμφανίζεται ένα R; χρεώνει κάτι παραπάνω; και αν ναι πώς το απενεργοποιώ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παιδιά μόλις έβαλα μια κάρτα της Q αλλά θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις αν ξέρεις κανείς να μου απαντήσει...

Καταρχήν το κινητό μου είναι Galaxy S3

01. Γιατί στα sms επιτρέπει μόνο 70 χαρακτήρες;;; μπορώ με κάποιον τρόπο να γίνουν πάλι 160?

02. Γιατί πάνω απο το σήμα εμφανίζεται ένα R; χρεώνει κάτι παραπάνω; και αν ναι πώς το απενεργοποιώ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

1. Οι χαρακτήρες είναι θέμα του Android. Τσέκαρε την επιλογή GSM αλφάβητο στις ρυθμίσεις μηνυμάτων.

2. Το R είναι επειδή η Q χρησιμοποιεί το δίκτυο της Wind.

Huawei Nova 5T

Εχει κανεις προβλημα με το θεμα της ωρας στην σελιδα myq.gr ;

Εκει που λεει η "τελευταια ενημερωση εγινε" απο διπλα που γραφει ημερομηνια και ωρα μου γραφει παντα 3 ωρες πριν. Στην κεντρικη σελιδα που δειχνει τα υπολοιπα των λογαριασμων.

Υπαρχει τροπος να ερθει στην σωστη ωρα; και αν ναι πως γινεται; Δεν βρηκα τροπο οσο και να εψαξα.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Από εκεί παίρνει δεδομένα και η εφαρμογή για το υπόλοιπο και δείχνει λάθος ώρα σήμερα...

Λογικά θα το φτιάξουν σύντομα.

Έχει καιρό που μου δείχνει λάθος ώρα.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Έχει καιρό που μου δείχνει λάθος ώρα.

Από εκεί παίρνει δεδομένα και η εφαρμογή για το υπόλοιπο και δείχνει λάθος ώρα σήμερα...

Λογικά θα το φτιάξουν σύντομα.

Εχει κανεις προβλημα με το θεμα της ωρας στην σελιδα myq.gr ;

Εκει που λεει η "τελευταια ενημερωση εγινε" απο διπλα που γραφει ημερομηνια και ωρα μου γραφει παντα 3 ωρες πριν. Στην κεντρικη σελιδα που δειχνει τα υπολοιπα των λογαριασμων.

Υπαρχει τροπος να ερθει στην σωστη ωρα; και αν ναι πως γινεται; Δεν βρηκα τροπο οσο και να εψαξα.

το ιδιο προβλημα υπηρχε και στο myf2g,τους εστειλα email και σε 2 μερες το εφτιαξαν.ας στειλει καποιος και για το myQ και θα το φτιαξουν.το δικο μου email ειχε και εναν τονο "απειλητικο"γιατι τους τα ειχα μαζεμενα και για αλλους λογους :lol:

Ερωτηση για το ιντερνετ της Q

το 0.facebook.com χρεωνεται?????

μπηκα εχθες απο το κινητο μου μονο σε αυτη τη σελιδα και με χρεωσε 1 ευρω. μου ηρθε και μυνημα οτι επειδη μπηκα στο ιντερνετ χρεωνεται 1ευρω /20mb

μπηκα εχθες απο το κινητο μου μονο σε αυτη τη σελιδα και με χρεωσε 1 ευρω. μου ηρθε και μυνημα οτι επειδη μπηκα στο ιντερνετ χρεωνεται 1ευρω /20mb

Από όσο ξέρω δεν χρεώνετε.

Αλλά μπαίνοντας εσύ στο 0.facebook.com άνοιξες το internet . Όλο και κάποια εφαρμογή μπήκε στο internet , και χρεώθηκες.

χρεώνεται και σε wind και σε vodafone, δοκιμασμένο σε κινητό που δεν μπαίνει άλλη εφαρμογή στο ιντερνετ (dumphone) στο οποίο η κοσμοτέ δεν χρέωσε το 0.fb

1. Οι χαρακτήρες είναι θέμα του Android. Τσέκαρε την επιλογή GSM αλφάβητο στις ρυθμίσεις μηνυμάτων.

2. Το R είναι επειδή η Q χρησιμοποιεί το δίκτυο της Wind.

01. Χρησιμοποιώ το Go SMS Pro που βρίσκεται το GSM Αλφάβητο; στην Stock εφαρμογή μηνυμάτων είναι εκεί που λές αλλά μου βγάζει προειδοποίηση ότι το μήνυμα θα σταλεί κατεστραμένο στον παραλύπτη.......................

