panos43 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 6:16 ΠΜ, keysmith said: τα countdown κάποιος δεν το λογαριάζει πλέον γιατί εκτός ότι είναι για 15 μέρες (το βασικό πρόβλημα) δεν είναι συστηματικά ούτε και πλήρη δλδ δεδομένα και φωνή αλλά ένα από τα δύο. δοθέντος ότι ουτε συγχρονίζονται (δεν ειναι συστηματικά στο τι δίνουν) να έρθουν ακριβώς στις 30 ή 15 μέρες θα πει ότι θα αν έρθει κάποιο χρήσιμο θα τα ενεργοποιήσεις νωρίτερα 2-3 μέρες άρα μιλάμε ένα κάθε 12 μέρες δλδ 2 ανα 24 μέρες ούτε καν μήνας. Που θα πει μεγαλύτερη (15-20%) δαπάνη από αυτό που φαίνεται ότι είναι (κρυφά κόστη) και άρα το ελάχιστο χρήσιμο πακέτο των 8.9 είναι συχνά η πιο σωστή επιλογή.. Βάλε τα 30 λεπτά σε κάθε ανανέωση και καταλαβαίνεις ότι έχουμε.. θέμα. Οπότε αφού θέλω 8.90+30=9.20€ καθαρό τον μήνα (δλδ βάζεις 11€ κάρτα οπότε η 8€ έχει χάσει το νόημά της και η 10€ δεν φτάνει) γιατί να μην δεις τι προσφέρουν οι "άλλοι" με 8.90€ (10€ καθαρό). Ας αφήσουμε το liquid της voda που με εσκεμμένα ανοικτά bugs και ταρζανιές σου βγαίνει "τσάμπα", και ας πάμε σε κάτι πιο συστηματικό που δεν θέλει ταρζανιές ας πούμε στον "βατραχο". Εκεί λοιπόν με 8.9Ε (10άρα ανανέωση) θα πάρεις αρκετά πιο πολλά πράγματα! Για αρχή 120' όλους (12 πρώτους μηνες κάθε μήνα) + 1gb _1200' frog (γιατί εβαλες κάρτα 10Ε) και με 8.9 θα πάρεις 200'ολους, 400' φρογκ και 10 (δέκα) GB.. Δλδ σύνολο θα έχεις 320' ολους 1600' φρογκ (σου λέει φέρε την οικογένεια) και 11 GB δεδομένα. Αυτά με 10€ το μήνα. Οπως βλέπουμε ο ανταγωνισμός συνεχίζει και λειτουργεί με ασφαλώς μεγαλύτερη αύξηση μέσης ανανέωσης (θέλουν 10Ε το μήνα παλιά την βγάζαμε σε Q και με 5-6 ευρώ το μήνα). Βεβαια η φρογκ για 60' θέλει 3.02Ε (συν τα 120 για 12 μηνες =180') για κάποια θεία που δεν θέλει συστηματικά δεδομένα αλλά μονο ομιλία.. Περιμένω να μου τελειώσει το κονέ όπως εχω πει να την κάνω σε καλύτερες παροχές για 10Ε Το πήρα απόφαση το 10E (Υ.Γ. προσωπικές προσφορές ΔΕΝ λαμβάνω χρόνια και παρα τα τηλέφωνά μου ποτε δεν ξεκόλλησε) Expand Η φρογκ εχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 6:16 ΠΜ, keysmith said: τα countdown κάποιος δεν το λογαριάζει πλέον γιατί εκτός ότι είναι για 15 μέρες (το βασικό πρόβλημα) δεν είναι συστηματικά ούτε και πλήρη δλδ δεδομένα και φωνή αλλά ένα από τα δύο. δοθέντος ότι ουτε συγχρονίζονται (δεν ειναι συστηματικά στο τι δίνουν) να έρθουν ακριβώς στις 30 ή 15 μέρες θα πει ότι θα αν έρθει κάποιο χρήσιμο θα τα ενεργοποιήσεις νωρίτερα 2-3 μέρες άρα μιλάμε ένα κάθε 12 μέρες δλδ 2 ανα 24 μέρες ούτε καν μήνας. Που θα πει μεγαλύτερη (15-20%) δαπάνη από αυτό που φαίνεται ότι είναι (κρυφά κόστη) και άρα το ελάχιστο χρήσιμο πακέτο των 8.9 είναι συχνά η πιο σωστή επιλογή.. Βάλε τα 30 λεπτά σε κάθε ανανέωση και καταλαβαίνεις ότι έχουμε.. θέμα. Οπότε αφού θέλω 8.90+30=9.20€ καθαρό τον μήνα (δλδ βάζεις 11€ κάρτα οπότε η 8€ έχει χάσει το νόημά της και η 10€ δεν φτάνει) γιατί να μην δεις τι προσφέρουν οι "άλλοι" με 8.90€ (10€ καθαρό). Ας αφήσουμε το liquid της voda που με εσκεμμένα ανοικτά bugs και ταρζανιές σου βγαίνει "τσάμπα", και ας πάμε σε κάτι πιο συστηματικό που δεν θέλει ταρζανιές ας πούμε στον "βατραχο". Εκεί λοιπόν με 8.9Ε (10άρα ανανέωση) θα πάρεις αρκετά πιο πολλά πράγματα! Για αρχή 120' όλους (12 πρώτους μηνες κάθε μήνα) + 1gb _1200' frog (γιατί εβαλες κάρτα 10Ε) και με 8.9 θα πάρεις 200'ολους, 400' φρογκ και 10 (δέκα) GB.. Δλδ σύνολο θα έχεις 320' ολους 1600' φρογκ (σου λέει φέρε την οικογένεια) και 11 GB δεδομένα. Αυτά με 10€ το μήνα. Οπως βλέπουμε ο ανταγωνισμός συνεχίζει και λειτουργεί με ασφαλώς μεγαλύτερη αύξηση μέσης ανανέωσης (θέλουν 10Ε το μήνα παλιά την βγάζαμε σε Q και με 5-6 ευρώ το μήνα). Βεβαια η φρογκ για 60' θέλει 3.02Ε (συν τα 120 για 12 μηνες =180') για κάποια θεία που δεν θέλει συστηματικά δεδομένα αλλά μονο ομιλία.. Περιμένω να μου τελειώσει το κονέ όπως εχω πει να την κάνω σε καλύτερες παροχές για 10Ε Το πήρα απόφαση το 10E (Υ.Γ. προσωπικές προσφορές ΔΕΝ λαμβάνω χρόνια και παρα τα τηλέφωνά μου ποτε δεν ξεκόλλησε) Expand Το "νέο" είναι πιο συμφέρον και με 8Ε/μήνα: Χαχα!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Προσωπικά αυτό που κατάλαβα είναι οτι μόλις τα νεα αφεντικά πήραν τα ηνια της εταιρίας στα χέρια τους είδαν οτι είμαστε πάρα πολλοί στην q γι αυτό άρχισαν να παίζουν πούστικ@, ανέβασαν κοστολόγιο αλλά οχι παροχές, μείωσαν το χρόνο που αγοράζαμε στη μέση, πράγματα που δεν τα έκαναν πριν... αλλά αφού μυριστηκαν ευρώ, σου λεει εδω είμαστε... αν δεν μπει φραγμός, αυτό θα οδηγήσει & τους άλλους σε 15μερα & αργότερα σε 7ημερα να φανταστώ. Οτι είναι μπάχαλο πάντως, όντως ισχύει... ενα παράδειγμα, χτες ανακαλύψαμε οτι ενω τελείωνε ο χρόνος ομιλίας της κόρης μας, σαν κάποιος να είχε αγοράσει για εμάς χρόνο, είχε να μιλήσει. Και χρήματα όσα είχε πριν, απείραχτα. Καλά που δεν είχα βάλει τα 8 € το προηγούμενο βραδυ λέμε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 (edited) On 22/4/2023 at 8:06 ΠΜ, panos43 said: Η φρογκ εχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο; Expand Το παακέτο των 3,02€ ναι ανα 1". Το πακέτο που αναφέρει ο keysmith με τα 10gb έχει 3΄ελάχιστη καθως και επισης και τα δωρεάν για τον 1ο χρόνο 3λεπτη On 22/4/2023 at 6:16 ΠΜ, keysmith said: τα countdown κάποιος δεν το λογαριάζει πλέον γιατί εκτός ότι είναι για 15 μέρες (το βασικό πρόβλημα) δεν είναι συστηματικά ούτε και πλήρη δλδ δεδομένα και φωνή αλλά ένα από τα δύο. δοθέντος ότι ουτε συγχρονίζονται (δεν ειναι συστηματικά στο τι δίνουν) να έρθουν ακριβώς στις 30 ή 15 μέρες θα πει ότι θα αν έρθει κάποιο χρήσιμο θα τα ενεργοποιήσεις νωρίτερα 2-3 μέρες άρα μιλάμε ένα κάθε 12 μέρες δλδ 2 ανα 24 