Jump to content

dimitroula10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    887
  • Εγγραφή

  • Days Won

    6
  • Αξιολογήσεις

    0%

dimitroula10 last won the day on Ιούλιος 2

dimitroula10 had the most liked content!

About dimitroula10

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1999

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

dimitroula10's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

-130

Φήμη

  1. Δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα. Το ΠΑΚΕΤΟ είναι μία χαρά ακόμα. Φορητότητα δεν υπάρχει, μένουμε Ελλάδα.
  2. Αν το ψάξεις λίγο το πακέτο είναι για 31 ημέρες και αν δεν κάνεις ανανέωση μέχρι την λήξη του αριθμού, τέλος. Μάπα το καρπούζι. Δεν έγραφε κάτι τέτοιο ούτε κάτι για ταυτοποίηση. Απλώς είπε ότι αν βάλεις ψεύτικο όνομα, δεν θα σε βοηθήσουν αν υπάρχει πρόβλημα.
  3. Τουλάχιστον να συνεχίσει υπάρχει το κασμπακ.
  4. Είναι χρήσιμο ψυχολογικά για να καταλαβαίνει κάποιος. Και να βάζουν πολλά πάλι το δικαίωμα έκφρασης υπερισχύει της δικτατορίας. Σκουπίδια που δεν τρώγονται και σε τιμή άστα να πάνε. 10 φορές πάνω από το μαγειρέψουμε στο σπίτι. Να δίνω τα λεφτά μου κάβα για να τα τρώνε οι μάγκες του efood. Αν αγοράσω τα υλικά φτιάχνω τα ίδια με ελάχιστο κόστος ή πάω στην γειτονιά μου και αγοράζω στην μισή τιμή χωρίς απόδειξη. Αυτή η μπλιζαρντίαση τελικά είναι περίεργη αρρώστια.
  5. Είμαι γιατί δουλεύω τηλεεργασια και δεν υπάρχει δουλειά και περνάει η ώρα. Όταν τελειώσει η δουλειά δεν ασχολούμαι. Επίσης δουλεύω νύχτα συχνά γιατί ο μισθός είναι 2,5 φορές επάνω. Και δεν υπάρχουν πολλοί-ες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τεχνολογικά είναι αυτά, όχι φιλοσοφικά.😀
  6. Δηλαδή όλες αυτές τις φορητότητες και τις 3 κιου που έχεις και cu και Ολυμπιακός και φρόγκ κλπ είναι όλα συγγενών που τρέχουν στα καταστήματα με τις ταυτότητες για αλλαγές και τα κούριερ έχουν παρέλαση από τα σπίτια? Όλοι εκεί γύρω μένουν και τους πείθεις εύκολα ή κάθε πρωί σε παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε σε ποιον πάροχο είναι και τι πακέτα έχουν?😁😀😀 Πρέπει να γράψουμε σενάριο. Ο Τειρεσίας και οι συγγενείς του. Μία κινητή οικογένεια😅😅 Έχει σταματήσει να τρώει οτιδήποτε άλλο. Τα σουβλατζίδικα της περιοχής του έχουν φτιάξει άγαλμα.
  7. Και το Ολυμπιακός που θα το βάζεις? Δεν ξέρω, μπορείς?
  8. Μου αρέσουν τα μακροχρόνια σχέδια. Και τα άλλα απεριόριστα που έχεις δεν θα βάζεις λεφτά? Επομένως δεν σε καλύπτει αυτό το πακέτο και το παίρνεις γιατί δίνει το δώρο. Επομένως έχει δίκιο ο φίλος που λέει για 95%. 22 μήνες επένδυση για κινητή τηλεφωνία. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. ΚΑΙ ΜΕΤΑ?😁 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ?😁 Αυτό λέγεται συμβόλαιο στα ελληνικά.😝 Μπλιζαρντίζεις φίλε.
  9. Αντίθετο παράδειγμα. Δεν καπνίζεις οπότε δεν έχει σχέση. Φαντάσου να κάπνιζες και να σου έλεγε να το κόψεις. Θα του έδινες σημασία? Όχι.
  10. Καλά θα κάνουμε πολύ γέλιο όταν μετά από λίγο θα κλαίς για το πως την πάτησες.😁 Καλά με τόσες κάρτες πρέπει να πληρώνεις 50€ τον μήνα, άσε πόσο χρόνο τρως στα σούπερ μάρκετ για κασμπακ. Ξέρεις, μία φορά απεριόριστα φτάνει, δεν χρειάζονται 2-3 επιπλέον απεριόριστα.😁
  11. Αν θεωρείς ότι εμείς είμαστε λάθος, μην προσπαθείς να μας αλλάξεις. Δεν γίνεται ένας και χωρίς εξουσία να αλλάξει τίποτα. Δεν λέω ότι εμείς είμαστε καλοί κι εσύ έχεις πρόβλημα. Λέω μην χάνεις την ώρα σου μαζί μας. Δεν γίνεται να αναστρέψεις την δυναμική της κοινωνίας μόνος σου. Κοίτα την τεράστια προσπάθεια του μπλιζαρντ να μας πείσει για το λικουιντ. Αποτέλεσμα μηδέν, μέχρι και η ίδια η βονταφον το κατάργησε. Δεν ήθελε ο κόσμος να τρώει σουβλάκια με το ζόρι. Έτσι κι εσύ. Δεν πείθεις ότι πρέπει να φύγουμε από την νόβα, όταν ούτε κι εσύ έχεις φύγει. Σαν αυτόν που σου λέει ότι το κάπνισμα, κάνει κακό, ενώ έχει ένα αναμμένο τσιγάρο στο στόμα. Παράτα τα. Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στην ζωή από το να ανακατεύεσαι με το 95%.😝
  12. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν όταν καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο. Ο συμφορουμίτης έχει πολλά απωθημένα συναισθήματα και κουράζεται χωρίς λόγο. Το να σταθούμε δίπλα του, όχι ως υπέρτατοι κριτές, αλλά ως αντιλαμβανόμενοι τον πόνο του, κάνει καλό και σε εμάς. Ίσως καταλάβει γιατί υπάρχει αυτός ο θυμός που κουβαλάει τόσα χρόνια μέσα του και τον ταλαιπωρεί τόσο πολύ.
  13. @alteisei εδώ είμαστε τεχνικό φόρουμ. Έχεις να πεις κάτι να μας βοηθήσεις να πληρώνουμε λιγότερα ή με τα ίδια να έχουμε περισσότερες παροχές? Αυτές οι αυθαίρετες απόψεις δεν αφορούν κανέναν και ταυτόχρονα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν βοηθάς. Καταλαβαίνω την στέρηση που νοιώθεις αλλά δεν φταίει ούτε το 95% ούτε το 5%. Φταίνε τα τραύματα της παιδικής ηλικίας και εκεί πρέπει να επικεντρωθείς. Φιλικά πάντα.
  14. Καλό θα είναι να φτιαχτεί ένα νήμα με τους εξυπηρετικούς επαγγελματίες, από όλους τους παρόχους, ώστε να τους διαφημίζουμε.
×
×
  • Create New...