Jump to content

dimitroula10

Members
 • Δημοσιεύσεις

  633
 • Εγγραφή

 • Days Won

  3
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by dimitroula10

 1. Ναι. 2€ κοστίζει αν ανοίξεις δεδομένα ενώ δεν έχεις πακέτο
 2. Συμφωνώ απόλυτα. Αυτός ο θυμός όμως δεν βοηθάει και αποπροσανατολίζει. Εγώ έχω και Q, και φρόγκ και 2 WiFi on the spot. Ούτε θα βρίζω την βονταφον γιατί κατάργησε το λικουιντ, ούτε την κοσμοτέ που σου τρώει το υπόλοιπο στο δίμηνο και δεν έχει 8ευρη ανανέωση, ούτε την νόβα γιατί κατάργησε τίποτα. Και μάλιστα χρησιμοποιώ και eSIM Ευρώπης για δεδομένα. Χρησιμοποιώ τα πλεονεκτήματα και ανάλογα συνιστώ το συμφέρον, αν ρωτήσει κανένας. Το να λέει όμως κάποιος ότι η τάδε τρώει λεφτά όταν ΟΛΟΙ το κάνουν αυτό όπως μπορούν, είναι αποπροσανατολιστικό σε ένα τεχνικό φόρουμ. Τίποτε άλλο. Το συμφέρον απαιτεί αποστασιοποίηση από το συναίσθημα, γιατί το συναίσθημα χρησιμοποιούν όλοι για την εκμετάλλευση. Κι εγώ έχω νοιώσει τον Μπραντ Πιτ να με κρατά στην αγκαλιά του. Τι δεν με πιστεύεις?😃
 3. Μου αρέσει ότι αυτοί που κατηγορούν την νόβα έτρεχαν σαν τρελλοί να βρουν f2g και τώρα που τελείωσε το 1€ ανανέωση βρίζουν και καλά κάνουν. Αλλά αυτός ο φανατισμός δεν βοηθάει. Με 8 € το τριμηνο διατηρείται ζωντανό νούμερο στην Q όταν οι άλλοι ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ. Για αυτό κουβέντα? Είναι σεβασμός στον καταναλωτή αυτό? Ορίστε? Δεν άκουσα τι είπατε? Είμαι στο γραφείο τώρα.😄
 4. Είπε ο αδελφός του ότι οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά. Αυτό το πακέτο international roaming απλώς δεν υπάρχει. Προφανώς θα βρίσκει WiFi παντού.
 5. Δηλαδή η νόβα είναι χαζή που δίνει ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ? Κάποιος πρέπει να πληρώνει για αυτό. Υπάρχει η αλλαγή του APN που δουλεύει σε όλους, εκτός αν κάνουν επανεκκίνηση και έχουν προβληματικό κινητό. Είναι χαζή που δίνει εισερχόμενες για έναν χρόνο με μηδενικό υπόλοιπο? Που η αγορά πακέτου επεκτείνει την λήξη του υπολοίπου? Να τα λέμε όλα. Διυλιζετε τον κωνωπα μόνο στην Q. Φτου τι είπα πάλι και θα μου πείτε ότι δουλεύω στην νόβα. Τα παίρνω πίσω. Είναι η χειρότερη κινητή για τους άλλους.😄
 6. Να πω τώρα πως ποτέ δεν έχω χρεωθεί ημερήσιο έχοντας πάντα κλειστά δεδομένα? Θα μου πείτε ότι είμαι βαλτή και λέω ψέματα. Οπότε δεν το λέω. Επίσης όταν έστειλα στην φόρμα να διακόψουν 2 ίντερνετ που βρίσκονταν σε παραμεθόριο, έγινε αμέσως. Έχουμε πει εδώ μέσα πολλές φορές δεν ασχολουμεθα στην Q με τσατ κλπ. Κατευθείαν αίτημα στην σελίδα. Δεν σου δίνει ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ? Αν όχι τι κάθεσαι εκεί?
 7. Συνεισφέρει στην συλλογική γνώση. Έτσι θα μάθουμε κι εμείς τι να κάνουμε να μην βρεθούμε στην θέση του. Η απόκτηση γνώσης περνά από αυτά το στάδιο. Δεν είναι και θέμα ζωής ή θανάτου. Όταν γυρίσει θα μας πει τι μ@.....@ έκανε.
 8. Ναι τεχνικό φόρουμ είμαστε. Δεν λέγονται εικασίες. Λέγονται υποθέσεις εργασίας. Εμείς πρέπει να βρούμε την λύση για την απόκτηση τεχνογνωσίας. Αν σκάσει το λάστιχο φωνάζεις οδική βοήθεια. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αν όμως βάλεις την ρεζέρβα μόνος σου, γίνεται η δουλειά πιο γρήγορα. Και καλό θα είναι να μάθουμε κι εμείς την κατάληξη της υπόθεσης.😁😁
 9. Η κοσμοτέ πλέον απενεργοποιεί τα δεδομένα αν δεν έχεις πακέτο από προεπιλογή και πρέπει να στείλεις σμς για να πάρουν μπροστά. Αν για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πακέτο, δεν υπάρχουν δεδομένα. Η εφαρμογή τι δείχνει?
 10. dimitroula10

