Jump to content

Nos 55

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Nos 55

  1. Nos 55

    iPhone 6S

    Ειχα 6gb ελευθερα, κοιταω χθες και βλεπω 16gb ελευθερα. Χωρις να εχω αλλαξει κατι στην συσκευη. Πως μπορει να γινει αυτο;
  2. Nos 55

    iPhone 6S

    Ισχυει αυτο. Στο βιντεο πεφτει πολυ η εκθεση σε σχεση με τις φωτογραφιες. Ακομα περισσοτερο η εκθεση πεφτει στο slow motion video.
  3. Nos 55

    iPhone 6S

    Η εκδοση των 32GB ειναι καινουργια, κυκλοφορησε οταν βγηκε το iphone 7. Οποτε το θεωρω απιθανο να πεσεις σε ελλατωματικη συσκευη.
  4. Προσωπικα θεωρω απαραδεκτη τη χρεωση της apple για το icloud. Προσωπικα χρησιμοποιω το onedrive της microsoft. Νομιζω ειναι με διαφορα το καλυτερο deal. 100 ευρω το χρονο για το office 365 με 5 αδειες και 1tb στο cloud. Εχω τα παντα εκει σε πληρη αναλυση (οχι οπως στο google photos) φωτογραφιες μουσικη κτλ. Αλλα το 16αρι ειναι μικρο οντως.
  5. Nos 55

    iPhone 6S

    Λοιπον μετα απο ψαξιμο βρηκα λυση και τελικα δεν χρειαζοταν καν να κανω hard reset την συσκευη. Μεσα στην υποδοχη εχει μια μεταλλικο σαν μπαλακι στα αριστερα. Αυτο κανονικα μπαινοβγαινει, εμενα ειχε κολλησει μεσα για ενα μυστηριο λογο με ενα στυλο το ακουμπησα και πεταχτηκε. Η δουλεια του ειναι να δινει σημα στην συσκευη ποτε ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα και ποτε οχι. Πραγματικα πολυ περιεργο προβλημα. 1η φορα μου ετυχε κατι τετοιο. Απλα απο οτι ειδα στο ιντερνετ εχει τυχει και σε αλλους.
  6. Nos 55

    iPhone 6S

    Λοιπον εχω ενα θεμα με την συσκευη που προεκυψε ξαφνικα σημερα. Οταν βλεπω ενα βιντεο ή ακουω μουσικη απο το κινητο, δεν ακουγεται ηχος απο τα ηχεια. Καθολου. Γιατι οταν παταω τα κουμπια της εντασης δειχνει οτι εχει συνδεδεμενα ακουστικα. Αλλα προφανως και δεν εχω ακουστικα συνδεδεμενα. Οταν συνδεσω bluetooth ηχειο ή ακουστικα ακουγεται κανονικα ο ηχος. Εκανα επαναφορα της συκευης και περασα backup παλι τα ιδια. upload pic εδω φαινεται οτι εχω ακουστικα συνδεδεμενα. Τι γινεται; Καμια προταση;
  7. Nos 55

    iPhone 6S

    Και στη δικια μου συσκευη τα ιδια. Βγαζω περιπου 6-6:30 ωρες χρηση. Το θεωρω αρκετα καλο. Βεβαια ειναι συσκευη 2 βδομαδων.
  8. Πως ειναι η αισθηση του tempered glass στο 6s για το 3D touch; Αυτη τη στιγμη εχω μια ζελατινα στην οθονη, αλλα με ενδιαφερει να μην χασω καθολου την αισθηση στο 3D touch καθως το χρησιμοποιω αρκετα.
  9. Nos 55

    iPhone 6S

    Παρατήρησα ότι η συσκευή μου έχει έναν μικρό τζόγο στο κεντρικό κουμπί. Όταν απλά ακουμπάω το δάχτυλο μου πηγαίνει αριστερά δεξιά. Να πω ότι η συσκευή είναι καινούργια... είναι φυσιολογικό αυτο;
  10. Nos 55

    iPhone 6S

    Ηρθα και εγω στην παρεα σας μετα απο απουσια μερικων ετων απο 4s και ios 7, αν θυμαμαι καλα. Ωραιο το note 4 αλλα το σερβις καθως και τα μικροκολληματα με απογοητευσαν και γυρισα σε iphone παλι. Μεχρι στιγμης το κινητο μου φαινεται πολυ γρηγορο! Ηρθε με ios 9.3, εστησα την συσκευη και μετα περασα απο πανω την 10.0.2.
  11. Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το εξής: από μια κάρτα nfc να αντιγράφει την εντολή στο κινητό και μετά το κινητό να μπορεί να την αναπαράγει. Έτσι ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την κάρτα nfc αλλά το κινητό σου κατευθείαν. Προφανώς και αναφέρομαι σε κάρτες που χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα πόρτας κτλ.
  12. Πολυ καλος χρονος! Χθες αγορασα και εγω καινουργια μπαταρια. Μακαρι να πετυχω τετοιους χρονους, στο στρωσιμο ειμαι τωρα!
×
×
  • Create New...