Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, δυστυχώς δεν ισχύει στην περίπτωσή σου το κονέ μεταξύ αυτών των αριθμών καθώς έχεις ήδη "καρτέλα" στην q. Μπορείς στο μέλλον να βρεις κάποιον τρίτο που έρχεται για πρώτη φορά στο δίκτυο και να του κάνεις εσύ το κονέ σαν παλιός για να επωφεληθείτε και οι δύο. Edited by spiliot

Πολύ χρήσιμα όλα αυτά.

Ένα μικρό πρόβλημα όμως. Τόσο η δική μου sim που θα γίνει Q (νέος) όσο και οι άλλες δύο sim, που έχω δώσει στη σύζυγο και στο συγγενή, είναι στο όνομά μου. Παίζει ρόλο;

Ναι πρέπει να είναι διαφορετικά ονόματα για να σου δώσει κονέ η σύζυγος.

Οπότε η νέα σιμ δεν μπορεί να πάρει κονέ από τις άλλες, από ότι θυμάμαι που το είχα δοκιμάσει στον γιό μου.

Αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, οπωσδήποτε όμως κάθε αριθμός πρέπει να καταχωρηθεί σε διαφορετικό μέιλ, όταν γίνεται εγγραφή στο κονέ.

Άσχετα αν στην εφαρμογή είναι με ίδιο μέιλ.

Μπορεί να δουλέψει.

Edited by pavlitakis1

Σε λιγο καιρο κλεινω 30 μερες στην q οποτε μπορω να στειλω κονε αν δε κανω λαθος. 25/3 νομιζω. Οποτε μπορω να βοηθησω και να ξαναπαρω κι εγω

Φορητότητα από Free to Go σε Q δεν μπορώ να κάνω έτσι?

Γίνεται και μάλιστα εντός λίγων λεπτών.

Θα πρέπει να πας σε κατάστημα Wind.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δεν γνωρίζω, έχω την εντύπωση ότι στοιχίζει γύρω στα 10 €, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Καλύτερα να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα.

Παύλος Παυλίδης 

Για την αλλαγή από 0 ως 5 ευρώ. Η πρωτη ανανέωση οσο βαλεις. Ανάλογα το κατάστημα. Συνηθως ζητανε 5 ευρω αν εχουν νεες σιμ. Επισημα απο την εταιρεία λένε δωρεάν αλλα τρεχα γυρευε. Κατι αναλογο με αυτο που συζηταγαμε παραπάνω.

VF & Cosmote δίνουν για το 3ημερο δώρο 3GB. Εδώ δεν έχω δει κάτι ακόμη. Αν ισχύει το αντίθετο, ας μας πει οποίος/α το έχει ενεργοποιήσει, αλλά κ πως ενεργοποιείται

VF & Cosmote δίνουν για το 3ημερο δώρο 3GB. Εδώ δεν έχω δει κάτι ακόμη. Αν ισχύει το αντίθετο, ας μας πει οποίος/α το έχει ενεργοποιήσει, αλλά κ πως ενεργοποιείται
Δεν χρειάζεται εδώ κάτι τέτοιο. Όλα τα πακέτα είναι τόσο φτηνά και πολλά δωρεάν.

Δεν ζητιανεύουμε τίποτα. Αν χρειαζόμαστε γβ δίνουμε 2€ για Σαββατοκύριακο.:lol:

Εδώ είναι αλλιώς τα πράγματα.:lol:

Άλλη μια ερώτηση σχετικά με τη φορητότητα από F2G σε Q.

Τι γίνεται με το υπόλοιπο, τόσο σε χρήματα όσο και σε λεπτά, data κλπ

Γνωρίζω ότι τα 120' (το υπόλοιπο του μήνα) λόγω σταθερού θα επανέλθουν αλλά με τα άλλα τι γίνεται;

Άλλη μια ερώτηση σχετικά με τη φορητότητα από F2G σε Q.

Τι γίνεται με το υπόλοιπο, τόσο σε χρήματα όσο και σε λεπτά, data κλπ

Γνωρίζω ότι τα 120' (το υπόλοιπο του μήνα) λόγω σταθερού θα επανέλθουν αλλά με τα άλλα τι γίνεται;

Ό,τι υπόλοιπο υπάρχει από το F2G, χάνεται.

Παύλος Παυλίδης 

Πλεον και τα 120' χάνονται. Παλιά έπρεπε να τα ξαναδηλωσεις. Τωρα που καταργηθηκαν τα 120' για νέες συνδέσεις,δεν θα μπορεί να γίνει ο συνδυασμός.

