Mobileras Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Η κιου τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι ειναι εναντίον των μηνυμάτων Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 2 ώρες πριν, spiliot said: Έχει βγάλει σε κανένα τη προσωπική προσφορά για 100 sms με 1.5 ευρώ τους τελευταίους μήνες; Έχω να το δω πάνω από 6 μήνες σε όλα τα κινητά που διαχειρίζομαι. Σε εμένα τελευταία φορά τότε : 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 (edited) @spiliot εγω ακομα το εχω ως 8/3 στις προσωπικες προσφορες. Δεν ηταν ποτε εκατο, 60 προς ολους και 60 προς wind/q ειναι, εκτος αν εχει ερθει σε σενα κατι το ιδιαιτερο που δεν νομιζω υπενθυμιζω παρεπιπτόντως ότι η ενεργοποιηση προσωπικής προσφοράς μεσω της εφαρμογης σβηνει την προσφορα απο τις προσωπικες, ενω η ιδια προσφορα αν ενεργοποιηθει μεσω μηνυματων δεν εξαφανιζεται (μπορει κάποιος να την παρει και δευτερη φορα ωσπου να λήξει) Edited March 3, 2022 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Όταν από τη μεθεπόμενη Δευτέρα 14/3 η ελάχιστη ανανέωση και στην Q θα'ναι 12Ε, δηλαδή 2Ε παραπάνω από την τρέχουσα, "λογικό" και η ελάχιστη κάρτα στη διάρκεια των Countdown να αυξηθεί κατά 2Ε, όπως έχει ήδη γίνει από 6Ε σε 8Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 On 2/3/2022 at 5:45 ΜΜ, Mobileras said: Λογικά θα δώσει ίντερνετ την Παρασκευή. Σας το είπα; Σας το είπα! 6gb/4€/30 μέρες. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 4 minutes ago, Mobileras said: Σας το είπα; Σας το είπα! 6gb/4€/30 μέρες. Πολύ καλή προσφορά 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 (edited) Ωπ, το 6GB στα 3€ πήγε στα 4€. Νομίζω οι αυξήσεις ήρθαν για να μείνουν 😐 Edit: Έπρεπε να το είχα καταλάβει από τις 24/02/2022 Edited March 4, 2022 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 11 minutes ago, nickolasemp said: Ωπ, το 6GB στα 3€ πήγε στα 4€. Νομίζω οι αυξήσεις ήρθαν για να μείνουν 😐 Edit: Έπρεπε να το είχα καταλάβει από τις 24/02/2022 Τα 6GB στα 3€ είχαν εμφανιστεί για τελευταία φορά 15-16/3/2021. Μέσα σ' ένα χρόνο, είναι κάπως λογικό και αναμενόμενο να αυξηθεί από τα 3 στα 4 ευρώ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Κάποτε υπήρχε και ένα 3gb-->2€.. 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Σε αριθμό Q Card υπάρχει τρόπος να ζητήσω να μου στείλουν αναλυτική κατάσταση κλήσεων; Αν ναι θα ήθελα να ρωτήσω επιπλέον: 1) Υπάρχει κόστος; 2) Στην αναλυτική κατάσταση υπάρχουν μόνο οι κλήσεις και τα sms ή δείχνει όλες τις χρεώσεις; Πχ τα 30 σεντ που χρεώνει όταν βάζεις κάρτα, ή το 1.70 κάθε τρίμηνο για τα δώρα συμπεριλαμβάνονται στην αναλυτική κατάσταση; 3) Μέχρι πόσο πίσω πάει; πχ μέχρι 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες, 1 έτος; 4) Μπορούν να μου τη στείλουν σε ηλεκτρονικό αρχείο (πχ Excel ή έστω csv) σε κάποιο email που θα δηλώσω ή θα το στείλουν σε έντυπη μορφή; Ρωτάω διότι θέλω να κάνω μια ανάλυση ώστε να δω πόσα χαλάω συγκεκριμένα, και να δω αν με συμφέρει ή όχι με τις αλλαγές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στα διάφορα πακέτα. Παλιά κρατούσα αρχείο, αλλά σε κάποια φάση το άφησα στην μοίρα του και σταμάτησα να το ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 21 ώρες πριν, gpapas640 said: Πες μας αν καταφέρεις να το ενεργοποιήσεις Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ενεργοποίησα χθες το πακέτο των 300' γιατί έληγε και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Θα το δοκιμάσω τον επόμενο μήνα (και θα ενημερώσω) αν και κρατάω μικρό καλάθι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Κάτι