Jump to content

marras

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.406
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  83.3%

1 Follower

About marras

 • Ημ. Γέννησης 27/05/1976

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Q

marras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Qualcomm είναι η εταιρία, Snapdragon οι επεξεργαστές. Το ίδιο είναι.
 2. 153 νούμερα έχω στη συγκεκριμένη επαφή και δεν ξέρω αν και στα ποσά "γεμίζει". Χωρανε... :lol:
 3. Με κλειδωμένη συσκευή φαίνονται όλα αυτά στην κουρτίνα; Μήπως απλά αρκεί να πας κάτω αυτά που δε θέλεις να φαίνονται όταν είναι κλειδωμένο;
 4. Το wind fiber μη το φοβάσαι σαν ποιότητα. Αν πας σε οπτική ίνα, δεν έχει μεγάλη σημασία η εταιρία που θα πας καθώς, την εγκατάσταση την κάνει η εταιρία που έχει αναλάβει την περιοχή. Εγώ έβαλα wind, fiber to the home 100 (μεγάλο πλεονέκτημα τα απεριόριστα σε κινητά) αλλά την εγκατάσταση μέχρι την πόρτα μου την έκανε η vodafone... Από εκεί και πέρα, αν βρεις κάποιο φοιτητικό, σε οποιαδήποτε εταιρία, θα βολευτείς με μια κάρτα κινητού. H wind και η cosmote δίνουν εύκολα φοιτητικά, μέχρι και σε αγγελίες, αλλά πρέπει να προσέξεις μη πέσεις σε προμο που διαρκεί μόνο ένα χρόνο. Στην cosmote μπορείς να βάλεις και στο δικό σου νούμερο το φοιτητικό πακέτο, αλλά θα πρέπει να το ψάξεις λίγο, δεν ξέρω που και πως γίνεται, αλλά ξέρω άτομα που το έχουν κάνει.
 5. Το ετήσιο προμο το είχε ξεκινήσει η vodafone (είχα πάρει και το άφησα να λήξει) και πλέον το κάνει προφανώς και η wind. Μέσα στην εφαρμογή στο "ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ" (σε όσους βγαίνει) το γράφει στους όρους χρήσης "Οι συνδρομητές θα ενημερώνονται με σχετικό sms κατά την λήξη της 12μηνης διάρκειας της εκάστοτε προσφοράς" . Μάλλον.τέτοιο νούμερο αγόρασες...
 6. Δεν φαίνονται τα βίντεο αλλά δεν έχει σημασία, απλά σου έγραψα πως γίνεται στα περισσότερα, αν σε κάποια συγκεκριμένα κινητά δε γίνεται, δε μπορώ να το.ξέρω.
 7. Επειδή έχω και κάποιους "φίλους"'στη συγκεκριμενη επαφή, καταλαβαίνεις ότι δε μπορώ να στη δώσω,. Νομίζω όμως ότι εχει κάποιες έτοιμες στο ιντερνετ, κάποια στιγμή είχα αντιγράψει κάποια νούμερα από μια τετοια, αλλά.δε θυμάμαι που τα είχα βρει.
 8. Αυτό με βόλεψε εμένα. Τελευταία ενημέρωση τπ 2012, αλλά δουλεύει μια χαρα. Τι να ενημερώσει άλλωστε, widget συντομεύσεων είναι. :)
 9. Δημιουργείς μια νέα επαφή με όνομα π.χ. "ανεπιθύμητοι", τη φράζεις και κάθε τέτοιο νούμερο που σε καλεί, του λες να σε καλέσει σε λίγο, το περνάς μέσα στη φραγμένη επαφή και αστούς να παίρνουν. Αυτή τη στιγμή έχω γύρω στους 150 αριθμούς στη συγκεκριμένη επαφή...
 10. Ανέκαθεν όταν καλουσες από Ελλάδα σε Ελληνικό κινητό νούμερο, χρεωνοσουν κανονικη κλήση κινητού και δεν σε απασχολούσε κάτι άλλο. Ο αποδέκτης της κλήσης θα χρεωνοταν την περιαγωγή, αν ήταν εκτός φυσικα. Το ίδιο ισχύει και σήμερα, αλλά πλέον η περιαγωγή εισερχομένων εντός ΕΕ, έχει μηδενική χρέωση.
 11. Κατεβάζοντας την "κουρτίνα"τέρμα κάτω (διπλό κατέβασμα) με ξεκλειδωτη συσκευή κάπου πρεπει να έχει το "edit" η ένα μολυβακι κάτω κάτω. Από εκεί αλλάζεις τις συντομεύσεις. Για την απενεργοποίηση υπάρχει λύση μόνο σε ρουταρισμενες συσκευές με καλό αντικλεπτικο (κερβερος), αλλά από το παρατεταμένο πάτημα του power δε γλυτώνουν ούτε αυτές.
 12. Απάτη είναι. Το λινκ σε.οδηγεί σε ψεύτικη σελίδα σε ένα subdomain του themecloud.net για να καταχωρίσεις κωδικούς ebanking η καρτών της Εθνικής Τράπεζας. Η σελίδα μοιάζει με.αληθινη, αλλά φυσικά δεν είναι. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις πολύ εύκολα σε ποιον ανήκει το site, αλλά μάλλον κι αυτός θύμα.είναι. https://whois.gandi.net/en/results?search=themecloud.dev
 13. Βγάλε το διακοπτη των δεδομένων από εκεί. :)
 14. Παράξενο, μέχρι τώρα οι αλλαγές του play store ήταν καλές. Αυτό πως ξέφυγε έτσι; Δεν το είδε κανείς πριν το κυκλοφορήσουν; :lol:
×
×
 • Create New...