Jump to content

nickolasemp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    290
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickolasemp

  1. Υπάρχει κι η omnivoice με 10 ευρώ το έτος. Εγώ αυτήν έχω. Θα δυσκολευτείς λίγο στη αρχή γιατί αλλάζουν το site τους.
  2. Ξέρουμε εάν αυτό εδώ είναι σοβαρό; Παίζει; Υπάρχουν παγίδες; Απ'ότι κατάλαβα, είναι vodafone ως υποδομή, σωστά; Παίζει fiber ftth στα 200?
  3. nickolasemp

    CU Liquid

    Got is, μιλούσες για τον πρώτο μήνα που μπαίνεις στο liquid, my bad. Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα!
  4. nickolasemp

    CU Liquid

    Με επιφύλαξη, νομίζω εδώ υπάρχει ένα λαθάκι. Μετά τον πρώτο μήνα (33 ημέρες ?), δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smart pocket. Θέλει τουλάχιστον 15€ ανανέωση τον τελευταίο μήνα για να βγάλεις κουπόνι χρημάτων στο smart pocket. εγώ σήμερα είαμι στις 43 ημέρες μετά την τελευταία μου ανανέωση (22/1) και δεν μπορώ να βγάλω χρήματα στο smart pocket.
  5. Ωπα, μόλις το κατάλαβα (με υπόλοιπο 31€ κι έτοιμος να βγάλω κουπόνι e-fresh).... Άρα πλέον, αυτό δε γίνεται; Μόνο e-food? Υποστηρίζει Σκλαβενίτη τουλάχιστον; Edit: βλέπω στους όρους ότι λέει μόνη εξαίρεση τον Σκλαβενίτη 😒
  6. nickolasemp

    CU Liquid

    κάτι χάνω... ίσως πρέπει να πάω σε άλλο topic. Το CU το απλό δεν βγάζει unlimited week/month. Edit: μόλις το είδα το weekly με 6€/εβδομάδα. Μια χαρά, thanks!
  7. nickolasemp

    CU Liquid

    Ωραίος! Δεν είναι πιο συμφέρον να βάζεις 15€ κάθε μήνα και να τα βγάζεις με e-food? Δεν χάνεις χρήματα σε ομιλία έτσι. Προφανώς εξαρτάται από τη χρήση του καθενός. βασικά για μέτρια χρήση, 300 λεπτά το μήνα και 1~2GB θεωρώ ότι είναι καλύτερο το 15ευρω και μετά e-food. Εάν ξέρεις να μού στείλεις ένα link για το πώς να εκμεταλλεύομαι από απόσταση κι άλλα (γιατί είναι των γονέων τα κινητά, άρα όχι cashback) let me know 😉 Άσχετη ερώτηση: εάν μια στο τόσο θες Unlimited week ή month, εκεί τί συμφέρει; F2G (γιατί το cu liquid βγαίνει 1,5€ max/ημέρα)
  8. στο e-fresh? Γενικά είναι ακριβό το e-fresh. Δεν θα το προτιμούσα σε καμία άλλη περίπτωση..
  9. Σκε΄φτομουν να πάρω κάποια πραγματάκια από e-food και Σκλαβενίτη. Μπορώ να χρησιμοποιήσω 2 κουπόνια από 2 διαφορετικούς αριθμούς ή παίζει να παίρνει μόνο ένα κουπόνι σε κάθε παραγγελία; Edit: Δε δέχεται σκλαβενίτης μέσω e-food...
  10. Για να μην δώσω 12 € online. Παραείναι περιστασιακή η χρήση, τουλάχιστον για εμένα. Αλλα οκ, καταλαβαίνω ότι αρκετούς ίσως τούς συμφέρει. εάν το έκλεισαν... άσ'το καλύτερα.
  11. τω όντι, βραδιάτικα να μην ξεχνιέσαι και να μην σού τρώει το 2ευρώ για daily internet, το λες κάπως... Μπορείς να πας στο παλιό; οκ, περίεργο. Το έχω χάσει αυτό το ποστ. όσο κι αν ψάχνω δεν το βρίσκω. Εάν το είχα σε κανα modem πάνω στο raspberry pi, ίσως το έκανα να βγει πιο φθηνό. Πολύς μπελάς όμως.
  12. Κάποιος που να ξέρει σίγουρα; @damianos Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Γιατί αξίζει, όμως; Έχει και το νέο F2G unlimited one week με 5€; Το online 1€ δεν με νοιάζει και πολύ. Κάνω ανανέωση μία φορά το χρόνο (άντε 2 μαζί με το καλοκαίρι, για το μήνα με τα unlimited data).
  13. Έχω κρατήσει το παλιό F2G κυρίως για το Unlimited Smart Week στα 5€. Ξέρει κανείς: 1. Εάν μπορώ να βάλω 8€ ανανέωση σε κατάστημα Wind? 2. Εάν αξίζει να περάσω στο νέο F2G? Το νούμερο το έχω μόνο για μερικές φορές data μέσα στο χρόνο και για να έχω ένα χρόνο εισερχόμενα sms.
  14. nickolasemp

    CU Liquid

    Σε εμένα όλα σήμερα δείχνουν ότι πήραν τις χθεσινές αλλαγές της μπάρας. Έχει μάλλον δίκιο ο @jaranor Εν τω μεταξύ με πήραν τηλέφωνο χθες. Μια ανενημέρωτη υπάλληλος μού έλεγε άλλα αντί άλλων. Συγγνώμη, αλλά γιατί να με πάρει τηλέφωνο ενώ δεν το ξέρει το CU Liquid? Ok, καλή η προσέγγιση η πιο προσωπική του πελάτη. Αλλά δεν θα έπρεπε να ξέρει παραπάνω; Μού έλεγε ότι έπρεπε να βάλω κάρτα αυτό το μήνα κι ότι δεν μπορούσε να παραλειφθεί ο μήνας (i.e. Νοέμβριος). Η Vodafone γίνεται Nova? 😛
  15. nickolasemp

    CU Liquid

    Εκτός κι αν σού λένε ότι βάλε επιπλέον μόνος σου πλέον. Καρτοσυμβόλαιο και πάλι. Δικαίωμά τους να θέλουν να αλλάξουν τους όρους, αλλά πού είναι η ανακοίνωση; Θεωρώ ότι είναι λάθος με το update της 20/10, ειδάλλως τρώνε πρόστιμα όταν δεν ανακοινώνουν πράγματα. Επίσης, από πότε το CU (Liquid και μη) έγινε καρτοσυμβόλαιο από καρτοκινητό;
  16. nickolasemp

    CU Liquid

    Η προϋπόθεση που λες για ποιο πράγμα είναι; Αναρωτιέμαι μήπως είναι ο λόγος που δεν μπορώ να μεταφέρω πλέον την μπάρα. Από την άλλη, έβαλα χρήματα στις 7/10. Τις προηγούμενες ημέρες δε με αφήνει να το πάω Δεκέμβριο. Λογικά μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσα να μεταφέρω και την μπάρα; Δεν καταλαβαίνω κι αυτό το 13 και πάνω. Edit: Μάλλον εννοείς ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 13 ημέρες για smart pocket?
  17. nickolasemp

    CU Liquid

    Περιμένω στο chat πάνω από 60 λεπτά μετά τον ToBi. Είναι νορμάλ; Τα έχουν παίξει τα συστήματά τους μήπως;
  18. nickolasemp

    CU Liquid

    Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μπάρα. Γίνεται επεξεργασία και παραμένει στις 28 Νοεμβρίου 😕
  19. nickolasemp

    CU Liquid

    Να πάρει, δεν το είχα δει αυτό. Δεν σήκωσε στις 20 που είχα βάλει την ανανέωση καθόλου και σήμερα πήγε αίφνης στο 0 το υπόλοιπο των 7+€ που είχα. Μού λέει η εξυπηρέτηση πελατών, το έχετε στις 22. Τού λέω είναι και ήταν στις 20. Το ξαναβλέπει ότι η επόμενη είναι στις 20 και ότι δεν έχει γίνει αλλαγή στην ημερομηνία. Έληγε εν τω μεταξύ το υπόλοιπο χθες (το ξαναλέω). Μού λέει θα σάς τα πιστώσουμε. Δεν έχω θέμα να το κάνουν στα 13€. Εξάλλου κάθε δύο μήνες στα 6,5€ πάει. Οκ. Αλλά με νοιάζει να γίνεται αυτό που λένε... Αυτόματα. Σωστά. Άσχετο λέει, 12 αλλά στο liquid έχει 13€. Έχει δίκιο ο @geopapa123 Χαίρε βάθος αμέτρητο.
  20. Ας έφτιαχναν έναν διαχειριστή δικτύου κι ας πουλούσαν μερίδιο σε ξένους επενδυτές. Δεν είναι τόσο μακριά από αυτό που λες. Θεωρώ ότι πολύ απλά, δεν το σκέφτηκαν. Ή παίζονται άλλα παιχνίδια. Και μετά παραπονιέται η κάθε κυβέρνηση ότι το GB (στην κινητή) και τα Mbps (στη σταθερή) είναι πολύ ακριβά σε σχέση με άλλες χώρες
  21. η Νova μάς έχει δώσει δικό της modem/router που κάνει και τα 2 (i.e. Nokia G-2425G-A (ONT + Router)) Εν τω μεταξύ, απορώ γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται η δομή να μείνει σε έναν ανεξάρτητο φορέα, όπως σε άλλες χώρες, όπως, λ.χ., στο Βέλγιο. Μετά να αγοράζουν όλοι από εκείνον τη γραμμή. Αφήσαμε την ελεύθερη αγορά κι έχει γίνει Τέξας η υπόθεση.
  22. To ONT μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βάλεις το δικό σου ρούτερ. Τώρα μάλιστα που μπορούμε να ζητήσουμε τα πάντα να τα κάνουμε με δικό αμς εξοπλισμό, δε βλέπω το λόγο να μην το κρα΄τησω. Οκ, θα πληρώσω τα 30€ να το έχω τότε. Ευχαριστώ για την πληροφορία.
  23. καλημέρα σας. Είχαμε βάλει cosmote με το SFBB και φύγαμε πριν κανα 2 μήνες να πάμε στη NOVA. Μάς ήρθε εκκαθαριστικός πριν κανα μήνα, τον πληρώσαμε. Σήμερα έρχεται επιπλέον για 30€ ότι, παραδώσαμε το modem, αλλά όχι το ONT. Το ΟΝΤ δεν είναι κομμάτι της σύνδεσης του σπιτιού με το FTTH? Εγώ στο συμβόλαιο βλέπω μόνο το modem ότι είναι χρησιδάνειο. Κάνω λάθος;
  24. Τί πάει να πει δεν θα ασχοληθούν; Να τούς ταράξει στις βλάβες δικτύου: "Παιδιά δεν δέχομαι κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς. Κάν'τε την δουλειά σας, θα σάς πάρει μερικά λεπτά". Σε εμένα πάντως, με το που το κατάλαβα, η nova το έφτιαξε σε 3 ημέρες. Δεν ήταν σφαίρα, αλλά οκ, δεκτό. Το καλύτερο θα ήταν να μην είχε γίνει (λογικά θα επηρεάζονται κι άλλοι), αλλά δεν είναι και φάση "δεν θα το φτιάξουμε", όπως λες για την Cosmote.
×
×
  • Create New...