.... μόλις πρίν απο 2 λεπτά λεπτά έκανε ένα update το go sms και τώρα υποστηρίζει τους 160 χαρακτήρες......... τρέχα γύρευε

:) ευχαριστώ πολύ

.... μόλις πρίν απο 2 λεπτά λεπτά έκανε ένα update το go sms και τώρα υποστηρίζει τους 160 χαρακτήρες......... τρέχα γύρευε

:) ευχαριστώ πολύ

Η εφαρμογη του sms απο παλιοτερα υποστηριζε τους 160 ελληνικους χαρακτηρες. Οπου εμφανιζεται τετοιο προβλημα οφειλεται στην "εφαρμογη" του πληκτρολογιου η οποια βαζει τους ελληνικους χαρακτηρες.

χρεώνεται και σε wind και σε vodafone, δοκιμασμένο σε κινητό που δεν μπαίνει άλλη εφαρμογή στο ιντερνετ (dumphone) στο οποίο η κοσμοτέ δεν χρέωσε το 0.fb

εδω λεει αλλα

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/upiresia-0facebookcom/

Η εφαρμογη του sms απο παλιοτερα υποστηριζε τους 160 ελληνικους χαρακτηρες. Οπου εμφανιζεται τετοιο προβλημα οφειλεται στην "εφαρμογη" του πληκτρολογιου η οποια βαζει τους ελληνικους χαρακτηρες.

Και εγώ αυτό ήξερα αλλά για έναν παράξενο λόγο δεν μου έβγαζε 160.

Όλα καλά πάντως.

Δεν ισχύει πια,έχει κανονικα χρέωση...

Πολύ με βιδώνει που δεν ανανεώνει την ώρα στο site και που δεν σε ενημερωνει με κάποιο τρόπο πότε αλλάζει ο μηνας και μπορείς να ενεργοποιήσεις πάλι πακέτο. Ωχου.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Πολύ με βιδώνει που δεν ανανεώνει την ώρα στο site και που δεν σε ενημερωνει με κάποιο τρόπο πότε αλλάζει ο μηνας και μπορείς να ενεργοποιήσεις πάλι πακέτο. Ωχου.

νομιζω οτι 'καθε ημερολογιακος μηνας' ισχυει, δηλαδη απο 1 εως το τελος του μηνα ισχυει το οριο. Μολις μπει ο νεος μηνας, ξανααρχιζουν τα νεα ορια (4 νεες ενεργοποιησεις πακετου)

Οι ενεργοποιήσεις πακέτων δεν είναι με το ημερολογιακό μήνα .

Ισχύουν 4 ή 5 ενεργοποιήσεις ανά 30 ημερολογιακές ημέρες.

δηλαδή αν ενεργοποιήσεις 4 , 14 , 17 , 24 Απριλίου μπορείς πάλι να ενεργοποιήσεις στις 5 Μαΐου.

Όπως σωστά ανέφερε ο Vasileios, οι ενεργοποιήσεις είναι 4 ανά 30 μέρες και όχι ανά ημερολογιακό μήνα.

Δε χρειάζεται να σε "βιδώνει" !!! :lol:

Τα πακέτα λήγουν στις 00.00 και ας δείχνει ότι ώρα θέλει στο site, μην σε απασχολεί καθόλου αυτό.

Προχθές ανανέωσα τα πακέτα μου στις 00.15 και είχαν λήξει.

Το site έδειχνε λάθος ώρα, αλλά τα ενεργοποιημένα πακέτα μου δεν υπήρχαν και ανανεώθηκαν σύμφωνα με την κανονική ώρα.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παιδια καλημέρα!!Έβαλα το πακέτο 120 MB με 3€( +120 μέσω site).Έβαλα πρώτη φορά ίντερνετ οπότε τώρα διαπίστωσα το πρόβλημα...ενώ έχω 3G κλπ ανοιχτά,μπαίνοντας στο Google από τον browser δεν ανοίγει καν,ενώ από το opera mini μου γράφει όπου κ αν πάω να μπω, "το περιεχόμενο δεν υποστηρίζεται από τον παροχέα".Έχω κανει τις ρυθμίσεις της Q από την αρχη...επειδή δεν ειμαι και σχετικός μ αυτά,όποιος μπορεί να μου πει τι στο καλό μπορεί να φταίει!! Ευχαριστώ :)

Παιδια καλημέρα!!Έβαλα το πακέτο 120 MB με 3€( +120 μέσω site).Έβαλα πρώτη φορά ίντερνετ οπότε τώρα διαπίστωσα το πρόβλημα...ενώ έχω 3G κλπ ανοιχτά,μπαίνοντας στο Google από τον browser δεν ανοίγει καν,ενώ από το opera mini μου γράφει όπου κ αν πάω να μπω, "το περιεχόμενο δεν υποστηρίζεται από τον παροχέα".Έχω κανει τις ρυθμίσεις της Q από την αρχη...επειδή δεν ειμαι και σχετικός μ αυτά,όποιος μπορεί να μου πει τι στο καλό μπορεί να φταίει!! Ευχαριστώ :)

Τι ρυθμίσεις έκανες; Προφανώς είναι λάθος. APN: myq θα βάλεις, και θα ενεργοποιήσεις κ την περιαγωγή δεδομένων.

• This topic was unpinned, featured and pinned