μέρες ούτε καν μήνας. Που θα πει μεγαλύτερη (15-20%) δαπάνη από αυτό που φαίνεται ότι είναι (κρυφά κόστη) και άρα το ελάχιστο χρήσιμο πακέτο των 8.9 είναι συχνά η πιο σωστή επιλογή.. Βάλε τα 30 λεπτά σε κάθε ανανέωση και καταλαβαίνεις ότι έχουμε.. θέμα. Οπότε αφού θέλω 8.90+30=9.20€ καθαρό τον μήνα (δλδ βάζεις 11€ κάρτα οπότε η 8€ έχει χάσει το νόημά της και η 10€ δεν φτάνει) γιατί να μην δεις τι προσφέρουν οι "άλλοι" με 8.90€ (10€ καθαρό). Ας αφήσουμε το liquid της voda που με εσκεμμένα ανοικτά bugs και ταρζανιές σου βγαίνει "τσάμπα", και ας πάμε σε κάτι πιο συστηματικό που δεν θέλει ταρζανιές ας πούμε στον "βατραχο". Εκεί λοιπόν με 8.9Ε (10άρα ανανέωση) θα πάρεις αρκετά πιο πολλά πράγματα! Για αρχή 120' όλους (12 πρώτους μηνες κάθε μήνα) + 1gb _1200' frog (γιατί εβαλες κάρτα 10Ε) και με 8.9 θα πάρεις 200'ολους, 400' φρογκ και 10 (δέκα) GB.. Δλδ σύνολο θα έχεις 320' ολους 1600' φρογκ (σου λέει φέρε την οικογένεια) και 11 GB δεδομένα. Αυτά με 10€ το μήνα. Οπως βλέπουμε ο ανταγωνισμός συνεχίζει και λειτουργεί με ασφαλώς μεγαλύτερη αύξηση μέσης ανανέωσης (θέλουν 10Ε το μήνα παλιά την βγάζαμε σε Q και με 5-6 ευρώ το μήνα). Βεβαια η φρογκ για 60' θέλει 3.02Ε (συν τα 120 για 12 μηνες =180') για κάποια θεία που δεν θέλει συστηματικά δεδομένα αλλά μονο ομιλία.. Περιμένω να μου τελειώσει το κονέ όπως εχω πει να την κάνω σε καλύτερες παροχές για 10Ε Το πήρα απόφαση το 10E (Υ.Γ. προσωπικές προσφορές ΔΕΝ λαμβάνω χρόνια και παρα τα τηλέφωνά μου ποτε δεν ξεκόλλησε) Expand Aνα 2 εβδομάδες το 60 γινεται 120 οπότε πάει 240 εκ των οποιων τα 120 του πακέτου ανα 1" χρέωση Edited April 22, 2023 by bbbb 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Μάλλον και η q θέλει το πακέτο της και αν ξεμείνεις το countdown θα το συμπληρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 9:36 ΠΜ, hercoulis said: Μάλλον και η q θέλει το πακέτο της και αν ξεμείνεις το countdown θα το συμπληρώνει. Expand Μα αν είναι έτσι, ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να είσαι στην Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Και το αυτονόητο για q τσιμπάει. Και να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης πλέον και της q και της frog αν έχουν τέτοιες τιμές. Καλύτερα να προσθέσουν οι εν λόγω εταιρείες που τις έχουν, ακόμα ένα πακέτο στα βασικά τους, κ ας τις κλείσουν. Άλλωστε, άλλος ήταν ο λόγος όταν δημιουργήθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 (edited) Εγω προσωπικα βλεπω οτι συμφερει περισσοτερο να πας στα 13€ που δινει συμβολαιο με απεριοριστη ομιλια και sms και 2gb ιντερνετ. Αφου ουτως ή αλλως βαζουμε 12€ ανανεωσης για το φοιτητικο πακετο που εχω. Τι λετε; Edited April 22, 2023 by polakis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 9:47 ΠΜ, gpapas640 said: Μα αν είναι έτσι, ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να είσαι στην Q. Expand Αν θες ομιλία μένεις στην q. Αν χρειάζεσαι δεδομένα καλύτερα φρογκ. Αλλά τσιμπάνε κ είσαι με την εφαρμογή στο χέρι να κοιτάς ντατα κ χρόνο ομιλίας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 9:50 ΠΜ, polakis said: Εγω προσωπικα βλεπω οτι συμφερει περισσοτερο να πας στα 13€ που δινει συμβολαιο με απεριοριστη ομιλια και sms και 2gb ιντερνετ. Αφου ουτως ή αλλως βαζουμε 12€ ανανεωσης για το φοιτητικο πακετο που εχω. Τι λετε; Expand Αυτό έκανα σε 2 από τα 4 Q που διαχειρίζομαι (το δικό μου και της συζ), πριν 2 μήνες και δεν το μετανιώνω. Κρατάω τα άλλα 2 στην Q επειδή δεν χρησιμοποιούνται καθημερινά. On 22/4/2023 at 6:16 ΠΜ, keysmith said: τα countdown κάποιος δεν το λογαριάζει πλέον γιατί εκτός ότι είναι για 15 μέρες (το βασικό πρόβλημα) δεν είναι συστηματικά ούτε και πλήρη δλδ δεδομένα και φωνή αλλά ένα από τα δύο. Expand Στο σκεπτικό σου δεν περιλαμβάνεις αυτούς που κρατάνε 1 ή 2 ή και περισσότερους αριθμούς στην Q, για διάφορους λόγους, όπως πχ για OTP τραπεζών κλπ, και εκμεταλλεύονται την άτυπη ΜΗ φραγή των 13 μηνών. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 10:26 ΠΜ, makap said: Στο σκεπτικό σου δεν περιλαμβάνεις αυτούς που κρατάνε 1 ή 2 ή και περισσότερους αριθμούς στην Q, για διάφορους λόγους, όπως πχ για OTP τραπεζών κλπ, και εκμεταλλεύονται την άτυπη ΜΗ φραγή των 13 μηνών. Expand ναι προφανώς το 13 μηνες δέχομαι εισερχόμενα βολεύει σε αυτην την πολύ ειδική περίπτωση που η χρήση δεν ειναι "κανονική". Βολεύει και σε δεύτερα νούμερα να τα κρατάς με μια ανανέωση το χρόνο και να τα "ξυπνάς" για εξερχόμενες όταν θελήσεις (πχ για αγγελίες σε πωλήσεις να μην δίνεις κανονικό αριθμό). . Ομως αν μιλάμε για κανονικό λειτουργικό νούμερο με την frog μπορείς σήμερα να βάλεις 10Ε να πάρεις δώρο 120' (ελάχιστη τριλεπτο) και 1gb δώρο και 1200 σε frog και τον δεύτερο μήνα να αγοράσεις πακέτο 8.9Ε με 200', 400' frog και 10gb. Και την έβγαλες με 10Ε για 2 μηνες. Και αν δεν φτάνουν τα 120' εχει με 3Ε 60' λεπτά (δευτερόλεπτου) να συμπληρώσεις δλδ με <14€ το δίμηνο (7 το μήνα) την βγάζεις μάλλον καλύτερα από την Q (τουλάχιστον στο θέμα δεδομένα δεν το συζητώ αφού θα ειναι και καλοκαίρι με διακοπές μεσα). Στην Q για κανονικό νούμερο με με τα στανταρ πακέτα (λες και υπάρχουν άλλα μη στανταρ) θες 10Ε τον μήνα. Που αν δεν θες data (περίπτωση θείας που μιλάει λίγο με 2g τηλέφωνο) τη βγάζεις 3 μηνες με 10 ευρώ στη Frog (ενα το δώρο και 2 τα πακέτα από 3Ε καθώς αν το ενεργοποιήσεις πριν τον 3ο και να λήγει το υπόλοιπο το πακέτο λειτουργεί αν δεν κάνω λάθος (όχι όπως στην q). Γνώμη μου είναι συμφέρει η Frog από οτιδήποτε Q ενώ έχει όπως είδα στα DATA και ένα αντίστοιχο που έβγαλε ως απάντηση (?) η Q (μέχρι νεοτέρας λέει 😄) που με 8.9 που δινει 200' (3 λεπτά ελάχιστη) και 4gb δλδ χειρότερο από το 200+120, 1600', 10 γιγα που δίνει η frog. Οπως ξαναείπα επειδή τελικά λειτουργεί ο ανταγωνισμός δημιουργείται κακή δυναμική εξόδου από την Q που δεν θα ανακόπτεται αν πάρει φόρα (ΑΚΟΥΤΕ NOVA ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ?!?). Πρέπει ΑΜΕΣΑ να διορθώσουν τα countdown και να φτιάξουν καλύτερα compo, daτa κτλ εκτός αν τελικά το σχέδιο τους ήταν να διώξουν κόσμο από την Q να τους στείλουν F2G και μετά να πουλήσουν Q σε κάποιον άλλο. Αλλά ούτε έτσι βγαίνει, γιατι χάνουν περισσότερους προς Cote, Voda παρά προς f2g. Μονο το να "αδειάσουν" την Q καταφέρνουν σωστά 😛 3 1 Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Αν ήθελαν να δωσουν την q αλλού για να παίξει σαν εικονικός πάροχος, δεν θα εμπαιναν νομίζω στον κοπο τις νεες sim να τις βγάλουν από το national roaming. Οπως επισης λες, το "αδειασμα" της q προς f2g δεν έχει επίσης κάποιο νόημα γιατί εχουμε και άλλους παρόχους και η διαδικασία αλλαγής είναι σχεδόν η ίδια. Εκτος αν στις νεες σιμ δώσουν τη δυνατότητα κάποια στιγμή για άμεση αλλαγή (πιο εύκολο φανταζομαι αφου δεν υπάρχει roaming και αλλαγή apn). Το γεγονός οτι διαφημίζουν ακομα μέσω sms το kone και δεν το καταργούν, δείχνει την προθεση να διατηρήσουν για αρκετο καιρό την q. Οπως έχω πει πάλι προσωπικά θεωρώ οτι θα υπάρξει κάποιας μορφής νέο λανσάρισμα της q αργα ή γρήγορα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 1:22 ΜΜ, kmpatra said: Αν ήθελαν να δωσουν την q αλλού για να παίξει σαν εικονικός πάροχος, δεν θα εμπαιναν νομίζω στον κοπο τις νεες sim να τις βγάλουν από το national roaming. Οπως επισης λες, το "αδειασμα" της q προς f2g δεν έχει επίσης κάποιο νόημα γιατί εχουμε και άλλους παρόχους και η διαδικασία αλλαγής είναι σχεδόν η ίδια. Εκτος αν στις νεες σιμ δώσουν τη δυνατότητα κάποια στιγμή για άμεση αλλαγή (πιο εύκολο φανταζομαι αφου δεν υπάρχει roaming και αλλαγή apn). Το γεγονός οτι διαφημίζουν ακομα μέσω sms το kone και δεν το καταργούν, δείχνει την προθεση να διατηρήσουν για αρκετο καιρό την q. Οπως έχω πει πάλι προσωπικά θεωρώ οτι θα υπάρξει κάποιας μορφής νέο λανσάρισμα της q αργα ή γρήγορα... Expand Μήπως κάποιοι τη θέλουν για τα τηλέφωνα σε Ευρώπη και Αμερική.. Αυτά υπάρχουν και στο f2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Προσωπικά δεν αναλώνομαι σε καθεκάστοτε "πρακτικές" μονάδων (πχ Q ή συγκεκριμένων ανθρώπων κλπ), αλλά μέσω των καθεκάστοτε πρακτικών βγάζω συμπέρασμα για τις Ιδιότητές του/της , οι οποίες θα επανεμφανίζονται ό,τι "αλλαγές" και να πραγματοποιεί, που εν τέλει θα αποδεικνύεται ότι ΚΑΙ ΠΑΛΙ (παρά τις καθεκάστοτε λεπτομέρειες) θα εξυπηρετούν τις ΔΙΑΡΚΩΣ ΙΔΙΕΣ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ της: Κι αυτές της "Wind" είναι ο λαγός της καρτοκινητής στη χώρα μας. Όποιος αργεί να το "καταλάβει", τόσο πιο αργά θα πάθει όσπου να μάθει (και όλοι μας συνολικά εν τέλει). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Λαγός είναι αλλά και οι άλλοι το λαγό κοιτάνε πίσω από την κουρτίνα, τι να λέμε τώρα ποιος ξεχωρίζει. Όσοι έχετε Q ακόμη, LTE γράφει το δίκτυο δεδομένων ή 4/5g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Κι εγώ παρατηρώ μια αποσύνθεση στην Q και με κάνει να σκέφτομαι να μεταβώ αλλού. Ως εναλλακτική επιλογή σκέφτηκα το Vf CU λόγω του οτι μέσω cashback μπορώ να φορτίζω το νουμερο με 0,50€ και να ανανεώνεται για 6μηνο. Με αυτό το τρόπο στην ουσία καταργείται ένας από τους βασικούς λόγους που έχω την Q για πάρα πολλά χρόνια, να μην μπαίνει φραγή δηλαδή μετά απο 2μηνο χωρίς ανανέωση. Νομίζω πως συνειδητά βγαίνουν αυτές οι 15ημερες προσφορές. Προσπαθούν να μεταφέρουν τους χρήστες προς Nova. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 6:02 ΜΜ, filippos said: Κι εγώ παρατηρώ μια αποσύνθεση στην Q και με κάνει να σκέφτομαι να μεταβώ αλλού. Ως εναλλακτική επιλογή σκέφτηκα το Vf CU λόγω του οτι μέσω cashback μπορώ να φορτίζω το νουμερο με 0,50€ και να ανανεώνεται για 6μηνο. Με αυτό το τρόπο στην ουσία καταργείται ένας από τους βασικούς λόγους που έχω την Q για πάρα πολλά χρόνια, να μην μπαίνει φραγή δηλαδή μετά απο 2μηνο χωρίς ανανέωση. Νομίζω πως συνειδητά βγαίνουν αυτές οι 15ημερες προσφορές. Προσπαθούν να μεταφέρουν τους χρήστες προς Nova. Expand Για 6μηνο ανανεώνεται το φοιτητικό.. το κανονικό για 2μηνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Συμφωνω οτι μπορεί να θέλουν να στείλουν κόσμο στο φ2γ, αλλά και πάλι αυτο-σαμποτάρονται αφού πρεπει να τρεχει σε καταστημα ο πελάτης και τα περισσότερα καταστήματα λενε οτι δεν έχουν καρτα σιμ. Οι αλλες 2 εταιριες επιτρεπουν αλλαγή προγράμματος καρτοκινητού σε δευτερόλεπτα από τον καναπέ του σπιτιου... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 1:24 ΜΜ, kalitexnis_g said: Μήπως κάποιοι τη θέλουν για τα τηλέφωνα σε Ευρώπη και Αμερική.. Αυτά υπάρχουν και στο f2g; Expand Οχι δεν υπάρχουν στο f2g αυτά, σε αυτό το σημείο κερδιζει ποντους είναι η αλήθεια. On 22/4/2023 at 6:15 ΜΜ, Mobileras said: Συμφωνω οτι μπορεί να θέλουν να στείλουν κόσμο στο φ2γ, αλλά και πάλι αυτο-σαμποτάρονται αφού πρεπει να τρεχει σε καταστημα ο πελάτης και τα περισσότερα καταστήματα λενε οτι δεν έχουν καρτα σιμ. Οι αλλες 2 εταιριες επιτρεπουν αλλαγή προγράμματος καρτοκινητού σε δευτερόλεπτα από τον καναπέ του σπιτιου... Expand Είναι κατι που το κληρονόμησε μέσω tim/wind από την εποχή infoquest (με το national roaming), και δεν ξέρω αν υπάρχει εύκολος τρόπος να απαλλαγεί από αυτό χωρίς αλλαγή sim. Δεν ξέρω αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα να εξυπηρετήσει διπλό mcc/nmc στις κεραίες χωρίς roaming ή να αλλάξει απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις στις παλιές sim για να το πετάξει. Για να μην το έχει κάνει κανεις νυν και πρώην ιδιοκτήτης όμως μάλλον δεν θα γίνεται... