Jump to content

Qman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Qman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Qman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό.
  2. Να το χαρεί όποιος και να το κερδίσει. Ευχαριστούμε πολύ!
  3. Qman

    Sony Xperia P

    Παιδιά μπορεί κανείς να μου δώσει ένα link για stock 4.1.2 firmware; Ευχαριστώ.
  4. Φυσικά και root γιατί σου δίνει το δικαίωμα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου και να βελτιώνεις ή να προσθέτεις πράγματα ελεύθερα.
  5. Σιγά τα specs δηλ. που έχει γίνει και τόσος ντόρος για αυτό το κινητό. Ένα διπύρινο είναι με μια κάρτα γραφικών σαν του S4 αλλά και με την ίδια τιμή. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Bye Bye Moto!
  6. Απορώ γιατί όλοι έχουν τρελαθεί με τις διαστάσεις του G2?? το κινητό είναι 5,2 ίντσες, το note 2 είναι 5,5 άρα ποιο μικρό. Επίσης λόγο του μικρού bezel είναι σχεδόν ίδιο στο μέγεθος με ένα Galaxy S4 απλά η οθόνη καλύπτει το περισσότερο μέρος του κινητού. Το G2 είναι ένα πραγματικό ΤΕΡΑΣ!
  7. http://www.coloring.com.co/wp-content/uploads/2012/11/Repent-End-Is-Near-Coloring-Pages-of-Thanksgiving-Turkey.gif Η αρχή του τέλους για την apple μπορεί, εγώ βλέπω ότι η τεχνολογία των κινητών κρατάει πάρα πολύ καλά.
  8. Εγώ νομίζω πάλι η LG θα αναλάβει το καινούριο nexus γιατί κάπου το έχω δεί. Πάντος οτι θα βγάλουν και οι υπόλοιπες stock android δεν συμαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να σταματήσει και η google να έχει έσοδα απο την πώληση του μοναδικού της ίσως κινητού, αν ήταν έτσι και η samsung γιατί να βγάλει 4 διαφορετικές εκδόσεις (μέχρι τώρα) για το galaxy s4; αυτά τα πράγματα δεν τα προβλέπεις.
  9. Και εγώ αυτό ήξερα αλλά για έναν παράξενο λόγο δεν μου έβγαζε 160. Όλα καλά πάντως.
  10. .... μόλις πρίν απο 2 λεπτά λεπτά έκανε ένα update το go sms και τώρα υποστηρίζει τους 160 χαρακτήρες......... τρέχα γύρευε :) ευχαριστώ πολύ
  11. 01. Χρησιμοποιώ το Go SMS Pro που βρίσκεται το GSM Αλφάβητο; στην Stock εφαρμογή μηνυμάτων είναι εκεί που λές αλλά μου βγάζει προειδοποίηση ότι το μήνυμα θα σταλεί κατεστραμένο στον παραλύπτη.......................
  12. Παιδιά μόλις έβαλα μια κάρτα της Q αλλά θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις αν ξέρεις κανείς να μου απαντήσει... Καταρχήν το κινητό μου είναι Galaxy S3 01. Γιατί στα sms επιτρέπει μόνο 70 χαρακτήρες;;; μπορώ με κάποιον τρόπο να γίνουν πάλι 160? 02. Γιατί πάνω απο το σήμα εμφανίζεται ένα R; χρεώνει κάτι παραπάνω; και αν ναι πώς το απενεργοποιώ; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Ρε παιδιά πώς να το πάρω και εγώ αυτό το κινητό απο Google Store ξέρει κανείς;
  14. Ευχαριστούμε πολύ! Καλη επιτυχία σε όλους:happy:
×
×
  • Create New...