Jump to content

powerup

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by powerup

  1. Δεν θα εβαζα ετσι κι αλλιως ,θα δω τον αλλο μηνα
  2. Πηρε κανεις αυτο το μηνα προσωπικη προσφορα "το απεριοριστα +1000' με 6€ ? Εμενα μου ηρθαν 2 προσφορες με 8gb + 400' με 9,8 και μια με 12gb 11+
  3. Ποια ειναι η διαδικασια ωστε να μπορω να δακοψω το νουμερο περνοντας πισω τα χρηματα που εχω μεσα στο καρτοκινητο πριν καταργηοω το νουμερο(προνομακο ) ?
  4. Αρα σημερα στις 3 (προβλεψη) εχουμε ξανα προσωπικες πρσφορες ? Σε λιγο θα ξερουμε
  5. Μηπως κανεις μπορει να μου πει αν εμφανιστικαν οι προσωπικες προσφορες απο το πρωι της Πεμπτης η μετα κατα το μεσημερι ?
  6. Αν εμφανιστηκε σημερα στο f2go για αυριο το κοβω για μας (που συμπλρωνουμε μια βδομαδα χωρις προσωπικες προσφορες ) η το αργοτερο Δευτερα . Βεβαια η αφαιρεση του ειχε να κανει κι με την ανοδο της τιμης του
  7. Ποτε δεν ξερεις Ποιες ειναι η βουλες τις Q .Μπορει για λιγο καιρο να ξαποστενει (χωρις προσωπικες διαφορες ) και ξαν προς τη δοξα τραβα Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
  8. Αλλη μια μερα χωρις ......... προσωπικες προσφορες
  9. Χθες εληξαν οι προσωπικες προσφορες .Σημερα ηρθε σε κανενα η προσφορα unlimetit dada 5€ ?
  10. Το ελαχιστο κοστος ανανεωσης στην Q ειναι 10€ η 12€ ? (οταν εχει coundοwn ειναι 8€ το γνωριζω))
  11. Νομιζω ειναι πολυ καλο 6 giga για 4 μερες απο πρωι εως το βραδυ για να δεχομε μηνυματα και browser nea κι το βραδυ εως το πρωι ιντερνετ απο το ξενοδοχειο και ομλια απο το προνομιακο που εχει δωρεαν περιαγωγη στην Ε.Ε.?
  12. Καποιο συμφερων προγραμμα για δεδομενα στην Ε.Ε για 3 μερες ? Αυτο το giga week δινει 6gb με 4 € για μια βδομαδα και σε ΕΕ/ΕΟΧ
  13. Ξερουμε αν η ομιλια και τα mb ισχυουν στην περιαγωγη ?απο τα πακετα των προσωπικων πρσφορων κι του cowndown?
  14. Δεν εδωσε αυτο το μηνα τα απεριοριστα GB με 5€. Τα 800' κι 1,5gb με 8 ευρω εδωσε.Τα λεπτα κι τα δεδομενα αυτ ισχυουν για roming στην Ε.Ε. ?
  15. Ξερουμε αν το προγραμμα (1,5 &1,5 )ισχυει για χωρες εντος Ε.Ε η κι εκτος Ε.Ε. Σερβια π.χ ?(περιαγωγη χρονου ομιλιας και δεδομενων) Και αν ΝΑΙ ενεργοποιειται αυτοματα ?
  16. 9:00 σημερα ηρθε η προσφορα για απεριοριστα data με 5€
  17. Εμενα ερχοταν 5 τωρα βλεπω οτι ληγει 7/11 αρα ναπεριμενω στις 8/11.
  18. Ηρθε σε κανενα αυτη η προσφορα που συνηθως ερχετε στις 5 καθε μηνα ?
  19. Εμφανιστικε σημερα 6/9 η προσωπικη προσφορα για απεριοριστα data +1000' με5€ μετα απο ενα μηνα απουσιας .
  20. Γνωρίζουμε αν σε κανένα ήρθε το Σεπτέμβριο ως προσωπική προσφορά το unlimited data +1000' με 5€ .(συνήθως το βάζουν στις 5 καθε μήνα) Αν το κόψουν κι αυτό "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" Η ανανέωση έχει ελάχιστη χρέωση 10€.!!!!
  21. Οταν καποιος (η ΝΟVA στην περιπτωση μας ) αφηνει την Q στη μοιρα της (χωρις το απαραιτητο προσωπικο ) λογικο ειναι να συμβαινουν αυτα .Δεν σεβονται τους πελατες της Q.Εδω κι μηνες ζουμε την απαξιωση των πελατων της ( cound down οffer απο 30 μερες[το ποιο δυνατο χαρτι της Q ....καποτε ] εγιναν 15ημερα για γελια στην αρχη κι για ..κλαματα μετα )[ αν αρχιζουν κι τα τεχνικα προβληματα ....αντε γεια . Αν κι εδω που τα λεμε δεν μειναμε κι πολοι στην Q
  22. Καποιος που εληγε χθες η σημερα (αν δεν αποκατασταθει η προσβαση) α)η δημηνη ανανεωση θα χασει το υπολοιπο τον χρηματων που εχει στο λογαργιασμο του ( χωρις δικη του υπαιτιοτητα ). β) η ετησια μη ανανεωση πακετου εχει φραγη (θεωρητικα) και τον εισερχομενων κλησεων .
  23. Σημερα εχει πεσει το "συστημα" και δεν εμφανιζεται η cound offer προσφορα οπως θα επρεπε στις 9:00 π.μ.
  24. Δηλαδη εσυ τον Ιουλιο δεν εβαλες κανενα πακετο στην q (αφου δεν ηθελες τον 8€) κι τον Αυγουστο σου εστειλαν τον 5€ που δεν σου ειχαν στειλει τον Ιουλιο κ(προφανος δεν σου στειλαν των 8€).Ηρθε μονο μια προσωπικη προσφορα των 5€?
×
×
  • Create New...