  Nova eSIM

  Μπορείς να κλωνοποιήσεις οποιαδήποτε eSIM σε φυσική σιμ, όσες φορές θέλεις. Εννοείται ότι μόνο μία παίζει κάθε φορά.
 11. Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο. Έχει φρόγκ?
 12. Η περιαγωγή σε ΕΕ είναι αυτόματη. Τι θα πει πακέτο περιαγωγής? Έχει ανοίξει το ροαμινγκ στην συσκευή του? Κλήσεις δέχεται?
 13. Αυτό ήταν bug του συστήματος με τα λεπτά αλλά το 0,30 καλά κρατεί. Πριν ένα μήνα έβαλα και χρέωσε κανονικά. Τον άλλο μήνα που θα βάλω θα δούμε.
 14. Μάλλον θα εννοείς 0,8 MBps MegaBytes per sec. 0,8 Mega bits per second δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να δει κάτι σε ροή βιντεο. Ούτε VoIP ήχο με 0,1 MBytes p s. Μυνήματα σε Viber ok.
 15. Ενεργοποίηση φρογκ για να είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι και τα απεριόριστα. Σιμ από λαϊκή, πριν 2 χρόνια αγορασμένη, πήρε μπροστά και ήλθαν πάνω από 10 ΣΜΣ. Δίνει και την προσφορά με τα 120€ εκτός από τα δώρα κλπ και πρώτη φορά που μπορεί να κάνει κλήση με 0,25€ για 30". Τελικά το προωθεί η ίδια η κοσμοτέ.
 16. Όπως περιέγραψα. Appcloner apk και δουλεύει. Απλώς επειδή η συσκευή μου είναι ρουταρισμενη είχα ξεχάσει να κρύψω το ρουτ από το δεύτερο φρόγκ. Το έκρυψα και δεν έβλεπε πειραγμένο λογισμικό.
 17. Δεν ανοίγει καν. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις του φρόγκ. Χρησιμοποίησα μία έκδοση app cloner και έκρυψα το ρουτ στην εφαρμογή και στο φρόγκ Νο2 . Και δούλεψε. Στα dual space κλπ τίποτα, είτε ρουτ είτε ξερούτ.
 18. Κάποιος βλάκας προγραμματιστής σκέφτηκε αυτή την βλακεία και παίρνει και λεφτά για αυτό. Και είναι κουραστικό να παίρνεις τηλέφωνο να σου δώσουν κωδικό αν χειρίζεσαι τηλέφωνο άλλου, να σου πει τον κωδικό. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής. Και στο κατάστημα όλοι βρίζουν για πειραγμενο λογισμικό. Το έχουμε πει. Ζητάει να είναι συνεχώς ανοικτό το κατάστημα για να δουλεύει που σημαίνει ότι σου τρώει μνήμη και δεδομένα σκαλίζοντας το τηλέφωνο μπας και βρει τρόπο για διαφημίσεις. Απαράδεκτη εφαρμογή. Και μην αρχίσετε οι φανς τα περί ασφαλείας κλπ αηδιες και καλά κάνει.
 19. Μόνο για νέους είναι τα 15γβ. Λύση, φορητότητα και αμέσως επιστροφή για να θεωρηθείς νέος, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί στην πράξη. Υπόθεση θεωρίας είναι. Και σε λίγο θα υπάρχει και 1€ χρέωση.
 20. Έβαλα περίπου 8 εφαρμογές τύπου dual space, app cloner, 2 accounts, αποτυχία. Έφαγα μιάμιση ώρα, δοκίμασα με Λάκι Πάτσερ, magisk για να κρύψω το root. Μια τρύπα στο νερό. Η πρώτη εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Οτιδήποτε άλλο τρώω πόρτα. Μυστήριο γιατί στο τηλέφωνο δουλεύει ακόμα και το Google wallet και όλα που ψάχνουν για ρουτ. Θα ρωτήσω τον αδελφό μου που τα ξέρει αυτά να βρει το κλείδωμα. Εγώ τέλος. Έχω 2 συσκευές θα βολευτω έτσι. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
 21. Τζίφος. Ποιά έκδοση έχεις? Δοκίμασα τα πάντα. Όχι ότι είναι σημαντικό, έτσι για να μαθαίνω.
 22. Ναι δικαιούσαι το buy more. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να κάνεις φορητότητα και να σου δώσουν το δώρο. Μόνο για επέκταση υπολοίπου αξίζει.
 23. Έχω ρουταρισμενη συσκευή όπου λειτουργεί κανονικά, σε κλωνοποίηση τζίφος. Το app cosmote, όπως και η βονταφον πλέον χρειάζονται ενεργό το πλέι στορ για να δουλέψουν. Τι νόημα έχει βέβαια αυτή η εξυπνάδα δεν καταλαβαίνω. Γιατί έχει πιο πολλές δυνατότητες η εφαρμογή φρόγκ.
 24. Ποια εφαρμογή κλωνοποίησης χρησιμοποιείς? parallel space+dual space τζιφος. Τι συσκευή έχεις?
 25. Ούτε εγώ γιατί πάντα έληγε νωρίτερα. Τώρα αναγκάστηκα να το φάω για να μην λήξει γιατί για 6 μήνες δεν το χρειάζομαι γιατί πήρα το άλλο πακέτο και απλώς τα έφαγα την ημερομηνία λήξης. Έδινε παράταση την επόμενη 23:59 το τελευταίο. Τώρα καταργείται αυτό το πακέτο οπότε στην αναμονή.
×
×
 • Create New...