EDIT διορθωση σε παρακατω post

Edited by kmpatra

Δεν ισχύουν πλέον τα 120 λεπτά;

Παύλος Παυλίδης 

Πλεον και τα 120' χάνονται. Παλιά έπρεπε να τα ξαναδηλωσεις. Τωρα που καταργηθηκαν τα 120' για νέες συνδέσεις,δεν θα μπορεί να γίνει ο συνδυασμός.

Το είχα κάνει πριν από καιρό όταν είχα δηλώσει να μπαίνουν στη sim του γιο μου και αφού εκείνος έκανε νέα σύμβαση, δήλασα τη δική μου sim και μπήκαν τα 120'.

Θα το διασταυρώσω με την Wind.

https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526318753236/

το αναφερει εδω. Αυτο που δεν διευκρινιζει τωρα που το βλεπω καλυτερα,ειναι αν η αλλαγη αφορα τις νέες σταθερές συνδέσεις ή τις νέες κινητές συνδέσεις. Επειδή είναι ανακοίνωση της σταθερής (και ο συνδυασμός βασιζεται στη σταθερη) μάλλον τα κινητά δεν επηρεάζονται. Αν κάνεις δηλ. νέα σταθερή σύνδεση δεν θα εχεις τις εξτρα παροχές. Αν εχεις παλια θα μπορεις να την συνδυαζεις με τα κινητα. Οποτε μάλλον αν αλλάξεις σε q ξαναδηλώνεις τον αριθμό μέσα στο συνδυασμό αν δεν πάρει τα 120' αυτόματα.

Edited by kmpatra

https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526318753236/

το αναφερει εδω. Αυτο που δεν διευκρινιζει τωρα που το βλεπω καλυτερα,ειναι αν η αλλαγη αφορα τις νέες σταθερές συνδέσεις ή τις νέες κινητές συνδέσεις. Επειδή είναι ανακοίνωση της σταθερής (και ο συνδυασμός βασιζεται στη σταθερη) μάλλον τα κινητά δεν επηρεάζονται. Αν κάνεις δηλ. νέα σταθερή σύνδεση δεν θα εχεις τις εξτρα παροχές. Αν εχεις παλια θα μπορεις να την συνδυαζεις με τα κινητα. Οποτε μάλλον αν αλλάξεις σε q ξαναδηλώνεις τον αριθμό μέσα στο συνδυασμό αν δεν πάρει τα 120' αυτόματα.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Έτσι πρέπει να είναι, και μεν τω μεταξύ είδα στο mywind ότι το σταθερό μου χαρακτηρίζεται "παλιό".

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!! Έχω ένα xiaomi Mi mix3 και παρατηρώ στο σήμα του κινητού το σύμβολο R! Όταν ανοίγω τα δεδομένα μου βγάζει ότι έχω μάλλον τη περιαγωγή δεδομένων ενεργοποιημενη ενώ κανονικά δε είναι. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν θέλω να δω κάτι στο internet μεσω δεδομένων δε μπορώ να το δω άμεσα πάρα να περιμένω κάποια λεπτά που είναι πολύ σπαστικό..

Συμβαίνει και σε εσάς?Υπάρχει κάποια ρύθμιση επιπλέον?

Έχει ειπωθεί ξανά το θέμα στο παρελθόν αλλά δε βρήκα λύση...

Xiaomi Mi Mix 3

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!! Έχω ένα xiaomi Mi mix3 και παρατηρώ στο σήμα του κινητού το σύμβολο R! Όταν ανοίγω τα δεδομένα μου βγάζει ότι έχω μάλλον τη περιαγωγή δεδομένων ενεργοποιημενη ενώ κανονικά δε είναι. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν θέλω να δω κάτι στο internet μεσω δεδομένων δε μπορώ να το δω άμεσα πάρα να περιμένω κάποια λεπτά που είναι πολύ σπαστικό..

Συμβαίνει και σε εσάς?Υπάρχει κάποια ρύθμιση επιπλέον?

Έχει ειπωθεί ξανά το θέμα στο παρελθόν αλλά δε βρήκα λύση...

Η Q βρίσκεται σε roaming στο δίκτυο της WIND.

Δοκίμασε να έχεις ανοιχτό το Data Roamaing μήπως διορθωθεί.

Όχι, δεν υπάρχει χρέωση.

Είναι τεχνικό το ζήτημα.

Έτσι δουλεύει η Q

Παύλος Παυλίδης 

• This topic was unpinned, featured and pinned