Jump to content

dimitroula10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    485
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitroula10

  1. Έχουμε πει ότι για φτωχούς με σμαρτφον είναι κάρτα esim Ευρώπης για δεδομένα 1γβ/0,90€ και 1_cashback για εισερχόμενες ή 2_Q με μηδενικό υπόλοιπο και VoIP για εξερχόμενες. Χωρίς smartphone είναι μονόδρομος φρόγκ με ανανέωση σε κατάστημα. Γίνεται και ονλαιν κατόπιν συμφωνίας. Άλλη λύση για φτωχούς δεν βλέπω. eSIM Ευρώπης γίνεται ακόμη και αν δεν έχετε συμβατό κινητό.
  2. Καλό αυτό, θα πέσει η ζήτηση και θα φτηνήνουν τα σουβλάκια.
  3. Ναι αυτό λέω. Αυτά τα λογισμικά ΔΕΝ μπορούν να ανιχνεύσουν απόπειρες παρακολούθησης. Ούτε υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον. Οπότε άδικα βαραίνει το κινητό με άχρηστες εφαρμογές. Η μόνη χρήσιμη εφαρμογή είναι ένα hybernator που βλέπει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και τις κλείνεις αν δεν τις θέλεις ή τις παγώνεις τελείως. Από εκεί μπορείς να δεις αν υπάρχει καμία άγνωστη ή χωρίς όνομα και κάνεις αναζήτηση τι ρόλο παίζει.
  4. Αυτό θυμίζει το αντιβαιρους της Symantec για ΗΥ πριν χρόνια. Μόλις έκανες εγκατάσταση σου έλεγε αμέσως ότι έπιασε ιούς συνεχώς κάθε 10' για 3 ημέρες και μετά τίποτα. Σε όλους τους υπολογιστές, τους ίδιους ιούς με την ίδια σειρά. Μιλάμε για πολύ σανό.😀
  5. Εγώ απλώς κλείνω τα δεδομένα 23:55 απενεργοποιώ την σιμ, ανοίγω την άλλη κάρτα, αγοράζω το πακέτο και 00:05 ξανά επιστροφή. Ναι εντάξει βαρετό, αλλά συνήθως κλείνω τα δεδομένα πριν πάω για ύπνο στις 22:00 και ενεργοποιώ το πακέτο το πρωί που ξυπνάω. Κάνω περίπου 1'. Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο πουθενά και το κυριότερο όσο το χρειάζεται κάποιος. Γιατί το καλοκαίρι τα απεριόριστα πάνε μήνα υποχρεωτικά.
  6. Για αυτό τον λόγο είχα καβατζα το WiFi on the spot. Επίσης δεν μπορεί να γίνει με ΣΜΣ όπως το είχα ψάξει πριν καιρό.
  7. Θεωρητικά μπορείς αλλά χάνεις 1 ημέρα, ενώ αν το ενεργοποιήσεις 00:05 κερδίζεις μία ημέρα. Τώρα θα μου πεις πως θα γίνει αφού 00:00 μηδενίζει. Η έχεις κάπως αλλιώς δεδομένα ή το κάνει για σένα κάποιος φίλος. Αλλιώς θα χρεωθείς ημερήσιο.
  8. 20€ 50αρα στην βονταφον με 3 πάγια δώρο για 2 χρόνια. 21μηνες Χ 20€ 420€÷24=17,5€/μήνα
  9. Αν κάποια εσιμ λήξει και δεν έχει δεδομένα δοκίμασε ένα VPN να δούμε πως συμπεριφέρεται. Αφού σε έχει πιάσει κρίση δημιουργικότητας, να βγάλουμε γνώση.😀 HTTP injector, account εδώ και σέρβερ ανάλογα με την εταιρεία που συνδέεται. Αν είναι νόβα βάλε το gint.b-online.gr για Vodafone vodafone.gr/myvmb Πρώτα ανοίγεις το VPN και μετά τα δεδομένα. Αν βαριέσαι άστο.😀
  10. Όταν έχεις όρεξη και χρόνο, αν διαγράψεις τα δεδομένα στην εφαρμογή θυμάται τις σιμ που έχεις αποθηκεύσει και ξεκινάει από την αρχή??? Στις δικές μου που είναι οι φτηνές ξεχνάει και μπορείς να βάλεις καινούργια eSIM.
  11. Δηλαδή όταν αγοράσει κάποιος το πακέτο 60'+60' σε εβδομάδα διπλασιασμού, ποιο είναι το δώρο και ποιο το αγορασμένο πακέτο? Η είναι όλο αγορασμένο? Αυτά που γράφουν στα σάιτ τα γνωρίζουμε όλοι. Δεν είναι θέμα αν σε πιστεύω. Απλώς επειδή έχω ακούσει πολλούς που την έχουν πατήσει και επειδή το φρόγκ δίνει πολλά δώρα, σημαίνει ότι αυτά τα δώρα δεν ισχύουν στο εξωτερικό. Οκ δεκτό τέλος το οφτοπικ.
  12. Καλά είπαμε του τρελού να χε..ι κι έπιασε και ξεκολιασ.....τηκε.😀. Εγώ 4 σιμ έφτιαξα για όλους και τέλος. Και μετά από BNE αγοράζω πακέτα, αλλάζω, κλπ. Υποθέτω ότι έχεισ και την εφαρμογή BNE.
  13. Μα την κάρτα που έφτιαξες μπορείς να την βάλεις κανονικά σε απλό κινητό, ακόμα και σε συνεγερμό ή και τρακερ. ΔΕΝ είναι μόνο για συμβατά κινητά. Φτιάχνω σιμ και τις βάζω σε οποιαδήποτε κινητό.
  14. 8 € σε κατάστημα. Ονλαιν 13. 8€ ονλαιν μόνο η κόρη.
  15. Και τα 3 άτομα δεν έχουν προσωπική εμπειρία ούτε δείξατε το κείμενο. Ράδιο αρβύλα. Το αντίθετο, πολλοί έχουν αναφέρει ότι χάσανε το υπόλοιπο. Η ευρωπαϊκή οδηγία λέει για προσφορές η αγορασμενα πακέτα κλπ? Είπαμε τεχνικό φόρουμ είμαστε και βέβαια περιμένω κάποιον φίλο εδώ μέσα να επιβεβαιώσει ότι είχε το πακέτο 60'+60' και πήγε εξωτερικό και καλούσε την χώρα του εξωτερικού χωρίς χρέωση. Πιο απλό δεν γίνεται. Εδώ δεν πουλάμε σουβλάκια.😀 Έχεις φρόγκ? Η συμβόλαιο? Γιατί η διαφωνία μας είναι για το φρόγκ. Ότι καλείς στην χώρα που βρίσκεσαι από το πακέτο. Αν έχεις προσωπική εμπειρία τότε το δέχομαι. Το οποίο δεν ίσχυε όπως είχαν αναφέρει εδώ μέσα.
  16. Επομένως δεν το έχεις δοκιμάσει, εσύ ο ίδιος. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει στην πράξη ας ενημερώσει γιατί αν περιμένουμε από υποθέσεις, δεν βγάζουμε άκρη. Τεχνικό φόρουμ είμαστε όχι το efood.😀
  17. Δηλαδή τα πακέτα προς όλους στην Ελλάδα που σημαίνει απλώς προς εθνικά κινητά+σταθερά , μετατρέπονται προς εθνικά στην κάθε χώρα που βρίσκεται κάποιος. Too good to be true. Μπορεί δεν ξέρω. Αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει...... Πάντως το πακέτο σταρ της Q για ΕΕ κλπ δουλεύει κανονικά στην περιαγωγή. Είναι το μόνο που δουλεύει κανονικά. Το έχεις δοκιμάσει?
  18. Μόνο εγώ καταλαβαίνω ότι αν βρίσκεται κάποιος στην Ελλάδα και χρεώνεται τόσα € για κλήση στην Ολλανδία, όταν πάει στην Ολλανδία και καλέσει στην Ολλανδία θα χρεωθεί το ίδιο? Δηλαδή τα λεπτά ομιλίας προς Ελλάδα μετατρέπονται σε λεπτά ομιλίας προς ΕΕ όταν πάμε εξωτερικό, αυτόματα? Δηλαδή αν δεν έχεις πακέτο προς ΕΕ θα χρεωθείς έξτρα. Έτσι το καταλαβαίνω και έτσι έχει γίνει σε γνωστό. Πρόσεχε πάντως να κάνεις οπωσδήποτε μία δοκιμή πριν αρχίσεις να μιλάς. Μακάρι να έχεις δίκιο και να μας πεις τα καλά νέα όταν γυρίσεις.
  19. https://myphone.gr/forum/topic/189614/?do=findComment&comment=7263986
  20. Έχω ξεκαθαρίσει ότι στην Q είμαι μόνο για το πακέτο αυτό και ότι χρησιμοποιώ την μη φραγή κλήσεων μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος. Εσείς είστε φανατικοί της παγίδας που έχετε πέσει με τα σουβλάκια. Ούτε στην νόβα δουλεύω ούτε κερδίζω τίποτα αν είστε στην νόβα. Απλώς ένας φίλος ανέφερε ότι αν έχεις δύο τρεις κάρτες q μπορείς να βγάζεις το μήνα με απεριόριστα με έξι ευρώ και απλώς επιβεβαίωσε αυτό το πράγμα. Τώρα αν εσείς ζηλεύετε, να το κοιτάξετε, επειδή τα σκατε για μερικά λεπτά ομιλίας και για υποχρεωτικά σουβλάκια. Εμείς την βγάζουμε πολύ καιρό πάντως με 8€ τον μήνα στο βασικό τηλέφωνο με παροχές του 25ρικου. Ο καθένας ότι μπορεί και του αξίζει.😀 Στο συγκεκριμένο έχει καταργηθεί μέχρι πριν 2 μήνες που το είχα κοιτάξει. Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.😀 Μόλις βάλω το πακέτο μετά τις 20 θα ανεβάσω σκρισοτ με 999' 50" αν βάλουμε στοίχημα.😀
  21. Φίλε 6€ απεριόριστα δεδομένα+1000' προς όλους με χρέωση ανά 1". Ποια οικονομία λες τώρα? Μην αρχίζετε πάλι τα ίδια. Τι να αγοράσεις με 0,10 σεντς? 😀 Είπα κασμπακ μόνο αν μπει φραγή με μηδενικό υπόλοιπο. Ναι αν είναι στο όνομα σου. Πας και λες ότι πήρες στο 13700 και σου είπαν ότι θέλει αλλαγή η σιμ, ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο επικίνδυνο είναι μήπως στις καινούριες μπαίνει φραγή στο τρίμηνο. Μέχρι πέρυσι πάντως δεν έμπαινε.
  22. Αν ο παππούς μου είχε καρούλια θα ήταν τρένο. Ναμαστε καλά και όταν συμβεί θα δούμε. Διομισυ χρόνια και συνεχίζει. Και αφού από 5€ το πήγε 6€ σημαίνει ότι θα το συνεχίσει.
  23. Κοίταξε έχω στα παιδιά 2 νούμερα με Q για εισερχόμενες με μηδενικό υπόλοιπο και κάρτα Ευρώπης χωρίς λήξη με 1 γβ που κρατάει 6 μήνες οπότε μου βγαίνει και στα 2 παιδιά 20€ τον χρόνο. Πέρα από την πλάκα και την ικανοποίηση, υπάρχει και κέρδος. Θα μου πεις ότι θα σωθούμε με 100€ τον χρόνο? Όχι αλλά -100€ στα παιδιά -250€ εμείς, νοιώθουμε λιγότερο κορόιδα. Και υπάρχει στο μυαλό το cashback σαν planB αν το τραβήξει η Q.😀
  24. Λάθος παράδειγμα. Εγώ ξέρω τουλάχιστον 50 άτομα που παίρνουν την προσφορά. Γνωστοί και φίλοι στην δουλειά κλπ. Εσύ που μάλλον δεν έχεις Q ξέρεις ότι είσαι αόρατος.😀 Άσε μας εμάς να είμαστε αόρατοι ή τυχεροί. Το αποτέλεσμα μετράει. Βέβαια δεν παύει να είναι λίγο ψυχοφθόρο αλλά το έχουμε συνηθίσει. Αν βέβαια αποκωδικοποιηθεί ο αλγόριθμος και όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, έχεις πλεονέκτημα. Έχουμε 2 ρολόγια με μηδενικό υπόλοιπο ίσα ίσα για για προώθηση κλήσεων για να μην κουβαλάμε τις παντόφλες στην παραλία, και πλέον σνομπαρουμε το πακέτο αυτό. Έτσι για παιχνίδι δηλαδή.
×
×
  • Create New...