Jump to content

kalitexnis_g

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.006
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by kalitexnis_g

 1. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, θέλει να έχεις πραγματοποιήσει ανανέωση 22€ τους τελευταίους 3 μήνες για να ενεργοποιηθεί το δωρεάν πακέτο big bang.
 2. Μα δεν κοστίζει κάτι 200.000 πόντους.. 30.000 δίνεις για το πακέτο των 200GB.
 3. Με το liquid τα 6€ θα μου μείνουν για σουβλάκια. Με τον ανταγωνισμό ξέρεις τι θα μου μείνει; 1 σουβλάκι... μακρύ!
 4. Προφανώς το liquid αφορά εμάς που έχουμε wifi στο σπίτι και στη δουλειά και το ίντερνετ θα το χρησιμοποιήσουμε για να χαζέψουμε μία στο τόσο.. Αν εγώ χρειάζομαι 500MB το μήνα, ποιος θ μου τα δώσει φθηνότερα;
 5. Αναρωτιέμαι.. δεν ξέρω.. δεν χάνουμε τπτ να δοκιμάσουμε..
 6. Μήπως μας το δώσουν και με κάνα cashback; Λέω εγώ τώρα.. δεν επιμένει στο 12€..
 7. Όχι.. κλειστά πρέπει να είναι γιατί είναι τα λεγόμενα "πενταψήφια"
 8. Το θέμα είναι οι ανάγκες του παιδιού. Πόσο περίπου ίντερνετ θέλει, πόσο μιλάει στο τηλ; Αν εκμεταλλεύεται στο έπακρο το κάθε από αυτά τα προγράμματα που περιγράφεις, συμφέρουν!
 9. Γίνεται και σε κατάστημα. Παραδοσιακά. Αλλά δεν θ πάρεις την προσφορά που τρέχει. Γιατί όμως να μην το κάνεις online;
 10. Το 4g να ενεργοποιήσεις... Sms: 4G NAI Αριθμός: 1285 Όσον αφορά το πακέτο που σου ενεργοποιήθηκε, μιλά με εξυπηρέτηση ή στο τσατ και πες τους το. Δεν είσαι ο μόνος.
 11. Ουσιαστικά βάζεις την 12€ κάρτα που σου στέλνουνε και περιμένεις να μπει μόνο του το πακέτο με τα απεριόριστα. Το έκανα εχθές.
 12. Θες να πεις ότι οι άλλοι πάροχοι δεν δίνουν συγκεκριμένα 4,5 GB με 4,5€ ή ότι η αναλογία €/GB είναι η πλέον συμφέρουσα στην αγορά της καρτοκινητής;
 13. Τότε μάλλον είναι οι 500 πρώτες παραγγελίες για κάθε ΑΦΜ.. 😉😆
 14. Δοκίμασα το σερφάρισμα μετά το πέρας των 2GB στο πρόγραμμα των 13€... Ουσιαστικά είναι σαν να μην έχεις ίντερνετ. Είναι αρκετό μόνο για ανταλλαγή μηνυμάτων..
 15. Νομίζω δεν μπορείς να δηλώσεις καν την κάρτα σε 3ο νούμερο. Κατά τα άλλα @bbbbμπορείς να βγάλεις μέχρι 3 payzy και να το ξεφιλίσεις στους δωρεάν μήνες.. 😉 Έχω σκοπό να το ενεργοποιήσω με γύρω στα 10€ κάρτα.. οπότε θα το βάλω να με χρεώσει σε ένα μήνα. Θα είναι δώρο.. οπότε θα με χρεώσει στους 2 μήνες. thnx
 16. Ερώτηση: ενεργοποιώντας το liquid, ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Μιλώντας πάντα για τη συνδρομή των 12€, ουσιαστικά η πρώτη χρέωση θα γίνει σε 2 μήνες από την ημέρα ενεργοποίησης;
 17. Θα είναι και στο wifigreece λογικά σε λίγο. Και το προηγούμενο το έβγαλε.
 18. Περνώντας από το CU στο liquid.. Οι έξτρα παροχές που γράφει πως καταναλώνονται με προτεραιότητα.. Θα τελειώσουν εκείνα πρώτα και μετά θα χρεωθώ liquid;; Ευχαριστώ!
 19. Εγώ το πρωί άνοιξα τον φάκελο, δεν είχε κάρτα ανανέωσης, έγινε αυτόματα και μπήκαν 20€ συνολικά. Μίλησα στο τσατ και μου είπανε να μην κάνω τίποτα και θα μπει μόνο του το unlimited. Και όντως πριν λίγο μπήκε. Και μου έμεινε και υπόλοιπο 10€..
 20. Δεν μου ήρθε αλλά τουλάχιστον δεν με πειράζει.. ένα ξεχασμένο Q έβαλα για φορητότητα δεν είναι το κυρίως μου. Θα δοκιμάσω τη Voda κι αν είναι comple, θα πάω για liquid.
 21. Μεσημεράκι ήρθε το μνμ.. αλλά ακόμα να αλλάξει..
 22. Σε τέτοιες διορθώσεις δικών τους λαθών είναι καλοί μην ανησυχείς..
×
×
 • Create New...