kmpatra Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Τυποποιημένη απάντηση άνευ σημασίας. Αν έρθει η προσφορά θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Για να λάβει κάποιος τα στοιχεία γραμμής του για την τράπεζα τί πρεπει να κάνει; Στο app δεν έχει επιλογή. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Για να λάβει κάποιος τα στοιχεία γραμμής του για την τράπεζα τί πρεπει να κάνει; Στο app δεν έχει επιλογή. Δοκίμασε στο μποτ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 4 minutes ago, sou_d said: Δοκίμασε στο μποτ Ευχαριστώ φίλε μου. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 34 minutes ago, VIPdriver said: Ευχαριστώ φίλε μου. Εμ, δώρο άδωρο. Τι να πεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Τα στοιχεία μας εδώ και ένα χρόνο+ αντλούνται από το εθνικό μητρώο επικοινωνίας με κωδικούς taxisnet. Τα χαρτιά ανήκουν στο παρελθόν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 1 ώρα πριν, Don_VitoCorleone said: Τα στοιχεία μας εδώ και ένα χρόνο+ αντλούνται από το εθνικό μητρώο επικοινωνίας με κωδικούς taxisnet. Τα χαρτιά ανήκουν στο παρελθόν. Όχι σε όλους 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Απο κατάστημα Νοβα μπορει να βαλει καποιος 8 ευρω σε Q; Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 7 μερες?Γελοίοι,απλα.Και τα countdown καθε ποτε τα πηγανε,καθε 5 μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 7 μέρες. Αφού για την Black Friday λέει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Θέλω να σας αποχαιρετήσω στο φόρουμ όλους. Μετά από πάνω από 10 χρόνια φεύγω από την Q. Έχουν καταντήσει γελοίοι και το σήμα τον τελευταίο μήνα χάνεται σε πάρα πολλά σημεία άσε που χάνω τηλεφωνικές κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 κι εγω περιμενα μηπως και βαλουν μυαλο αλλα οχι,φαινεται πλεον τι θελουν να κανουν.Θα παρω κι εγω την αλλη βδομαδα τον τελευταιο αριθμο και τον παω κι αυτον frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Ρε σεις παιδιά τί άλλο πρέπει να κάνει η νοβα για να καταλαβετε οτι δεν θελει το κιου; Ακόμα διαβαζω στο φβ κοσμο να γραφει "εαν δεν κανετε 30ημερο καουνταουν δεν βαζω καρτα"! 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Τέλος κι εγω απο την κιου και την γουιντ γενικότερα. Μετα απο πανω απο 20 σιμ, αυριο κανω φορητοτητα και την τελευταια προς λικουιντ και βλεπουμε.Κοβω επισης και τα on the go με καρτα, η οπως αλλιως τα λενε τωρα, γιατι δινουν ιντερνετ οποτε θελουν. Καλη συνεχεια σε οποιον παραμεινει. Εγω βαρεθηκα.Sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Όσο παίρνουμε συνεχώς την προσφορά, εδώ και 2 χρόνια, απεριόριστα+1000'/5€, δεν πάμε πουθενά. Αν την κόψει ή την προσφορά 3gb/3€ τέλος κι εγώ. Για οικονομία 0€ και WiFi on the spot. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 22 minutes ago, dimitroula10 said: Όσο παίρνουμε συνεχώς την προσφορά, εδώ και 2 χρόνια, απεριόριστα+1000'/5€, δεν πάμε πουθενά. Αν την κόψει ή την προσφορά 3gb/3€ τέλος κι εγώ. Για οικονομία 0€ και WiFi on the spot. Εμένα αυτήν την προσφορά (των 5 έουρος) μου την δίνει το f2g. Οσο τη δίνει, τόσο θα την αγαπώ. 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Εμενα μου την εκοψε αυτον τον μηνα και της κουναω το μαντηλι. Ηταν ο μονος λογος που με κρατουσε και τον εκαψε.Sent from my MI 8 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 Δεν εδωσε αυτο το μηνα τα απεριοριστα GB με 5€. Τα 800' κι 1,5gb με 8 ευρω εδωσε.Τα λεπτα κι τα δεδομενα αυτ ισχυουν για roming στην Ε.Ε. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 2 ώρες πριν, powerup said: Δεν εδωσε αυτο το μηνα τα απεριοριστα GB με 5€. Τα 800' κι 1,5gb με 8 ευρω εδωσε.Τα λεπτα κι τα δεδομενα αυτ ισχυουν για roming στην Ε.Ε. ? Τα έδωσε σε εμένα τώρα, που δεν μου έδινε τίποτα. Αλισβερίσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 Τα εδωσε σε εμενα αυτα με τα 5€, οποτε προσωρινα αναβλήθηκε η φορητότητα.Μονο τον προηγουμενο μηνα δεν τα εδωσε, οποτε το αφησα ατάιστο, να πεινάει.Sent from my MI 8 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 8 ώρες πριν, nininikos said: Τα εδωσε σε εμενα αυτα με τα 5€, οποτε προσωρινα αναβλήθηκε η φορητότητα. Μονο τον προηγουμενο μηνα δεν τα εδωσε, οποτε το αφησα ατάιστο, να πεινάει. Sent from my MI 8 using Tapatalk και σ' εμένα σήμερα ως προσωπική προσφορά. Μάλιστα αυτή τη φορά έστειλα UD στο 12410, την ενεργοποίησα κι εξακολουθεί να υπάρχει στην εφαρμογή ως προσωπική προσφορά. Δεν χάθηκε. Οπότε ίσως να την ξανα ενεργοποιήσω πριν λήξει εαν δεν χαθεί. 2 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 (edited) Ξερουμε αν η ομιλια και τα mb ισχυουν στην περιαγωγη ?απο τα πακετα των προσωπικων πρσφορων κι του cowndown? Edited December 9, 2023 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Αρχες του χρονου που βρεθηκα στο εξωτερικο, ισχυαν για περιαγωγη μονο αγορασμενα πακετα. Sent from my MI 8 using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Το ελαχιστο κοστος ανανεωσης στην Q ειναι 10€ η 12€ ? (οταν εχει coundοwn ειναι 8€ το γνωριζω)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts