Jump to content

ckoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ckoul

  1. Έχω την αίσθηση ότι «Τηλεφωνητής και Ειδοποιήσεις» ανήκουν στο ίδιο «πακέτο ρυθμίσεων». Μπορείς όμως μετά να απενεργοποιήσεις τον τηλεφωνητή (αν ενεργοποιηθεί μαζί με τις ειδοποιήσεις). Η αναμονή στην υποστήριξη της Frog είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη, σε σχέση πάντα με το 13888. Η μόνη ρύθμιση τηλ. αριθμού που βρήκα στη εφαρμογή Τηλέφωνο της συσκευής μου (Android 12) είναι αυτή του Τηλεφωνητή (τον έχω απενεργοποιημένο και λαμβάνω ειδοποιήσεις).
  2. Από την Αρχική σελίδα MyCosmote πάτα επάνω στο οριζόντιο μενού «Πακέτα & Υπηρεσίες».
  3. Και μέσω Winbank (Τράπεζα Πειραιώς) μπορεί να αγοραστεί 16ψήφιος κωδικός για ανανέωση Cosmote (και άλλους παρόχους).
  4. Όταν βγήκε η 4 θυμάμαι ότι καταργούσε κάποια λειτουργία που εμένα μου είναι χρήσιμη (δεν θυμάμαι ποια) και έτσι έμεινα στη 2. Υπάρχει κάποιο δυνατό (από λειτουργικής άποψης και όχι εμφάνιση, smoothness κλπ) χαρακτηριστικό που έχει η 4 και δεν υπάρχει στη 2;
  5. Σε φορητότητα που έγινε μέσω καταστήματος Cosmote πρόσφατα (22/4) δόθηκαν κανονικά τα welcome bonuses. Είχε προηγηθεί αίτημα μέσω online φόρμας αλλά δεν υπήρξε το callback από μέρους τους, συχνό φαινόμενο τώρα τελευταία, γι αυτό και ακολούθησε η επίσκεψη στο κατάστημα.
  6. Δυστυχώς ναι, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι τρίτοι δεν είναι καν σε θέση να σου πουν τον κωδικό επιβεβαίωσης που στέλνεται με μήνυμα (ηλικιωμένοι). Έχω κάνει σχετική αναφορά/παράπονο στη φόρμα επικοινωνίας της Cosmote, ίσως αν γίνει από αρκετούς κάτι να αλλάξει.
  7. Διαχειρίζομαι τα καρτοκινητά 5 ανθρώπων (που ήταν όλα Q) και με όσα ζήσαμε το 2022 (και όχι μόνο), αποφάσισα να μεταφέρω τα 4 (έπεται και το 5ο) σε άλλον πάροχο και ησύχασα! 😄 Πόσο πια να αντέξει κανείς την κοροϊδία.. 😞 Διαχειρίζομαι τα καρτοκινητά 5 ανθρώπων (που ήταν όλα Q) και με όσα ζήσαμε το 2022 (και όχι μόνο), αποφάσισα να μεταφέρω τα 4 (έπεται και το 5ο) σε άλλον πάροχο και ησύχασα! 😄 Πόσο πια να αντέξει κανείς την κοροϊδία.. 😞
  8. Ποιος παραπονιόταν πρόσφατα ότι ενώ στους όρους γράφει ότι διακόπτονται εισερχόμενες κλήσεις και SMS με την παρέλευση 4μήνου στην πράξη αυτό δεν εφαρμοζότανε και μάλιστα νομίζω έκανε και καταγγελία γι αυτό; Έβγαλε ανακοίνωση η Wind και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι η επίσημη αναγγελία κατάργησης αυτού του καθεστώτος. Βλέπετε εσείς άλλο λόγο ύπαρξης/διαφοροποίησης απ' όσα ξέρουμε μέχρι τώρα;
  9. Αυτό, που έχω την εντύπωση ότι δόθηκε σε όλον τον κόσμο το τελευταίο διάστημα.. 500' προς όλους, 50 SMS και 2 GB με 5,5 € @gpapas640 προφανώς αυτό με μπέρδεψε και «φούσκωσα» τις παροχές της προσφοράς των 3 € 😄
  10. Ενημερωτικά και μόνο, πακέτο που ήταν σε προσωπική προσφορά (200' προς όλους, 50 SMS και 2 GB με 3€) όταν σταμάτησε να εμφανίζεται ως προσφορά στην εφαρμογή δεν ήταν δυνατόν να ενεργοποιηθεί ούτε με την αποστολή του σχετικού SMS (21). Αναμενόμενο, αλλά δεν είναι κακό να δοκιμάζει κανείς.. 😄
  11. Μήπως, να δοκιμάσει τα όρια μας; Ακόμα και αν χάσει κάποιους συνδρομητές με αυτά τα «παιχνίδια» τα κερδίζει πίσω από τις αυξήσεις κόστους/μειώσεις χρόνου που περνάει σιγά-σιγά.
  12. Επιβεβαιώνω κι εγώ με χθεσινό countdown (και επέκταση υπολοίπου).
  13. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ενεργοποίησα χθες το πακέτο των 300' γιατί έληγε και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Θα το δοκιμάσω τον επόμενο μήνα (και θα ενημερώσω) αν και κρατάω μικρό καλάθι..
  14. Ξέρει κανείς τον κωδικό που στέλνουμε με SMS για την (προσωπική) προσφορά: 200' προς όλους + 20 SMS + 1 GB με 3 € Ήταν ενεργή τον προηγούμενο μήνα για κινητό που διαχειρίζομαι αλλά δεν μπορώ να παρακολουθώ τα SMS που λαμβάνει (με τυχόν προσωπικές προσφορές). Όταν την ενεργοποιώ μέσω app/σελίδας αυτή «χάνεται» γι αυτό ψάχνω να δω μήπως επανα-ενεργοποιείται με SMS.
  15. Το πιθανότερο είναι να μην επανασυνδέθηκε σωστά η κεραία του GPS. Καλό είναι να τους το ξαναπάς όσο πιο νωρίς γίνεται..
  16. Έλαβα πριν λίγο SMS, 1 GB και 3000' προς Q για 30 ημέρες με την 1η ανανέωση του μήνα από 10 € και πάνω μέσω webapp.
  17. Κι εγώ το ίδιο θα περίμενα. Σε 5 αιτήματα που έκανα, στα 2 «ιδιόκτητα» ζήτησαν επαλήθευση ενώ στα 3 «διαχειριζόμενα» όχι.
  18. Απ' όσα έχω αντιληφθεί το τελευταίο διάστημα για τις αιτήσεις απενεργοποίησης του Q Fee μέσω της φόρμας επικοινωνίας, όταν συμπίπτει ο αριθμός που αφορά το αίτημα με τον τηλέφωνο επικοινωνίας τότε ζητάνε ταυτοποίηση στοιχείων. Όταν οι δύο αυτοί αριθμοί είναι διαφορετικοί (διαχείριση άλλου λογαριασμού) τότε το αίτημα ολοκληρώνεται χωρίς περαιτέρω επικοινωνία. Επίσης έχω αντιληφθεί ότι ακόμα και με απενεργοποιημένο το Q Fee για ανανεώσεις από 12 € και πάνω δίνονται ακόμα δωρεάν data (1 GB) και χρόνος ομιλίας προς Q (για 30 ημέρες). Όσοι έχετε απενεργοποιήσει το Q Fee δοκιμάστε να βάλετε 12 €, δεν χάνετε κάτι αφού παρατείνεται ο χρόνος ανανέωσης με την αγορά πακέτου.
  19. Το «Διαχείριση Περιεχομένου που Ακολουθείται» πρέπει να γίνει «..Ακολουθείτε» (πληθυντικός).
  20. Με τα κλιματιστικά που πωλούνται ως Inverter (πχ ένα 9άρι Fujitsu) αλλά διακόπτουν τη λειτουργία τους (και του «ανεμιστήρα» της εσωτερικής μονάδας και του μοτέρ της εξωτερικής) τι παίζει; Δεν υποτίθεται ότι ρίχνουν όλα τα Inverter την ισχύ λειτουργίας τους χωρίς να διακόπτεται (σχεδόν) ποτέ ο συμπιεστής; Εδώ μόλις φτάσει τη θερμοκρασία που έχει ρυθμιστεί αρχίζουν τα συχνά άνοιξε-κλείσε, ακούγεται και ο βρασμός (σαν να κυκλοφορεί υγρό με φυσαλίδες) και είναι πολύ ενοχλητικό κατά τη διάρκεια του ύπνου :(
  21. Έβαλα πριν 5 λεπτά 11 € και έγινε κράτηση μόνο των 30 λεπτών :) Έδωσε τα 3000' προς Q και 3 GΒ.
  22. Από το MyCosmote βλέπω ότι το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας (Cosmote Prepay) της Frog κάρτας μου λήγει στις 23:59 της εκάστοτε ημερομηνίας λήξης. Αντιθέτως, οι χρόνοι λήξης των διαφόρων πακέτων (ομιλίας, δεδομένων) είναι εντός του 24ώρου αναλόγως πότε έγινε η αγορά του πακέτου (πχ 8.15, 21.33..) και δεν αφορούν ολόκληρες ημέρες. Ισχύει και στην πράξη αυτό; Λήγουν τα πακέτα την ακριβή ώρα που αναφέρεται ή σου δίνει περιθώριο μέχρι το τέλος την εν λόγω ημέρας πριν γίνει μηδενισμός του υπολοίπου του πακέτου; Διαφορετικά, για να μη ρισκάρει κανείς να χάσει το υπόλοιπό του, αν δεν καταφέρει να το ανανεώσει εγκαίρως λίγο πριν αυτό λήξει, είναι αναγκασμένος καλού-κακού να το κάνει από την προηγούμενη ημέρα (αν πχ αυτό λήγει τις πρωινές ώρες). Πως το διαχειρίζεστε εσείς;
  23. Νομίζω το έγραψα ξεκάθαρα για τον «τρόπο και την αιτιολόγηση επιβολής του χαρατσιού των 1,75€» και όχι για τις αυξήσεις γενικά (που ούτως ή άλλως είναι υπερβολικές τα τελευταία 1-2 χρόνια). Δεν έχω σχέσεις πάθους με τις εταιρεία κινητής για να «τιμωρώ».. Χαράτσι με εφάπαξ καταβολή ανά εξάμηνο επειδή αύξησε το "Bonus" που δίνει από 1000' σε 1500' για κλήσεις προς Q για ανανεώσεις άνω των 10/12€; Κι εσύ μου μιλάς για 1-2€ διαφορά τον μήνα; Δηλαδή θα το δεχόσουν να σου κάνει έκπτωση 1€ αλλά να περνάς μια φορά το μήνα από ένα κατάστημα Wind να σου ρίχνουν μία καρπαζιά; :lol: Σε αυτά που αναφέρεις περί καρτέλ και σύμπλευση των πολιτικών των υποτίθεται «ανταγωνιστικών» εταιρειών συμφωνούμε. Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «σου κάνω αύξηση και αν δε σου αρέσει φύγε, ούτως ή άλλως που θα πας»; και στο «θα σε χρεώσω δεδομένα ακόμα και αν τα έχεις κλειστά και τρέχα μετά στο facebook και στο τηλέφωνο να με παρακαλέσεις να σου τα γυρίσω». Αυτού του είδους τη νοοτροπία γενικότερα που έχουν στη Wind και την Q. Και πότε θα χρεώνονται αυτά τα 1,75€; Απολογιστικά στο τέλος του προηγούμενου εξαμήνου ή προκαταβολικά με την έναρξη του επόμενου; Και σε ποιες περιπτώσεις; Αν κάνεις έστω και μία ανανέωση των 10/12€ ή αν τις κάνεις όλες; Και αν το εισπράττουν προκαταβολικά σε περίπτωση που κάνεις ανανεώσεις μόνο των 6€ (όσο κρατήσουν) θα σου τα γυρίζουν πίσω; Καταλαβαίνεις ότι μόνο με το ύψος των αυξήσεων και το συνολικό κόστος χρήσης δεν έχει να κάνει η διαμαρτυρία μου..
  24. Απ' ότι θυμάμαι η ανακοίνωση έλεγε ότι η είσπραξη του χαρατσιού θα γίνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου εφάπαξ και όχι «αναλογικά» σε κάθε ανανέωση. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι δε τόσο γελοίος ο τρόπος και η αιτιολόγηση επιβολής του που εμένα προσωπικά με έπεισαν να μεταφέρω 6 κάρτες Q (δικιά μου και οικείων μου) σε άλλο δίκτυο, εν καιρώ. Συνολικά πιο ακριβή λύση; Ναι και όχι.. 3 από αυτές είναι μόνο ομιλία και μάλιστα συνήθως μικρότερης διάρκειας από 10' το μήνα. Όπου χρειάζονται data προς το παρόν με τα countdowns είναι φθηνότερη η Q (χάθηκε και η προσφορά 8€/8G/8m) αλλά με τα λεφτά μας ψηφίζουμε και για το πως θέλουμε να μας φέρονται.. Πάρτε ψωμόλυσσες countdown; Όχι, ευχαριστώ :mad:
  25. «Όλα τα προγράμματα έχουν αδυναμίες και κανένα δεν είναι τέλειο», αλλά κάποια προγράμματα κάνουν καλύτερες δρομολογήσεις από άλλα. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στον αλγόριθμο (για μικρές αποκλίσεις) του εκάστοτε λογισμικού αλλά συνήθως οφείλεται στα δεδομένα του χάρτη ή στην προσαρμογή των δεδομένων του χάρτη στο εκάστοτε map format του λογισμικού (το λεγόμενο compilation). Είναι άλλο πράγμα να αναφέρει ένας χρήστης λίγων ημερών ότι το τάδε πρόγραμμα του έκανε μια απίθανη δρομολόγηση και άλλο χρήστες που έχουν δοκιμάσει επί 10-15 χρόνια ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά για μεγάλα χρονικά διαστήματα το καθένα και μπορούν να διακρίνουν μεταξύ λίγων αναμενόμενων λαθών και συστηματικών λαθών στις δρομολογήσεις. Στα 13 χρόνια που ασχολούμαι προσωπικά με προγράμματα πλοήγησης, το Sygic ανήκε συστηματικά στη 2η κατηγορία. Βάζω παρελθόντα χρόνο γιατί δεν το χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια.
×
×
  • Create New...