Jump to content

thant

Members
 • Δημοσιεύσεις

  345
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by thant

 1. Ναι. Ανανέωσα την προηγούμενη εβδομάδα.
 2. Μπορώ σε κατάστημα κοσμοτε να ανανεώσω αριθμό που δεν ανήκει σε εμένα;
 3. Συγνώμη για την καθυστέρηση. Χαλκίδα
 4. Κι εγώ σε κατάστημα κοσμοτε που έκανα φορητότητα από Q σε cosote, ενημέρωσα τον υπάλληλο οτι θέλω να γίνει φρογκ. Ετσι και εγινε. Μου μετέτρεψε την κάρτα σε φρογκ μέσα από τον υπολογιστή του καταστήματος και τα 12 ευρώ έμειναν μεσα.
 5. Φορητοτητα που έκανα πρόσφατα σε κατάστημα κοσμοτε, μου μετέτρεψαν τη sim κατευθείαν σε φρογκ. Εδωσα 12 ευρώ που εμειναν στο υπόλοιπό μου. 3 μέρες η όλη διαδικασία.
 6. Ναι, συμβαίνει και σε εμένα.
 7. Με 5.36€ υπόλοιπο δεν μπόρεσα να αγοράσω countdown, που πλέον είναι ένα την εβδομάδα. Μάλλον ήρθε ο καιρός να επιστρέψω στον βάτραχο.
 8. Όχι. Οι κλήσεις γίνονται μέσω κεραιών τηλεφωνίας.
 9. Πριν κανα μήνα δεν είχε βγει ανακοίνωση από vodafone, οτι στις 14/11 καταργείται η ανανέωση των 12€ από περίπτερα και πάει στα 15 ευρώ; Άλλαξε κάτι;
 10. Αν αγοράσω το πακέτο για 24 ωρες, για λαπτοπ με windows 10, απο που μπορώ να παρακολουθήσω; Απο το site της cosmote; Μπορώ να συνδέσω το λαπτοπ μέσω HDMI στην τηλεόραση ή βλέπω αποκλειστικά στο λαπτοπ;
 11. Οχι είμαι στον πρώτο. Υπήρχε συμβόλαιο το οποίο έληγε τον 12/2023 και με τα χαρτιά της μετακόμισης υπέγραψα χωρίς να το καταλάβω νεο συμβόλαιο το οποίο λήγει τον 7/2024. Στη voda είμαι 15 χρονια, αλλά είναι πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί και ψάχνομαι να φυγω. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ανανεώσω ενα καινούριο συμβολαιο. Τώρα επειδή βλέπω στο καινούριο συμβόλαιο εχει κενά κουτάκια στο ''αναπόσβεστο ποσό'' κοιτάω μήπως την κάνω άμεσα με το μικρότερο κοστος.
 12. Στις 18/7 ενώ υπέγραφα τα χαρτιά για την αίτηση μετακόμισης, με έβαλαν να υπογράψω και καινούρια σύμβαση 24 μήνες. Δεν μου είπαν τίποτα για ανανέωση, αλλά ούτε πήγε το μυαλό μου καθώς αυτό που ζήτησα ήταν η μεταφορά της γραμμής σε νέα διεύθυνση. Ολα έγιναν μέσω email. Το οτι υπόγραψα νεο συμβόλαιο το κατάλαβα στον λογαριασμό που εκδόθηκε. Μπορώ να το αρνηθώ μετά απο 18 μέρες; Το συμβόλαιο παρακάτω τι εννοεί για τους πρώτους 6 μήνες; Φεύγω χωρίς πέναλτι;
 13. Η κάρτα μένει στο υπόλοιπο μόνο αν ζητησεις να γίνει whats up. Αν γίνει κοσμοκαρτα ενεργοποιειται πακέτο με χρόνο ομιλίας.
 14. Πριν δυο εβδομάδες, σε κατάστημα cosmote, φορητοτητα που εκανε η μάνα μου κόστισε 12 ευρώ η κάρτα ανανέωσης.
 15. Ανανέωσα χθες online 10€ με απενεργοποιημένο κιου φι και πηρα 2GB.
 16. Καλησπέρα. Έχω ένα υπόλοιπο σε ευρώ το οποίο λήγει στις 26/5. Το υπόλοιπο θα μηδενίσει στο τέλος τις ημέρας τα μεσάνυχτα ή μπορεί και κατά την διάρκεια της ημέρας; Ρωτάω αν είναι να ανανεώσω από την προηγούμενη μέρα, για να είμαι σίγουρος.
 17. Κάποιος είχε αναφέρει ότι αν επιλέξεις στις ρυθμίσεις της περιαγωγής δεδομένων το «ποτέ», τότε δεν θα χρεωθείς την υπηρεσία mobile internet daily με χρέωση 2€. Ε λοιπόν εγώ παρόλο που το είχα στο "ποτε", τα δεδομένα άνοιξαν και χρεώθηκα. Αρχικά έστειλα μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας αλλά δεν απάντησαν. Τα λεφτά επιστράφηκαν με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Στο APN αλλάζουμε το "Όνομα" ή το "ΑΡΝ" που γράφει myq;
 18. Τους τελευταίους 3-4 μήνες που πηρα μια καρτα sim απο κατάστημα wind, πλήρωσα 10€ και μου ενεργοποίησαν πακέτο για ενα μηνα. Οταν τους ειπα οτι δεν επιθυμώ να μου βάλουν κάποιο πακέτο, μου απάντησαν οτι ειναι υποχρεωτικο με την αγορά του αριθμού.
 19. Το countdown που αναφέρεις ξεκίνησε στις 29/3 και εδινε 120 λεπτά + 100 sms. Επιβεβαιώνω ότι είχε διάρκεια 30 μερες.
 20. Έχει συμβεί σε εμένα πριν 6 μήνες, όταν πήρα τηλέφωνο να λυθεί θέμα ταυτοποίησης που δεν λύθηκε ποτέ. Η επικοινωνία με την κοπέλα ήταν δύσκολη. Νόμιζα οτι μίλαγα με κάποια που είχε πρόβλημα στην ομιλία. Δεν είχε πάει το μυαλό μου οτι ήταν αλλοδαπή.
 21. Ούτε εμένα μου δείχνει. Η αναβάθμιση τους μάρανε..
 22. Τη βεβαίωση την εχω. Εγω ρώτησα τι ισχύ έχει, καθώς περνάει ο καιρός και στην τραπεζα δεν μπόρεσα να πάω.
 23. Εχω πάει σε τράπεζα παλιότερα, με παλια βεβαίωση αριθμού (πάνω απο χρόνο) και δεν τη δεχτήκανε.
 24. Μια σύντομη ερώτηση. Ξέρει κανείς τι ισχύ εχει μια βεβαίωση κατόχου αριθμού απο τη wind (από την ημερομηνία έκδοσης) για χρήση στην τράπεζα;
 25. Θα πας στις ρυθμίσεις των κλήσεων και στην επιλογή προώθηση θα βάλεις τον αριθμό 6995554444. Είχα το ιδιο πρόβλημα. https://www.myq.gr/gr/support/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-vlepo-tous-arithmous-pou-me-kalesan-otan-to-kinito-mou-itan-ektos-litourgias
×
×
 • Create New...