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 6:38 ΜΜ, kmpatra said: Είναι κατι που το κληρονόμησε μέσω tim/wind από την εποχή infoquest (με το national roaming), και δεν ξέρω αν υπάρχει εύκολος τρόπος να απαλλαγεί από αυτό χωρίς αλλαγή sim. Δεν ξέρω αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα να εξυπηρετήσει διπλό mcc/nmc στις κεραίες χωρίς roaming ή να αλλάξει απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις στις παλιές sim για να το πετάξει. Για να μην το έχει κάνει κανεις νυν και πρώην ιδιοκτήτης όμως μάλλον δεν θα γίνεται... Expand Εγω πιστεύω οτι γινεται, απλα θα τους κόστιζε χρήμα. Τέτοιου είδους τσιγκουνιά θα τους κοστίσει πελάτες διοτι εαν ειναι ο πελατης να "κουνηθεί" ωστε να κανει φορητότητα, το ιδιο θα σκεφτει να κανει και προς αλλη εταιρια, οπου τα καταστήματα θα ειναι και πιο φιλικά. Ασε που μπορεις να κανεις φορητοτητα και ονλαιν το κιου προς αλλη εταιρια, αλλά οχι προς φ2γ (αλλο εμπόδιο και αυτο!) 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Σωστοί οι προβληματισμοί, όμως πιστεύω ότι τα έχουν μελετήσει αυτά τα πράγματα και κάνουν τις αντίστοιχες κινήσεις. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Σε όσους έχουν κιού και μεταφερθούν σε φ2γ η νοβα θα μπορούσε να δωσει απεριοριστο ίντερνετ κ ομιλια για 6 μηνες με 12€/μηνα. Ετσι δεν θα έχανε κανέναν της κιου και θα κερδιζε και 12ε καθε μηνα απο συνδρομητές που εβαζαν λιγοτερα. 5 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 22/4/2023 at 9:52 ΠΜ, hercoulis said: Αν θες ομιλία μένεις στην q. Αν χρειάζεσαι δεδομένα καλύτερα φρογκ. Αλλά τσιμπάνε κ είσαι με την εφαρμογή στο χέρι να κοιτάς ντατα κ χρόνο ομιλίας. Expand 1. Δεν είναι νήμα σύγκρισης καρτοκινητων εδώ 2. Η όποια κατηγοριοποίηση είναι αυθαίρετη διότι καθένας έχει άλλες ανάγκες. Εγώ ας πούμε την έβγαζα μια χαρά με countdown 3-4€ που έδινε κάποια λεπτά και λίγα δεδομένα. Πλέον το κόστος όσον αφορά τις ανάγκες μου διπλασιάζεται, όπου και να πάω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Ενεργοποίησα προσωπική προσφορά και παρατάθηκε ο χρόνος ομιλίας όπως πάντα. Το γράφω μόνο και μόνο γιατί κάποιος είχε γράψει ότι στην περίπτωσή του δεν είχε παραταθεί με ενεργοποίηση πακέτου. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 On 22/4/2023 at 10:56 ΜΜ, spiliot said: Ενεργοποίησα προσωπική προσφορά και παρατάθηκε ο χρόνος ομιλίας όπως πάντα. Το γράφω μόνο και μόνο γιατί κάποιος είχε γράψει ότι στην περίπτωσή του δεν είχε παραταθεί με ενεργοποίηση πακέτου. Expand Αυτό είχα γράψει πριν μερικές μέρες και κάποιοι απάντησαν ότι η παράταση δόθηκε επειδή είχε προηγηθεί ανανέωση ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts