Jump to content

dimitroula10

Members
 • Δημοσιεύσεις

  848
 • Εγγραφή

 • Days Won

  6
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by dimitroula10

 1. Προσοχή όσοι παίρνετε 600 + 600 είναι για πάντα.
 2. Κάνε αυτό που σου λέω. Έχουν πέσει δίκτυα σε όλον τον κόσμο. Τι λινκ να σου στείλω? Ψάξε τις ειδήσεις.
 3. Εσύ τι χρειάζεσαι ακριβώς? Συνεχές ίντερνετ για το σπίτι με συμβόλαιο ή περιστασιακή χρήση?
 4. Ναι παίρνεις κανονικά ΣΜΣ . Μάλλον έχει επηρεαστεί από το γενικό πρόβλημα στο διαδίκτυο. Αυτό είναι άλλη μία απόδειξη ότι η ζωή μας κρέμεται σε μία τρίχα.
 5. Αν σου πω ότι εγώ προσελήφθην στην εταιρεία που αναφέρω ως τεχνική εξυπηρέτηση πελατών κοσμοτέ, αλλά δεν πήγα τελικά λόγω χαμηλού μισθού, τι θα έλεγες? Τέλος πάντων ανεξάρτητα από που πληρώνεται κάποιος και τι συμβόλαιο υπογράφει, η πραγματικότητα είναι ότι ούτε εδώ που είμαστε (υποτίθεται) τεχνικό φόρουμ υπάρχουν άτομα με γνώσεις επίλυσης προβλημάτων συνδρομητών. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα σε σχέση με το επίπεδο γνώσης στα σχολεία και το 99% όλων παπαγαλίζει ότι βρεθεί, θεωρώντας το γνώση. Ελάχιστοι στην χώρα γνωρίζουν την δομή του δεκαδικού συστήματος και ελάχιστοι του δυαδικού ή δεκαεξαδικού. Μακάρι να ήταν αυτά τα σημαντικότερα προβλήματα στην χώρα.
 6. Εννοείται ότι οι προσφορές είναι πάντα εναντίον του πελάτη, για αυτό υπάρχουν. Το σωστό είναι να μην υπάρχουν προσφορές και οι τιμές να είναι στάνταρ ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Αυξάνεται η κατανάλωση μειώνεται η τιμή της μονάδας ή αυξάνεται ανάλογα.
 7. Ναι άνετα. Πες τους ότι το είπε ο μπλιζαρντ στο Μάι φον.
 8. Εντάξει εσύ είσαι μοναδική περίπτωση και αυτό ενισχύει αυτό που είπα, ότι ότι και να κάνουμε ποτέ δεν θα είμαστε 100% σίγουροι. Πείραμα για το πείραμα δεν έχει νόημα όταν περιμένουμε τα αποτελέσματα μετά από 1 χρόνο. Δεν έχει αξία χρήσης ένα επιπλέον πείραμα, όταν αυτά έχουν δοκιμαστεί στην πράξη. Υπάρχει ένα όριο στην συλλογική γνώση.😄 Εγκυκλοπαιδικά μιλάμε. Σε κάτι πεθαμένα νούμερα που έχω, έχω βάλει χρονοδιακόπτη να ανοίγει 2 φορές την ημέρα, πρωί απόγευμα. Σε αυτά μου είχαν έλθει ΣΜΣ με προσφορές.
 9. Χαρά στο κουράγιο σου να περιμένεις 12 μήνες για κάτι που δεν χρειάζεται και δεν θα είσαι και σίγουρος στο τέλος. Όλα τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί στο φόρουμ. Η wind Q δεν βάζει φραγή για να μαζεύει έστω τα τέλη τερματισμού της κλήσης. Αφού έτσι κι αλλιώς βάσει του νόμου πρέπει να επιτρέπει την σύνδεση με το δίκτυο για λήψη ΣΜΣ από τράπεζες κλπ. Οπότε γιατί να γίνεται καμιά χωρίς κέρδος?
 10. H Nova δεν είναι στην τελεπερφορμανς. Δίνει ακόμα πιο χαμηλούς μισθούς. Που να βρούνε τεχνογνωσία με ψίχουλα?
 11. Συγνώμη αλλά η teleperformance ψάχνει προσωπικό για την εξυπηρέτηση της κοσμοτέ. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Επομένως η τελεπερφορμανς είναι αυτή που εξυπηρετεί τους πελάτες της κοσμοτέ. Έχει σημασία αυτό που έγραψες? Εργασία από το σπίτι για άσχετους μέσω ιδιωτικής εταιρείας. Τι ψάχνεις κι εσύ. Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν στο φόρουμ.
 12. Την εξυπηρέτηση της κοσμοτέ την έχει ιδιωτική εταιρεία με πολύ χαμηλούς μισθούς και βέβαια μειωμένης ικανότητες υπαλλήλους. Εκτός της αναμονής ο λόγος ύπαρξης είναι η επίλυση προβλημάτων συνδρομητών που δεν γνωρίζουν τα βασικά. Απορώ γιατί κάποιοι ψάχνουν την εξυπηρέτηση πελατών και μετά έρχονται στα φόρουμς για την λύση.😄 Υπάρχει αυτή η τιμή σε εναλλακτικές λύσεις που βέβαια απαιτεί δικαρτο κινητό.
 13. Αυτό θα σου πρότεινα να κάνεις εσύ. Κάνεις υποθέσεις για να δείξεις ότι κάτι ισχύει, ενώ είναι απλώς πολλά "αν".😄 Για να βγάλεις τον μήνα τζάμπα πρέπει ο Ολυμπιακός να βάλει από 3 γκολ και πάνω στον κάθε αγώνα, τον μήνα που έχεις κάνει ανανέωση. Αν δεν βάλει δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο και πρέπει να κάνεις 13€ ανανέωση. Έτσι ούτε γλυτώνεις κάτι και μαζεύονται λεφτά που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Το να θεωρείς κάτι οικονομικό με τους δικούς σου όρους, δεν σημαίνει ότι είναι οικονομικό αποκλείοντας οικονομικότερες λύσεις. Αυτά λέγονται φωτογραφικές διατάξεις. Δεν υπάρχει οικονομικότερη λύση που να αρχίζει από liqu και να τελειώνει σε ...id. Τρομερό επιχείρημα.😄 Επίσης τα λεφτά που χαλάς έχοντας καμμία δεκαριά σιμ, μόνο οικονομία δεν λέγονται.😁 Όχι τις περισσότερες φορές, ΠΑΝΤΑ. Είναι μεγάλη πληγή αυτό και απάτη για τις εταιρείες που το προσφέρουν σε ψυχαναγκαστικούς πελάτες.
 14. Φίλε με αυτή την τιμή μπορείς να αγοράσεις πακέτο κανονικά. Τι νόημα έχει?
 15. Βάλε μία εφαρμογή απόκρυψη του ρουτ, magisk.
 16. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς χρονοχρέωση. Και το ημερήσιο χρονοχρέωση είναι. Τα πακέτα είναι ογκοχρέωση+χρονοχρέωση μαζί. Ότι τελειώσει πρώτο. Αλλιώς λύση η σιμ Ευρώπης για απεξάρτηση από τοπικούς παρόχους. Μάλλον δεν καταλαβαίνω εγώ τι ζητάς. Και να δω αν υπάρχει αυτό.
 17. Δεν είναι απενεργοποιημένα. Απλώς όταν μηδενίσουν τα δεδομένα δεν σε χρεώνει ημερήσιο Ναι τα δίνει μέχρι να μπει φραγή. Αυτό σε μένα περισυ. Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.
 18. Παιδιά δεν ξέρω λεπτομέρειες, απλώς κάτι είδα σε μία αναζήτηση. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες. Θα δείξει.
 19. Μα αν δεν βάλεις 13€ τον επόμενο μήνα δεν έχει γκολ, οπότε....... Ναι πρωτάθλημα και Τσάμπιονς λιγκ
 20. Περισυ ο Ολυμπιακός έβαλε περίπου 100 γκολ. Πως θα φας 100 € Τειρεσία σε 2 μήνες? Γιατί αν δεν βάλεις ανανέωση, χάνονται. Αν βέβαια παίζει κασμπακ, έρχομαι πάραυτα, μαζί με όλη την Ελλάδα😁. Αν δεν, μάπα το καρπούζι.
 21. Μάλλον δεν σε παίρνει κανένας τηλέφωνο.😄 Ο φίλος έχει πολλές κλήσεις απ' ότι φαίνεται. Πάντως νότια Πελοπόννησο η νόβα πετάει σε αντίθεση με κοσμοτε που καλά πάει μεν αλλά από πίσω και μακριά. Βοντα δεν ασχολούμαι. Κούρασε με τα τρελά πακέτα της και τα υποχρεωτικά σουβλάκια.😁
 22. Τους έκανες τα μούτρα κρέας. Τους έχει πιάσει μια στεναχώρια.
×
×
 • Create New...