αναφέρθηκε στο νήμα του F2G ότι η ενεργοποίηση πακέτου δεν επεκτείνει πλέον την ισχύ του χρηματικού υπόλοιπου. Υπάρχει κάποιος που το έλεγξε πρόσφατα; (Πρόσφατα σημαίνει μερικές ημέρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Με ενεργοποίηση χθεσινού countdown έγινε και η επέκταση υπολοίπου για 30 μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Σήμερα έβαλα προσωπική προσφορά και πήγε ένα μήνα μετά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Επιβεβαιώνω κι εγώ με χθεσινό countdown (και επέκταση υπολοίπου). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 On 4/3/2022 at 9:17 ΠΜ, makap said: Τα 6GB στα 3€ είχαν εμφανιστεί για τελευταία φορά 15-16/3/2021. Μέσα σ' ένα χρόνο, είναι κάπως λογικό και αναμενόμενο να αυξηθεί από τα 3 στα 4 ευρώ. Μαζί σου, απλά η σύγκριση γίνεται. 33% αύξηση σε ένα χρόνο, δεν το λες και λίγο, το λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 On 1/3/2022 at 9:48 ΜΜ, kalitexnis_g said: Ο καημένος ο mr Q ξέχασε να σβήσει την προσφορά των qStar που έληξε εχθές (ή να την ανανεώσει). Τι να κάνει.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.. 🤣 Παράταση της προσφοράς έως 18/3.. Πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι πάει για μονιμοποίηση Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Κάποιος δικός μου άνθρωπος ζήτησε σήμερα από την εξυπηρέτηση (13800), την κατάργηση των 1.70€ με κάθε ανανέωση και την απενεργοποίηση των δεδομένων. Του είπαν ότι τα απενεργοποίησαν. Έρχεται κάποιο επιβεβαιωτικό sms; Τα δεδομένα δουλεύουν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Ωραιο το καουντνταουν σημερα. 500 προς ολους και 5 GB με 5 €. 15ημερο ομως. Δεν τσιμπαω, δεν ανανεωνω. Το υπολοιπο συνεχιζει να ειναι μηδεν.Sent from my LEX820 using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Εάν το έδιναν με 2 ευρώ θα είχε αναλογικά λογική. Μισή χρονική διάρκεια, μισό κόστος. Έτσι που το κάνουν, διπλασιαζουν το κόστος. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Ψάχνουν για κοροιδα... αλλά, δεν σφάξανε. Ας βάλουν προσφορά με 3€ & κάτι άλλο, φαίνεται δεν ξέρουν οτι η φτήνια τρώει τον παρά, με 5 € δεν θα πάρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Η τιμή ειναι μια χαρά για τις παροχές που δίνει. Η διάρκεια της παροχής είναι που την κάνει ασύμφορη.. 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 (edited) 14 minutes ago, bbbb said: Η τιμή ειναι μια χαρά για τις παροχές που δίνει. Η διάρκεια της παροχής είναι που την κάνει ασύμφορη.. Είναι σα να λες ότι ένα σουπερμάρκετ που πουλάει το γάλα 1€ τα 2 λίτρα είναι καλή τιμή αλλά είναι ασύμφορο να το αγοράσω γιατί λήγει σήμερα. Η τιμή είναι καθρέφτης όλων των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος, μεταξύ άλλων και του χρονικού διαστήματος που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Προφανώς, λοιπόν, αν το πακέτο είχε διάρκεια 30 ημέρες η τιμή δε θα ήταν 5€. Edited March 9, 2022 by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 On 3/3/2022 at 8:29 ΜΜ, spiliot said: Έχει βγάλει σε κανένα τη προσωπική προσφορά για 100 sms με 1.5 ευρώ τους τελευταίους μήνες; Έχω να το δω πάνω από 6 μήνες σε όλα τα κινητά που διαχειρίζομαι. Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά των 3€, την επόμενη μέρα μου έσκασε αυτή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Εβαλα τώρα κάρτα στην μητέρα μου και είχε επιλογή πέραν των κλασσικών 10€, 12€ κτλ και 8€ την οποία και επέλεξα. Είναι μόνιμη ή την πέτυχα τυχαία? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts